Find billige fly til Napoli

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Napoli

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Napoli

Bedste pris på enkeltbillet

268 kr.

Bedste pris på returbillet

377 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 35min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Napoli fra Danmark i de seneste 72 timer er 268 kr. (København Kastrup til Napoli).
Den bedste pris på en returbillet til Napoli fra Danmark i de seneste 72 timer er 377 kr. (Aalborg til Napoli).
Det hurtigste fly til Napoli fra Danmark tager 2t. 35min. (København Kastrup til Napoli).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Napoli, herunder Volotea, Ryanair og easyJet.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Napoli

Find de billigste fly til disse Napoli-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Napoli

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Napoli

København (CPH) til Napoli (NAP)

Fly til Napoli ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Napoli, hvor den gennemsnitlige pris er 1.614 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNjanuar39% billigereAt flyve fra København til Napoli ​​koster i gennemsnit blot 978 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNjuli68% dyrereDet koster cirka 2.711 kr. at flyve til Napoli ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNjuli627% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Napoli fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Napoli?

Det er ofte Rom og Milano der fremhæves, når snakken falder på Italien, men det er naturligvis langt fra de eneste italienske byer der fortjener et besøg. Napoli, der er Italiens tredjestørste by er fuld af kunst, arkitektur og fantastisk gastronomi. Sommeren er et populært tidspunkt at rejse på, men ikke nødvendigvis det billigste. For at finde de bedste priser skal du nemlig rejse afsted i november og marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Napoli, januar 2018).

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Napoli for 36 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Napoli. Hvis du vil finde den billigste pris til Napoli fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Napoli i januar, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.109 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Napoli fra Danmark er 25 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.614 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 377 kr..

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Napoli på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.649 kr.. Den dyreste dag at flyve til Napoli er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.410 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Napoli på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Napoli om aftenen helt ned til 1.514 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Napoli, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.183 kr. pr. billet.

Lufthavn: Salerno Costa d'Amalfi eller Lufthavn: Foggia Gino Lisa kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Napoli.

Med en gennemsnitspris på 990 kr. pr. person er Lufthavn: Foggia Gino Lisa den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Napoli. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Napoli

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Napoli fundet af momondos brugere for nylig
Volotea
23. aug.
AAL15:10Aalborg
2t. 55min.
NAP18:05Napoli
30. aug.
NAP11:45Napoli
2t. 55min.
AAL14:40Aalborg
Volotea
23. aug.
AAL15:10Aalborg
2t. 55min.
NAP18:05Napoli
30. aug.
NAP11:45Napoli
2t. 55min.
AAL14:40Aalborg
Ryanair
17. okt.
BLL18:15Billund
9t. 20min.
1 stop
NAP03:35Napoli
24. okt.
NAP15:25Napoli
17t. 20min.
1 stop
BLL08:45Billund
Ryanair
31. okt.
CPH04:50København Kastrup
4t. 15min.
1 stop
NAP09:05Napoli
8. nov.
NAP02:20Napoli
5t. 40min.
1 stop
CPH08:00København Kastrup
Ryanair
4. nov.
CPH05:25København Kastrup
5t. 40min.
1 stop
NAP11:05Napoli
11. nov.
NAP17:35Napoli
10t. 00min.
1 stop
CPH03:35København Kastrup
Ryanair
31. aug.
BLL04:50Billund
5t. 00min.
1 stop
NAP09:50Napoli
5. sep.
NAP12:35Napoli
5t. 15min.
1 stop
BLL17:50Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Napoli

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Napoli, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
19. sep.
CPH16:45København Kastrup
13t. 35min.
1 stop
NAP06:20Napoli
Ryanair
21. nov.
CPH03:50København Kastrup
4t. 15min.
1 stop
NAP08:05Napoli
Ryanair
25. sep.
CPH04:45København Kastrup
23t. 50min.
1 stop
NAP04:35Napoli

Hvilke flyselskaber flyver til Napoli?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Napoli

Hvilke flyselskaber flyver til Napoli?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Napoli. Lufthansa, Volotea og Scandinavian Airlines er også populære valg på flyrejser til Napoli fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Napoli, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

SWISS-fly til Napoli

13 SWISS-fly flyver til Napoli i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Zürich til Napoli, der er den mest populære rute, som SWISS har til Napoli. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste SWISS-fly til Napoli, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 889 kr. og afgik fra København Kastrup. SWISS er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 138 af vores brugere.

Vueling-fly til Napoli

Flytilbud med Vueling til Napoli begynder fra 357 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Vueling oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Barcelona er det mest populære afgangssted med Vueling til Napoli, så generelt er der større tilgængelighed. Vueling har fået en bedømmelse på 8,0/10 i 125 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Napoli

Neden for finder du alle lufthavne i Napoli samt deres afstand til centrum

Napoli Lufthavn har to terminaler, der er godt rustet til at modtage de mere end 7 millioner årlige rejsende. Der er ingen togstation i lufthavnen, og derfor kan man vælge mellem bus, taxi og billeje, når turen går til centrum. Det er billigst at tage Alibus til en pris på ca. 30 DKK samt en rejsetid på omkring 25 minutter.

 


Populære fly til Napoli

Find dine flybilletter til Napoli blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Napoli
Hurtigste flyvetid2t. 35min.
Laveste pris558 kr.
Fly fra Aalborg til Napoli
Hurtigste flyvetid2t. 55min.
Laveste pris377 kr.
Fly fra Billund til Napoli
Hurtigste flyvetid6t. 15min.
Laveste pris507 kr.
Fly fra Aarhus til Napoli
Hurtigste flyvetid19t. 35min.
Laveste pris1.442 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Napoli

Napoli er, som de fleste italienske storbyer, ganske kompakt og med en tung trafik, der gør sightseeing til fods den letteste og mest komfortable løsning. Med smuk arkitektur er der også noget at kigge på overalt – især i den gamle bydel. Husk derfor et par gode sko til at trave byen tynd i.

Udover de vandrevenlige gader, så byder Napoli også på busforbindelser, metro, sporvogn, taxis samt kabelvogne, så der er rigeligt at vælge imellem, hvis man trænger til at blive fragtet rundt mellem områderne. En dagsbillet koster omkring 35 DKK.


Visumkrav for Napoli

Når du flyver til Napoli kan du opholde dig visumfrit i op til 90 dage, da Italien er medlem af Schengenaftalen. Husk at medbringe pas, da det fungerer som ID under rejsen, og det skal være gyldigt under hele opholdet. Det anbefales altid, at man tjekker op på de nyeste visumregler inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Napoli


De bedste oplevelser og seværdigheder i Napoli

Kigger man isoleret set kun efter hvornår flybilletterne er billigst, så er det november og marts du skal kigge nærmere på. Prøv at booke ca. 60 dage før afrejse, da det statistisk set er her du får den bedste pris (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Napoli, januar 2018).

Det siges, at pizzaen oprindeligt stammer fra Napoli, og derfor er man nødt til at prøve nogle af de helt originale opskrifter i byen – prøv Pizzeria Brandi. Hvad enten du er fodboldglad eller ej, så er en kamp på Stadio San Paolo en kæmpe oplevelse, hvor Napoli spiller deres hjemmekampe i Serie A.Af andre seværdigheder kan en gåtur i området omkring Via San Biagio og den gamle bydel med de UNESCO-bevarede bygninger anbefales. En tur udenfor byen bør du også overveje, hvor målet er vulkanen Vesuvius, der dækkede hele Pompeii til med aske og lava for over 2000 år siden.Duomo di Napoli – byens smukke katedral – er også et særsyn både inde og ude. Det samme er Teatro San Carlo, der er verdens ældste operahus, der stadig kører forestillinger, og har gjort det siden 1737. De to slotte Castle dell’Ovo og Castle Maschio Angioino er også uundgåelige attraktioner.

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Du kan godt drikke vand fra hanen i Napoli.

Forvent at lægge omkring 10% som er et standardbeløb på restauranter.

Via Toledo og Spaccanapoli er sammen med indkøbscentret Centro Commerciale Auchan oplagte steder at shoppe.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Napoli.

Fly til Napoli med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Napoli vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Napoli, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Napoli spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Napoli

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Napoli

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.