Find billige flybilletter til Krabi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Krabi. De nuværende restriktioner til Krabi er baseret på Thailand rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Thailand

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Krabi

Find de billigste fly til disse Krabi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Krabi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Krabi

København (CPH) til Phuket (HKT)

Fly til Krabi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Phuket Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 3.928 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KRABI FRA KØBENHAVNmaj25% billigereAt flyve fra København til Krabi ​​koster i gennemsnit blot 3.052 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KRABI FRA KØBENHAVNdecember33% dyrereDet koster cirka 5.411 kr. at flyve til Krabi ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KRABI FRA KØBENHAVNfebruar508% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Krabi fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Krabi?

Den Thailandske provins Krabi er tidligere blevet valgt som værende den bedste strand-destination i Thailand i tre år i træk. Det er derfor ikke så underligt, at mange rejsende har sat Krabi på deres liste over drømmedestinationer.

Krabi har et fugtigt og tropisk monsunklima, hvor du både skal forvente sol, varme og regn. Det er varmt hele året men du kan forvente ekstra varme mellem april-maj samt september-oktober. Perioden mellem sepember og oktober er samtidig tidspunktet hvor der kommer mest regn, men selv her vil du opleve masser af sol mellem regnbyerne.

Den bedste periode at rejse til Krabi på, er mellem november og marts hvor den køligere luft holder kropstemperaturen nede på et behageligt leje.

 

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Krabi?

  Brugere, der bestiller rejser til Krabi fra Madrid, har fundet fly, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Krabi. Hvis du vil finde den billigste pris til Krabi fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Krabi?

  november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Krabi med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 3.159 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Krabi?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Krabi er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 4.061 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Krabi på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 3.939 kr. de sidste 72 timer.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Krabi på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Krabi fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 3.602 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Krabi på en lørdag på 4.309 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Krabi?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Krabi på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Krabi om aftenen helt ned til 3.935 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Krabi, så priserne er ofte dyrere på omkring 4.524 kr. pr. billet.

 • Hvornår er det bedst at tage på strandferie til Krabi?

  Strande som f.eks. West Railay Beach er mest besøgt i januar, februar eller marts, da vejret normalt er over 21 °C, og sandsynligheden for regn er lav.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Krabi?

  Rejsende, som flyver til Krabi, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Phuket Intle (67 km fra Krabi centrum), Lufthavn: Trang (99 km fra Krabi centrum), Lufthavn: Surat Thani (122 km fra Krabi centrum) eller Lufthavn: Nakhon Si Thammarat (123 km fra fra Krabi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Krabi på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Krabi Lufthavn: Nakhon Si Thammarat, hvor gennemsnitsprisen er 878 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Krabi?

På nuværende tidspunkt inkluderer Thailand rejserestriktioner rejser til Krabi. Indrejserestriktioner

Thailand har suspenderet alle normale kommercielle flyvninger fra at komme ind i lufthavnen i Thailand, undtagen under visse omstændigheder. Den thailandske regering organiserer dog repatriationsflyvninger for thailandske statsborgere at vende tilbage til Thailand med jævne mellemrum og visse luftfartsselskaber har tilladelse til at flyve semi-kommercielle flyvninger til Thailand. Indrejse til Thailand er tilladt for bestemte personer på den undtagne liste, herunder statsborgere og beboere i Thailand, nærmeste familie af en statsborger i Thailand, diplomater, ikke-thailandske statsborgere, der har arbejdstilladelse, studerende, ikke-thailandske statsborgere, der har brug for at modtage medicinsk behandling i Thailand, herunder deres ledsagende personer, undtagen behandling for COVID-19, ikke-thailandske statsborgere, der har tilladelse til at rejse ind i landet under en særlig aftale med et fremmed land straks efter deres mission, eller har fået tilladelse af premierministeren. Thailand har også tilladt udlændinge at komme ind i landet med fly under Special Tourist Visa og Fritagelsesordning for turistvisum til turistformål med længere ophold.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal tilmelde sig et indgangsbevis (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade. Alle rejsende skal reservere en Alternative State Quarantine (ASQ) for deres egen regning. Alle rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt højst 72 timer før afgang. Udenlandske rejsende skal have en forsikring til dækning af lægeudgifter i Thailand med en dækningsomkostning på mindst USD 100.000. Rejsende skal have et certifikat til indrejse (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade og et Fit to Fly-sundhedscertifikat udstedt højst 72 timer før afgang. Alle rejsende, der har modtaget COE'er, skal downloade og registrere via href = "https://thailandplus.in.th/da/"> ThailandPlus-applikationen .

Karantænekrav

Alle rejsende til Thailand skal gennemføre 14 dages karantæne på en statskarantæne eller Alternativ Stat Karantæne (ASQ) facilitet. Thailandske folkesundhedsbestemmelser kræver, at rejsende, der tester positivt for COVID-19, mens de er i karantæne, overføres til et hospital til opfølgende behandling og test. Sådanne personer er forpligtet til at blive på hospitalet, indtil de er godkendt til løsladelse af folkesundhedsmyndighederne, ofte i mindst 10 dage. Rejsende er ansvarlige for alle udgifter i forbindelse med denne indlæggelse.

Hvis du planlægger rejser til Krabi nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Krabi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Krabi fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
12. jan.
CPH08:50København Kastrup
14t. 05min.
1 stop
KBV22:55Krabi
22. jan.
KBV16:20Krabi
15t. 15min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup
27.951 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. jan.
CPH08:50København Kastrup
17t. 55min.
1 stop
KBV02:45Krabi
22. jan.
KBV16:20Krabi
15t. 15min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup
28.001 kr.
Find lignende
Thai Airways
3. nov.
CPH09:50København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
KBV22:50Krabi
7. nov.
KBV14:05Krabi
21t. 50min.
2 stop
CPH11:55København Kastrup
5.896 kr.
Find lignende
Thai Airways
3. nov.
CPH09:50København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
KBV22:50Krabi
7. nov.
KBV14:05Krabi
21t. 50min.
2 stop
CPH11:55København Kastrup
5.902 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. jan.
CPH08:50København Kastrup
14t. 05min.
1 stop
KBV22:55Krabi
22. jan.
KBV16:20Krabi
21t. 00min.
2 stop
CPH13:20København Kastrup
23.873 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. jan.
CPH08:50København Kastrup
14t. 05min.
1 stop
KBV22:55Krabi
24. jan.
KBV16:20Krabi
21t. 00min.
2 stop
CPH13:20København Kastrup
23.999 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Krabi

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Krabi, så se nogle af vores tilbud herunder fra Thai Airways
Thai Airways
1. dec.
CPH08:50København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
KBV21:50Krabi
2.932 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. dec.
CPH07:55København Kastrup
23t. 40min.
2 stop
KBV07:35Krabi
2.794 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. dec.
CPH03:25København Kastrup
28t. 10min.
3 stop
KBV07:35Krabi
3.517 kr.
Find lignende

Lufthavne i nærheden af Krabi

Neden for finder du alle lufthavne i Krabi samt deres afstand til centrum

Når du rejser til Krabi lander du i Krabi Internationale Lufthavn (KBV), som ligger ca. 9 km øst fra Krabi Town og 27 km fra stranden Ao Nang, som mange vælger at bo ved. Du kan tage med lufthavnsbussen fra lufthavnen til Krabi Town for ca. 20 kr. (100 baht). Bussen kører mellem otte og ti gange i døgnet mellem kl. 08.00 og 20.00, og køreturen tager ca. 20-30 minuter. Sørg altid for at tage med bussen i god tid når du skal tilbage til lufthavnen, da trafikken kan være drilsk.


Populære fly til Krabi

Find dine flybilletter til Krabi blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Krabi
Hurtigste flyvetid16t. 55min.
Laveste pris3.939 kr.
Fly fra Billund til Krabi
Hurtigste flyvetid18t. 00min.
Laveste pris4.984 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Krabi?

Er du rejst til Krabi for at nyde dagene ved stranden i det område du har valgt at indlogere dig i, kan du uden problemer traske rundt til fods. Vil du derimod gerne ud og se flere ting kan du gøre brug af de åbne busser, som de lokale kalder for songtaews. I kan også finde motorcykeltaxaer, men her er det vigtigt at bemærke, at det ikke er altid, at du får tilbudt beskyttelse i form af hjelm. Der findes også tuk-tuks og almindelige taxaer i byen. De fleste lejer en taxa på dagsbasis til omkring 500 kr. (2500 baht) om dagen.

Når du er i Krabi er det også oplagt at tage ud og besøge nogle af de nærliggende øer som f.eks. Phi Phi-øerne samt Jum og Lanta. Det kan både ske med fly og long tail boats (en form for taxabåd, som er hurtig, pålidelig og prisvenlig). Du kan også bruge disse både til at komme til og fra strand områder samt byer. Billetter koster mellem 10 og 20 kr. (50-80 baht), alt efter din destination og tidspunktet på dagen (det er dyrere efter solnedgang).


Kan man rejse til Krabi uden pas eller visum?

Danske turister kan opholde sig i op til 30 dage uden visum når de rejser til Thailand. Hvis du kommer ind i Thailand hen over en landegrænse, så kan du opholde dig visumfrit i op til 15 dage. Du kan rejse med almindeligt pas og danske provisoriske pas, men bemærk at EU-nødpas ikke bliver godkendt, medmindre de lever op til særlige regler. Du kan læse mere om disse regler på Udenrigsministeriets hjemmeside, hvor du altid bør tjekke de senest opdaterede krav til pas og visum på rejser til Krabi.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Krabi


Tips og gode råd til Krabi

Hvordan får man den billigste flybillet til Krabi?

Turismen i Krabi er i høj grad styret af høj- og lavsæson. De billigste flybilletter finder du i maj måned, og her kan du sigte efter at booke ca. 53 dage før afrejse, hvor billetpriserne er på deres bedste i følge vores statistik (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Krabi, marts 2018).

Hvad skal man se i Krabi?

De største seværdigheder i Krabi er de smukke strande. Stranden Railay er muligvis den smukkeste strand i Thailand med kæmpe klipper og det hvideste sand. At tage til Railay Strand er den bedste måde at komme væk fra en hverdag med stress og jag, og da denne strand kun kan tilgås med både, kan du her forvente at finde et roligt og afslappet miljø uden alt for mange mennesker og støjende biler. Du kan også tage til Phi Phi, som er et sandt tropisk paradis med turkis vand og smukke strande. Med en speedbåd fra Krabi er du fremme ved Phi Phi-øerne efter ca. 45 minutter.

Aktiviteter for børn

Hvis børnene bliver trætte af at bygge sandslotte, så kan I besøge Mu Ko Lanta Nationalpark, som ligger i den sydlige del af Krabi provinsen. Her kan I blandt andet opleve imponerende grotter og enestående vandfald. Krabi har også et “udendørs akvarium”, som hedder Ao Nam Mao. Det er et område med beskyttede havdyr såsom Nemo-fisk og søheste. Ao Nam Mao ligger ca. 1 km fra stranden Fossil Shell, og det er nemmest at komme frem med taxa eller tuk-tuk.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, da du ikke er dækket med hverken det gule eller blå sygesikringskort i Thailand anbefales det stærkt at købe en rejseforsikring, skulle du komme til skade eller opleve akut sygdom.

Kan man drikke vand fra hanen?

Nej, det er bedre at købe vand i supermarkedet eller på hotellet for at undgå at blive syg.

Giver man drikkepenge i Krabi?

Det er ikke kutyme at give drikkepenge i Krabi, men du kan på nogle restauranter opleve, at personalet lægger et servicegebyr på 10% oveni regningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Nattemarkedet, der kendes som Krabi Town Walking Street eller Thanon Khon Dern, er den største shoppingmulighed i området. Du kan besøge markedet fredag, lørdag eller søndag mellem kl. 17.00 og 22.00, hvor der bliver solgt tøj og madvarer i over 50 forskellige stande. Du kan også besøge Catalunya Walking Street ved siden af Ao Nang Strand, hvor der også kan købes tøj, kunst og mad i dagtimerne. Derudover kan det også anbefales at besøge Tonsai Village, som minder om en bazar fra østen, der ligger på Phi Phi-øerne.