Find billige flybilletter til London

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
London (LHR)
ons.. 28.7.
ons.. 4.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til London. De nuværende restriktioner til London er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af London

Find de billigste fly til disse London-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Lufthavn: London Gatwick

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL London

Aarhus (AAR) til Lufthavn: London-Stansted (STN)

Fly til London ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til London-Stansted, hvor den gennemsnitlige pris er 499 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON FRA BILLUNDjanuar39% billigereAt flyve fra Billund til London ​​koster i gennemsnit blot 372 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON FRA BILLUNDjuli34% dyrereDet koster cirka 819 kr. at flyve til London ​​fra Billund i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON FRA BILLUNDdecember263% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til London fra Billund i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til London?

Som en af Europas største metropoler er London et besøg værd hele året rundt. Det mest populære tidspunkt at rejse hertil er i sommermånederne juni og juli, hvor man har lidt større chance for at undgå regnbygerne som London er så kendt for.

Fantastisk shopping, storslåede og velkendte seværdigheder, pubs, afternoon tea – London vækker alle sanser.

Hvilket er det absolut billigste fly til London?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til London, lå på 55 kr./pr. person fra København, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til London. Hvis du vil finde de billigste priser til London fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til London?

Hvis du ikke kan flyve til London i marts, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til London i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 491 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til London?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til London fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 644 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til London helt ned til 132 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til London på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til London fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 550 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til London for omkring 838 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til London?

Når du flyver til London fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 541 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 806 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af London?

I de varmere måneder synes folk omkring London, at parker som Leicester Square er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til London i maj, juni eller juli.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af London?

Lufthavn: London Heathrow, Lufthavn: London Gatwick, Lufthavn: London Luton, Lufthavn: London-Stansted eller Lufthavn: London Southend kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til London.

Findes der en billigere måde at flyve til London på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i London Lufthavn: London Southend, hvor gennemsnitsprisen er 551 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for London?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til London. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til London nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til London

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til London fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
1. aug.
BLL18:10Billund
1t. 35min.
STN19:45London-Stansted
5. aug.
STN03:20London-Stansted
1t. 25min.
BLL04:45Billund
Ryanair
1. aug.
BLL18:10Billund
1t. 35min.
STN19:45London-Stansted
5. aug.
STN03:20London-Stansted
1t. 25min.
BLL04:45Billund
Ryanair
31. aug.
BLL06:15Billund
1t. 35min.
STN07:50London-Stansted
7. sep.
STN03:25London-Stansted
1t. 25min.
BLL04:50Billund
Ryanair
17. sep.
BLL06:10Billund
1t. 35min.
STN07:45London-Stansted
22. sep.
STN03:20London-Stansted
1t. 25min.
BLL04:45Billund
Ryanair
12. aug.
CPH07:45København Kastrup
1t. 50min.
STN09:35London-Stansted
19. aug.
STN04:40London-Stansted
1t. 40min.
CPH06:20København Kastrup
Ryanair
6. aug.
CPH05:45København Kastrup
1t. 50min.
STN07:35London-Stansted
17. sep.
STN02:40London-Stansted
1t. 40min.
CPH04:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til London

Hvis du leder efter enkeltbilletter til London, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways og Ryanair
Ryanair
15. aug.
BLL18:10Billund
1t. 35min.
STN19:45London-Stansted
Ryanair
1. sep.
BLL06:10Billund
1t. 35min.
STN07:45London-Stansted
Ryanair
1. sep.
CPH03:20København Kastrup
1t. 50min.
STN05:10London-Stansted

Hvilke flyselskaber flyver til London?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til London

Lavprisselskaber som Ryanair og easyJet er ofte garant for billige flybilletter til London. Sammen med flyselskaber som SAS og Norwegian har de mange direkte ruter til London, hvoraf de fleste afgår fra København.

Fra København til London tager flyveturen omtrent 2 timer, mens det fra Billund kan gøres på omkring halvanden time.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i London samt afstand til centrum

London er en af de byer i verden med mest lufttrafik og flest lufthavne. De seks mest benyttede og kendte lufthavne er Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton, London City og London Southend. Alle seks lufthavne er kendetegnet ved at have en hurtig og effektiv togforbindelse.

Heathrow er den mest kendte lufthavn i London, men London City Airport er den af alle, som ligger tættest på centrum. De fire andre lufthavne er dog alle mindst lige så benyttet – også når det kommer til flyvninger fra Danmark.

Transport fra Heathrow lufthavn til centrum:
Den billigste offentlige transport er Tuben (metroen), hvor linjen Piccadilly Line kører i pendulfart mellem lufthavnen og London City til en pris på ca. 50 DKK. Den hurtigste transportform er Heathrow Express-toget der tager dig ind til centrum på et kvarter til en pris på ca. 215 DKK for en enkeltbillet.

Transport fra Gatwick lufthavn til centrum:
Den billigste transportform er Gatwick Airport Bus til en pris på ca. 70 DKK og en rejsetid på 90 minutter. Langt de fleste rejsende vælger at tage Gatwick Express Train da det er hurtigst med en rejsetid på blot 30 minutter. Billetten koster ca. 170 DKK.

Transport fra Stansted Lufthavn til centrum:
Det er billigst at tage bussen kaldet National Express Bus til en pris på ca. 50 DKK for en enkeltbillet samt varighed på ca. en 1 time. Du kommer hurtigst ind til London ved at tage med Stansted Express Train, der klarer turen på omkring 45 minutter til en billetpris på ca. 145 DKK.

Transport fra Luton Lufthavn til centrum:
Luton Airport Bus er den billigste transportform med en pris der starter fra ca. 40 DKK for den korteste tur. Turen varer omkring 60 minutter. Luton Airport Train er den hurtigste løsning med en rejsetid på ca. 25 minutter. Billetprisen ligger på omkring 130 DKK for en enkeltrejse.

Transport fra London City Lufthavn til centrum:
Docklands Light Railway er både den hurtigste og billigste transportform fra lufthavnen. Rejsetiden tager blot 10 minutter ind til centrum, og billetprisen ligger på omkring 40 DKK.

Transport fra London Southend Lufthavn til centrum:
Tag Southend Airport Train, der blandt andet kører til Liverpool Street Station på omkring 50 minutter med en billetpris på ca. 140 DKK (informationer tjekket 01/06/2017).

 


Populære fly til London

Find dine flybilletter til London blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til London
Korteste rejsetid
1t. 35min.
Laveste pris
145 kr.
Fly fra København til London
Korteste rejsetid
2t. 00min.
Laveste pris
221 kr.
Fly fra Aalborg til London
Korteste rejsetid
3t. 45min.
Laveste pris
1.077 kr.
Fly fra Aarhus til London
Korteste rejsetid
7t. 20min.
Laveste pris
1.714 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i London?

Londons undergrundsbane, også kaldet “The tube”, er et af byens karakteristika og ligeledes en af de mest benyttede transportformer for lokale og turister. Netværket består af hele 12 linjer, og det er dermed en af de nemmeste og mest effektive måder at komme rundt i byen på. Med få minutter mellem hver station er det også en smart måde at komme hen til byens  forskellige seværdigheder.

Foretrækker du at se lidt af byen mens du bliver transporteret rundt, så kan du også benytte de berømte røde busser – Londons ikoniske dobbeltdækkere der er sightseeing i sig selv. Da du ikke kan betale kontant i nogle af de offentlige transportmidler, skal du købe et transportkort som f.eks. Visitor Oyster Card der kan købes online eller udvalgte steder i London.


Kan man rejse til London uden pas eller visum?

Da Storbritannien ikke deltager i Schengensamarbejdet, skal man vise pas når man ankommer i lufthavnen i London. Det er ikke nødvendigt for danske statsborgere at søge om visum, men man skal medbringe sit pas, der også fungerer som ID på rejsen.


Tips og gode råd til London

Hvordan får man den billigste flybillet til London?

Du finder de billigste flybilletter til London i februar og november, og de dyreste måneder er juli og august. Book dine billetter ca. 60 dage før afgang, for de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – London, februar 2018). Du kan være heldig at finde ekstraordinært gode priser på rejser til London i oktober, hvor du kan holde øje med tilbud på Black Friday rejser.

Hvad skal man se i London?

Det er svært at kede sig i London, for der er oplevelser og seværdigheder for hele familien. Fra dronningens imponerende residens, Buckingham Palace, til det ikoniske klokketårn Big Ben der danner de perfekte kulisser til en masse knips med smartphonen. Den bedste udsigt over byen får man fra The Shard eller London Eye, hvorfra højderne også giver et lille sug i maven. De glitrende kronjuveler er også værd at kaste et blik på – de er udstillet i Tower of London. Få flere tips til hvad du skal opleve i London.

Aktiviteter for børn

London byder på adskillige børnevenlige aktiviteter. Hvordan lyder det f.eks. med det interaktive Shrek’s Adventure hvor de grønne skabninger tager familiens mindste med på eventyr og oplevelser? Eller hvad med London Zoo og dets mange fascinerende dyrearter?

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, du bør altid købe en rejseforsikring der dækker i tilfælde af uheld, også selvom du rejser i Europa.

Kan man drikke vand fra hanen?

I London kan du uden bekymring drikke postevand fra hanen.

Giver man drikkepenge i London?

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge, da de fleste restauranter allerede tilføjer et servicetillæg på regningen. Man kan dog godt give lidt til f.eks. tjeneren samt taxichaufføren.

Hvor er der gode shoppingmuligheder?

London er blandt de mest populære storbyer at rejse til, når der skal shoppes uanset om der er tale om julegaveshopping, januarudsalg eller alt derimellem.

Tag en smut forbi Bond Street og du vil få en forsmag på forbrugerhimlen. Mellem Oxford Street og Piccadilly finder du verdens mest luksuriøse butikker, hvilket giver dig mulighed for at udforske byens fantastiske historie og butikker på et og samme sted. Sotheby’s auktion, der har været et ikon i mere end 100 år, ligger her stadig.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class