Udlejningsbiler fra Europcar i Osaka

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Osaka

Osaka, Japan
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Osaka, Japan
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Osaka Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Osaka, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

10 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Osaka

Har Europcar en lokation i Osaka Itami Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Europcar har i Osaka Itami Lufthavn kan findes på Go To Times Car Rental.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Osaka?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Osaka. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Osaka i oktober?

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Europcar mens de besøgte Osaka i oktober. Baseret på Europcar biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 686 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 686 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Osaka?

Priser for biler i Osaka opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Osaka?

Fra september 2023 er der 196 udbydere at vælge mellem for biler i Osaka.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Osaka?

Blandt forskellige lande, herunder Osaka, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Osaka?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Osaka. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Europcar biler i andre byer i Japan


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Osaka på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.