Find billige fly til London

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til London

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til London

Bedste pris på enkeltbillet

86 kr.

Bedste pris på returbillet

144 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 35min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til London fra Danmark i de seneste 72 timer er 86 kr. (København Kastrup til London-Stansted).
Den bedste pris på en returbillet til London fra Danmark i de seneste 72 timer er 144 kr. (København Kastrup til London-Stansted).
Det hurtigste fly til London fra Danmark tager 1t. 35min. (Billund til London-Stansted).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til London, herunder British Airways, Ryanair og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til London

Få indsigter om din flyrejse til London, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til London?

Hvis du ikke kan flyve til London i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til London i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 710 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til London?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til London, lå på 44 kr./pr. person fra Katowice, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til London. Hvis du vil finde de billigste priser til London fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til London på?

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til London fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 697 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til London for omkring 970 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til London?

Når du flyver til London fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 786 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 936 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til London?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i London (London Heathrow), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 2t og 1t. 50min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til London?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til London fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 894 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af London

Find de billigste fly til disse London-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: London-Stansted

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL London

København (CPH) til Lufthavn: London-Stansted (STN)

Fly til London ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til London-Stansted, hvor den gennemsnitlige pris er 556 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON FRA KØBENHAVNjanuar49% billigereAt flyve fra København til London ​​koster i gennemsnit blot 459 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON FRA KØBENHAVNjuli44% dyrereDet koster cirka 1.285 kr. at flyve til London ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON FRA KØBENHAVNoktober219% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til London fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til London

Som en af Europas største metropoler er London et besøg værd hele året rundt. Det mest populære tidspunkt at rejse hertil er i sommermånederne juni og juli, hvor man har lidt større chance for at undgå regnbygerne som London er så kendt for.

Fantastisk shopping, storslåede og velkendte seværdigheder, pubs, afternoon tea – London vækker alle sanser.

I de varmere måneder synes folk omkring London, at parker som Hyde Park er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til London i maj, juni eller juli.

Lufthavn: London Heathrow, Lufthavn: London Gatwick, Lufthavn: London Luton, Lufthavn: London-Stansted eller Lufthavn: London Southend kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til London.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i London Lufthavn: London-Stansted, hvor gennemsnitsprisen er 952 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Ja. For at komme til Camden skal du booke et fly til London City, som ligger i London og er ca. 15,0 km fra Camden.

London City i London er den lufthavn, som er tættest på London Centrum (afstand: 12,2 km).


Gode tilbud på fly til London

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til London fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til London

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til London

Hvilke flyselskaber flyver til London?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til London

Hvilke flyselskaber flyver til London?

For fly fra Danmark til London, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, British Airways, Norwegian og Scandinavian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Norwegian Air International-fly til London

Norwegian Air International flyver til London ca. 22 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Norwegian Air International, men der er fundet priser på helt ned til 578 kr. fra Aalborg til London. Norwegian Air International er blevet bedømt med 8,9/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

SWISS-fly til London

Flytilbud med SWISS til London begynder fra 1.048 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med SWISS oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Zürich er det mest populære afgangssted med SWISS til London, så generelt er der større tilgængelighed. SWISS har fået en bedømmelse på 8,4/10 i 143 anmeldelser.


Hvordan kommer jeg til centrum af London fra lufthavnen

London er en af de byer i verden med mest lufttrafik og flest lufthavne. De seks mest benyttede og kendte lufthavne er Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton, London City og London Southend. Alle seks lufthavne er kendetegnet ved at have en hurtig og effektiv togforbindelse.

Heathrow er den mest kendte lufthavn i London, men London City Airport er den af alle, som ligger tættest på centrum. De fire andre lufthavne er dog alle mindst lige så benyttet – også når det kommer til flyvninger fra Danmark.

Transport fra Heathrow lufthavn til centrum:
Den billigste offentlige transport er ”Tuben” (metroen), hvor linjen Piccadilly Line kører i pendulfart mellem lufthavnen og London City til en pris på ca. 50 DKK. Den hurtigste transportform er Heathrow Express-toget der tager dig ind til centrum på et kvarter til en pris på ca. 215 DKK for en enkeltbillet.

Transport fra Gatwick lufthavn til centrum:
Den billigste transportform er Gatwick Airport Bus til en pris på ca. 70 DKK og en rejsetid på 90 minutter. Langt de fleste rejsende vælger at tage Gatwick Express Train da det er hurtigst med en rejsetid på blot 30 minutter. Billetten koster ca. 170 DKK.

Transport fra Stansted Lufthavn til centrum:
Det er billigst at tage bussen kaldet National Express Bus til en pris på ca. 50 DKK for en enkeltbillet samt varighed på ca. en 1 time. Du kommer hurtigst ind til London ved at tage med Stansted Express Train, der klarer turen på omkring 45 minutter til en billetpris på ca. 145 DKK.

Transport fra Luton Lufthavn til centrum:
Luton Airport Bus er den billigste transportform med en pris der starter fra ca. 40 DKK for den korteste tur. Turen varer omkring 60 minutter. Luton Airport Train er den hurtigste løsning med en rejsetid på ca. 25 minutter. Billetprisen ligger på omkring 130 DKK for en enkeltrejse.

Transport fra London City Lufthavn til centrum:
Docklands Light Railway er både den hurtigste og billigste transportform fra lufthavnen. Rejsetiden tager blot 10 minutter ind til centrum, og billetprisen ligger på omkring 40 DKK.

Transport fra London Southend Lufthavn til centrum:
Tag Southend Airport Train, der blandt andet kører til Liverpool Street Station på omkring 50 minutter med en billetpris på ca. 140 DKK.

 


Populære fly til London

Find dine flybilletter til London blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til London
Hurtigste flyvetid1t. 55min.
Laveste pris165 kr.
Fly fra Billund til London
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris158 kr.
Fly fra Aalborg til London
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris165 kr.
Fly fra Aarhus til London
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris115 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i London

Londons undergrundsbane, også kaldet “The tube”, er et af byens karakteristika og ligeledes en af de mest benyttede transportformer for lokale og turister. Netværket består af hele 12 linjer, og det er dermed en af de nemmeste og mest effektive måder at komme rundt i byen på. Med få minutter mellem hver station er det også en smart måde at komme hen til byens  forskellige seværdigheder.

Foretrækker du at se lidt af byen mens du bliver transporteret rundt, så kan du også benytte de berømte røde busser – Londons ikoniske dobbeltdækkere der er sightseeing i sig selv. Da du ikke kan betale kontant i nogle af de offentlige transportmidler, skal du købe et transportkort som f.eks. Visitor Oyster Card der kan købes online eller udvalgte steder i London.


Visumkrav for London

Da Storbritannien ikke deltager i Schengensamarbejdet, skal man vise pas når man ankommer i lufthavnen i London. Det er ikke nødvendigt for danske statsborgere at søge om visum, men man skal medbringe sit pas, der også fungerer som ID på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til London


De bedste oplevelser og seværdigheder i London

Du finder de billigste flybilletter til London i februar og november, og de dyreste måneder er juli og august. Book dine billetter ca. 60 dage før afgang, for de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – London, februar 2018). Du kan være heldig at finde ekstraordinært gode priser på rejser til London i oktober, hvor du kan holde øje med tilbud på Black Friday rejser.

Det er svært at kede sig i London, for der er oplevelser og seværdigheder for hele familien. Fra dronningens imponerende residens, Buckingham Palace, til det ikoniske klokketårn Big Ben der danner de perfekte kulisser til en masse knips med smartphonen. Den bedste udsigt over byen får man fra The Shard eller London Eye, hvorfra højderne også giver et lille sug i maven. De glitrende kronjuveler er også værd at kaste et blik på – de er udstillet i Tower of London. Få flere tips til hvad du skal opleve i London.

Ja, du bør altid købe en rejseforsikring der dækker i tilfælde af uheld, også selvom du rejser i Europa.

I London kan du uden bekymring drikke postevand fra hanen.

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge, da de fleste restauranter allerede tilføjer et servicetillæg på regningen. Man kan dog godt give lidt til f.eks. tjeneren samt taxichaufføren.

London er blandt de mest populære storbyer at rejse til, når der skal shoppes uanset om der er tale om julegaveshopping, januarudsalg eller alt derimellem. Tag en smut forbi Bond Street og du vil få en forsmag på forbrugerhimlen. Mellem Oxford Street og Piccadilly finder du verdens mest luksuriøse butikker, hvilket giver dig mulighed for at udforske byens fantastiske historie og butikker på et og samme sted. Sotheby’s auktion, der har været et ikon i mere end 100 år, ligger her stadig.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til London på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til London, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til London med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til London.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til London. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.