Hoteller i Singapore

Find tilbud på 646 hoteller i Singapore

Singapore
30. nov. — 1. dec.2
fre. 1.12
tir. 5.12

Populære hoteller til en overnatning i Singapore

Find det perfekte hotel til dit ophold i Singapore
Pris
kr.278
kr.3555
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Singapore


Hoteller i populære byer i Singapore

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Singapore og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Singapore?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Singapore
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
49%forventet prisfald
32%forventet prisstigning

Rejsepriser

832 kr. - 2.393 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
1.277 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.467 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Singapore

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Singapore

Laveste hotelpris

272 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Marina Bay Sands

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2034

Gennemsnitslængde på ophold

9 dage
Den billigste pris for et værelse i Singapore, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 272 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Circular House, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Marina Bay Sands, det mest populære 5-stjernede hotel i Singapore(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 12.228 anmeldelser).
Der er 2.034 hoteller i Singapore tæt på Singapore Changi. Ambassador Transit Lounge Terminal 2 er det nærmeste og ligger 0,2 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 9 dage, når de overnatter på hoteller i Singapore. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 9 dage i Singapore lå i sidste uge på 14.247 kr..

Information om overnatning i Singapore

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Singapore

Hvilke byer i Singapore er bedst at bo i?

I løbet af de sidste par år er Singapore blevet et af de mest besøgte lande inden for forretnings- og ferieperioder. I modsætning til mange lande består Singapore af én by, som også er hovedstaden. Byen er dog opdelt i regioner med singaporeanske hoteller i verdensklasse, hvor du kan checke ind under dit besøg. Regionerne er nord, nordøst, øst, vest og Central, og de har alle et velorganiseret offentligt bus- og togtransportsystem. Færdselsreglerne og organiseringen i Singapore er udlændingevenlige. Det betyder, at du kan leje en bil og selv køre rundt under dit ophold. Nogle områder i Singapore er utilgængelige for offentlig transport. Disse områder har dog rene og sikre gader til cykel- og gåture. Du bør reservere hoteller i Singapore, såsom YOTEL Singapore, der giver dig mulighed for at opleve alle aspekter af byen med lethed.

Hvad er de bedste ting at gøre i Singapore?

Som tidligere nævnt er Singapore et af de mest foretrukne turistmål. Der er en bred vifte af seværdigheder, som du kan besøge enten som enkeltperson eller gruppe. For dem, der elsker udendørs aktiviteter, kan du besøge Marina Bay Sands, Singapore Zoo eller Sentosa Island. Marina Bay Sands giver dig chancen for at få et fugleperspektiv over byen. Sentosa Island giver på den anden side et roligt miljø til afslapning med sine uberørte strande. På Sentosa kan du spille beachvolley på de gratis baner. Singapore Zoo er vært for sjældne dyrearter, herunder tigre. Zoologisk have er det perfekte sted at være i forbindelse med natur og afslapning. Hvis du nyder indendørs aktiviteter, vil et besøg på Maritime Experimental Museum være fantastisk. Museet, der ligger i Sentosa og er bygget på vand, huser nogle af Singapores største historiske kulturgenstande. Disse omfatter en kopi af Jewel of Muscat. De fleste udendørs aktiviteter omfatter gratis adgang, men besøgende skal betale et lille beløb for at deltage i specifikke aktiviteter. Nogle hoteller i Singapore, såsom Marina Bay Sands, er ikoniske og praktiske for gæster, der ønsker at udforske byen.

Hvilke byer i Singapore har det bedste natteliv?

Nattelivet er et af de vigtigste elementer i en by. Adskillige aspekter af Singapore kan læres gennem byens natteliv. Nattelivet varierer dog afhængigt af den region, du besøger. En aftentur i zoologisk have på Mandai Lake Road vil give dig en mindeværdig oplevelse af den traditionelle zoo oplevelse. Besøgende i zoologisk have følger ruter, der er udpeget af indbyggere i zoologiske haver, for at se, hvordan dyr klarer sig med deres liv om natten. Natbesøg i zoologisk have betales afhængigt af antallet af personer på turen, og personlige ture er lidt dyre end grupperejser. Det 24-timers-operative kinesiske marked giver en spændende oplevelse af at shoppe om natten. Et besøg på markedet om natten giver dig mulighed for at opleve den kinesiske kultur gennem dekorationer og kinesisk mad, der fås i restauranter. Restauranter, der er åbne hele natten, såsom La Scala Ristorante, tilbyder italienske retter af høj kvalitet til gæsterne. Der ligger restauranter langs gaderne, hvor der serveres lokale retter såsom chili-krabber og laksa. Der er flere billige hoteller i Singapore, som et Farrer Hotel, der er præcist placeret for at give de besøgende den bedste nattelivsoplevelse.

Hvilke byer i Singapore har mest historie og kunst?

Der er mange steder at besøge i Singapore for historie- og kunstelskere. Raffles Hotel er et af de mest historiske steder. Hotellet åbnede i slutningen af 1800s og har været vært for en bred vifte af berømte mennesker, herunder kunstnere og verdensledere. Asian Civilization Museum er en anden foretrukken destination for historieelskere. Museet er vært for en række kulturgenstande, der skildrer civilisationens rejse i Singapore og den større asiatiske region. Historiske steder i Singapore er normalt åbne hele året, men de er mest populære i løbet af sommeren. Når man rejser rundt i disse historiske steder, skal besøgende betale et beløb, der er til at betale. Du kan finde billige hoteller som Fullerton Hotel, som er bekvemt placeret for at gøre det nemmere at besøge de historiske steder.

Hvornår er det billigst at overnatte i Singapore?

Du kan rejse billigt ved at besøge Singapore i november, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 832 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i februar hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Hvor i Singapore vælger de fleste at overnatte?

Singapore er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Singapore.

Hvilken by i Singapore har de billigste hotelværelser?

Singapore er den billigste by at overnatte i, i Singapore. Med en gennemsnitspris på 189 kr. pr. nat, er Singapore ca. 64% billigere end andre byer i Singapore.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Singapore?

Fra november 2023 er der 1.352 udbydere at vælge mellem for hoteller i Singapore.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Singapore?

Priser for hoteller i Singapore opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Singapore

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Singapore

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Singapore gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Singapore, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Singapore?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Singapore.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Singapore på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.