Udlejningsbiler fra Leasys Rent i Napoli

Find og sammenlign gode tilbud på Leasys Rent udlejningsbiler i Napoli

Napoli, Napoli, Italien
5. Dec — 12. Dec
Napoli, Napoli, Italien
Tue 5.12
Middag
Tue 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Leasys Rent biludlejningstilbud i Napoli, Campania

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

203 kr. - 676 kr.

Alle biltyper

203 kr. - 798 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Napoli, Campania er i september når priserne er 203 kr. per dag i gennemsnit. 203 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 418 kr. for en Leasys Rent Lille udlejningsbil i Napoli. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Napoli, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.


Napoli Leasys Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Leasys Rent biludlejningssteder i Napoli, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Leasys Rent

9 kontorer

Information om Leasys Rent udlejningsbiler i Napoli

Har Leasys Rent en lokation i Napoli Lufthavn?

Der er 1 lokation i Napoli Lufthavn. De adresser for dette Leasys Rent biludlejningscenter er Naples airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Leasys Rent når man er i Napoli i december?

Den mest populære type af bil at leje fra Leasys Rent i Napoli i december er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 747 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 727 kr. per dag.

Hvor mange Leasys Rent biludlejningslokationer er der i Napoli?

Naples airport er den mest populære Leasys Rent biludlejningslokation ud af de 11 lokationer de har i Napoli. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 91% af dem der valgte en udlejningsbil fra Leasys Rent valgt at leje fra Naples airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Napoli?

Priser for biler i Napoli blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Napoli?

Der er 144 udbydere for biler i Napoli fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Napoli?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Napoli. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Napoli?

For at leje en bil i Napoli, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Napoli på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.