Hoteller i Thailand

Find tilbud på 23.239 hoteller i Thailand

Thailand
30. sep. — 1. okt.2
søn. 1.10
tor. 5.10

Populære hoteller til en overnatning i Thailand

Find det perfekte hotel til dit ophold i Thailand
Pris
kr.233
kr.1345
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Thailands bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Thailand

Pris

206 kr. – 829 kr.

BILLIGSTE BY I THAILANDAo Nang45% billigereHoteller i Ao Nang er de billigste i Thailand med kun 206 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I THAILANDKoh Samui55% dyrereKoh Samui har de højeste hotelpriser i Thailand med værelser til 829 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I THAILANDBangkok85% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Bangkok end i andre byer i Thailand

Oplevelser i Thailand


Hoteller i populære byer i Thailand

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Thailand og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Thailand?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Thailand
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
23%forventet prisfald
32%forventet prisstigning

Rejsepriser

628 kr. - 1.211 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
705 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.007 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Thailand

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Thailand

Laveste hotelpris

64 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

6046

Gennemsnitslængde på ophold

9 dage
Den billigste pris for et værelse i Thailand, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 64 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Season Palace Hua Hin, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hilton Hua Hin Resort & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Thailand(bedømmelse på 8,4/10 ud fra 2.597 anmeldelser).
Der er 6.046 hoteller i Thailand tæt på Bangkok Suvarnabhumi. Louis Tavern Dayrooms At Suvarnabhumi Airport er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 9 dage, når de overnatter på hoteller i Thailand. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 9 dage i Thailand lå i sidste uge på 7.272 kr..

Information om overnatning i Thailand

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Thailand

Hvilke byer i Thailand bør jeg besøge?

Du kan med fordel søge efter hoteller i Thailand i byer som Bangkok og Chiang Mai. Bangkok er hovedstaden i Thailand. Denne storby tilbyder sine besøgende et veletableret transportsystem, som blandt andet består af Skytrain og metro. Hvis du vil have let adgang til gode togforbindelser, kan du eventuelt booke et hotelophold på Asai Bangkok Chinatown. Dette hotel ligger nær den store togstation Hua Lamphong, hvorfra der afgår tog til både destinationer i og uden for byen. For eksempel kan du fra denne station tage den blå metrolinje, som fragter dig til mange attraktive steder i Bangkok. En billet til metroen er overkommelig, og den endelige pris afhænger af din destination. I Chiang Mai kan det være at foretrække at køre med taxi eller Uber, når du vil rundt i byen. Byen har nemlig kun et begrænset udvalg af offentlige buslinjer.

Hvilke populære attraktioner findes der i Thailand?

Med et hotel i Bangkok kan du se frem til populære attraktioner som kongepaladset Grand Palace samt det enorme Chatuchak-weekendmarked. Vælger du at søge billige hoteller i Thailand i Chiang Mai, kan du glæde dig til at opleve en lang række buddhistiske templer. Wat Phra That Doi Suthep og Wat Prasingh er blandt de mest kendte templer. Chiang Mai har også en populær zoologisk have. Eventuelt kan du booke dit ophold hos Get Zleep Premium Budget Hotel, hvis du vil bo nær denne attraktion i Chiang Mai. Thailands mange øer tiltrækker i særdeleshed også mange besøgende. Du kan eventuelt kigge på at booke hoteller i Thailand på øer som Koh Samui, Koh Phi Phi og Koh Phangan, hvis du vil opleve nogle af de mest populære destinationer.

Hvilke byer i Thailand har det bedste natteliv?

Du har flere attraktive muligheder, hvis du vil finde billige hoteller i Thailand nær et pulserende aften- og natteliv. Eksempelvis kan du indlogere dig hos Haadrin Resort, som ligger på øen Koh Phangan. Denne thailandske ø er berømt for sit livlige natteliv og mange store fester. Du kan også vælge at søge hoteller i byen Pattaya, som ligeledes huser et festligt natteliv og en lang række barer og diskoteker. Også i Bangkok er der gang i den, når solen går ned. Hovedstaden byder på utallige natklubber og spisesteder. Det thailandske køkken er i sig selv et trækplaster. Af lokale specialiteter kan blandt andet nævnes lækre supper som Tom Kha Gai og Tom Yum Goong, mens Pad Thai og Gaeng Daeng er andre populære og velsmagende retter i det thailandske køkken.

Hvilke byer i Thailand byder på mest historie og kunst?

Vil du opleve en af Thailands mest historiske byer, bør du søge efter hoteller i Thailand i byen Ayutthaya. Eksempelvis kan du i denne historiske by indlogere dig på Moradok Thai Guesthouse. Et hotelophold her placerer dig nær mange af byens historiske attraktioner. Fra hotellet kan du på let vis finde vej til blandt andet Wat Chaiwatthanaram og Wat Phra Si Sanphet, der er to historiske og imponerende templer fra fortiden. Det er gratis at besøge mange af de historiske attraktioner og ruiner i Ayutthaya. Foretrækker du at fylde ferien med kunst og museer, kan det svare sig at booke et hotel i Bangkok. I Thailands hovedstad kan du blandt andet lægge vejen forbi Bangkok Art & Cultural Centre, Tonson Gallery og Gallery Seescape.

Hvornår er det billigst at overnatte i Thailand?

Når du vil til Thailand, er det bedst at rejse omkring februar måned, da priserne er markant lavere end i december - og du kan således rejse for kun 797 kr. i gennemsnit pr. nat.

Hvor i Thailand vælger de fleste at overnatte?

Thailand er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Bangkok.

Hvilken by i Thailand har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Ko Phi Phi, der i gennemsnit koster 370 kr. pr. nat, er ca. 58% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Thailand.

Hvilken by i Thailand har de billigste hotelværelser?

Chiang Rai er i øjeblikket den by, der i gennemsnit tilbyder de laveste, hotelpriser pr. overnatning i Thailand, til kun 43 kr. pr. nat. Denne pris er ca. 72% lavere end den gennemsnitlige pris pr. nat i Thailand.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Thailand?

Fra september 2023 er der 69.795 udbydere at vælge mellem for hoteller i Thailand.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Thailand?

Priser for hoteller i Thailand opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Thailand

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Thailand