Find billige fly til Trat

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Trat

Få indsigter om din flyrejse til Trat, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Trat?

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Trat på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.486 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Trat i september, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.536 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Trat på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Trat er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Trat på en onsdag kan finde billetter helt ned til 6.409 kr.. Fly fra Danmark til Trat på en mandag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.796 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Trat?

Når du flyver til Trat fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 5.846 kr. for fly med afgang om aftenen. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Trat, så priserne er ofte dyrere på omkring 7.158 kr. pr. billet.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trat

Find de billigste fly til disse Trat-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trat

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trat

København (CPH) til Trat (TDX)

Fly til Trat ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Trat, hvor den gennemsnitlige pris er 7.236 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TRAT FRA KØBENHAVNseptember24% billigereAt flyve fra København til Trat ​​koster i gennemsnit blot 5.486 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TRAT FRA KØBENHAVNaugust129% dyrereDet koster cirka 16.564 kr. at flyve til Trat ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TRAT FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Trat fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Trat

At rejse til Trat (TDX) i Thailand er en lang og smule omstændig tur. Fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup kan du finde flyrejser til Trat der tager helt ned til 18 timer. Du kan dog også vælge længere rejser med rutefly der tager op til 24 timer. Turens længde afhænger i store dele af mellemlandingernes geografiske placering og varighed. Flyver du fra Aalborg Lufthavn (AAL) skal du lægge omkring fire timer ekstra oveni rejsetiden, da nu normaltvist vil have en ekstra mellemlanding i Københavns Lufthavn. Det samme gør sig gældende hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Billund Lufthavn (BLL).

Det er desværre ikke muligt at booke flybilletter til Trat med direkte rutefly fra danske lufthavne. Turen har normalt to til tre mellemlandinger, afhængigt af om du flyver fra Aarhus og Aalborg eller København. Din første mellemlanding fra København er normaltvist en europæisk lufthavn som Helsinki Vantaa (HEL) hvorefter du flyver videre til Bangkok Suvarnabhumi (BKK) og herefter kan hoppe på din direkte flyver til Trat. Der findes også enkelte direkte afgange fra København til Bangkok, hvilket gør rejsetiden kortere og giver en turen en mellemlanding mindre.


Andre kabineklasser på fly til Trat

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Trat

Hvilke flyselskaber flyver til Trat?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Trat

Hvilke flyselskaber flyver til Trat?

For fly fra Danmark til Trat, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Thai Airways, Qatar Airways, Aeroflot og Finnair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Qatar Airways-fly til Trat

Qatar Airways er et populært valg for brugere, der rejser til Trat. Selskabet flyver 14 fly om ugen til Trat, og de flyver oftest fra Bangkok Suvarnabhumi. Billetpriserne hos Qatar Airways afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 4.023 kr. (fra København Kastrup). I 335 anmeldelser har momondo-brugere givet Qatar Airways en gennemsnitlig bedømmelse på 7,9/10.

Thai Airways-fly til Trat

4.855 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Thai Airways til Trat, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. Thai Airways har 14 fly til Trat de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 24 momondo-brugere har anmeldt Thai Airways, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,6/10.


Lufthavne i nærheden af Trat

Neden for finder du alle lufthavne i Trat samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Trat fra lufthavnen?

Der findes desværre ingen offentlig transport fra Trat Lufthavn til centrum. Den mest populære løsning er derfor at benytte en af de mange taxaer. De holder udenfor ankomsthallen i hele lufthavnens åbningstid. Hvis du har lejet en bil afhenter du den ved informationsskranken i ankomsthallen, hvorefter du finder den holdende ved en af de markerede parkeringspladser i gå-afstand til lufthavnen. Hvis du skal videre til Koh Chang, Koh Kood eller Koh Mak skal du med taxa til enten Ao Thammachat, Centerpoint havn eller Krom Luang havn. Herfra afgår færgerne til de omkringliggende øer.


Visumkrav for Trat

Efter du har booket flyrejse til Trat kan du rejse visumfrit i op til 30 dage, forudsat at det udelukkende er en turistrejse du er på. Dette gælder ubegrænsede indrejser med fly. Skal du være i Thailand i mere end en måned kræves der visum, hvilket du ansøger om på en thailandsk repræsentation inden din rejse begynder. Du kan få turistvisum med op til 60 dages ophold. Dit pas skal være gyldigt mere end 6 måneder ud over datoen for din indrejse. Både danske forlængede pas og nødpas anerkendes ved både ind- og udrejse. Et EU-nødpas anerkendes kun i forbindelse med transit, og ikke ved indrejse til Thailand.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Trat


De bedste oplevelser og seværdigheder i Trat

I den østlige del af Thailand finder du Trat. Byens lokation gør den perfekt for besøgende i transit til de omkringliggende øer eller Cambodia. Byen byder dog på mere end transport til andre steder, men er en oplevelse i sig selv. Selvom byen er stille, er Trat velsignet med mere end 50 omkringliggende øer, hvoraf flere af dem er kendt som nogle af Thailands smukkeste. Thailands tredjestørste ø, Koh Chang, er kendt for sin naturlige diversitet og spændende wildlife oplevelser. I det turkise hav kan du både snorkle og fiske, og det er muligt at bookede guidede ture med lokale op i bjergene og de frodige skove. Ved Koh Mak finder du nogle af østens smukkeste koralrev. Med kun omkring 350 lokale på øen, giver et besøg dig hertil en autentisk fornemmelse, samt mulighed for at smage ægte thailandsk mad lavet af øens friske råvarer og nyfanget fisk. Øen er heller ikke langt fra Rang Øerne, hvor nogle af Thailands mest berømte koralrev er at finde lige udenfor kysten.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Trat.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Trat med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Trat.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Trat, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Trat spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.