Billeje i Lufthavn: Phuket Intle

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Phuket Intle? Søg her!

Phuket, Thailand - Phuket Intle (HKT)
5. apr. — 8. apr.
Samme aflevering
Phuket, Thailand - Phuket Intle (HKT)
ons. 5.4
Middag
lør. 8.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Phuket Intle

Når du henter bil hos dit foretrukne biludlejningsfirma, er der krav til din dokumentation. Du skal have en udskrift af din reservation, og du skal vise dit pas eller et andet nationalt Id-kort. Du skal have et gyldigt kørekort, og det skal du have haft i mindst ét år. Typisk skal du være mindst 21 år for at leje bil, og der kan være gebyrer for unge chauffører hos nogle firmaer. Visse steder er der krav om, at du medbringer et internationalt kørekort, men er dit kørekort skrevet i det latinske alfabet er det som regel ikke nødvendigt. Du skal også vise et kreditkort med både dit fornavn og efternavn på, og der skal være dækning på kortet til både depositum og betaling af billejen.

Har du brug for hjælp udenfor åbningstiden for dit biludlejningsfirma, skal du aftale det i forvejen, og selv om der er gratis Wi-Fi tilgængeligt i Phuket International Lufthavn, kan du ikke få hjælp online heller. Men kommer du i åbningstiden, er det til gengæld let for gangbesværede og kørestolsbrugere at komme til skranken med udlejningsbiler, for alle firmaer med biludlejning ligger i stueplan.


Find billig billeje i Lufthavn: Phuket Intle

Find den lejebil i Lufthavn: Phuket Intle, der passer til dine behov

Biler i Lille

134 kr. - 282 kr.

Alle biltyper

134 kr. - 411 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Phuket Intle er 153 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Phuket Intle er i august. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 134 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Phuket Intle. I Lufthavn: Phuket Intle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lufthavn: Phuket Intle er 227 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lufthavn: Phuket Intle er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 306 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Phuket Intle. I Lufthavn: Phuket Intle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lufthavn: Phuket Intle er 194 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lufthavn: Phuket Intle er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 265 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Phuket Intle. I Lufthavn: Phuket Intle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Phuket Intle

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Phuket Intle

Drive Car Rental

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,5

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,2

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

9,2

Value

9,6

ASAP Car Rentals

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

8,0

Sunnycars

2 kontorer

Abaa Car Rentals

1 kontor

Avis

1 kontor

Bizcar Rental

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Phuket

Herunder vises de mest populære hoteller i Phuket

Billeje i Lufthavn: Phuket Intle

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Phuket Intle, så du er klar til næste rejse

Den billigste lejebil i Lufthavn: Phuket er Toyota Yaris fra Thrifty. Gennemsnitsprisen pr. dag for at leje en Toyota Yaris fra Thrifty er 143 kr.. Den billigste pris pr. dag for Toyota Yaris er 133 kr., som du måske kan finde, afhængigt af hvornår du booker din billeje. Sørg for at sammenligne priser på billeje forud for afhentningsdatoen, så du sikrer dig den bedste pris fra Thrifty og andre biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Phuket.


Leje af bil i andre byer i Thailand

Se vores biludlejningstilbud i regioner som Bangkok, Phuket og Khon Kaen i Thailand

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Phuket Intle


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Lufthavn: Phuket Intle via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Phuket Intle ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.