Billeje i Tokyo-præfekturet

Leder du efter billig biludlejning i Tokyo-præfekturet? Så søg her!

Tokyo, Japan
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Tokyo, Japan
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Tokyo-præfekturet

Find den lejebil i Tokyo-præfekturet, der passer til dine behov

Biler i Lille

197 kr. - 1.264 kr.

Alle biltyper

123 kr. - 1.713 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tokyo-præfekturet er 502 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tokyo-præfekturet er i februar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 197 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo-præfekturet. I Tokyo-præfekturet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Tokyo-præfekturet er 513 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Tokyo-præfekturet er i juli. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 613 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo-præfekturet. I Tokyo-præfekturet kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Tokyo-præfekturet

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tokyo-præfekturet
1 kontor
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
43 kontorer
25 kontorer
17 kontorer
17 kontorer
17 kontorer
16 kontorer
16 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tokyo-præfekturet

Herunder vises de mest populære hoteller i Tokyo-præfekturet

Billeje i Tokyo-præfekturet

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tokyo-præfekturet, så du er klar til næste rejse.

I sidste uge fandt vores brugre priser på udlejningsbiler i Tokyo-præfekturet på helt ned til omkring 679 kr./dag og helt op til 2.578 kr./dag, hvilket er en prisforskel på 73%. Husk, at gennemsnitsprisen for at leje bil i Tokyo-præfekturet er på 880 kr./dag, hvilket kan variere afhængigt af biltype og udlejningsfirma.

Det bedste tidspunkt på året at leje bil er i juni, da det er her, priserne oftest er billigst. Vores brugere har fundet priser på billeje på omkring 377 kr. om dagen i snit, når der bookes i juni. juli er til gengæld knap så godt et tidspunkt, hvis du vil leje bil. Priserne i Tokyo-præfekturet plejer i denne måned at ligge på 441 kr. om dagen i gennemsnit. Glem ikke at leje bilen i Tokyo-præfekturet mindst 23 dage i forvejen for at få de bedste tilbud.

Hovedparten af momondos brugere lejer bil i Tokyo-præfekturet i 7 dage til en gennemsnitlig pris på 503 kr. pr. dag. Udlejning i 1 uge vil koste i alt 3.524 kr., men det vil koste i alt 1.122 kr. bare at leje for weekenden. Du kan også leje bil i en måned eller længere, hvis du har brug for det. Ifølge vores data koster det i gennemsnit 27.417 kr. i alt at leje bil i en måned i Tokyo-præfekturet.


Biludlejning i populære byer i Tokyo-præfekturet

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Tokyo-præfekturet

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tokyo-præfekturet


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Tokyo-præfekturet, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Tokyo-præfekturet, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Tokyo-præfekturet eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Tokyo-præfekturet med fair brændstofregler.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Tokyo-præfekturet.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Tokyo-præfekturet.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.