Udlejningsbiler fra Leasys Rent i Napoli

Find og sammenlign gode tilbud på Leasys Rent udlejningsbiler i Napoli

Napoli, Napoli, Italien
2. dec. — 9. dec.
Samme aflevering
Napoli, Napoli, Italien
fre. 2.12
Middag
fre. 9.12
Middag
Chaufførens alder:

Leasys Rent biludlejningstilbud i Napoli, Campania

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

213 kr. - 708 kr.

Alle biltyper

213 kr. - 837 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Napoli, Campania er i september når priserne er 213 kr. per dag i gennemsnit. 213 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 438 kr. for en Leasys Rent Lille udlejningsbil i Napoli. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Napoli, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.


Napoli Leasys Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Leasys Rent biludlejningssteder i Napoli, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Leasys Rent

9 kontorer

Information om Leasys Rent udlejningsbiler i Napoli

Leasys Rent ønsker at deres kunder og personale i Napoli skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Leasys Rent indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Napoli. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Napoli. De adresser for dette Leasys Rent biludlejningscenter er Naples airport.

Den mest populære type af bil at leje fra Leasys Rent i Napoli i december er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 783 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 762 kr. per dag.

Naples airport er den mest populære Leasys Rent biludlejningslokation ud af de 11 lokationer de har i Napoli. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 94% af dem der valgte en udlejningsbil fra Leasys Rent valgt at leje fra Naples airport lokationen.


Leasys Rent udlejningsbiler i Campania

Lej en bil fra Leasys Rent i en anden by i Campania

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Napoli

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Leasys Rent? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Napoli biludlejningsfirmaer