Find billige fly til Trat

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Trat

Få indsigter om din flyrejse til Trat, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Trat på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Trat er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Trat på en lørdag kan finde billetter helt ned til 6.899 kr.. Fly fra Danmark til Trat på en mandag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 11.993 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Trat?

Når du flyver til Trat fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 6.842 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Trat, så priserne er ofte dyrere på omkring 10.673 kr. pr. billet.


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trat

Find de billigste fly til disse Trat-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rayong

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trat

København (CPH) til Rayong (UTP)

Fly til Trat ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rayong Utapao Rayong Pattaya, hvor den gennemsnitlige pris er 7.173 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Trat

Hvor lang tid tager det at flyve til Trat?

At rejse til Trat (TDX) i Thailand er en lang og smule omstændig tur. Fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup kan du finde flyrejser til Trat der tager helt ned til 18 timer. Du kan dog også vælge længere rejser med rutefly der tager op til 24 timer. Turens længde afhænger i store dele af mellemlandingernes geografiske placering og varighed. Flyver du fra Aalborg Lufthavn (AAL) skal du lægge omkring fire timer ekstra oveni rejsetiden, da nu normaltvist vil have en ekstra mellemlanding i Københavns Lufthavn. Det samme gør sig gældende hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Billund Lufthavn (BLL).

Hvorfra kan du flyve direkte til Trat?

Det er desværre ikke muligt at booke flybilletter til Trat med direkte rutefly fra danske lufthavne. Turen har normalt to til tre mellemlandinger, afhængigt af om du flyver fra Aarhus og Aalborg eller København. Din første mellemlanding fra København er normaltvist en europæisk lufthavn som Helsinki Vantaa (HEL) hvorefter du flyver videre til Bangkok Suvarnabhumi (BKK) og herefter kan hoppe på din direkte flyver til Trat. Der findes også enkelte direkte afgange fra København til Bangkok, hvilket gør rejsetiden kortere og giver en turen en mellemlanding mindre.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Trat Lufthavn?

Priser for fly til Trat Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Trat Lufthavn?

Fra november 2023 er der 5 udbydere at vælge mellem for fly til Trat Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Trat Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Trat Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Trat Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Trat Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Trat Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Trat

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Trat?

Efter du har booket flyrejse til Trat kan du rejse visumfrit i op til 30 dage, forudsat at det udelukkende er en turistrejse du er på. Dette gælder ubegrænsede indrejser med fly. Skal du være i Thailand i mere end en måned kræves der visum, hvilket du ansøger om på en thailandsk repræsentation inden din rejse begynder. Du kan få turistvisum med op til 60 dages ophold. Dit pas skal være gyldigt mere end 6 måneder ud over datoen for din indrejse. Både danske forlængede pas og nødpas anerkendes ved både ind- og udrejse. Et EU-nødpas anerkendes kun i forbindelse med transit, og ikke ved indrejse til Thailand.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Trat

Hvad kan man se og lave i Trat?

I den østlige del af Thailand finder du Trat. Byens lokation gør den perfekt for besøgende i transit til de omkringliggende øer eller Cambodia. Byen byder dog på mere end transport til andre steder, men er en oplevelse i sig selv. Selvom byen er stille, er Trat velsignet med mere end 50 omkringliggende øer, hvoraf flere af dem er kendt som nogle af Thailands smukkeste. Thailands tredjestørste ø, Koh Chang, er kendt for sin naturlige diversitet og spændende wildlife oplevelser. I det turkise hav kan du både snorkle og fiske, og det er muligt at bookede guidede ture med lokale op i bjergene og de frodige skove. Ved Koh Mak finder du nogle af østens smukkeste koralrev. Med kun omkring 350 lokale på øen, giver et besøg dig hertil en autentisk fornemmelse, samt mulighed for at smage ægte thailandsk mad lavet af øens friske råvarer og nyfanget fisk. Øen er heller ikke langt fra Rang Øerne, hvor nogle af Thailands mest berømte koralrev er at finde lige udenfor kysten.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Trat?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Trat.

Kan jeg finde fly til Trat med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Trat med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Trat?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Trat.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Trat lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Trat, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Trat spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Trat på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.