Hoteller i Singapore

Hoteller i Singapore, Singapore

Find tilbud på 655 hoteller i Singapore, Singapore

Singapore, Singapore
1. mar. — 2. mar.2
søn. 25.2
tor. 29.2

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Singapore

Find det perfekte hotel til dit ophold i Singapore
Pris
kr.247
kr.4411
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Singapores bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Singapore

Pris

444 kr. – 1.426 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I SINGAPOREGeylang31% billigereHoteller i Geylang er de billigste i Singapore med kun 444 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I SINGAPOREChangi55% dyrereChangi har de højeste hotelpriser i Singapore med værelser til 1.426 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I SINGAPORECentral Area74% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Central Area end i andre områder i Singapore

Oplevelser i Singapore


Hoteller i populære bydele i Singapore

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Singapore og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Singapore?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Singapore
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
41%forventet prisfald
17%forventet prisstigning

Rejsepriser

866 kr. - 1.760 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
1.284 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.785 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Singapore er: 1-2 stjerne, 8 dage før. 3 stjerne, 4 dage før. 4-5 stjerne, 83 dage før.

1-2 stjerne

420 kr. - 585 kr.

3 stjerne

516 kr. - 895 kr.

4-5 stjerne

771 kr. - 1.156 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Singapore

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Singapore

Laveste hotelpris

248 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Marina Bay Sands

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2094

Gennemsnitslængde på ophold

9 dage
Den billigste pris for et værelse i Singapore, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 248 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos C1203a Green Haven Malaysia Netflix100mbp By Stay.
Få en komfortabel rejse med en booking på Marina Bay Sands, det mest populære 5-stjernede hotel i Singapore(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 14.418 anmeldelser).
Der er 2.094 hoteller i Singapore tæt på Singapore Changi. Ambassador Transit Lounge Terminal 2 er det nærmeste og ligger 0,2 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 9 dage, når de overnatter på hoteller i Singapore. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 9 dage i Singapore lå i sidste uge på 13.400 kr..

Rejsetips til Singapore

Hvordan finder man et billigt hotel i Singapore?

Der er ikke noget at sige til, at hotelpriserne i Singapore er høje, for denne mikrostat går for at være den femterigeste i verden målt på BNP per indbygger. Byen er dog også velbesøgt af mange backpackere, der rejser rundt i Østen og har brug for billige overnatninger. Derfor er det et af byens mange hostels man skal vælge, når man vil bo billigt i Singapore. Hvis man ikke har noget imod at dele værelse med andre, så koster en overnatning i august kun ca. 150 DKK, men vil man have sit eget private værelse, skal man regne med det dobbelte.

Kan man rejse til Singapore på budget?

Man hører det igen og igen – at Singapore er dyr at bo i og rejse til, men der er muligheder for at holde ferie på budget. Når man er i byen, skal man naturligvis opleve Singapores maskotter kaldet ”Merlions”, der er skulpturer designet som halv fisk og halv løve. Den største og første af slagsen står foran Fullerton Hotel, hvor der er mulighed for at tage et klassisk turistfoto. Det er også en spændende oplevelse at se et såkaldt Baba House omkring Chinatown, hvor man kan få en gratis rundtur, og se hvordan en rig familie levede omkring 1920. Det er også gratis at tage på vandretur langs den såkaldte Southern Ridge-rute, hvor man passerer skov, hængebroer og by på én og samme tur.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Singapore?

Mange turister vælger at gå rundt i de centrale distrikter, hvilket også er nemt, da byen tager højde for fodgængere, men det kan dog være en varm affære, så husk vand og hovedskygge. Derudover byder Singapore på et veludviklet og effektivt netværk af offentlige transportmidler med de to togtyper MRT og LRT som omdrejningspunkt. Et såkaldt Singapore Tourist Pass med 24 timers gyldighed koster omkring 60 DKK.

Kan man booke hotel i Singapore uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Singapore uden kreditkort, men nogle hoteller opkræver dog stadig kortinformationer, der bruges til validering inden ankomst.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Singapore?

Når man er fyldt 18 år, så er man gammel nok til at tjekke ind på et hotel i Singapore, hvor man også skal vise ID.

Skal man lægge depositum på hoteller i Singapore?

Et depositum skal stilles som garanti ved ankomst, men nogle hoteller tager kun imod kreditkort og dermed ikke kontanter.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Singapore?

Mange restauranter tilføjer automatisk et servicetillæg på 10 % på regningen, men det er standard at tilføje ekstra drikkepenge, hvis betjeningen er ekstraordinær.

Hvor sikkert er der i Singapore?

Singapore anses for at være en af de sikreste byer i verden, men der kan naturligvis være lommetyve på spil i så stor en by.

Skal man medbringe adapter til Singapore?

Man skal huske at medbringe en adapter til Singapore.


Hvad koster et hotel i Singapore pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Singapore

4-stjernede hoteller

Billigst 713 kr.

Gennemsnitlig 1.098 kr.

Dyrest 1.364 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Singapore

Disse billige hoteller og vandrehjem i Singapore har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Singapore

Hoteller med mest værdi for pengene i Singapore

Disse Singapore hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Singapore

Der findes kun tre bystater i verden, som udover Monaco og Vatikanet også tæller Singapore. Inden denne sydøstasiatiske østat blev en britisk koloni i 1819 var den en malaysisk fiskerby, og man må sige, at der er sket store fremskridt takket være investeringer, turisme, uddannelse og moderne byplanlægning.

Singapore består i dag af 63 øer, og man er dermed altid tæt på vandet, uanset hvor man vælger at bo på hotel i byen. Der er mange overnatningsmuligheder, da folk fra hele verden valfarter hertil for at opleve en af Asiens mest moderne byer. Hvis man ønsker at bo lige midt i shopping-paradis, så skal man vælge et hotel ved Orchard Road i den nordvestlige ende af byen.

Har man lyst til at bo i et af de mest fotograferede distrikter i Singapore, så skal man vælge at bo i Marina Bay, der huser alle de luksuriøse hoteller, og som er et trendy og stilfuldt område, hvorfra man også kan følge med i livet på havnen. Det er også muligt at besøge en af de andre 63 øer, hvor resort-øen Sentosa er en af de mest populære, da den også huser Universal Studios.

Singapore er kendt for at være en multikulturel by, hvor der især bor mange kinesere og indere, der hver især har fået områder opkaldt efter sig. Det betyder også, at man kan bo på hotel i Singapore omkring Chinatown, der byder på masser af markeder, samt et område i en blanding af fortid og nutid. På samme måde kan man også vælge området omkring Little India, hvor det også bugner med shopping-muligheder.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Singapore

Hele kolonispørgsmålet er der mange vinkler på, men nogle gange behøver det ikke kun at være negative toner. Storbritannien har nemlig sørget for massive investeringer i Singapore, og samtidig er de lokale gode til engelsk, hvilket giver dem et internationalt udsyn.

Mange andre asiatiske lande kigger beundringsværdigt mod denne østat på sydspidsen af Malayahalvøen, da den er kendt for sin effektive infrastruktur, høje lønninger og masser af seværdigheder. Efter uafhængigheden fra Storbritannien i 1963 gik det sammen med andre lande i dannelsen af Malaysia, men allerede to år efter i 1965 valgte man at fortsætte som uafhængig republik. I dag er Singapore især kendetegnet ved sine mange skyskrabere og moderne arkitektur i kombination med autentiske og hyggelige distrikter, der vidner om byens mangfoldighed.

Hoteludbuddet er stort og varieret i denne sydøstasiatiske mikrostat, og dermed er der et hotel i Singapore for enhver smag. Der er plads til alle, hvad enten man er på gennemrejse som backpacker, forretningsrejsende, børnefamilie eller et ældre ægtepar på ferie.

Der er mange ting at opleve af forskellig karakter i Singapore. Hvis man er til strandture, så er øen Sentosa et oplagt bud. Når smagssanserne skal pirres, så skal man spise i Chinatown, Little India eller på nogle af restauranterne med mellemøstligt islæt i området ved East Coast. Hele området ved Marina Bay er også et sted, man skal se i byen. Særligt SkyPark er en oplevelse værd, da det er den verdensberømte pool på toppen af Marina Bay Sands med udsigt over byen. Når man vil opleve byens grønne områder, så foregår det blandt andet i Singapore Botanic Gardens, og står den på shopping, så er Orchard Road stedet.


Information om overnatning i Singapore

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Singapore

Hvor længe bor vores brugere i Singapore?

Det gennemsnitlige ophold i Singapore varer 9 nights.

Hvad koster et hotel i Singapore?

Prisen for et hotel i Singapore afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.662 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Singapore?

november er den billigste måned at booke et hotel i Singapore. Priserne kan være 41% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Singapore?

tirsdag er den billigste dag at bo på hotel i Singapore, og lørdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Singapore?

Et luksushotel i Singapore koster 2.071 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Singapore i gennemsnit 1.662 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 29%% for et luksushotel.

Hvor skal man bo i Singapore?

Changi, Jurong West, Chinatown er Yishun er nogle af de mest populære områder at bo i i Singapore.

Hvis vi tager højde for vejret i Singapore, hvilke seværdigheder er så populære i februar?

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Singapore i februar, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 165 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i februar, bør rejsende, der bor på et hotel i Singapore planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs som f.eks. Sentosa og Curacao Maritime Museum.

Har Singapore ferieboliger?

Der er 1.258 ferieboliger i Singapore, og International Service Apartments at Raeburn Park er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Singapore.

Har Singapore hostels?

Ja, byen Singapore har ledige hostels. Du kan vælge mellem 120 Singapore hostels. Vi anbefaler et ophold på Capsule@Hive Bugis, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Singapore.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Singapore?

Fra februar 2024 er der 1.352 udbydere at vælge mellem for hoteller i Singapore.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Singapore?

Priser for hoteller i Singapore opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Singapore

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Singapore

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Singapore gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Singapore, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Singapore?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Singapore med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Singapore på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Singapore
søn. 25.2
tor. 29.2
Send mig favorittilbud fra momondo