Find billige flybilletter til Napoli

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Napoli. De nuværende restriktioner til Napoli er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Napoli

Find de billigste fly til disse Napoli-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Napoli

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Napoli

København (CPH) til Napoli (NAP)

Fly til Napoli ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Napoli, hvor den gennemsnitlige pris er 1.070 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNjanuar66% billigereAt flyve fra København til Napoli ​​koster i gennemsnit blot 359 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNdecember51% dyrereDet koster cirka 1.617 kr. at flyve til Napoli ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NAPOLI FRA KØBENHAVNoktober276% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Napoli fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Napoli?

Det er ofte Rom og Milano der fremhæves, når snakken falder på Italien, men det er naturligvis langt fra de eneste italienske byer der fortjener et besøg. Napoli, der er Italiens tredjestørste by er fuld af kunst, arkitektur og fantastisk gastronomi. Sommeren er et populært tidspunkt at rejse på, men ikke nødvendigvis det billigste. For at finde de bedste priser skal du nemlig rejse afsted i november og marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Napoli, januar 2018).

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Napoli?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Napoli for 281 kr./person, hvilket er 86% billigere end gennemsnitsflyprisen til Napoli. Hvis du vil finde den billigste pris til Napoli fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Napoli?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Napoli i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 485 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Napoli?

  Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Napoli fra Danmark er 44 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.070 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 485 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Napoli på?

  Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Napoli på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 939 kr.. Den dyreste dag at flyve til Napoli er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.557 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Napoli?

  Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Napoli på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Napoli om formiddagen helt ned til 1.010 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Napoli, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.376 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Napoli?

  Lufthavn: Salerno Costa d'Amalfi eller Lufthavn: Foggia Gino Lisa kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Napoli.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Napoli på?

  Med en gennemsnitspris på 1.941 kr. pr. person er Lufthavn: Foggia Gino Lisa den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Napoli. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Napoli?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Napoli. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Napoli nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Napoli

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Napoli fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
28. aug.
CPH08:40København Kastrup
2t. 35min.
NAP11:15Napoli
31. aug.
NAP05:55Napoli
2t. 45min.
CPH08:40København Kastrup
Ryanair
14. aug.
CPH08:40København Kastrup
2t. 35min.
NAP11:15Napoli
24. aug.
NAP05:55Napoli
2t. 45min.
CPH08:40København Kastrup
Ryanair
22. sep.
CPH18:05København Kastrup
14t. 05min.
1 stop
NAP08:10Napoli
25. sep.
NAP04:45Napoli
5t. 25min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup
Ryanair
6. aug.
CPH12:40København Kastrup
19t. 50min.
1 stop
NAP08:30Napoli
31. aug.
NAP05:55Napoli
2t. 45min.
CPH08:40København Kastrup
Flere flyselskaber
21. sep.
CPH17:40København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
NAP03:50Napoli
24. sep.
NAP04:15Napoli
13t. 30min.
1 stop
CPH17:45København Kastrup
Ryanair
7. aug.
CPH08:40København Kastrup
2t. 35min.
NAP11:15Napoli
12. aug.
NAP07:15Napoli
22t. 05min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Napoli

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Napoli, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Wizz Air
Ryanair
10. aug.
CPH09:05København Kastrup
2t. 35min.
NAP11:40Napoli
Ryanair
31. aug.
CPH09:05København Kastrup
2t. 35min.
NAP11:40Napoli
Ryanair
31. aug.
CPH09:05København Kastrup
2t. 35min.
NAP11:40Napoli

Hvilke flyselskaber flyver til Napoli?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Napoli

Velkendte lavprisselskaber som easyJet, Ryanair, Norwegian og Air Berlin er alle klar til at bringe dig til sydvestitalien, men også Alitalia, KLM, SWISS og Turkish Airlines er muligheder. Med direkte fly fra København er rejsetiden ca. 2 timer og 40 minutter.


Lufthavne i nærheden af Napoli

Neden for finder du alle lufthavne i Napoli samt deres afstand til centrum

Napoli Lufthavn har to terminaler, der er godt rustet til at modtage de mere end 7 millioner årlige rejsende. Der er ingen togstation i lufthavnen, og derfor kan man vælge mellem bus, taxi og billeje, når turen går til centrum. Det er billigst at tage Alibus til en pris på ca. 30 DKK samt en rejsetid på omkring 25 minutter (Information tjekket 21/06/2017).

 


Populære fly til Napoli

Find dine flybilletter til Napoli blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Napoli
Hurtigste flyvetid5t. 05min.
Laveste pris497 kr.
Fly fra København til Napoli
Hurtigste flyvetid2t. 35min.
Laveste pris560 kr.
Fly fra Aalborg til Napoli
Hurtigste flyvetid17t. 45min.
Laveste pris1.019 kr.
Fly fra Aarhus til Napoli
Hurtigste flyvetid37t. 25min.
Laveste pris1.592 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Napoli?

Napoli er, som de fleste italienske storbyer, ganske kompakt og med en tung trafik, der gør sightseeing til fods den letteste og mest komfortable løsning. Med smuk arkitektur er der også noget at kigge på overalt – især i den gamle bydel. Husk derfor et par gode sko til at trave byen tynd i.

Udover de vandrevenlige gader, så byder Napoli også på busforbindelser, metro, sporvogn, taxis samt kabelvogne, så der er rigeligt at vælge imellem, hvis man trænger til at blive fragtet rundt mellem områderne. En dagsbillet koster omkring 35 DKK.


Kan man rejse til Napoli uden pas eller visum?

Når du flyver til Napoli kan du opholde dig visumfrit i op til 90 dage, da Italien er medlem af Schengenaftalen. Husk at medbringe pas, da det fungerer som ID under rejsen, og det skal være gyldigt under hele opholdet. Det anbefales altid, at man tjekker op på de nyeste visumregler inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Napoli


Tips og gode råd til Napoli

Hvordan får man den billigste flybillet til Napoli?

Kigger man isoleret set kun efter hvornår flybilletterne er billigst, så er det november og marts du skal kigge nærmere på. Prøv at booke ca. 60 dage før afrejse, da det statistisk set er her du får den bedste pris (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Napoli, januar 2018).

Hvad skal man se i Napoli?

Det siges, at pizzaen oprindeligt stammer fra Napoli, og derfor er man nødt til at prøve nogle af de helt originale opskrifter i byen – prøv Pizzeria Brandi. Hvad enten du er fodboldglad eller ej, så er en kamp på Stadio San Paolo en kæmpe oplevelse, hvor Napoli spiller deres hjemmekampe i Serie A.

Af andre seværdigheder kan en gåtur i området omkring Via San Biagio og den gamle bydel med de UNESCO-bevarede bygninger anbefales. En tur udenfor byen bør du også overveje, hvor målet er vulkanen Vesuvius, der dækkede hele Pompeii til med aske og lava for over 2000 år siden.

Duomo di Napoli – byens smukke katedral – er også et særsyn både inde og ude. Det samme er Teatro San Carlo, der er verdens ældste operahus, der stadig kører forestillinger, og har gjort det siden 1737. De to slotte Castle dell’Ovo og Castle Maschio Angioino er også uundgåelige attraktioner.

Aktiviteter for børn

Villa Comunale er en af byens populære parker, komplet med fine fontæner samt et kæmpe akvarium, der vækker opsigt hos både store og små. Osservatorio Astronomico di Capodimonte er et andet godt bud – det er et observatorium, hvor man kan observere himmellegemer samt se på fortidens astronomiske instrumenter.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Napoli.

Giver man drikkepenge i Napoli?

Forvent at lægge omkring 10% som er et standardbeløb på restauranter.

Hvor er der god shopping?

Via Toledo og Spaccanapoli er sammen med indkøbscentret Centro Commerciale Auchan oplagte steder at shoppe.