Find billige flybilletter til Singapore

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Singapore (SIN)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Singapore. De nuværende restriktioner til Singapore er baseret på Singapore rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Singapore

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Singapore

Find de billigste fly til disse Singapore-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Singapore

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Singapore

København (CPH) til Singapore (SIN)

Fly til Singapore ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Singapore Changi, hvor den gennemsnitlige pris er 3.776 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SINGAPORE FRA KØBENHAVNmarts9% billigereAt flyve fra København til Singapore ​​koster i gennemsnit blot 3.447 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SINGAPORE FRA KØBENHAVNdecember40% dyrereDet koster cirka 5.297 kr. at flyve til Singapore ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SINGAPORE FRA KØBENHAVNfebruar621% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Singapore fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Singapore?

En østat, en mikrostat eller en uafhængig stat – Singapore kan kaldes det hele. Når man rejser med fly til Singapore, lander man i Sydøstasiens mindste land, som byder på et tropisk regnskovsklima uden deciderede årstider, men med varme hele året rundt. Det bedste tidspunkt at rejse på er dog fra februar til april, inden de to varmeste måneder maj og juni begynder. Men hvornår er det billigst at flyve til Singapore? Hvis du rejser fra København til Singapore, vil du typisk finde de billigste billetter i maj og september måned (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Singapore, januar 2018).

Singapore er en hektisk storby med skyskrabere og masser af byliv, og så er det en fascinerende smeltedigel for flere asiatiske kulturer.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Singapore?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Singapore fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.447 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Singapore i marts, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.466 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Singapore?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Singapore fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.776 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Singapore helt ned til 3.220 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Singapore på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Singapore er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.649 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Singapore for omkring 4.009 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Singapore?

Når du flyver til Singapore fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.628 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Singapore på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 4.147 kr..

Hvad kan man lave i Singapore, når det regner?

Brugere, som har planer om at flyve til Singapore i januar, februar eller marts måned bør forberede sig på regn. Der er dog stadig masser at lave i Singapore, selvom det regner. Hvis man gerne vil væk fra regnen og i stedet shoppe lidt, bør man se på Sentosa. Når vejret i Singapore ikke helt samarbejder, så er det en god mulighed for familien at tage til Sentosa, hvor I kan opleve alle havdyrene.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Singapore?

Lufthavn: Singapore Changi kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Singapore.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Singapore?

På nuværende tidspunkt inkluderer Singapore rejserestriktioner rejser til Singapore. Indrejserestriktioner

Singapore har begrænset adgang og transit for alle korttidsbesøgende, der ikke er bosiddende i Singapore, Singapores statsborgere og fastboende, eller indehavere af langtidspas (herunder indehavere af arbejdspas, studenterpas, Dependant's Pass og Long-term Visit Pass). Rejsende, der har været i Storbritannien eller Sydafrika i en hvilken som helst periode inden for de foregående 14 dage før rejsen, inklusive i transit, kan ikke komme ind i Singapore. Singapores borgere og beboere er stadig i stand til at komme ind i Singapore. Langtidsbesøgskort og Langtidsbesøg Godkendt Principielle godkendelsesindehavere, der er udstedt af ICA, skal også have en godkendt adgangstilladelse (ALE) fra ICA. Studenter indehavere af adgangskort og Student's Pass Indehavere af principgodkendelser skal også have en ALE fra Undervisningsministeriet (MOE). Nye og eksisterende indehavere af arbejdspas må kun komme ind i Singapore med arbejdsministeriets (MOM) forudgående godkendelse. De skal fremvise MOM's godkendelsesbrev til flypersonalet ved indtjekning og før boarding samt til ICA-officerer ved immigrationskontrolposten ved ankomsten til Singapore. Kortfristede besøgende med en ALE fra ICA, Handels- og Industriministeriet (MTI), Udenrigsministeriet (MFA) eller MOH kan stadig rejse ind i landet. De kan dog stadig blive helbredsundersøget ved ankomsten. Hvis man har en ALE, kan man ikke få et Visit Pass til Singapore. Hvis du har kortsigtede ønsker om at rejse til Singapore, skal du på forhånd ansøge om et SafeTravel Pass på https://safetravel.ica.gov.sg/. Ægtefæller eller børn til personer med bopæl i Singapore eller statsborgere, der har behov for at besøge Singapore på grund af formildende omstændigheder, kan ansøge om indrejse via Sundhedsministeriet.

Indrejsekrav

Samtlige rejsende, der rejser ind i Singapore, herunder singaporeanske statsborgere, fastboende og indehavere af langtidspas (LTP), skal fremsende en sundhedserklæring via SG Arrival Card (SGAC). e-Service, https://eservices.ica.gov.sg/sgarrivalcard, eller mobilappen. Luftfartsselskaberne bedes informere passagererne ved indtjekning og før boarding samt under flyvningen om, at de skal indsende deres helbredserklæring via SGAC-e-Service inden deres ankomst til Singapore. Papirbaseret indskibnings-/udskibningskort er blevet afbrudt og distribueres ikke længere af luftfartsselskaber der opererer i Singapore.

Karantænekrav

Rejsende, der rejser ind i Singapore, vil blive testet for COVID-19 og skal også selvisolere sig i 14 dage på en særlig Stay-Home-Notice (SHN) facilitet til en pris af USD 2000. Rejsende er ansvarlige for at dække alle disse omkostninger. Under karantænen må rejsende ikke forlade deres værelse, og rygning er ikke tilladt på faciliteterne. Fra den 11. august skal alle over 12 år, som er i karantæne i hjemmet, ifølge loven bære et elektronisk mærke i hele karantæneperioden. Perioden på 14 dage kan ikke reduceres, selv hvis rejsende ønsker at forlade Singapore. Singapores statsborgere og indbyggere, der har været i Storbritannien eller Sydafrika, er forpligtet til at foretage 14 dages karantæne ved et regeringsanlæg ved ankomsten, efterfulgt af 7 dages karantæne på deres bopæl. Rejsende vil være forpligtet til at tage en COVID-19 test ved ankomsten og i slutningen af deres karantæneperiode. Rejsende med et Air Travel Pass-kort, der har indrejsetilladelse i Singapore, og som har opholdt sig i enten Brunei eller New Zealand i de sidste 14 dage i træk før deres indrejse, skal ikke fremvise en Stay-Home Notice (SHN), men vil stadig være underlagt COVID-19-test ved ankomsten. Hvis testen er negativ, kan de fortsætte deres aktiviteter i Singapore. SHN-varigheden afkortes fra 14 dage til 7 dage for rejsende med et Air Travel Pass-kort, der har haft adgang til Singapore i de sidste 14 på hinanden følgende dage i Australien (undtagen Victoria), Kina, Macao, Sydkorea, Taiwan eller Vietnam, og de får lov til at betjene deres SHN på deres bopælssted og gennemgå en COVID-19-test ved afslutningen af deres SHN.

Transitregler

Transit gennem Singapore kan være muligt afhængigt af oprindelses- og destinationslande og udvalgte luftfartsselskaber. Transitpassagerer med nylige rejser til visse lande kan blive bedt om at gennemgå en COVID-19-test inden for 72 timer efter afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Singapore nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Singapore Changi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Singapore Changi fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
3. nov.
CPH13:30København Kastrup
16t. 45min.
1 stop
SIN06:15Singapore Changi
9. nov.
SIN18:45Singapore Changi
15t. 15min.
1 stop
CPH10:00København Kastrup
3.220 kr.
Find lignende
KLM
15. okt.
CPH13:25København Kastrup
16t. 05min.
1 stop
SIN05:30Singapore Changi
22. okt.
SIN20:55Singapore Changi
16t. 10min.
1 stop
CPH13:05København Kastrup
3.535 kr.
Find lignende
KLM
16. okt.
BLL14:35Billund
17t. 40min.
2 stop
SIN08:15Singapore Changi
30. okt.
SIN20:55Singapore Changi
17t. 25min.
1 stop
BLL14:20Billund
3.497 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. nov.
CPH11:10København Kastrup
18t. 25min.
1 stop
SIN05:35Singapore Changi
8. nov.
SIN20:35Singapore Changi
16t. 45min.
1 stop
CPH13:20København Kastrup
3.415 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. okt.
BLL11:15Billund
18t. 30min.
1 stop
SIN05:45Singapore Changi
3. nov.
SIN21:35Singapore Changi
16t. 45min.
1 stop
BLL14:20Billund
3.415 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. okt.
BLL14:35Billund
15t. 10min.
1 stop
SIN05:45Singapore Changi
30. okt.
SIN20:55Singapore Changi
20t. 45min.
2 stop
BLL17:40Billund
3.523 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Singapore Changi

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Singapore, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
19. aug.
CPH07:25København Kastrup
17t. 05min.
1 stop
SIN00:30Singapore Changi
5.183 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. aug.
CPH04:40København Kastrup
19t. 50min.
2 stop
SIN00:30Singapore Changi
4.520 kr.
Find lignende
British Airways
22. aug.
CPH09:40København Kastrup
20t. 25min.
1 stop
SIN06:05Singapore Changi
6.004 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Singapore?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Singapore

Singapore er et knudepunkt for lufttrafik, og det betyder at der altid er godt med valgmuligheder når det kommer til flyselskaber. Vælg mellem selskaber som Emirates, Qatar Airways og Etihad Airways eller de europæiske selskaber som Air Berlin og SAS. Derudover finder du også Malaysia Airlines, Cathay Pacific Airways eller China Southern Airlines som alle har byen på deres rutekort. En rejse med direkte fly fra København til Singapore tager ca. 12 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Singapore samt afstand til centrum

Singapore Changi Lufthavn er en af de største lufthavne i Sydøstasien, og den er blevet kåret som verdens bedste lufthavn flere år i træk. Dens tre forskellige terminaler tager imod godt og vel 60 millioner rejsende om året.

Når du skal fra lufthavnen til centrum kan du benytte dig af bus, MRT-tog samt taxi som er de tre primære transportmuligheder.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Singapore?

I Singapore centrum, omkring promenaden, Chinatown, rådhuset og Marina Bay kan du uden besvær bevæge dig rundt til fods. I de turistede områder af byen er der fine fortove og fodgængerovergange. Men husk vand til gåturen, og pas på hedeslag hvis du skal gå længere strækninger.

Når det kommer til offentlig transport er Singapore godt udstyret. Her er MRT/LRT togene den mest praktiske løsning, når du skal ud på længere strækninger, men bus og taxi er selvføgelig også en mulighed.


Kan man rejse til Singapore uden pas eller visum?

Som dansk statsborger få du 90 dages visum ved indrejse i Singapore, så du behøver altså ikke søge visum hvis du opholder dig i byen kortere tid end det. Det er et krav at medbringe pas der skal være gyldigt i 6 måneder ud over rejsens varighed.

Foruden det skal du kunne fremvise en returbillet eller en billet til videre rejse. Der gælder desuden særlige regler, hvis du rejser med mindreårige børn. Husk altid at tjekke alle de nyeste regler hos Singapores ambassade inden afrejse.


Tips og gode råd til Singapore

Hvordan får man den billigste flybillet til Singapore?

I maj og september måned finder du de billigste flybilletter til Singapore (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Singapore, januar 2018). Klimaet og temperaturerne i Singapore ligger ganske jævnt hele året igennem, så varme skal du ikke være bange for at misse. Til gengæld er der regnsæson fra november til januar.

Hvad skal man se i Singapore?

Den moderne storby Singapore byder på oplevelser for de fleste, med alt fra skyskrabere til grønne oaser som Singapore Botanic Gardens og Gardens by the Bay.

Marina Bay Sands Hotel er et af de måske mest fotograferede i verden, og poolen på toppen af hotellet har en spektakulær udsigt over byen, og er åben for turister. En tur i Chinatown og Little India pirrer alle sanser med madvarer, krydderier, souvenirs og meget andet. Singapore er ligeledes kendt for at rumme forskellige religiøse overbevisninger som oftest ligger side om side, så udnyt muligheden for at opleve nogle af de forskellige kirker, templer og moskeer.

Aktiviteter for børn

Singapore Zoo er et sikkert hit for familiens yngste, ligesom en tur op i pariserhjulet ved Marina Bay vil give et lille sus i maven samt en forrygende udsigt over byen.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er dækket skulle det blive nødvendigt.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Singapore kan du godt drikke vandet fra hanen.

Giver man drikkepenge i Singapore?

Drikkepenge er ikke en fast tradition i Singapore, men oplever du en god service på restaurant er 10 % et godt udgangspunkt. Et tip er personligt at give tjeneren kontanter i hånden.

Hvor er der god shopping?

Orchard Road, Sentosa HarbourFront og Marina Bay Sands byder især på gode shoppingmuligheder.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class