Udlejningsbiler fra Alamo i Tokyo

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Tokyo

Tokyo, Japan
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Tokyo, Japan
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Tokyo Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Tokyo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
16 kontorer

Information om Alamo udlejningsbiler i Tokyo

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Alamo i Tokyo under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Alamo har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Alamo har 1 lokation i Lufthavn: Tokyo Haneda som som er beliggende på 5-2-1 Haneda.

Alamo tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Tokyo. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Alamo for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Alamo i Tokyo her.

Stationcar udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Alamo i Tokyo i juli måned. I gennemsnit koster Stationcar udlejningsbiler fra Alamo 656 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 656 kr. per dag i juli.

Der er 16 Alamo biludlejningslokationer i Tokyo. Ifølge vores brugere er den mest populære Alamo lokation i Tokyo beliggende på 5-2-1 Haneda. 30% af vores brugere som har lejet bil fra Alamo i Tokyo lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Tokyo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Alamo? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Tokyo biludlejningsfirmaer