Hoteller i Japan

Find tilbud på 37.457 hoteller i Japan

Japan
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Populære hoteller til en overnatning i Japan

Find det perfekte hotel til dit ophold i Japan
Pris
kr.355
kr.2496
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Japans bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Japan

Pris

430 kr. – 1.546 kr.

BILLIGSTE BY I JAPANNagoya41% billigereHoteller i Nagoya er de billigste i Japan med kun 430 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I JAPANHakone53% dyrereHakone har de højeste hotelpriser i Japan med værelser til 1.546 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I JAPANTokyo80% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Tokyo end i andre byer i Japan

Oplevelser i Japan


Hoteller i populære byer i Japan

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Japan og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Japan?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Japan
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
41%forventet prisfald
57%forventet prisstigning

Rejsepriser

772 kr. - 3.044 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
954 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.057 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Japan

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Japan

Laveste hotelpris

328 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Prince Park Tower Tokyo

Hoteller i nærheden af lufthavnen

344

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Japan, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 328 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel Mystays Higashi Ikebukuro, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Prince Park Tower Tokyo, det mest populære 5-stjernede hotel i Japan(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 1.855 anmeldelser).
Der er 344 hoteller i Japan tæt på Osaka Kansai Intl. Hotel Nikko Kansai Airport er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Japan. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Japan lå i sidste uge på 6.217 kr..

Information om overnatning i Japan

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Japan

Hvilke byer i Japan er bedst at bo i?

Vi må naturligvis foreslå Dem at overveje Tokyo, Japans hovedstad. Hoteller i Tokyo tilbyder et bredt udvalg i priser og tjenester. Overvej at bo på Shangri-La Hotel ved siden af togstationen, og hvor metrostationen er inden for gåafstand. Du kan også gå til det største shoppingområde i Tokyo eller Imperial Palace. Bussystemet er let at forstå, eller bare snup en billig taxa. Kyoto er en anden by, som du bør have på din liste. Kyoto tilbyder lignende former for transport samt variation i logi. Nyd Suiran Luxury Hotels oase. Dette Kyoto-hotel giver en japansk oplevelse, der omfatter varme kilder, private udendørs bade, personale i kimonos, med nærliggende templer, helligdomme, og haver. Lyden af Hozu floden bidrager til den generelle følelse af fred.

Hvad er de bedste ting at gøre i Japan?

Vi har alle hørt om Fuji. Selv om dette bjerg ligger lidt langt fra Tokyo, kan det stadig ses helt tydeligt. For klatrere er det en fantastisk belønning at se solopgangen fra toppen. Så er der det berømte kejserpalads i Tokyo. Gå en tur gennem haverne, og sørg for at tage billeder af dobbeltbroen. Ture tilbydes på engelsk. Hvis du har børn, skal du besøge Micky og Minnie i Tokyo Disneyland. Billige hoteller i Tokyo i nærheden af Disneyland omfatter Henn Na Hotel, hvor robot-rovfugle vil tjekke dig ind på denne indkvartering med dinosaur-tema, Hotel Springs Makuhari, som har et sjovt retro-tema, og Pension Unbirthday, hvor du og børnene spiser jer mætte i gratis suppe og frisk brød til morgenmad, før I tager af sted til jeres store dag med eventyr.

Hvilke byer i Japan har det bedste natteliv?

Du valgte det rigtige land, hvis du kan lide natteliv! Japan bliver levende om aftenen. I Osaka i kvarteret Namba finder du spændende natklubber, danseklubber, karaoke og comedy klubber. Japanske hoteller i Namba omfatter Kamon og Grids Premium Hotel. Shibuya er et andet område, der er ret berømt for at være et klubområde. Tag til Dogenzaka Street for at komme i stemning. Hvis du vil have et nyt eventyr, kan du overveje at bo på Capsule Hotel Shibuya, hvor du får en massagebouch og et tv i din kapsel. Tokyo Stay Shibuya ligger i nærheden af festscenen, og nogle af værelserne tilbyder bekvemme vaskemaskiner og tekøkkener. Der er fire distrikter i Tokyo til fester: Shibuya, Ginza, Shinjuku og Roppongi. Tokyo byder på en spændende kulinarisk scene med moderne restauranter, der serverer velsmagende retter. Restauranten ETE har møre skiver alone lag over friturestegt bambusskud, mens Kotaro giver lækre håndskårne udon-nudler. Rejsende, der ønsker at finde hoteller i Japan, som er ideelle til festlige lejligheder, kan bo på Park Hyatt Tokyo, hvor du kan se ned på vanviddet i gaderne i Shinjuku om natten og det majestætiske Fuji om dagen.

Hvilke byer i Japan har mest historie og kunst?

The 21st Century Museum of Contemporary Art ligger i byen Kanazawa. Der finder du fantastiske nye kunststilarter sammen med permanente udstillinger. UAN Kanazawa er et godt valg for et hotel, da det er meget tæt på museet. Der er omkring 15 museer i Nagano-præfekturet med alt fra moderne til traditionel japansk kunst. For billige hoteller i Japan kan du overveje at bo på Compass Hotel, hvor Zenkoji-templet ligger under fire kilometer væk. Og selvfølgelig er landets hovedstad Tokyo rig på museer. Tokyos nationale kunstcenter er fuld af japansk kunst og arkitektur. Disse museer tilbyder guidede ture mod betaling, og rejsende skal betale et adgangsgebyr. Fra begyndelsen af marts til midten af maj flokkes museerne turister, der søger at udforske dem. Hvis du er mere til mindre overfyldte besøg, kan du overveje at besøge i december. Hvis du er på udkig efter billige hoteller i Japan i nærheden af dets kulturelle og historiske attraktioner, kan du bo på Hotel Asia Centre of Japan, Hotel Ibis Roppongi, eller Hotel and Residence Roppongi, som alle er inden for gåafstand.

Hvornår er det billigst at overnatte i Japan?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Japan, kan du overveje at besøge landet i november måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 764 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i marts måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Japan vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Japan, men flertallet af rejsende, der besøger Japan, har en tendens til at tilbringe mest tid i Tokyo.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Japan?

Forvent at skulle betale omkring 727 kr. pr. nat, når du bestiller et luksushotelværelse i Japan. Prisen på luksushotelværelser er typisk ca. 50% mere end for et standard hotelværelse i Japan, som koster i gennemsnit 482 kr. pr. nat.

Hvilken by i Japan har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Japan, er det ikke overraskende at Hakone har de dyreste hotelværelser, men en pris på 1.449 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 113% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Japan har de billigste hotelværelser?

Tokyo er den billigste by at overnatte i, i Japan. Med en gennemsnitspris på 104 kr. pr. nat, er Tokyo ca. 78% billigere end andre byer i Japan.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Japan?

Fra september 2023 er der 85.469 udbydere at vælge mellem for hoteller i Japan.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Japan?

Priser for hoteller i Japan opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Japan

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Japan

Hoteller i andre regioner i Japan

Find gode tilbud på hoteller i disse populære regioner i Japan

Hoteller i andre lande i Asien

Se hotelpriserne i disse andre lande, som også ligger i Asien