Billeje i Surat Thani, Thailand

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Surat Thani, Thailand

Surat Thani, Thailand
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Surat Thani, Thailand
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Surat Thani

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Surat Thani, Thailand
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Surat Thani, Thailand til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Phuket Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Surat Thani

8 brugere har søgt efter billeje i Surat Thani med momondo i maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Surat Thani for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Surat Thani udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Dollar og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Surat Thani har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Surat Thani hos Avis, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 148 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Surat Thani gennem Avis er 149 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Surat Thani, Thailand biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Surat Thani ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Surat Thani. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Surat Thani har flest biludlejningssteder?

Avis har 1 udlejningskontor. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 149 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Surat Thani, Thailand?

Hvis du lejer en bil i Surat Thani, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Surat Thani er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Surat Thani er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Surat Thani, Thailand i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Surat Thani i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 28 °C og ca. 180 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Surat Thani i løbet af maj er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Surat Thani om vejret i resten af Surat?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Surat Thani til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Surat normalt har en temperatur på 28 °C, og at du kan forvente 161,7 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Surat Thani

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Surat Thani

Kom i gang med at planlægge din rejse til Surat Thani