Billeje i Osaka, Japan

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Osaka, Japan

Osaka, Japan
21. apr — 28. apr
Samme aflevering
Osaka, Japan
ons 21.4
Middag
ons 28.4
Middag

Biludlejningsfirmaer i Osaka

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Osaka, Japan
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Middel 3.8

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Afstanden fra Osaka, Japan til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Osaka Kansai Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Osaka

I april til og med i dag 5 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Osaka.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Osaka for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Osaka. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Osaka har de billigste biludlejningspriser?

Europcar har typisk de billigste daglige priser i Osaka, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 677 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 605 kr./dag for deres udlejningsbil i Osaka.

Er der et afbestillingsgebyr på min Osaka, Japan biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Osaka biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Osaka tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Osaka i maj måned?

Leje af en standardbil i Osaka i maj måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 24 °C og nedbør omkring 200 mm i maj, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Osaka koster 749 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Osaka har flest biludlejningssteder?

Europcar er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Osaka, Japan. På de 10 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 677 kr. i Osaka, Japan.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Osaka, Japan?

Hastighedsbegrænsningen i Osaka er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Osaka har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Osaka, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Osaka, Japan i april?

I april er der normalt 130 mm nedbør i Osaka og en gennemsnitstemperatur på 15 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Osaka, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Osaka i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Osaka.

Minder vejret i Osaka om vejret i resten af Osaka-præfekturet?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Osaka og rundt i Osaka-præfekturet eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 130 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Osaka

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Osaka

Kom i gang med at planlægge din rejse til Osaka