Find billige fly til Nordirland

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Nordirland

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nordirland

Bedste pris på enkeltbillet

1.139 kr.

Bedste pris på returbillet

1.038 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 50min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Nordirland fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.139 kr. (København Kastrup til Belfast Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Nordirland fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.038 kr. (København Kastrup til Belfast Intl).
Det hurtigste fly til Nordirland fra Danmark tager 9t. 50min. (København Kastrup til Belfast Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Nordirland, herunder British Airways, KLM og Iberia.

De billigste fly til byer i Nordirland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Nordirland fra Danmark
Belfast
Belfast

Brugbar information om dit fly til Nordirland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Nordirland

Den gennemsnitlige flybillet til Nordirland koster 2.018 kr./pr. person og den billigste flybillet til Nordirland koster 277 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

Temperaturene i Nordirland ligger mellem 5 °C og 16 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Nordirland er juli, og den koldeste måned i Nordirland er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje april, april, eller februar, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Det tager i gennemsnit 6t. 50min. at flyve fra Danmark til Nordirland, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Belfast Intl (den mest populære lufthavn i Nordirland). Hvis du flyver fra Billund til Belfast Intl, tager det omkring .

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 1.973 kr. på et fly til Nordirland. Vores brugere fandt dog fly til Nordirland for 543 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 7.341 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Nordirland, mens alt fra 1.768 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Nordirland

Find fly til disse populære byer i Nordirland fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Nordirland

Se de billigste flyrejser til Nordirland fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBelfast6t. 50min.1.038 kr.

Populære fly til Nordirland

Find dine flybilletter til Nordirland blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Belfast
Hurtigste flyvetid6t. 50min.
Laveste pris1.038 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nordirland


Fly til andre regioner

Har du ikke længere lyst til at flyve til Nordirland? Tjek i stedet flybilletter til andre regioner

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Nordirland på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Nordirland, der passer dig bedst.

Fly til Nordirland med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Nordirland.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Nordirland og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Nordirland

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Nordirland

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.