Hoteller i Singapore, Singapore

Find tilbud på 605 hoteller i Singapore, Singapore

Singapore, Singapore
13. aug. — 14. aug.2
søn. 14.8
tor. 18.8

Populære hoteller til en overnatning i Singapore

Find det perfekte hotel til dit ophold i Singapore
Pris
kr.547
kr.2387
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Singapores bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Singapore

Pris

432 kr. – 1.514 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I SINGAPOREGeylang49% billigereHoteller i Geylang er de billigste i Singapore med kun 432 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I SINGAPORECentral Area44% dyrereCentral Area har de højeste hotelpriser i Singapore med værelser til 1.514 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I SINGAPORECentral Area88% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Central Area end i andre områder i Singapore

Oplevelser i Singapore


Hoteller i populære bydele i Singapore

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Singapore og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Singapore?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Singapore
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
84%forventet prisfald
63%forventet prisstigning

Rejsepriser

207 kr. - 3.361 kr.

Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
17.008 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.490 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Singapore er: 1-2 stjerne, 83 dage før.

1-2 stjerne

368 kr. - 411 kr.

3 stjerne

577 kr. - 634 kr.

4-5 stjerne

1.428 kr. - 1.514 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Singapore

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Singapore

Laveste hotelpris

418 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

One Farrer Hotel & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

70

Gennemsnitslængde på ophold

8 dage
Den billigste pris for et værelse i Singapore, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 418 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Value Hotel Thomson, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på One Farrer Hotel & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Singapore(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 1.609 anmeldelser).
Der er 70 hoteller i Singapore tæt på Singapore Changi. Ambassador Transit Lounge Singapore T2 er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 8 dage, når de overnatter på hoteller i Singapore. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 8 dage i Singapore lå i sidste uge på 7.209 kr..

Rejsetips til Singapore

Der er ikke noget at sige til, at hotelpriserne i Singapore er høje, for denne mikrostat går for at være den femterigeste i verden målt på BNP per indbygger. Byen er dog også velbesøgt af mange backpackere, der rejser rundt i Østen og har brug for billige overnatninger. Derfor er det et af byens mange hostels man skal vælge, når man vil bo billigt i Singapore. Hvis man ikke har noget imod at dele værelse med andre, så koster en overnatning i august kun ca. 150 DKK, men vil man have sit eget private værelse, skal man regne med det dobbelte.

Man hører det igen og igen – at Singapore er dyr at bo i og rejse til, men der er muligheder for at holde ferie på budget. Når man er i byen, skal man naturligvis opleve Singapores maskotter kaldet ”Merlions”, der er skulpturer designet som halv fisk og halv løve. Den største og første af slagsen står foran Fullerton Hotel, hvor der er mulighed for at tage et klassisk turistfoto. Det er også en spændende oplevelse at se et såkaldt Baba House omkring Chinatown, hvor man kan få en gratis rundtur, og se hvordan en rig familie levede omkring 1920. Det er også gratis at tage på vandretur langs den såkaldte Southern Ridge-rute, hvor man passerer skov, hængebroer og by på én og samme tur.

Mange turister vælger at gå rundt i de centrale distrikter, hvilket også er nemt, da byen tager højde for fodgængere, men det kan dog være en varm affære, så husk vand og hovedskygge. Derudover byder Singapore på et veludviklet og effektivt netværk af offentlige transportmidler med de to togtyper MRT og LRT som omdrejningspunkt. Et såkaldt Singapore Tourist Pass med 24 timers gyldighed koster omkring 60 DKK.

Det er muligt at booke et hotel i Singapore uden kreditkort, men nogle hoteller opkræver dog stadig kortinformationer, der bruges til validering inden ankomst.

Når man er fyldt 18 år, så er man gammel nok til at tjekke ind på et hotel i Singapore, hvor man også skal vise ID.

Et depositum skal stilles som garanti ved ankomst, men nogle hoteller tager kun imod kreditkort og dermed ikke kontanter.

Mange restauranter tilføjer automatisk et servicetillæg på 10 % på regningen, men det er standard at tilføje ekstra drikkepenge, hvis betjeningen er ekstraordinær.

Singapore anses for at være en af de sikreste byer i verden, men der kan naturligvis være lommetyve på spil i så stor en by.

Man skal huske at medbringe en adapter til Singapore.


Hvad koster et hotel i Singapore pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Singapore

5-stjernede hoteller

Billigst 1.683 kr.

Gennemsnitlig 2.121 kr.

Dyrest 3.915 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Singapore

Disse billige hoteller og vandrehjem i Singapore har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Singapore

Hoteller med mest værdi for pengene i Singapore

Disse Singapore hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Singapore

Der findes kun tre bystater i verden, som udover Monaco og Vatikanet også tæller Singapore. Inden denne sydøstasiatiske østat blev en britisk koloni i 1819 var den en malaysisk fiskerby, og man må sige, at der er sket store fremskridt takket være investeringer, turisme, uddannelse og moderne byplanlægning.

Singapore består i dag af 63 øer, og man er dermed altid tæt på vandet, uanset hvor man vælger at bo på hotel i byen. Der er mange overnatningsmuligheder, da folk fra hele verden valfarter hertil for at opleve en af Asiens mest moderne byer. Hvis man ønsker at bo lige midt i shopping-paradis, så skal man vælge et hotel ved Orchard Road i den nordvestlige ende af byen.

Har man lyst til at bo i et af de mest fotograferede distrikter i Singapore, så skal man vælge at bo i Marina Bay, der huser alle de luksuriøse hoteller, og som er et trendy og stilfuldt område, hvorfra man også kan følge med i livet på havnen. Det er også muligt at besøge en af de andre 63 øer, hvor resort-øen Sentosa er en af de mest populære, da den også huser Universal Studios.

Singapore er kendt for at være en multikulturel by, hvor der især bor mange kinesere og indere, der hver især har fået områder opkaldt efter sig. Det betyder også, at man kan bo på hotel i Singapore omkring Chinatown, der byder på masser af markeder, samt et område i en blanding af fortid og nutid. På samme måde kan man også vælge området omkring Little India, hvor det også bugner med shopping-muligheder.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Singapore

Hele kolonispørgsmålet er der mange vinkler på, men nogle gange behøver det ikke kun at være negative toner. Storbritannien har nemlig sørget for massive investeringer i Singapore, og samtidig er de lokale gode til engelsk, hvilket giver dem et internationalt udsyn.

Mange andre asiatiske lande kigger beundringsværdigt mod denne østat på sydspidsen af Malayahalvøen, da den er kendt for sin effektive infrastruktur, høje lønninger og masser af seværdigheder. Efter uafhængigheden fra Storbritannien i 1963 gik det sammen med andre lande i dannelsen af Malaysia, men allerede to år efter i 1965 valgte man at fortsætte som uafhængig republik. I dag er Singapore især kendetegnet ved sine mange skyskrabere og moderne arkitektur i kombination med autentiske og hyggelige distrikter, der vidner om byens mangfoldighed.

Hoteludbuddet er stort og varieret i denne sydøstasiatiske mikrostat, og dermed er der et hotel i Singapore for enhver smag. Der er plads til alle, hvad enten man er på gennemrejse som backpacker, forretningsrejsende, børnefamilie eller et ældre ægtepar på ferie.

Der er mange ting at opleve af forskellig karakter i Singapore. Hvis man er til strandture, så er øen Sentosa et oplagt bud. Når smagssanserne skal pirres, så skal man spise i Chinatown, Little India eller på nogle af restauranterne med mellemøstligt islæt i området ved East Coast. Hele området ved Marina Bay er også et sted, man skal se i byen. Særligt SkyPark er en oplevelse værd, da det er den verdensberømte pool på toppen af Marina Bay Sands med udsigt over byen. Når man vil opleve byens grønne områder, så foregår det blandt andet i Singapore Botanic Gardens, og står den på shopping, så er Orchard Road stedet.


Information about staying in Singapore

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Singapore

Det gennemsnitlige ophold i Singapore varer 8 nights.

Prisen for et hotel i Singapore afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.404 kr. pr. nat.

november er den billigste måned at booke et hotel i Singapore. Priserne kan være 84% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Singapore, og lørdag er den dyreste.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Singapore er i gennemsnit 1.267 kr. pr. nat. Du kan spare 137 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Singapore.

Jurong West, Changi, Yishun er Jurong East er nogle af de mest populære områder at bo i i Singapore.

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Singapore i august, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 171 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i august, bør rejsende, der bor på et hotel i Singapore planlægge at besøge en populær seværdighed indendørs som f.eks. Sentosa.

Der er 153 ferieboliger i Singapore, og Orchard Point Serviced Apartments er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Singapore.

Ja, byen Singapore har ledige hostels. Du kan vælge mellem 163 Singapore hostels. Vi anbefaler et ophold på Campbell Inn, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Singapore.


momondos yndlingshoteller i Singapore

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Singapore
W Singapore - Sentosa Cove

W Singapore - Sentosa Cove

21 Ocean Way, Singapore, Singapore

8,5
2.524 kr.
Hotel Royal

Hotel Royal

36 Newton Road, Singapore, Singapore

7,0
685 kr.
Capri by Fraser Changi City, Singapore (SG Clean)

Capri by Fraser Changi City, Singapore (SG Clean)

3 Changi Business Park Central 1, Singapore, Singapore

8,5
1.219 kr.
Studio M Hotel

Studio M Hotel

3 Nanson Road, Singapore, Singapore

7,4
959 kr.
Ascott Orchard Singapore

Ascott Orchard Singapore

11 Cairnhill Road, Singapore, Singapore

8,8
2.329 kr.
Hotel Nuve Heritage

Hotel Nuve Heritage

13 Purvis street, Singapore, Singapore

8,1
1.024 kr.
Four Seasons Hotel Singapore

Four Seasons Hotel Singapore

190 Orchard Boulevard, Singapore, Singapore

9,2
2.538 kr.
Hotel Clover 769 North Bridge Road (Sg Clean)

Hotel Clover 769 North Bridge Road (Sg Clean)

769 North Bridge Road, Singapore, Singapore

8,0
620 kr.
JEN Singapore Orchardgateway by Shangri-La

JEN Singapore Orchardgateway by Shangri-La

277 Orchard Road, Singapore, Singapore

8,8
1.529 kr.
Yotelair Singapore Changi Airport Landside (Sg Clean)

Yotelair Singapore Changi Airport Landside (Sg Clean)

78 Airport Boulevard, Changi, Singapore, Singapore

8,0
1.175 kr.
Hotel Fort Canning

Hotel Fort Canning

11 Canning Walk, Singapore, Singapore

8,1
1.399 kr.