Find billige fly til Krabi

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Krabi

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Krabi

Bedste pris på returbillet

5.842 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 10min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Krabi fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.842 kr. (København Kastrup til Krabi).
Det hurtigste fly til Krabi fra Danmark tager 13t. 10min. (København Kastrup til Krabi).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Krabi, herunder Thai Airways.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Krabi

Find de billigste fly til disse Krabi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Krabi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Krabi

København (CPH) til Phuket (HKT)

Fly til Krabi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Phuket Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 5.399 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KRABI FRA KØBENHAVNseptember20% billigereAt flyve fra København til Krabi ​​koster i gennemsnit blot 4.349 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KRABI FRA KØBENHAVNdecember39% dyrereDet koster cirka 7.574 kr. at flyve til Krabi ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KRABI FRA KØBENHAVNdecember307% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Krabi fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Krabi?

Den Thailandske provins Krabi er tidligere blevet valgt som værende den bedste strand-destination i Thailand i tre år i træk. Det er derfor ikke så underligt, at mange rejsende har sat Krabi på deres liste over drømmedestinationer.

Krabi har et fugtigt og tropisk monsunklima, hvor du både skal forvente sol, varme og regn. Det er varmt hele året men du kan forvente ekstra varme mellem april-maj samt september-oktober. Perioden mellem sepember og oktober er samtidig tidspunktet hvor der kommer mest regn, men selv her vil du opleve masser af sol mellem regnbyerne.

Den bedste periode at rejse til Krabi på, er mellem november og marts hvor den køligere luft holder kropstemperaturen nede på et behageligt leje.

 

Brugere, der booker rejser til Krabi fra Glasgow, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Krabi. Hvis du vil finde den billigste pris til Krabi fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Krabi med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.812 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Krabi er 40 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 5.467 kr..

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Krabi fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 5.411 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Krabi på en lørdag på 5.753 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Krabi på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Krabi om aftenen helt ned til 5.481 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Krabi, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.189 kr. pr. billet.

Strande som f.eks. West Railay Beach er mest besøgt i januar, februar eller marts, da vejret normalt er over 21 °C, og sandsynligheden for regn er lav.

Rejsende, som flyver til Krabi, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Phuket Intle (67 km fra Krabi centrum), Lufthavn: Trang (99 km fra Krabi centrum), Lufthavn: Surat Thani (122 km fra Krabi centrum) eller Lufthavn: Nakhon Si Thammarat (123 km fra fra Krabi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Krabi Lufthavn: Nakhon Si Thammarat, hvor gennemsnitsprisen er 2.318 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Krabi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Krabi fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
24. okt.
CPH16:00København Kastrup
18t. 10min.
2 stop
KBV10:10Krabi
31. okt.
KBV15:50Krabi
19t. 15min.
2 stop
CPH11:05København Kastrup
5.842 kr.
Find lignende
Thai Airways
24. okt.
CPH10:25København Kastrup
13t. 30min.
1 stop
KBV23:55Krabi
31. okt.
KBV16:15Krabi
16t. 20min.
1 stop
CPH08:35København Kastrup
6.081 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. nov.
CPH12:35København Kastrup
20t. 10min.
2 stop
KBV08:45Krabi
7. dec.
KBV04:30Krabi
18t. 45min.
2 stop
CPH23:15København Kastrup
6.088 kr.
Find lignende
Thai Airways
9. nov.
CPH08:50København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
KBV22:00Krabi
7. dec.
KBV15:15Krabi
16t. 20min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup
6.110 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. nov.
CPH12:35København Kastrup
19t. 25min.
2 stop
KBV08:00Krabi
19. nov.
KBV04:30Krabi
19t. 10min.
2 stop
CPH23:40København Kastrup
6.262 kr.
Find lignende
Thai Airways
9. nov.
CPH08:50København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
KBV22:00Krabi
7. dec.
KBV15:15Krabi
20t. 10min.
2 stop
CPH11:25København Kastrup
6.276 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Krabi

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Krabi, så se nogle af vores tilbud herunder fra Sichuan Airlines og TUIfly Nordic
Sichuan Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
13t. 30min.
KBVKrabi
TUIfly Nordic
BLLBillund
18t. 05min.
KBVKrabi

Hvilke flyselskaber flyver til Krabi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Krabi

Hvilke flyselskaber flyver til Krabi?

For fly fra Danmark til Krabi, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Norwegian, Thai Airways, Finnair og TUIfly Nordic. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

THAI Smile-fly til Krabi

THAI Smile flyver omkring 14 fly til Krabi om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Bangkok Suvarnabhumi, hvor det bedste tilbud på en returrejse med THAI Smile var på 4.528 kr. (København Kastrup til Krabi). Brugerne har bedømt THAI Smile med 10,0/10 i over 2 anmeldelser på momondo.

Emirates-fly til Krabi

Emirates-fly til Krabi kan fås fra helt ned til 4.954 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 7 fly, som Emirates flyver til Krabi på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Emirates til Krabi er fra Bangkok Suvarnabhumi. Emirates er blevet bedømt med 8,4/10 af momondo-brugere i 129 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Krabi

Neden for finder du alle lufthavne i Krabi samt deres afstand til centrum

Når du rejser til Krabi lander du i Krabi Internationale Lufthavn (KBV), som ligger ca. 9 km øst fra Krabi Town og 27 km fra stranden Ao Nang, som mange vælger at bo ved. Du kan tage med lufthavnsbussen fra lufthavnen til Krabi Town for ca. 20 kr. (100 baht). Bussen kører mellem otte og ti gange i døgnet mellem kl. 08.00 og 20.00, og køreturen tager ca. 20-30 minuter. Sørg altid for at tage med bussen i god tid når du skal tilbage til lufthavnen, da trafikken kan være drilsk.


Populære fly til Krabi

Find dine flybilletter til Krabi blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Krabi
Hurtigste flyvetid13t. 30min.
Laveste pris4.783 kr.
Fly fra Billund til Krabi
Hurtigste flyvetid18t. 05min.
Laveste pris7.168 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Krabi

Er du rejst til Krabi for at nyde dagene ved stranden i det område du har valgt at indlogere dig i, kan du uden problemer traske rundt til fods. Vil du derimod gerne ud og se flere ting kan du gøre brug af de åbne busser, som de lokale kalder for songtaews. I kan også finde motorcykeltaxaer, men her er det vigtigt at bemærke, at det ikke er altid, at du får tilbudt beskyttelse i form af hjelm. Der findes også tuk-tuks og almindelige taxaer i byen. De fleste lejer en taxa på dagsbasis til omkring 500 kr. (2500 baht) om dagen.

Når du er i Krabi er det også oplagt at tage ud og besøge nogle af de nærliggende øer som f.eks. Phi Phi-øerne samt Jum og Lanta. Det kan både ske med fly og long tail boats (en form for taxabåd, som er hurtig, pålidelig og prisvenlig). Du kan også bruge disse både til at komme til og fra strand områder samt byer. Billetter koster mellem 10 og 20 kr. (50-80 baht), alt efter din destination og tidspunktet på dagen (det er dyrere efter solnedgang).


Visumkrav for Krabi

Danske turister kan opholde sig i op til 30 dage uden visum når de rejser til Thailand. Hvis du kommer ind i Thailand hen over en landegrænse, så kan du opholde dig visumfrit i op til 15 dage. Du kan rejse med almindeligt pas og danske provisoriske pas, men bemærk at EU-nødpas ikke bliver godkendt, medmindre de lever op til særlige regler. Du kan læse mere om disse regler på Udenrigsministeriets hjemmeside, hvor du altid bør tjekke de senest opdaterede krav til pas og visum på rejser til Krabi.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Krabi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Krabi

Turismen i Krabi er i høj grad styret af høj- og lavsæson. De billigste flybilletter finder du i maj måned, og her kan du sigte efter at booke ca. 53 dage før afrejse, hvor billetpriserne er på deres bedste i følge vores statistik (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Krabi, marts 2018).

De største seværdigheder i Krabi er de smukke strande. Stranden Railay er muligvis den smukkeste strand i Thailand med kæmpe klipper og det hvideste sand. At tage til Railay Strand er den bedste måde at komme væk fra en hverdag med stress og jag, og da denne strand kun kan tilgås med både, kan du her forvente at finde et roligt og afslappet miljø uden alt for mange mennesker og støjende biler. Du kan også tage til Phi Phi, som er et sandt tropisk paradis med turkis vand og smukke strande. Med en speedbåd fra Krabi er du fremme ved Phi Phi-øerne efter ca. 45 minutter.

Ja, da du ikke er dækket med hverken det gule eller blå sygesikringskort i Thailand anbefales det stærkt at købe en rejseforsikring, skulle du komme til skade eller opleve akut sygdom.

Nej, det er bedre at købe vand i supermarkedet eller på hotellet for at undgå at blive syg.

Det er ikke kutyme at give drikkepenge i Krabi, men du kan på nogle restauranter opleve, at personalet lægger et servicegebyr på 10% oveni regningen.

Nattemarkedet, der kendes som Krabi Town Walking Street eller Thanon Khon Dern, er den største shoppingmulighed i området. Du kan besøge markedet fredag, lørdag eller søndag mellem kl. 17.00 og 22.00, hvor der bliver solgt tøj og madvarer i over 50 forskellige stande. Du kan også besøge Catalunya Walking Street ved siden af Ao Nang Strand, hvor der også kan købes tøj, kunst og mad i dagtimerne. Derudover kan det også anbefales at besøge Tonsai Village, som minder om en bazar fra østen, der ligger på Phi Phi-øerne.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Krabi.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Krabi med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Krabi, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Krabi. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Krabi

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Krabi

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.