Lej en bil i Santa Marta, Colombia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santa Marta, Colombia

Santa Marta, Colombia
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Santa Marta, Colombia
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Santa Marta

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santa Marta, Colombia
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,5

Comfort

4,6

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

3,6

Valuta for pengerne

5,2
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Santa Marta, Colombia til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Barranquilla E Cortissozs biludlejningsdisk

Biludlejning i Santa Marta

Vi har foretaget 1.190 søgninger på biludlejning i Santa Marta denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Santa Marta for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Santa Marta som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Santa Marta. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Santa Marta, Colombia?

Rejsende, som lejer en bil i Santa Marta, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Santa Marta ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 100 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Santa Marta?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Santa Marta ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 110 kr./dag in Santa Marta, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 277 kr./dag. En anden populær bil at leje in Santa Marta er en Chevrolet Spark, der i gennemsnit koster 285 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 93 kr./dag.

Hvordan er vejret i Santa Marta, Colombia i oktober?

I oktober er der normalt 60 mm nedbør i Santa Marta og en gennemsnitstemperatur på 28 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Santa Marta, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Temperaturerne i Santa Marta er normalt høje i oktober, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Santa Marta om vejret i resten af Magdalena?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Santa Marta til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af Magdalena normalt har en temperatur på 28 °C, og at du kan forvente 60 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Colombia

Se vores biludlejningstilbud i byer som Bogotá, Cartagena og Medellín i Colombia

Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Marta