Hoteller i Krabi

Find de bedste tilbud på 1.028 hoteller i Krabi, Thailand

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Krabi

Der er mange skønne hoteller i Krabi. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Krabi

West Railay Beach
East Railay Beach
Tup Kaek Beach

Hvor meget koster hoteller i nærheden af West Railay Beach?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Krabi, der er tættest på West Railay Beach. Gennemsnitsprisen i nærheden af West Railay Beach ligger på 419 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af West Railay Beach er normalt 34% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Krabi, som ligger på 273 kr..

Hoteller i nærheden af West Railay Beach

Hvor meget koster hoteller i nærheden af East Railay Beach?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Krabi i nærheden af East Railay Beach, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af East Railay Beach og i gennemsnit koster hoteller i området 419 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af East Railay Beach er normalt 34% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Krabi, som ligger på 273 kr..

Hoteller i nærheden af East Railay Beach

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Tup Kaek Beach?

Nedenfor ses de 11 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Krabi, der er tættest på Tup Kaek Beach. Gennemsnitsprisen i nærheden af Tup Kaek Beach ligger på 2.155 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Tup Kaek Beach er normalt 87% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Krabi, som ligger på 273 kr..

Hoteller i nærheden af Tup Kaek Beach

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Krabi

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Krabi
Lavsæson
september
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

49%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

37%

forventet prisstigning

Pris
402 kr. - 1.238 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

427 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

440 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Krabi er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
99 kr. - 165 kr.
3 stjerne
250 kr. - 388 kr.
4-5 stjerne
526 kr. - 834 kr.

Rejsetips til Krabi

Vores bedste tips til Krabi

Hvordan finder man et billigt hotel i Krabi?

Der er mange, som vælger at holde ferie i Krabi især i december måned. Der kan det være, at du kan spare og bo billigt, hvis du vælger at rejse på et andet tidspunkt. Gennemsnitsprisen for et dobbeltværelse i september måned ligger et sted mellem 150-300 DKK. Der findes hoteller med attraktive priser på så lidt som 50 DKK per nat.

Kan man rejse på budget?

Ja, der er generelt mange danskere, som rejser til Krabi, fordi det netop er billigt at rejse til Thailand. Det koster først og fremmest ingenting at ligge på stranden hele dagen lang, og at nyde en romantisk solnedgang ved havet er også helt gratis. Derudover kan du regne med, at et måltid koster et sted mellem ca. 80 og 200 THB (ca. 20-50 DKK). Her er der tale om lækker thaimad som for eksempel Pad Thai og Beef Salad. H

vis du går i byen så kan du regne med at en stor billig Thai Chang øl koster et sted mellem 80-160 THB (ca. 20-40 DKK) de fleste steder, dog kommer det an på stedet. En lille Chang øl koster ca. 100 THB (ca. 25 DKK) på en reggaebar eller bar med live musik.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du har mulighed for at trave hele Krabi tyndt i løbet af mindre end en time, og det er en fornøjelse at gå i Krabi, som er stille og rolig sammenlignet med Bangkok og Phuket, som er andre populære feriemål i området. Der er mulighed for at komme nemt rundt med tuk-tuks, de åbne songtaews busser, almindelige taxaer eller prøve en tur med motorcykeltaxa. Prisen på transport er ikke dyr, men det kommer an på, hvor langt du skal. For at give en ide, så koster det omkring 2000 THB (ca. 500 DKK) at leje en taxa en hel dag.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Krabi?

Du skal være minimum 18 år gammel for at kunne checke ind (alene) på et vandrehjem eller et hotel i Krabi.

Skal man lægge depositum?

På de fleste hoteller i Krabi betaler man depositum ved at oplyse betalingskortoplysninger. I nogle tilfælde bliver beløbet kun trukket, hvis man kommer til at ødelægge noget på et hotel i Krabi.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er ingen tradition for at give drikkepenge i Krabi, men da det er et turistområdet, så kan det ske, at de lokale per automatik lægger et servicegebyr på ca. ti procent oveni regningen.

Hvor sikkert er der i Krabi?

Ja det er sikkert at være på ferie i Krabi. Man kan nærmest sammenligne det med mange europæiske storbyer og sige, at det er meget mere sikkert at tage på ferie i Krabi end at opholde sig i for eksempel London.

Skal man medbringe adapter?

I Thailand bruger de 230 volt ligesom i Danmark. Derfor har du sjældent brug for en adapter. Dog er der mange steder, som ikke har hul til jordforbindelse og derfor kan du få brug for en adapter, hvis du for eksempel har en oplader med jordstik til din bærbare computer.


Hvad koster et hotel i Krabi pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Krabi
2 eller færre stjerner
Baan Sabaidee Guest House
Mest for pengene

Baan Sabaidee Guest House

8,3

112 kr.

Se hoteltilbud
3 stjerner
Sand Sea Resort
#1 Mest populær

Sand Sea Resort

8,4

335 kr.

Se hoteltilbud
J Holiday Resort
Mest for pengene

J Holiday Resort

7,8

85 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Sofitel Krabi Phokeethra Golf And Spa Resort
#1 Mest populær

Sofitel Krabi Phokeethra Golf And Spa Resort

8,4

794 kr.

Se hoteltilbud
Krabi Resort
#2 Mest populær

Krabi Resort

8,4

256 kr.

Se hoteltilbud
Sugar Marina Resort - Cliff Hanger Aonang
Mest for pengene

Sugar Marina Resort - Cliff Hanger Aonang

8,9

125 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Krabi

Disse billige hoteller og vandrehjem i Krabi har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Krabi

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Krabi?

Det er ikke længe siden, at Krabi blev valgt som en af de bedste stranddestinationer i Thailand tre år i træk, og det er derfor heller ikke underligt at mange vælger at tage på ferie i området. Her foregår de fleste ting ved havet. Det anbefales at bo maks. 15 minutters gåafstand til havet. Især hvis du er typen som går frem og tilbage flere gange om dagen, kan du nok spare tid (og måske penge) ved at bo tæt på vandet.

Hvis du rejser med en ide om at shoppe meget på din ferie i Krabi, så kan det være, at du skal finde et hotel i Krabi, som ligger tæt på The Walking Street. Dette er den primære gade for shopping i byen, og navnet dækker over et marked, som afholdes fredag, lørdag og søndag fra 17.00 til 22.00.

Der ligger mere end 30 vandrerhjem i Krabi og omegn. Det er muligt at få de bedste priser på de vandrehjem, som ligger ca. 20-25 km fra Krabi, hvor prisen på en køjeseng kan være på så lidt som 35 DKK per nat. I selve Krabi ligger der mange vandrehjem tæt på stranden. Her svinger priserne på mellem 50-100 DKK per nat.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Krabi

Krabi er en fin provins i Sydthailand med kyst, hav og smukke strande. Byen har et tropisk og fugtigt monsunklima med ca. 30 grader i dagtimerne alle 365 dage på året. Der er rig mulighed for at blive på stranden i Krabi og nyde badevandet, som også plejer at ligge omkring de 30 grader. Hvis det ikke er varmt nok, så kan du besøge mange af de varme kilder i området, som du kan finde ved at søge på Krabi Hot Springs. Du kan også besøge den flotte Mu Ko Lanta National Park, der ligger i den sydlige del af byen. Parken er et tropisk paradis med flotte vandfald og unikke grotter.

Krabi er et af de bedste udgangspunkt, når du rejser til Thailand for at se nogle af verdens bedste øer. På Railay øen kan du finde en af de smukkeste strande i Thailand. Det koster kun omkring 160 THB (ca. 40 DKK) at tage tur/retur med båd til Railay. Du kan også tage til andre interessante steder som for eksempel Phi Phi Islands, Maya Bay eller Monkey Beach. Som du nok kan gætte, er der aber på Abestranden.

Aberne er nærgående, så det er en god ide at gemme mad og solbriller væk. Det koster ca. 320 THB (80 DKK) at besøge mange af øerne, som har et gebyr, da der er tale om nationalparker. Dette gebyr er normalt inkluderet, hvis du har booket en tur via et bureau.


Rejseinformation: Krabi

Hvor længe bor vores brugere i Krabi?

10 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Krabi.

Hvad koster et hotel i Krabi?

Hoteller i Krabi tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 372 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Krabi?

I september er priserne på et hotelværelse billigst i Krabi. Prisen på dit værelse kan være op til 49% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Krabi?

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Krabi, og fredag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Krabi?

Hostels i Krabi koster typisk omkring 164 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 209 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Krabi.

Hvis vi tager højde for vejret i Krabi, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Gennemsnitstemperaturen i Krabi i december er på omkring 27 °C, så det er et perfekt tidspunkt at bruge tid på noget sjovt og se nogen nyt udenfor ved populære seværdigheder i området.