Find billige flybilletter til Osaka

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 4.7
man. 11.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Osaka

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Osaka

Bedste pris på returbillet

9.861 kr.

Hurtigste flyvetid

20t. 35min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Osaka fra Danmark i de seneste 72 timer er 9.861 kr. (København Kastrup til Osaka Kansai Intl).
Det hurtigste fly til Osaka fra Danmark tager 20t. 35min. (København Kastrup til Osaka Kansai Intl).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Osaka, herunder Lufthansa.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Osaka

Find de billigste fly til disse Osaka-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Nagoya Chubu Centrair

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Osaka

København (CPH) til Osaka (OSA)

Fly til Osaka ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Osaka, hvor den gennemsnitlige pris er 5.282 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OSAKA FRA KØBENHAVNjanuar14% billigereAt flyve fra København til Osaka ​​koster i gennemsnit blot 4.553 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OSAKA FRA KØBENHAVNaugust18% dyrereDet koster cirka 6.210 kr. at flyve til Osaka ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OSAKA FRA KØBENHAVNapril531% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Osaka fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Osaka?

Flyrejser fra Danmark til Osaka i Japan varierer i tid afhængigt af antallet af mellemlandinger og eventuel ventetid på landjorden. Det vil dog typisk vare lidt mere end en almindelig arbejdsdag for de hurtigste forbindelser, men det kan også sættes så skævt sammen, at det nærmere vil tage det meste af en arbejdsuge at komme frem. Flyver du fra enten Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL), vil det typisk vare en smule længere end fra København (CPH), men fælles for alle rejserne er, at de har en mellemlanding i en af de større europæiske lufthavne i for eksempel Frankrig eller Holland.

Flyvningen mellem Danmark og Osaka Kantai Internationale Lufthavn (KIX) kan desværre ikke gøres uden mellemlandinger, da der ingen direkte forbindelser er mellem destinationerne. Men dit flytilbud til Osaka fra for eksempel Billund kan gøres med blot en enkelt mellemlanding i Amsterdam, hvorefter du flyver direkte til Japan. Hele turen er med KLM. Du kan også komme til Osaka Lufthavn fra Aalborg Lufthavn via samme rute med KLM til Amsterdam og videre til Japan. Fra København har du mulighed for at rejse med Finnair via Helsinki og videre til Osaka Lufthavn. Gælder dine flybilletter til denne rejse, kan du være tilfreds, for det er den hurtigst mulige forbindelse fra Danmark til Japan.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Osaka, lå på 4.409 kr./pr. person fra Katmandu, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Osaka. Hvis du vil finde de billigste priser til Osaka fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Osaka på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.553 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Osaka i januar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.617 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Osaka fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Osaka for omkring 5.282 kr., når du søger 60 dage forud.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Osaka er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Osaka på en torsdag kan finde billetter helt ned til 5.304 kr.. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Osaka for omkring 7.733 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Osaka på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.343 kr.. Fly til Osaka koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 8.434 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Lufthavn: Kobe eller Lufthavn: Osaka Kansai Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Osaka.

Den billigste lufthavn i nærheden af Osaka er normalt Lufthavn: Kobe med en gennemsnitspris på 5.903 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Ja, du kan flyve til Osaka Itami Lufthavn i Osaka (17,0 km fra Nishinari).Gode tilbud på fly til Osaka

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Osaka fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
28. jul.
CPH05:40København Kastrup
20t. 45min.
2 stop
KIX02:25Osaka Kansai Intl
6. sep.
KIX06:00Osaka Kansai Intl
16t. 55min.
1 stop
CPH22:55København Kastrup
9.861 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. jul.
CPH04:55København Kastrup
26t. 35min.
2 stop
ITM07:30Osaka Itami
8. sep.
ITM15:30Osaka Itami
19t. 35min.
2 stop
CPH11:05København Kastrup
10.051 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. jul.
CPH08:25København Kastrup
20t. 40min.
2 stop
ITM05:05Osaka Itami
8. sep.
ITM15:30Osaka Itami
19t. 35min.
2 stop
CPH11:05København Kastrup
10.424 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. jul.
CPH08:25København Kastrup
22t. 10min.
2 stop
ITM06:35Osaka Itami
7. sep.
ITM12:25Osaka Itami
22t. 40min.
2 stop
CPH11:05København Kastrup
10.453 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jul.
CPH10:55København Kastrup
21t. 35min.
2 stop
KIX08:30Osaka Kansai Intl
9. sep.
KIX06:00Osaka Kansai Intl
18t. 55min.
1 stop
CPH00:55København Kastrup
10.601 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. jul.
CPH03:05København Kastrup
43t. 25min.
2 stop
KIX22:30Osaka Kansai Intl
4. sep.
KIX06:50Osaka Kansai Intl
28t. 50min.
2 stop
CPH11:40København Kastrup
10.664 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Osaka

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Osaka, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France og KLM
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
36t. 25min.
KIXOsaka Kansai Intl
KLM
CPHKøbenhavn Kastrup
35t. 20min.
ITMOsaka Itami

Hvilke flyselskaber flyver til Osaka?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Osaka

Hvilke flyselskaber flyver til Osaka?

På rejser til Osaka fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Air China, KLM, Finnair eller ANA. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Emirates-fly til Osaka

Emirates er et populært valg for brugere, der rejser til Osaka. Selskabet flyver 5 fly om ugen til Osaka, og de flyver oftest fra Dubai Intl. Billetpriserne hos Emirates afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 6.325 kr. (fra København Kastrup). I 122 anmeldelser har momondo-brugere givet Emirates en gennemsnitlig bedømmelse på 8,6/10.

ANA-fly til Osaka

ANA (8,5/10, 29 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Osaka med tilbud fra helt ned til 4.545 kr. retur fra Billund. Med 155 ANA-fly til Osaka om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Osaka

Neden for finder du alle lufthavne i Osaka samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Osaka fra lufthavnen

Lufthavnen i Osaka har fine muligheder for offentlig transport til selve Osaka by. Du kan køre med busser og køber billetter i ankomsthallen eller fra automater på første sal i terminal 1. De to busselskaber hedder Kansai Airport Transportation og Osaka Airport Transport. Nankai Railways kører pendlertoget Airport Express til Nanka Station, hvor der også er forbindelse med Osakas metrotog. Der er også taxaer fra lufthavnen, som kan køre dig ind til byen, og turen tager cirka lige så lang tid, som den store viser skal bruge på at dreje en omgang på dit armbåndsur. Det er også muligt at leje en bil, og som altid er det en god idé at reservere på forhånd, så bilen er klar, når du ankommer. Når du har fået bilen, følger du rute 4 ind til centrum af Osaka.


Populære fly til Osaka

Find dine flybilletter til Osaka blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Osaka
Hurtigste flyvetid36t. 25min.
Laveste pris16.451 kr.

Visumkrav for Osaka

Selv om der er langt fra Danmark til Osaka i Japan, er reglerne for indrejse ganske overskuelige. Du skal have et pas, som er gyldigt under hele dit ophold i Japan. Når du ankommer til landet, skal du afgive fingeraftryk og får taget et foto, og så skal du forklare, hvad formålet med dit besøg i landet er. Du skal også kunne dokumentere, at du har tilstrækkelige økonomiske midler til opholdet og vise en returbillet med fast udrejsedato. Der er dog intet krav om visum, så længe dit ophold ikke overstiger et fastsat antal dage.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Osaka


De bedste oplevelser og seværdigheder i Osaka

Osaka-Jo er et forrygende slot midt i en park med blade, bevoksning og masser af grønt for øjnene og sjælen. Inde i slottet kan du se en stor samling af våben og kunstværker, og selv om den nuværende version af slottet er en genopbygning, efter slottet blev ødelagt, er det et mageløst bygningsværk, som kan tage vejret fra de fleste. På Kamagata Ukiyoe-museet kan du lære om den lokale kunstart, Ukiyoe, som er print lavet af træstykker. Det er en mindre kendt kunstart, men det bliver det absolut ikke mindre spændende af. På museet for boliger og liv finder du et væld af historiske klædedragter og bygninger fra byens historie. Du kan endda prøve tøj fra forskellige tidsperioder. Når du har kigget på byens historie, kan du passende vende blikket mod fremtiden og den futuristiske Umeda Sky-bygning, og mange etager oppe kan du fra udsigtsdækket se det meste af Osaka, eller du kan beundre både den flydende og den hængende have, der svæver rundt deroppe i højderne.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Osaka. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Osaka på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Osaka vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Osaka lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Osaka og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.