Udlejningsbiler fra Alamo i Tokyo

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Tokyo

Tokyo, Japan
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Tokyo, Japan
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

342 kr. - 671 kr.

Alle biltyper

342 kr. - 647 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Tokyo, Tokyo-præfekturet er i marts når priserne er 342 kr. per dag i gennemsnit. 342 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 493 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Tokyo. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Tokyo, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.


Tokyo Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Tokyo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

16 kontorer

Information om Alamo udlejningsbiler i Tokyo

Har Alamo en lokation i Tokyo Haneda Lufthavn?

Ja, Alamo har 1 lokation i Tokyo Haneda Lufthavn som som er beliggende på 5 2 1 Haneda.

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i Tokyo?

Alamo tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Tokyo. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Alamo for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Alamo i Tokyo her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i Tokyo i oktober?

Mini udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Alamo i Tokyo i oktober måned. I gennemsnit koster Mini udlejningsbiler fra Alamo 692 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 672 kr. per dag i oktober.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i Tokyo?

Der er 16 Alamo biludlejningslokationer i Tokyo. Ifølge vores brugere er den mest populære Alamo lokation i Tokyo beliggende på 495 2 Tokko. 29% af vores brugere som har lejet bil fra Alamo i Tokyo lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tokyo?

Priser for biler i Tokyo blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tokyo?

Fra september 2023 er der 383 udbydere at vælge mellem for biler i Tokyo.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tokyo?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Tokyo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tokyo?

For at leje en bil i Tokyo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Tokyo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Alamo? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Tokyo biludlejningsfirmaer
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.