Billeje i Napoli, Campania

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Napoli, Campania

Napoli, Napoli, Italien
5. dec. — 12. dec.
Napoli, Napoli, Italien
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Napoli

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Napoli

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Napoli?

De billigste udlejningsbiler i Napoli kan normalt findes gennem Rent Smart 24. Når du booker hos Rent Smart 24, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 37 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Napoli er 37 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Napoli har flest lokationer?

Leasys Rent har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Napoli, med 11 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Napoli?

De fleste momondo-brugere lejer en Fiat 500X in Napoli, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat 500. Hvis du er interesseret i at leje en Fiat 500X, er priserne i gennemsnit på 296 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Fiat 500X in Napoli på helt ned til 99 kr. om dagen. Leje af en Fiat 500 in Napoli ligger i gennemsnit på 216 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 82 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Napoli

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Napoli?

Italien er et kørevenligt land med mange kystbyer, som er optimale til ture på fire hjul. Billeje i Napoli er ingen undtagelse, for denne syditalienske by ligger helt ud til Middelhavet med skønne ruter langs vandet. Før udlejningsprocessen starter, skal du have styr på alderskravene fra de forskellige udlejningsfirmaer. Hos Morini Rent skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en lejebil samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst 12 måneder. Til sammenligning skal du eksempelvis blot være fyldt 20 år for at leje en udlejningsbil hos Optimorent. Derudover skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst to år, og desuden har firmaet en maks. alder på 75 år. Hos Firefly skal du ligeledes være fyldt 21 år for at kunne leje en bil. Derudover skal du betale et ung-fører-gebyr på ca. 22 EUR (ca. 164 DKK) pr. dag, hvis du er mellem 21 og 23 år. Der findes lignende regelsæt hos alle de andre udbydere, hvad enten det er Sixt, Dollar, Budget, Avis og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Biludlejning i Napoli kræver, at du sætter dig ind i Italiens trafik- og færdselsregler. I Italien skal du køre i højre side af vejen ligesom i Danmark, og samtidig er promillegrænsen ligeledes på maks. 0,5. Har du under tre års køreerfaring er promillegrænsen dog på nul. Du må desuden ikke bruge en håndholdt mobiltelefon under kørsel, og ej heller ryge, hvis der er gravide eller mindreårige i bilen. Napoli er – ligesom mange andre italienske byer – også en del af et miljøzoneregulativ. Det betyder, at du ikke må køre din lejebil ind i centrum mellem kl. 8-18. Du kan se tidsbegrænsningen på skiltene med skriften zona traffico limitato.

Parkering

Parkering er en selvfølge, når du foretager billeje i Napoli. Den gamle middelalderbydel i centrum er fri for biler, men der findes flere p-pladser uden for det helt centrale område. Parkering foregår ved de blåmalede båse, hvor der skal betales for en p-billet fra mandag til søndag fra kl. 8-20. Timeprisen er ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Der findes også en del p-huse uden for byen, som er overvåget døgnet rundt, og som ligger i gåafstand til den gamle bydel.

Udflugtsmål i og omkring Napoli

Billeje i Napoli giver dig muligheden for at køre ud i det blå. Det er blot at slå en GPS til, når du har planlagt, hvilke seværdigheder, der skal opleves. En køretur til Pompeji er kilometerne værd, da du kan opleve den delvist begravede by, som er en af områdets største attraktioner. Amalfikysten samt vulkanen Vesuv er også oplagte destinationer, når du har en udlejningsbil til rådighed.

Hvilke forsikringer skal man have?

Booking af billig billeje betyder også betaling af tilhørende forsikring. Der medfølger nemlig en basisforsikring hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Når du er chauffør på udebane i Italien, er det klogt at minimere selvrisikoen, så den er lavest mulig eller helt væk. Bjergkørsel og lignende kørsel i krævende terræn kræver også forsikring af ekstra ting som eksempelvis undervogn, glas, dæk og hjul, som normalt skal tegnes ved siden af. Fuld dækning giver nemlig ro på, så du kan køre afsted uden bekymringer om eventuel efterfølgende egenbetaling.

Kan man bruge sit danske kørekort i Napoli, eller skal man have et internationalt?

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Napoli, da Italien er medlem af EU. Danske kørekort gælder nemlig i hele EU.

Hvor i Napoli kan man hente og aflevere sin lejebil?

Napoli Lufthavn samt byens hovedbanegård er de primære steder, hvor du kan hente og aflevere din lejebil.


Find billig billeje i Napoli, Campania

Find den lejebil i Napoli, der passer til dine behov

Lille cars

106 kr. - 395 kr.

Alle biltyper

145 kr. - 1.390 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Napoli, Italien er 257 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Napoli, Italien er i november. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 106 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Napoli. I Napoli kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Napoli, Italien er 499 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Napoli, Italien er i december. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 142 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Napoli. I Napoli kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Napoli, Italien er 847 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Napoli, Italien er i december. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 275 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Napoli. I Napoli kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Napoli, Italien er 459 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Napoli, Italien er i december. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 189 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Napoli. I Napoli kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Napoli, Italien er 849 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Napoli, Italien er i august. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 968 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Napoli. I Napoli kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Napoli, Italien er 980 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Napoli, Italien er i december. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 275 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Napoli. I Napoli kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Napoli, Italien er 539 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Napoli, Italien er i december. Prisen er 89% lavere end resten af året og ligger på kun 63 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Napoli. I Napoli kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Napoli

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Napoli, Campania

Thrifty

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,7

Comfort

9,0

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,1

MAGGIORE

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

7,0

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,0

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,5

Hertz

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,1

B-Rent

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,5

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,5

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,6

Value

4,0

Hurtige fakta om biludlejning i Napoli

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Napoli

Det mest populære bureau

Firefly

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste lejebil

173 kr.

Den mest populære model

Fiat 500X
Det mest populære biludlejningsbureau i Napoli, der er fundet på momondo i denne måned, er Firefly. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Thrifty og Win Rent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Napoli i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Napoli er 173 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 278 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Napoli i de seneste 7 dage er Fiat 500X. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Napoli

Herunder vises de mest populære hoteller i Napoli

Kørsel i lejebil i Napoli – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Napoli, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Napoli, Italien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Napoli tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som SICILY BY CAR , MAGGIORE og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Napoli, Italien?

50 km/t. er fartgrænsen i Napoli, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Napoli er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Napoli så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Peugeot 3008 in Napoli?

Hvordan er vejret i Napoli, Italien i november?

I november er der normalt 162 mm nedbør i Napoli og en gennemsnitstemperatur på 12 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Napoli, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Napoli om vejret i resten af Campania?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Napoli og rundt i Campania eller til de omkringliggende områder i november måned, kan forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 121,3 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Napoli?

Priser for biler i Napoli blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Napoli?

Der er 144 udbydere for biler i Napoli fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Napoli?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Napoli. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Napoli?

For at leje en bil i Napoli, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Napoli?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Napoli, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Napoli?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Napoli. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Napoli med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Napoli, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Napoli på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Napoli.

Kan jeg finde billeje i Napoli, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Napoli.

Kan jeg søge efter billeje i Napoli med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Napoli.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Napoli på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.