Billeje i Barranquilla

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Barranquilla

Barranquilla, Colombia
2. dec — 9. dec
Samme aflevering
Barranquilla, Colombia
ons 2.12
Middag
ons 9.12
Middag

Biludlejningsfirmaer i Barranquilla

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Barranquilla
Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 5 anmeldelser


Afstanden fra Barranquilla til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Cartagena Rafael Nunezs biludlejningsdisk

Biludlejning i Barranquilla

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Barranquilla for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Barranquilla. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Barranquilla, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Barranquilla biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Barranquilla ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Barranquilla. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Barranquilla?

Hvis du lejer en bil i Barranquilla, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Barranquilla er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Barranquilla er hastighedsbegrænsningen 100 km/t..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Barranquilla

  • Få den seneste informatiom om fly til Barranquilla

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Barranquilla
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Barranquillas mest populære områder

    Find hoteller in Barranquilla