Lej en bil i Napoli, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Napoli, Italien

Napoli, Napoli, Italien
19. maj — 26. maj
Samme aflevering
Napoli, Napoli, Italien
ons 19.5
Middag
ons 26.5
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Napoli?

Alle

59 kr. - 365 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Napoli, Italien er i januar. Med en lejepris på kun 59 kr. pr. dag er prisen 47% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. I Napoli kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Napoli

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Napoli, Italien
8,8
Fantastisk
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
5,9
Okay
9 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

6,6

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

5,7
5,8
Okay
15 anmeldelser10 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

6,4

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

6,4
5,2
Okay
5 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

5,6

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,8

Valuta for pengerne

5,2
4,0
Okay
2 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,0
3,0
Middel
2 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

3,0

Comfort

3,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

3,0

Valuta for pengerne

3,0
0,0
Forfærdelig
11 kontorer
0,0
Forfærdelig
7 kontorer

Information om din rejse til Napoli

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Napoli?

Italien er et kørevenligt land med mange kystbyer, som er optimale til ture på fire hjul. Billeje i Napoli er ingen undtagelse, for denne syditalienske by ligger helt ud til Middelhavet med skønne ruter langs vandet. Før udlejningsprocessen starter, skal du have styr på alderskravene fra de forskellige udlejningsfirmaer. Hos Morini Rent skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en lejebil samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst 12 måneder. Til sammenligning skal du eksempelvis blot være fyldt 20 år for at leje en udlejningsbil hos Optimorent. Derudover skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst to år, og desuden har firmaet en maks. alder på 75 år. Hos Firefly skal du ligeledes være fyldt 21 år for at kunne leje en bil. Derudover skal du betale et ung-fører-gebyr på ca. 22 EUR (ca. 164 DKK) pr. dag, hvis du er mellem 21 og 23 år. Der findes lignende regelsæt hos alle de andre udbydere, hvad enten det er Sixt, Dollar, Budget, Avis og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Biludlejning i Napoli kræver, at du sætter dig ind i Italiens trafik- og færdselsregler. I Italien skal du køre i højre side af vejen ligesom i Danmark, og samtidig er promillegrænsen ligeledes på maks. 0,5. Har du under tre års køreerfaring er promillegrænsen dog på nul. Du må desuden ikke bruge en håndholdt mobiltelefon under kørsel, og ej heller ryge, hvis der er gravide eller mindreårige i bilen. Napoli er – ligesom mange andre italienske byer – også en del af et miljøzoneregulativ. Det betyder, at du ikke må køre din lejebil ind i centrum mellem kl. 8-18. Du kan se tidsbegrænsningen på skiltene med skriften zona traffico limitato.

Parkering

Parkering er en selvfølge, når du foretager billeje i Napoli. Den gamle middelalderbydel i centrum er fri for biler, men der findes flere p-pladser uden for det helt centrale område. Parkering foregår ved de blåmalede båse, hvor der skal betales for en p-billet fra mandag til søndag fra kl. 8-20. Timeprisen er ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Der findes også en del p-huse uden for byen, som er overvåget døgnet rundt, og som ligger i gåafstand til den gamle bydel.

Udflugtsmål i og omkring Napoli

Billeje i Napoli giver dig muligheden for at køre ud i det blå. Det er blot at slå en GPS til, når du har planlagt, hvilke seværdigheder, der skal opleves. En køretur til Pompeji er kilometerne værd, da du kan opleve den delvist begravede by, som er en af områdets største attraktioner. Amalfikysten samt vulkanen Vesuv er også oplagte destinationer, når du har en udlejningsbil til rådighed.

Hvilke forsikringer skal man have?

Booking af billig billeje betyder også betaling af tilhørende forsikring. Der medfølger nemlig en basisforsikring hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Når du er chauffør på udebane i Italien, er det klogt at minimere selvrisikoen, så den er lavest mulig eller helt væk. Bjergkørsel og lignende kørsel i krævende terræn kræver også forsikring af ekstra ting som eksempelvis undervogn, glas, dæk og hjul, som normalt skal tegnes ved siden af. Fuld dækning giver nemlig ro på, så du kan køre afsted uden bekymringer om eventuel efterfølgende egenbetaling.

Kan man bruge sit danske kørekort i Napoli, eller skal man have et internationalt?

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Napoli, da Italien er medlem af EU. Danske kørekort gælder nemlig i hele EU.

Hvor i Napoli kan man hente og aflevere sin lejebil?

Napoli Lufthavn samt byens hovedbanegård er de primære steder, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. (Priser tjekket 30/09/2018).


Afstanden fra Napoli, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Napolis biludlejningsdisk

Biludlejning i Napoli

I maj til og med i dag 250 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Napoli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Napoli for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Napoli. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Napoli, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Napoli, Italien i juni?

55 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Napoli i juni. Tilbud fås helt ned til 55 kr.. 164 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Napoli, men for juni er det ikke unormalt at se priser helt ned til 43 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Napoli har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Napoli er B-Rent med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 195 kr. fra dens 3 beliggenheder i Napoli. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos B-Rent i Napoli er 52 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Napoli, Italien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Napoli tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, National og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Napoli i juni måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Napoli på i juni måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Napoli har en gennemsnitstemperatur på 24 °C gennemsnitlig nedbør på 24 mm i juni måned. Leje af en Cabriolet i Napoli koster 319 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Napoli har flest biludlejningssteder?

I byen Napoli, Italien er der 10 udlejningssteder ejet af Hertz med en gennemsnitlig daglig pris på 168 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Napoli, Italien?

50 km/t. er fartgrænsen i Napoli, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Napoli er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Napoli så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Napoli, Italien i maj?

I maj er der normalt 50 mm nedbør i Napoli og en gennemsnitstemperatur på 17 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Napoli, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Napoli er normalt høje i maj, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Napoli om vejret i resten af Campania?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Napoli og rundt i Campania eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 40,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Napoli

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Napoli

Kom i gang med at planlægge din rejse til Napoli