Udlejningsbiler fra Europcar i Tokyo

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Tokyo

Tokyo, Japan
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Tokyo, Japan
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Tokyo Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Tokyo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

16 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Tokyo

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Europcar udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Tokyo kunder og personale føler sig sikre, har Europcar også vedtaget disse ekstra politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Tokyo Haneda som som er beliggende på Please Go To The Reception Desk In.

Ja, Europcar i Tokyo tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Europcar i Tokyo, Standard udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Standard udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 843 kr./dag i gennemsnit og 843 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..


Europcar biler i andre byer i Japan