Find billige flybilletter til Nordirland

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Nordirland. De nuværende restriktioner til Nordirland er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til byer i Nordirland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Nordirland fra Danmark
Belfast
Belfast

Brugbar information om dit fly til Nordirland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Nordirland
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Nordirland?

    For priser helt ned til 230 kr./pr. person, kan du finde fly til Nordirland afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Nordirland 1.204 kr./pr. person.

  • Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Belfast?

    96% af momondos brugere besøger Belfast oftere end andre byer i Nordirland. På rejser til Belfast er Lufthavn: Belfast Intl typisk den praktiske lufthavn at flyve til.

  • Hvordan er vejret i Nordirland?

    Temperature i Nordirland variere mellem 5 °C og 16 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Nordirland, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Nordirland i april, april og februar, hvor nedbør er mindst sandsynlig.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Nordirland?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Nordirland. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Nordirland nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Nordirland? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Nordirland.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Nordirland

Find fly til disse populære byer i Nordirland fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Nordirland

Se de billigste flyrejser til Nordirland fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnBelfast1.252 kr.

Populære fly til Nordirland

Find dine flybilletter til Nordirland blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Belfast
Hurtigste flyvetid5t. 45min.
Laveste pris1.252 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nordirland


Fly til andre regioner

Har du ikke længere lyst til at flyve til Nordirland? Tjek i stedet flybilletter til andre regioner