Fly Asien Singapore Singapore

Find billige flybilletter til Singapore

tor.. 8.11.
tor.. 15.11.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Singapore?

+60%
+40%
+20%
Grundpris
Pris
4.072 - 6.286 DKK
Temperatur
31 - 34 °C
Nedbør
12 - 42 mm

Flytilbud til Singapore fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser til Singapore fundet af brugere på momondo
Air China
Air China
CPH
08 apr.
Lufthavn: København Kastrup
35t 15m
1 stop
SIN
Lufthavn: Singapore Changi
Air China
SIN
29 apr.
Lufthavn: Singapore Changi
37t 20m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
3.548 kr
Flere flyselskaber
Flere flyselskaber
CPH
15 mar.
Lufthavn: København Kastrup
36t 25m
3 stop
SIN
Lufthavn: Singapore Changi
Flere flyselskaber
SIN
25 mar.
Lufthavn: Singapore Changi
36t 35m
2 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
3.751 kr
Turkish Airlines
Turkish Airlines
CPH
12 nov.
Lufthavn: København Kastrup
22t 40m
1 stop
SIN
Lufthavn: Singapore Changi
Turkish Airlines
SIN
21 nov.
Lufthavn: Singapore Changi
18t 15m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
3.856 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Singapore?

Singapore er et knudepunkt for lufttrafik, og det betyder at der altid er godt med valgmuligheder når det kommer til flyselskaber. Vælg mellem selskaber som Emirates, Qatar Airways og Etihad Airways eller de europæiske selskaber som Air Berlin og SAS. Derudover finder du også Malaysia Airlines, Cathay Pacific Airways eller China Southern Airlines som alle har byen på deres rutekort. En rejse med direkte fly fra København til Singapore tager ca. 12 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Singapore samt afstand til centrum
Singapore Changi
16 km fra centrum

Singapore Changi Lufthavn er en af de største lufthavne i Sydøstasien, og den er blevet kåret som verdens bedste lufthavn flere år i træk. Dens tre forskellige terminaler tager imod godt og vel 60 millioner rejsende om året.

Når du skal fra lufthavnen til centrum kan du benytte dig af bus, MRT-tog samt taxi som er de tre primære transportmuligheder.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Singapore?

I Singapore centrum, omkring promenaden, Chinatown, rådhuset og Marina Bay kan du uden besvær bevæge dig rundt til fods. I de turistede områder af byen er der fine fortove og fodgængerovergange. Men husk vand til gåturen, og pas på hedeslag hvis du skal gå længere strækninger.

Når det kommer til offentlig transport er Singapore godt udstyret. Her er MRT/LRT togene den mest praktiske løsning, når du skal ud på længere strækninger, men bus og taxi er selvføgelig også en mulighed.


Kan man rejse til Singapore uden pas eller visum?

Som dansk statsborger få du 90 dages visum ved indrejse i Singapore, så du behøver altså ikke søge visum hvis du opholder dig i byen kortere tid end det. Det er et krav at medbringe pas der skal være gyldigt i 6 måneder ud over rejsens varighed.

Foruden det skal du kunne fremvise en returbillet eller en billet til videre rejse. Der gælder desuden særlige regler, hvis du rejser med mindreårige børn. Husk altid at tjekke alle de nyeste regler hos Singapores ambassade inden afrejse.


Hurtige facts om Singapore

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Singapore
Lokal tid
Valuta
Singaporeansk dollar
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
21 DKK
Mad
Billig restaurant
61 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
8,61 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Singapore


Tips og gode råd til Singapore

Hvordan får man den billigste flybillet til Singapore?

I maj og september måned finder du de billigste flybilletter til Singapore (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Singapore, januar 2018). Klimaet og temperaturerne i Singapore ligger ganske jævnt hele året igennem, så varme skal du ikke være bange for at misse. Til gengæld er der regnsæson fra november til januar.

Hvad skal man se i Singapore?

Den moderne storby Singapore byder på oplevelser for de fleste, med alt fra skyskrabere til grønne oaser som Singapore Botanic Gardens og Gardens by the Bay.

Marina Bay Sands Hotel er et af de måske mest fotograferede i verden, og poolen på toppen af hotellet har en spektakulær udsigt over byen, og er åben for turister. En tur i Chinatown og Little India pirrer alle sanser med madvarer, krydderier, souvenirs og meget andet. Singapore er ligeledes kendt for at rumme forskellige religiøse overbevisninger som oftest ligger side om side, så udnyt muligheden for at opleve nogle af de forskellige kirker, templer og moskeer.

Aktiviteter for børn

Singapore Zoo er et sikkert hit for familiens yngste, ligesom en tur op i pariserhjulet ved Marina Bay vil give et lille sus i maven samt en forrygende udsigt over byen.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er dækket skulle det blive nødvendigt.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Singapore kan du godt drikke vandet fra hanen.

Giver man drikkepenge i Singapore?

Drikkepenge er ikke en fast tradition i Singapore, men oplever du en god service på restaurant er 10 % et godt udgangspunkt. Et tip er personligt at give tjeneren kontanter i hånden.

Hvor er der god shopping?

Orchard Road, Sentosa HarbourFront og Marina Bay Sands byder især på gode shoppingmuligheder.

*Flypriser til Singapore Changi er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.