Find billige fly til Fukuoka

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Fukuoka

Find de billigste fly til disse Fukuoka-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Fukuoka

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Fukuoka

København (CPH) til Fukuoka (FUK)

Fly til Fukuoka ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Fukuoka, hvor den gennemsnitlige pris er 6.003 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FUKUOKA FRA KØBENHAVNjanuar19% billigereAt flyve fra København til Fukuoka ​​koster i gennemsnit blot 4.449 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FUKUOKA FRA KØBENHAVNjuni58% dyrereDet koster cirka 8.717 kr. at flyve til Fukuoka ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FUKUOKA FRA KØBENHAVNjuli470% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Fukuoka fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Fukuoka?

760 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Fukuoka. Dette fly er fra Tokyo og er 92% billigere end de fleste andre flyrejser til Fukuoka. Hvis du vil finde den billigste pris til Fukuoka fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Fukuoka på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.449 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Fukuoka i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Fukuoka i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 4.600 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Fukuoka er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 4.518 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Fukuoka er mandag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 10.115 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Fukuoka på er om aftenen. Fly fra Danmark til Fukuoka på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.028 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 9.048 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Fukuoka. Hvis du har planer om at flyve til Fukuoka, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Saga (51 km fra Fukuoka centrum), Lufthavn: Iki (61 km fra Fukuoka centrum), Lufthavn: Kitakyushu Kokura (63 km fra Fukuoka centrum), Lufthavn: Ube (88 km fra Fukuoka centrum) eller Lufthavn: Nagasaki (89 km fra Fukuoka centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Fukuoka er normalt Lufthavn: Nagasaki med en gennemsnitspris på 8.132 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Fukuoka

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Fukuoka fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
30t. 20min.
FUKFukuoka

Find de billigste enkeltbilletter til Fukuoka

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Fukuoka, så se nogle af vores tilbud herunder fra Finnair
Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
30t. 20min.
FUKFukuoka

Hvilke flyselskaber flyver til Fukuoka?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Fukuoka

Hvilke flyselskaber flyver til Fukuoka?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Fukuoka fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Air China, ANA, Lufthansa og Japan Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Fukuoka, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Lufthansa-fly til Fukuoka

Der er 14 fly med Lufthansa til Fukuoka på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Tokyo Haneda, og den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er set på momondo, er 5.306 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Fukuoka). Lufthansa har en bedømmelse på 7,2 fra 348 brugeranmeldelser på momondo.


Populære fly til Fukuoka

Find dine flybilletter til Fukuoka blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Fukuoka
Hurtigste flyvetid30t. 20min.
Laveste pris5.242 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Fukuoka


Find billige flybilletter til andre byer i Japan

Japan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Fukuoka på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Fukuoka, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Fukuoka på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Fukuoka.

Prisagenter på fly til Fukuoka er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Fukuoka

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Fukuoka

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.