Hoteltilbud Krabi

Hoteller i Krabi

Find de bedste tilbud på 1.000 hoteller i Krabi, Thailand

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller i Krabi

Find et billigt hotel i Krabi, der opfylder dine rejsebehov.


Oplevelser i Krabi

West Railay Beach
East Railay Beach
Tup Kaek Beach

Hvor meget koster hoteller i nærheden af West Railay Beach?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Krabi, der er tættest på West Railay Beach. Gennemsnitsprisen i nærheden af West Railay Beach ligger på 431 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af West Railay Beach er normalt 40% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Krabi, som ligger på 255 kr..

Hoteller i nærheden af West Railay Beach

Hvor meget koster hoteller i nærheden af East Railay Beach?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Krabi i nærheden af East Railay Beach, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af East Railay Beach og i gennemsnit koster hoteller i området 347 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af East Railay Beach er normalt 26% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Krabi, som ligger på 255 kr..

Hoteller i nærheden af East Railay Beach

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Tup Kaek Beach?

Nedenfor ses de 10 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Krabi, der er tættest på Tup Kaek Beach. Gennemsnitsprisen i nærheden af Tup Kaek Beach ligger på 1.814 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Tup Kaek Beach er normalt 85% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Krabi, som ligger på 255 kr..

Hoteller i nærheden af Tup Kaek Beach

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Krabi

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Krabi
Lavsæson
september
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

48%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

37%

forventet prisstigning

Pris
376 kr. - 1.123 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

385 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

391 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Krabi er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
92 kr. - 153 kr.
3 stjerne
233 kr. - 361 kr.
4-5 stjerne
490 kr. - 777 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Krabi

Hvordan finder man et billigt hotel i Krabi?

Der er mange, som vælger at holde ferie i Krabi især i december måned. Der kan det være, at du kan spare og bo billigt, hvis du vælger at rejse på et andet tidspunkt. Gennemsnitsprisen for et dobbeltværelse i september måned ligger et sted mellem 150-300 DKK. Der findes hoteller med attraktive priser på så lidt som 50 DKK per nat.

Kan man rejse på budget?

Ja, der er generelt mange danskere, som rejser til Krabi, fordi det netop er billigt at rejse til Thailand. Det koster først og fremmest ingenting at ligge på stranden hele dagen lang, og at nyde en romantisk solnedgang ved havet er også helt gratis. Derudover kan du regne med, at et måltid koster et sted mellem ca. 80 og 200 THB (ca. 20-50 DKK). Her er der tale om lækker thaimad som for eksempel Pad Thai og Beef Salad. H

vis du går i byen så kan du regne med at en stor billig Thai Chang øl koster et sted mellem 80-160 THB (ca. 20-40 DKK) de fleste steder, dog kommer det an på stedet. En lille Chang øl koster ca. 100 THB (ca. 25 DKK) på en reggaebar eller bar med live musik.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du har mulighed for at trave hele Krabi tyndt i løbet af mindre end en time, og det er en fornøjelse at gå i Krabi, som er stille og rolig sammenlignet med Bangkok og Phuket, som er andre populære feriemål i området. Der er mulighed for at komme nemt rundt med tuk-tuks, de åbne songtaews busser, almindelige taxaer eller prøve en tur med motorcykeltaxa. Prisen på transport er ikke dyr, men det kommer an på, hvor langt du skal. For at give en ide, så koster det omkring 2000 THB (ca. 500 DKK) at leje en taxa en hel dag.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Krabi?

Du skal være minimum 18 år gammel for at kunne checke ind (alene) på et vandrehjem eller et hotel i Krabi.

Skal man lægge depositum?

På de fleste hoteller i Krabi betaler man depositum ved at oplyse betalingskortoplysninger. I nogle tilfælde bliver beløbet kun trukket, hvis man kommer til at ødelægge noget på et hotel i Krabi.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er ingen tradition for at give drikkepenge i Krabi, men da det er et turistområdet, så kan det ske, at de lokale per automatik lægger et servicegebyr på ca. ti procent oveni regningen.

Hvor sikkert er der i Krabi?

Ja det er sikkert at være på ferie i Krabi. Man kan nærmest sammenligne det med mange europæiske storbyer og sige, at det er meget mere sikkert at tage på ferie i Krabi end at opholde sig i for eksempel London.

Skal man medbringe adapter?

I Thailand bruger de 230 volt ligesom i Danmark. Derfor har du sjældent brug for en adapter. Dog er der mange steder, som ikke har hul til jordforbindelse og derfor kan du få brug for en adapter, hvis du for eksempel har en oplader med jordstik til din bærbare computer.


Hvad koster et hotel i Krabi pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Krabi
4 stjerner og op efter
#1 Mest populær

Sofitel Krabi Phokeethra Golf And Spa Resort

8,4

673 kr.

Se hoteltilbud
#2 Mest populær

Aonang Villa Resort

8,5

829 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

Capital O 406 Krabi Success Beach Resort

7,1

110 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Krabi

Disse hoteller og hostels er de billigste ledige overnatningsmuligheder i Krabi

Cube Hostel Krabi

7,8

43 kr.

Se hoteltilbud

Pak-Up Hostel

8,9

56 kr.

Se hoteltilbud

Holiday Station Hostel

8,0

43 kr.

Se hoteltilbud

Boss & Benz House

8,1

56 kr.

Se hoteltilbud

Amity Poshtel

8,5

43 kr.

Se hoteltilbud

Ao Nang Cliff View Resort

7,8

62 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Krabi

Hoteller med mest værdi for pengene i Krabi

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hula Hula Resort Ao Nang

8,4

166 kr.

Se hoteltilbud

Peace Laguna Resort & Spa

8,5

178 kr.

Se hoteltilbud

J Holiday Resort

7,9

86 kr.

Se hoteltilbud

Panan Krabi Resort

8,9

215 kr.

Se hoteltilbud

Pantharee Resort

8,1

104 kr.

Se hoteltilbud

dusitD2 Ao Nang Krabi

8,9

190 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Krabi?

Det er ikke længe siden, at Krabi blev valgt som en af de bedste stranddestinationer i Thailand tre år i træk, og det er derfor heller ikke underligt at mange vælger at tage på ferie i området. Her foregår de fleste ting ved havet. Det anbefales at bo maks. 15 minutters gåafstand til havet. Især hvis du er typen som går frem og tilbage flere gange om dagen, kan du nok spare tid (og måske penge) ved at bo tæt på vandet.

Hvis du rejser med en ide om at shoppe meget på din ferie i Krabi, så kan det være, at du skal finde et hotel i Krabi, som ligger tæt på The Walking Street. Dette er den primære gade for shopping i byen, og navnet dækker over et marked, som afholdes fredag, lørdag og søndag fra 17.00 til 22.00.

Der ligger mere end 30 vandrerhjem i Krabi og omegn. Det er muligt at få de bedste priser på de vandrehjem, som ligger ca. 20-25 km fra Krabi, hvor prisen på en køjeseng kan være på så lidt som 35 DKK per nat. I selve Krabi ligger der mange vandrehjem tæt på stranden. Her svinger priserne på mellem 50-100 DKK per nat.


Om Krabi

Krabi er en fin provins i Sydthailand med kyst, hav og smukke strande. Byen har et tropisk og fugtigt monsunklima med ca. 30 grader i dagtimerne alle 365 dage på året. Der er rig mulighed for at blive på stranden i Krabi og nyde badevandet, som også plejer at ligge omkring de 30 grader. Hvis det ikke er varmt nok, så kan du besøge mange af de varme kilder i området, som du kan finde ved at søge på Krabi Hot Springs. Du kan også besøge den flotte Mu Ko Lanta National Park, der ligger i den sydlige del af byen. Parken er et tropisk paradis med flotte vandfald og unikke grotter.

Krabi er et af de bedste udgangspunkt, når du rejser til Thailand for at se nogle af verdens bedste øer. På Railay øen kan du finde en af de smukkeste strande i Thailand. Det koster kun omkring 160 THB (ca. 40 DKK) at tage tur/retur med båd til Railay. Du kan også tage til andre interessante steder som for eksempel Phi Phi Islands, Maya Bay eller Monkey Beach. Som du nok kan gætte, er der aber på Abestranden.

Aberne er nærgående, så det er en god ide at gemme mad og solbriller væk. Det koster ca. 320 THB (80 DKK) at besøge mange af øerne, som har et gebyr, da der er tale om nationalparker. Dette gebyr er normalt inkluderet, hvis du har booket en tur via et bureau.

Priser er tjekket den 13-02-2018.


Rejseinformation: Krabi

Hvor længe bor vores brugere i Krabi?

10 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Krabi.

Hvad koster et hotel i Krabi?

Hoteller i Krabi tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 296 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Krabi?

I september er priserne på et hotelværelse billigst i Krabi. Prisen på dit værelse kan være op til 48% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Krabi?

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Krabi, og fredag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Krabi?

Hostels i Krabi koster typisk omkring 102 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 195 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Krabi.

Hvis vi tager højde for vejret i Krabi, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Temperaturerne i Krabi er normalt på omkring 28 °C i marts og chancen for regn er lav, så marts er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området som f.eks. West Railay Beach og Sentosa Island.

Hoteltilbud Krabi