Billeje i Chiusi, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chiusi, Italien

Chiusi, TO, Italien
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Chiusi, TO, Italien
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Chiusi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chiusi, Italien
9,6
Fantastisk
2 anmeldelser1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,0
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Chiusi, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicinos biludlejningsdisk

Biludlejning i Chiusi

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Chiusi for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz, Budget, og Europcar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Chiusi. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Chiusi, Italien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Chiusi tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, keddy by Europcar og NOLEGGIARE , opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Chiusi, Italien?

Chiusis hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Chiusi er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Klimaet i Chiusi under maj måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Chiusi.

Minder vejret i Chiusi om vejret i resten af Toscana?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Chiusi til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Toscana normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 64,5 mm nedbør.


Se flere lejebiler i Toscana

Se vores biludlejningstilbud i byer som Arezzo, Firenze og Livorno i Toscana

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chiusi