Find billige flybilletter til Napoli

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Napoli (NAP)
tor.. 4.3.
tor.. 11.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Napoli. De nuværende restriktioner til Napoli er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Napoli

Find de billigste fly til disse Napoli-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Napoli

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Napoli

København (CPH) til Napoli (NAP)

Fly til Napoli ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Napoli, hvor den gennemsnitlige pris er 1.049 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNjanuar66% billigereAt flyve fra København til Napoli ​​koster i gennemsnit blot 352 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNdecember51% dyrereDet koster cirka 1.586 kr. at flyve til Napoli ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNoktober276% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Napoli fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Napoli?

Det er ofte Rom og Milano der fremhæves, når snakken falder på Italien, men det er naturligvis langt fra de eneste italienske byer der fortjener et besøg. Napoli, der er Italiens tredjestørste by er fuld af kunst, arkitektur og fantastisk gastronomi. Sommeren er et populært tidspunkt at rejse på, men ikke nødvendigvis det billigste. For at finde de bedste priser skal du nemlig rejse afsted i november og marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Napoli, januar 2018).

Hvilket er det absolut billigste fly til Napoli?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Napoli for 358 kr./person, hvilket er 87% billigere end gennemsnitsflyprisen til Napoli. Hvis du vil finde den billigste pris til Napoli fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Napoli?

Hvis du ikke vil rejse til Napoli i januar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 475 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Napoli?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Napoli er 44 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.049 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 747 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Napoli på?

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Napoli fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 919 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Napoli på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.519 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Napoli?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Napoli normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Napoli om formiddagen helt ned til 933 kr.. Fly til Napoli koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.507 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Napoli?

Lufthavn: Salerno Costa d'Amalfi eller Lufthavn: Foggia Gino Lisa kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Napoli.

Findes der en billigere måde at flyve til Napoli på?

Med en gennemsnitspris på 2.708 kr. pr. person er Lufthavn: Foggia Gino Lisa den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Napoli. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Napoli?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Napoli. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Fra 9. januar har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Napoli nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Napoli

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Napoli fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
24. jul.
08:40København Kastrup
2t. 35min.
11:15Napoli
7. aug.
05:30Napoli
2t. 45min.
08:15København Kastrup
Flere flyselskaber
22. mar.
02:50København Kastrup
9t. 50min.
1 stop
12:40Napoli
16. apr.
10:45Napoli
4t. 40min.
1 stop
15:25København Kastrup
1.154 kr.
Find lignende
Lufthansa
1. apr.
02:40København Kastrup
5t. 25min.
1 stop
08:05Napoli
23. apr.
09:00Napoli
9t. 30min.
1 stop
18:30København Kastrup
1.210 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. mar.
02:00København Kastrup
9t. 20min.
1 stop
11:20Napoli
11. apr.
08:20Napoli
10t. 30min.
1 stop
18:50København Kastrup
1.142 kr.
Find lignende
Lufthansa
27. maj
06:25Aalborg
12t. 30min.
2 stop
18:55Napoli
29. maj
02:45Napoli
11t. 00min.
2 stop
13:45Aalborg
2.198 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. mar.
13:25København Kastrup
21t. 25min.
2 stop
10:50Napoli
11. apr.
08:20Napoli
10t. 30min.
1 stop
18:50København Kastrup
1.309 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Napoli

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Napoli, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
KLM
31. mar.
02:00København Kastrup
9t. 20min.
1 stop
11:20Napoli
1.105 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. mar.
09:40København Kastrup
31t. 30min.
3 stop
17:10Napoli
1.154 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. mar.
09:10København Kastrup
44t. 45min.
2 stop
05:55Napoli

Hvilke flyselskaber flyver til Napoli?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Napoli

Velkendte lavprisselskaber som easyJet, Ryanair, Norwegian og Air Berlin er alle klar til at bringe dig til sydvestitalien, men også Alitalia, KLM, SWISS og Turkish Airlines er muligheder. Med direkte fly fra København er rejsetiden ca. 2 timer og 40 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Napoli samt afstand til centrum

Napoli Lufthavn har to terminaler, der er godt rustet til at modtage de mere end 7 millioner årlige rejsende. Der er ingen togstation i lufthavnen, og derfor kan man vælge mellem bus, taxi og billeje, når turen går til centrum. Det er billigst at tage Alibus til en pris på ca. 30 DKK samt en rejsetid på omkring 25 minutter (Information tjekket 21/06/2017).

 


Populære fly til Napoli

Find dine flybilletter til Napoli blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Napoli
Korteste rejsetid
2t. 35min.
Laveste pris
692 kr.
Fly fra Billund til Napoli
Korteste rejsetid
4t. 50min.
Laveste pris
852 kr.
Fly fra Aarhus til Napoli
Korteste rejsetid
7t. 10min.
Laveste pris
1.791 kr.
Fly fra Aalborg til Napoli
Korteste rejsetid
12t. 30min.
Laveste pris
2.198 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Napoli?

Napoli er, som de fleste italienske storbyer, ganske kompakt og med en tung trafik, der gør sightseeing til fods den letteste og mest komfortable løsning. Med smuk arkitektur er der også noget at kigge på overalt – især i den gamle bydel. Husk derfor et par gode sko til at trave byen tynd i.

Udover de vandrevenlige gader, så byder Napoli også på busforbindelser, metro, sporvogn, taxis samt kabelvogne, så der er rigeligt at vælge imellem, hvis man trænger til at blive fragtet rundt mellem områderne. En dagsbillet koster omkring 35 DKK.


Kan man rejse til Napoli uden pas eller visum?

Når du flyver til Napoli kan du opholde dig visumfrit i op til 90 dage, da Italien er medlem af Schengenaftalen. Husk at medbringe pas, da det fungerer som ID under rejsen, og det skal være gyldigt under hele opholdet. Det anbefales altid, at man tjekker op på de nyeste visumregler inden afrejse.


Tips og gode råd til Napoli

Hvordan får man den billigste flybillet til Napoli?

Kigger man isoleret set kun efter hvornår flybilletterne er billigst, så er det november og marts du skal kigge nærmere på. Prøv at booke ca. 60 dage før afrejse, da det statistisk set er her du får den bedste pris (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Napoli, januar 2018).

Hvad skal man se i Napoli?

Det siges, at pizzaen oprindeligt stammer fra Napoli, og derfor er man nødt til at prøve nogle af de helt originale opskrifter i byen – prøv Pizzeria Brandi. Hvad enten du er fodboldglad eller ej, så er en kamp på Stadio San Paolo en kæmpe oplevelse, hvor Napoli spiller deres hjemmekampe i Serie A.

Af andre seværdigheder kan en gåtur i området omkring Via San Biagio og den gamle bydel med de UNESCO-bevarede bygninger anbefales. En tur udenfor byen bør du også overveje, hvor målet er vulkanen Vesuvius, der dækkede hele Pompeii til med aske og lava for over 2000 år siden.

Duomo di Napoli – byens smukke katedral – er også et særsyn både inde og ude. Det samme er Teatro San Carlo, der er verdens ældste operahus, der stadig kører forestillinger, og har gjort det siden 1737. De to slotte Castle dell’Ovo og Castle Maschio Angioino er også uundgåelige attraktioner.

Aktiviteter for børn

Villa Comunale er en af byens populære parker, komplet med fine fontæner samt et kæmpe akvarium, der vækker opsigt hos både store og små. Osservatorio Astronomico di Capodimonte er et andet godt bud – det er et observatorium, hvor man kan observere himmellegemer samt se på fortidens astronomiske instrumenter.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Napoli.

Giver man drikkepenge i Napoli?

Forvent at lægge omkring 10% som er et standardbeløb på restauranter.

Hvor er der god shopping?

Via Toledo og Spaccanapoli er sammen med indkøbscentret Centro Commerciale Auchan oplagte steder at shoppe.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class