Lej en bil i Napoli, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Napoli, Italien

Napoli, Napoli, Italien
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Napoli, Napoli, Italien
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Napoli, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

71 kr. - 224 kr.

Alle biltyper

94 kr. - 725 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Napoli, Italien, er 137 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Napoli, Italien, er i november. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 71 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Napoli. I Napoli kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Napoli.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Napoli, Italien, er 250 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Napoli, Italien, er i december. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 145 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Napoli. I Napoli kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Napoli.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Napoli, Italien, er 258 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Napoli, Italien, er i december. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 255 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Napoli. I Napoli kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Napoli.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Napoli, Italien, er 170 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Napoli, Italien, er i december. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 127 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Napoli. I Napoli kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Napoli.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
B-Rent

352 kr./dag

31 aug – 17 sep
Citroen C2
Opel Agila
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

366 kr./dag

31 aug – 17 sep
Opel Agila
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
SICILY BY CAR

366 kr./dag

31 aug – 17 sep
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Napoli

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Napoli, Italien
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

7,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,3

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

5,6

Valuta for pengerne

6,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

6,2

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,5
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,4

Comfort

6,0

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,6
12 kontorer
7 kontorer

Information om din rejse til Napoli

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Napoli?

Italien er et kørevenligt land med mange kystbyer, som er optimale til ture på fire hjul. Billeje i Napoli er ingen undtagelse, for denne syditalienske by ligger helt ud til Middelhavet med skønne ruter langs vandet. Før udlejningsprocessen starter, skal du have styr på alderskravene fra de forskellige udlejningsfirmaer. Hos Morini Rent skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en lejebil samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst 12 måneder. Til sammenligning skal du eksempelvis blot være fyldt 20 år for at leje en udlejningsbil hos Optimorent. Derudover skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst to år, og desuden har firmaet en maks. alder på 75 år. Hos Firefly skal du ligeledes være fyldt 21 år for at kunne leje en bil. Derudover skal du betale et ung-fører-gebyr på ca. 22 EUR (ca. 164 DKK) pr. dag, hvis du er mellem 21 og 23 år. Der findes lignende regelsæt hos alle de andre udbydere, hvad enten det er Sixt, Dollar, Budget, Avis og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Biludlejning i Napoli kræver, at du sætter dig ind i Italiens trafik- og færdselsregler. I Italien skal du køre i højre side af vejen ligesom i Danmark, og samtidig er promillegrænsen ligeledes på maks. 0,5. Har du under tre års køreerfaring er promillegrænsen dog på nul. Du må desuden ikke bruge en håndholdt mobiltelefon under kørsel, og ej heller ryge, hvis der er gravide eller mindreårige i bilen. Napoli er – ligesom mange andre italienske byer – også en del af et miljøzoneregulativ. Det betyder, at du ikke må køre din lejebil ind i centrum mellem kl. 8-18. Du kan se tidsbegrænsningen på skiltene med skriften zona traffico limitato.

Parkering

Parkering er en selvfølge, når du foretager billeje i Napoli. Den gamle middelalderbydel i centrum er fri for biler, men der findes flere p-pladser uden for det helt centrale område. Parkering foregår ved de blåmalede båse, hvor der skal betales for en p-billet fra mandag til søndag fra kl. 8-20. Timeprisen er ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Der findes også en del p-huse uden for byen, som er overvåget døgnet rundt, og som ligger i gåafstand til den gamle bydel.

Udflugtsmål i og omkring Napoli

Billeje i Napoli giver dig muligheden for at køre ud i det blå. Det er blot at slå en GPS til, når du har planlagt, hvilke seværdigheder, der skal opleves. En køretur til Pompeji er kilometerne værd, da du kan opleve den delvist begravede by, som er en af områdets største attraktioner. Amalfikysten samt vulkanen Vesuv er også oplagte destinationer, når du har en udlejningsbil til rådighed.

Hvilke forsikringer skal man have?

Booking af billig billeje betyder også betaling af tilhørende forsikring. Der medfølger nemlig en basisforsikring hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Når du er chauffør på udebane i Italien, er det klogt at minimere selvrisikoen, så den er lavest mulig eller helt væk. Bjergkørsel og lignende kørsel i krævende terræn kræver også forsikring af ekstra ting som eksempelvis undervogn, glas, dæk og hjul, som normalt skal tegnes ved siden af. Fuld dækning giver nemlig ro på, så du kan køre afsted uden bekymringer om eventuel efterfølgende egenbetaling.

Kan man bruge sit danske kørekort i Napoli, eller skal man have et internationalt?

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Napoli, da Italien er medlem af EU. Danske kørekort gælder nemlig i hele EU.

Hvor i Napoli kan man hente og aflevere sin lejebil?

Napoli Lufthavn samt byens hovedbanegård er de primære steder, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. (Priser tjekket 30/09/2018).


Afstanden fra Napoli, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Napolis biludlejningsdisk

Biludlejning i Napoli

I juli til og med i dag 250 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Napoli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Napoli for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Thrifty, og Budget er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Napoli. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Napoli, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Napoli, Italien i august?

56 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Napoli i august. Tilbud fås helt ned til 56 kr.. 169 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Napoli, men for august er det ikke unormalt at se priser helt ned til 44 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Napoli har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Napoli er B-Rent med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 201 kr. fra dens 4 beliggenheder i Napoli. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos B-Rent i Napoli er 53 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Napoli, Italien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Napoli tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, NOLEGGIARE og Thrifty, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Napoli i august måned?

Leje af en standardbil i Napoli i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 21 °C og nedbør omkring 80 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Napoli koster 392 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Napoli har flest biludlejningssteder?

I byen Napoli, Italien er der 10 udlejningssteder ejet af Hertz med en gennemsnitlig daglig pris på 173 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Napoli, Italien?

50 km/t. er fartgrænsen i Napoli, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Napoli er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Napoli så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Napoli, Italien i juli?

I juli er der normalt 24 mm nedbør i Napoli og en gennemsnitstemperatur på 24 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Napoli, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Napoli er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Napoli om vejret i resten af Campania?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Napoli og rundt i Campania eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 21,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Napoli

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Napoli

Kom i gang med at planlægge din rejse til Napoli