Find billige fly til Napoli fra 531 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 3.12
søn. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Napoli

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Napoli

Bedste pris på enkeltbillet

531 kr.

Bedste pris på returbillet

667 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 45min.

Betjenes af

9 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Napoli fra Danmark i de seneste 72 timer er 531 kr. (København Kastrup til Napoli).
Den bedste pris på en returbillet til Napoli fra Danmark i de seneste 72 timer er 667 kr. (København Kastrup til Napoli).
Det hurtigste fly til Napoli fra Danmark tager 2t. 45min. (København Kastrup til Napoli).
Der er 9 flyselskaber, som flyver til Napoli, herunder Air France, KLM og Scandinavian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Napoli

Få indsigter om din flyrejse til Napoli, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Napoli?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Napoli i januar, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.308 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Napoli?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Napoli på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Napoli på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.388 kr.. Den dyreste dag at flyve til Napoli er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.363 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Napoli?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Napoli på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Napoli om eftermiddagen helt ned til 1.403 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Napoli, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.144 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Napoli?

Det tager i gennemsnit 2t. 40min. at flyve fra Danmark til Napoli, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Napoli (den mest populære lufthavn i Napoli). Hvis du flyver fra Billund til Napoli, tager det omkring 5t. 45min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Napoli?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Napoli fra Danmark er 19 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.608 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Napoli

Find de billigste fly til disse Napoli-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Napoli

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Napoli

København (CPH) til Napoli (NAP)

Fly til Napoli ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Napoli, hvor den gennemsnitlige pris er 1.608 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNjanuar27% billigereAt flyve fra København til Napoli ​​koster i gennemsnit blot 1.185 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNjuli50% dyrereDet koster cirka 2.425 kr. at flyve til Napoli ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNjuli390% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Napoli fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Napoli

Det er ofte Rom og Milano der fremhæves, når snakken falder på Italien, men det er naturligvis langt fra de eneste italienske byer der fortjener et besøg. Napoli, der er Italiens tredjestørste by er fuld af kunst, arkitektur og fantastisk gastronomi. Sommeren er et populært tidspunkt at rejse på, men ikke nødvendigvis det billigste. For at finde de bedste priser skal du nemlig rejse afsted i november og marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Napoli, januar 2018).

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Napoli?

Salerno Costa d'Amalfi Lufthavn eller Foggia Gino Lisa Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Napoli.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Napoli Lufthavn?

Priser for fly til Napoli Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Napoli Lufthavn?

Fra november 2023 er der 16 udbydere at vælge mellem for fly til Napoli Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Napoli Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Napoli Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Napoli Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Napoli Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Napoli Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Napoli

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Napoli fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
12. jan.
CPH06:35København Kastrup
11t. 55min.
1 stop
NAP18:30Napoli
15. jan.
NAP21:25Napoli
14t. 30min.
1 stop
CPH11:55København Kastrup
Flere flyselskaber
26. jan.
CPH20:50København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
NAP08:00Napoli
31. jan.
NAP13:35Napoli
7t. 30min.
1 stop
CPH21:05København Kastrup
Ryanair
12. jan.
CPH06:35København Kastrup
14t. 20min.
1 stop
NAP20:55Napoli
15. jan.
NAP13:50Napoli
6t. 55min.
1 stop
CPH20:45København Kastrup
Flere flyselskaber
26. jan.
CPH20:50København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
NAP08:00Napoli
2. feb.
NAP13:15Napoli
4t. 30min.
1 stop
CPH17:45København Kastrup
Ryanair
12. jan.
CPH06:35København Kastrup
14t. 20min.
1 stop
NAP20:55Napoli
15. jan.
NAP06:40Napoli
10t. 05min.
2 stop
CPH16:45København Kastrup
Ryanair
10. apr.
CPH15:10København Kastrup
2t. 40min.
NAP17:50Napoli
17. apr.
NAP18:15Napoli
2t. 50min.
CPH21:05København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Napoli

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Napoli, så se nogle af vores tilbud herunder fra Scandinavian Airlines, Vueling og easyJet
easyJet
26. jan.
CPH09:35København Kastrup
7t. 20min.
1 stop
NAP16:55Napoli
Scandinavian Airlines
30. mar.
CPH08:45København Kastrup
2t. 45min.
NAP11:30Napoli
Vueling
30. jan.
CPH11:20København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
NAP20:50Napoli

Hvordan rejser jeg rundt i Napoli

Napoli er, som de fleste italienske storbyer, ganske kompakt og med en tung trafik, der gør sightseeing til fods den letteste og mest komfortable løsning. Med smuk arkitektur er der også noget at kigge på overalt – især i den gamle bydel. Husk derfor et par gode sko til at trave byen tynd i.

Udover de vandrevenlige gader, så byder Napoli også på busforbindelser, metro, sporvogn, taxis samt kabelvogne, så der er rigeligt at vælge imellem, hvis man trænger til at blive fragtet rundt mellem områderne. En dagsbillet koster omkring 35 DKK.


Visumkrav for Napoli

Når du flyver til Napoli kan du opholde dig visumfrit i op til 90 dage, da Italien er medlem af Schengenaftalen. Husk at medbringe pas, da det fungerer som ID under rejsen, og det skal være gyldigt under hele opholdet. Det anbefales altid, at man tjekker op på de nyeste visumregler inden afrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Napoli

Hvordan får man den billigste flybillet til Napoli?

Kigger man isoleret set kun efter hvornår flybilletterne er billigst, så er det november og marts du skal kigge nærmere på. Prøv at booke ca. 60 dage før afrejse, da det statistisk set er her du får den bedste pris (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Napoli, januar 2018).

Hvad skal man se i Napoli?

Det siges, at pizzaen oprindeligt stammer fra Napoli, og derfor er man nødt til at prøve nogle af de helt originale opskrifter i byen – prøv Pizzeria Brandi. Hvad enten du er fodboldglad eller ej, så er en kamp på Stadio San Paolo en kæmpe oplevelse, hvor Napoli spiller deres hjemmekampe i Serie A. Af andre seværdigheder kan en gåtur i området omkring Via San Biagio og den gamle bydel med de UNESCO-bevarede bygninger anbefales. En tur udenfor byen bør du også overveje, hvor målet er vulkanen Vesuvius, der dækkede hele Pompeii til med aske og lava for over 2000 år siden. Duomo di Napoli – byens smukke katedral – er også et særsyn både inde og ude. Det samme er Teatro San Carlo, der er verdens ældste operahus, der stadig kører forestillinger, og har gjort det siden 1737. De to slotte Castle dell’Ovo og Castle Maschio Angioino er også uundgåelige attraktioner.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Napoli.

Giver man drikkepenge i Napoli?

Forvent at lægge omkring 10% som er et standardbeløb på restauranter.

Hvor er der god shopping?

Via Toledo og Spaccanapoli er sammen med indkøbscentret Centro Commerciale Auchan oplagte steder at shoppe.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Napoli?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Napoli.

Kan jeg finde fly til Napoli med fleksibel booking på momondo?

Fly til Napoli med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Napoli?

Når alle potentielle fly til Napoli vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Napoli lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Napoli, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Napoli spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Napoli på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.