Udlejningsbiler fra Europcar i Osaka

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Osaka

Osaka, Japan
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Osaka, Japan
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Osaka Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Osaka, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Osaka

Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Osakafpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

699 kr. per dag i Osaka er den billigste pris for en udlejningsbil fra Europcar i september. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Europcar er tættere på 782 kr. per dag i september, eller 5.477 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste september, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Ja. De 1 lokation som Europcar har i Lufthavn: Osaka Itami kan findes på Go To Times Car Rental.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Osaka. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Europcar mens de besøgte Osaka i september. Baseret på Europcar biludlejningspriser i september sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 699 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 699 kr./dag sidste september, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.