Find billige flybilletter til London

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
London (LON)
tor.. 3.12.
tor.. 10.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i London

Find de billigste fly til disse London-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til London?

Som en af Europas største metropoler er London et besøg værd hele året rundt. Det mest populære tidspunkt at rejse hertil er i sommermånederne juni og juli, hvor man har lidt større chance for at undgå regnbygerne som London er så kendt for.

Fantastisk shopping, storslåede og velkendte seværdigheder, pubs, afternoon tea – London vækker alle sanser.

Hvilket er det absolut billigste fly til London?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til London, lå på 72 kr./pr. person fra København, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til London. Hvis du vil finde de billigste priser til London fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til London?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til London på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 478 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til London fra Danmark i januar i stedet. Fly til London i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 484 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til London?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til London 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til London for 635 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 211 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til London på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til London fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 561 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til London på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 825 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til London?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til London, hvor du kan finde priser helt ned til 504 kr.. Hvis du flyver fra London om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 784 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af London?

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til London i maj, juni og juli, hvor I kan besøge Leicester Square og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af London?

Lufthavn: London Heathrow, Lufthavn: London Gatwick, Lufthavn: London Luton, Lufthavn: London-Stansted eller Lufthavn: London Southend kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til London.

Findes der en billigere måde at flyve til London på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i London Lufthavn: London Southend, hvor gennemsnitsprisen er 624 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til London

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til London fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Ryanair
21. jan.
CPH
København Kastrup
1t. 50min.
STN
London-Stansted
22. jan.
STN
London-Stansted
1t. 40min.
CPH
København Kastrup
Ryanair
31. dec.
CPH
København Kastrup
1t. 50min.
STN
London-Stansted
1. jan.
STN
London-Stansted
1t. 40min.
CPH
København Kastrup
Ryanair
15. jan.
CPH
København Kastrup
1t. 50min.
STN
London-Stansted
17. jan.
STN
London-Stansted
1t. 40min.
CPH
København Kastrup
Ryanair
14. jan.
CPH
København Kastrup
1t. 50min.
STN
London-Stansted
17. jan.
STN
London-Stansted
1t. 45min.
CPH
København Kastrup
Ryanair
31. dec.
CPH
København Kastrup
1t. 50min.
STN
London-Stansted
7. jan.
STN
London-Stansted
1t. 45min.
CPH
København Kastrup
Ryanair
22. dec.
CPH
København Kastrup
1t. 50min.
STN
London-Stansted
29. dec.
STN
London-Stansted
1t. 45min.
CPH
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til London

Hvis du leder efter enkeltbilletter til London, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Billigst
Bedst
Hurtigst
Ryanair
31. dec.
CPH
København Kastrup
1t. 50min.
STN
London-Stansted
British Airways
23. jan.
BLL
Billund
1t. 55min.
LHR
London Heathrow
Flere flyselskaber
28. jan.
BLL
Billund
6t. 15min.
1 stop
LGW
London Gatwick

Hvilke flyselskaber flyver til London?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til London

Lavprisselskaber som Ryanair og easyJet er ofte garant for billige flybilletter til London. Sammen med flyselskaber som SAS og Norwegian har de mange direkte ruter til London, hvoraf de fleste afgår fra København.

Fra København til London tager flyveturen omtrent 2 timer, mens det fra Billund kan gøres på omkring halvanden time.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i London samt afstand til centrum

London er en af de byer i verden med mest lufttrafik og flest lufthavne. De seks mest benyttede og kendte lufthavne er Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton, London City og London Southend. Alle seks lufthavne er kendetegnet ved at have en hurtig og effektiv togforbindelse.

Heathrow er den mest kendte lufthavn i London, men London City Airport er den af alle, som ligger tættest på centrum. De fire andre lufthavne er dog alle mindst lige så benyttet – også når det kommer til flyvninger fra Danmark.

Transport fra Heathrow lufthavn til centrum:
Den billigste offentlige transport er Tuben (metroen), hvor linjen Piccadilly Line kører i pendulfart mellem lufthavnen og London City til en pris på ca. 50 DKK. Den hurtigste transportform er Heathrow Express-toget der tager dig ind til centrum på et kvarter til en pris på ca. 215 DKK for en enkeltbillet.

Transport fra Gatwick lufthavn til centrum:
Den billigste transportform er Gatwick Airport Bus til en pris på ca. 70 DKK og en rejsetid på 90 minutter. Langt de fleste rejsende vælger at tage Gatwick Express Train da det er hurtigst med en rejsetid på blot 30 minutter. Billetten koster ca. 170 DKK.

Transport fra Stansted Lufthavn til centrum:
Det er billigst at tage bussen kaldet National Express Bus til en pris på ca. 50 DKK for en enkeltbillet samt varighed på ca. en 1 time. Du kommer hurtigst ind til London ved at tage med Stansted Express Train, der klarer turen på omkring 45 minutter til en billetpris på ca. 145 DKK.

Transport fra Luton Lufthavn til centrum:
Luton Airport Bus er den billigste transportform med en pris der starter fra ca. 40 DKK for den korteste tur. Turen varer omkring 60 minutter. Luton Airport Train er den hurtigste løsning med en rejsetid på ca. 25 minutter. Billetprisen ligger på omkring 130 DKK for en enkeltrejse.

Transport fra London City Lufthavn til centrum:
Docklands Light Railway er både den hurtigste og billigste transportform fra lufthavnen. Rejsetiden tager blot 10 minutter ind til centrum, og billetprisen ligger på omkring 40 DKK.

Transport fra London Southend Lufthavn til centrum:
Tag Southend Airport Train, der blandt andet kører til Liverpool Street Station på omkring 50 minutter med en billetpris på ca. 140 DKK (informationer tjekket 01/06/2017).

 


Populære fly til London

Find dine flybilletter til London blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til London
Korteste rejsetid
2t. 00min.
Laveste pris
460 kr.
Fly fra Billund til London
Korteste rejsetid
1t. 55min.
Laveste pris
509 kr.
Fly fra Aalborg til London
Korteste rejsetid
4t. 55min.
Laveste pris
1.272 kr.
Fly fra Aarhus til London
Korteste rejsetid
4t. 15min.
Laveste pris
1.272 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i London?

Londons undergrundsbane, også kaldet “The tube”, er et af byens karakteristika og ligeledes en af de mest benyttede transportformer for lokale og turister. Netværket består af hele 12 linjer, og det er dermed en af de nemmeste og mest effektive måder at komme rundt i byen på. Med få minutter mellem hver station er det også en smart måde at komme hen til byens  forskellige seværdigheder.

Foretrækker du at se lidt af byen mens du bliver transporteret rundt, så kan du også benytte de berømte røde busser – Londons ikoniske dobbeltdækkere der er sightseeing i sig selv. Da du ikke kan betale kontant i nogle af de offentlige transportmidler, skal du købe et transportkort som f.eks. Visitor Oyster Card der kan købes online eller udvalgte steder i London.


Kan man rejse til London uden pas eller visum?

Da Storbritannien ikke deltager i Schengensamarbejdet, skal man vise pas når man ankommer i lufthavnen i London. Det er ikke nødvendigt for danske statsborgere at søge om visum, men man skal medbringe sit pas, der også fungerer som ID på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til London


Tips og gode råd til London

Hvordan får man den billigste flybillet til London?

Du finder de billigste flybilletter til London i februar og november, og de dyreste måneder er juli og august. Book dine billetter ca. 60 dage før afgang, for de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – London, februar 2018). Du kan være heldig at finde ekstraordinært gode priser på rejser til London i oktober, hvor du kan holde øje med tilbud på Black Friday rejser.

Hvad skal man se i London?

Det er svært at kede sig i London, for der er oplevelser og seværdigheder for hele familien. Fra dronningens imponerende residens, Buckingham Palace, til det ikoniske klokketårn Big Ben der danner de perfekte kulisser til en masse knips med smartphonen. Den bedste udsigt over byen får man fra The Shard eller London Eye, hvorfra højderne også giver et lille sug i maven. De glitrende kronjuveler er også værd at kaste et blik på – de er udstillet i Tower of London. Få flere tips til hvad du skal opleve i London.

Aktiviteter for børn

London byder på adskillige børnevenlige aktiviteter. Hvordan lyder det f.eks. med det interaktive Shrek’s Adventure hvor de grønne skabninger tager familiens mindste med på eventyr og oplevelser? Eller hvad med London Zoo og dets mange fascinerende dyrearter?

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, du bør altid købe en rejseforsikring der dækker i tilfælde af uheld, også selvom du rejser i Europa.

Kan man drikke vand fra hanen?

I London kan du uden bekymring drikke postevand fra hanen.

Giver man drikkepenge i London?

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge, da de fleste restauranter allerede tilføjer et servicetillæg på regningen. Man kan dog godt give lidt til f.eks. tjeneren samt taxichaufføren.

Hvor er der gode shoppingmuligheder?

London er blandt de mest populære storbyer at rejse til, når der skal shoppes uanset om der er tale om julegaveshopping, januarudsalg eller alt derimellem.

Tag en smut forbi Bond Street og du vil få en forsmag på forbrugerhimlen. Mellem Oxford Street og Piccadilly finder du verdens mest luksuriøse butikker, hvilket giver dig mulighed for at udforske byens fantastiske historie og butikker på et og samme sted. Sotheby’s auktion, der har været et ikon i mere end 100 år, ligger her stadig.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class