Find billige fly til Nordirland fra 622 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 12.12
tir. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Nordirland

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nordirland

Bedste pris på enkeltbillet

622 kr.

Bedste pris på returbillet

864 kr.

Hurtigste flyvetid

10t. 50min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Nordirland fra Danmark i de seneste 72 timer er 622 kr. (København Kastrup til Belfast City).
Den bedste pris på en returbillet til Nordirland fra Danmark i de seneste 72 timer er 864 kr. (København Kastrup til Belfast Intl).
Det hurtigste fly til Nordirland fra Danmark tager 10t. 50min. (København Kastrup til Belfast City).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Nordirland, herunder British Airways og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Nordirland

Få indsigter om din flyrejse til Nordirland, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Nordirland?

Det tager i gennemsnit 11t at flyve fra Danmark til Nordirland, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Belfast Intl (den mest populære lufthavn i Nordirland). Hvis du flyver fra Billund til Belfast Intl, tager det omkring .

Hvilke flyselskaber flyver til Nordirland?

Ud af 4 flyselskaber der flyver til Nordirland, er KLM, British Airways og easyJet de foretrukne i henhold til vores brugerdata. KLM er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 57% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Nordirland.

De billigste fly til byer i Nordirland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Nordirland fra Danmark
Belfast
Belfast

Brugbar information om dit fly til Nordirland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Nordirland

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Nordirland?

Den gennemsnitlige flybillet til Nordirland koster 689 kr./pr. person og den billigste flybillet til Nordirland koster 689 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Belfast?

Hvordan er vejret i Nordirland?

Temperaturene i Nordirland ligger mellem 5 °C og 16 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Nordirland er juli, og den koldeste måned i Nordirland er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje april, april, eller februar, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Nordirland?

Priser for fly til Nordirland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Nordirland?

Antallet af udbydere for fly til Nordirland er 4 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Nordirland?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Nordirland hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Nordirland?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Nordirland rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Nordirland. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Nordirland? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Nordirland.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Nordirland

Find fly til disse populære byer i Nordirland fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Nordirland

Se de billigste flyrejser til Nordirland fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBelfast11t. 00min.1.452 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Nordirland

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Nordirland?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Nordirland falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Nordirland med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Nordirland?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Nordirland på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Nordirland, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Nordirland med fleksibel booking på momondo?

Fly til Nordirland med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Nordirland?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Nordirland.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Nordirland lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Nordirland og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nordirland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.