Hoteller i Vordingborg, Danmark

Find tilbud på 1 hoteller i Vordingborg, Danmark

Vordingborg, Danmark
8. juni — 9. juni2
fre. 9.6
tir. 13.6

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Vordingborg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Vordingborg
Pris
kr.522
kr.1015
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Vordingborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Vordingborg
Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.024 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
595 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Vordingborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Vordingborg

Laveste hotelpris

508 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1669
Den billigste pris for et værelse i Vordingborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 508 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Klarskov Bed & Breakfast, et 3-stjernet hotel.
Der er 1.669 hoteller i Vordingborg tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Vordingborg

Vordingborg er hovedby i Vordingborg Kommune, og der er flere prisniveauer at vælge imellem i forhold til overnatning. Priserne for hoteller i Vordingborg ligger mellem ca. 600 DKK og 1300 DKK. Vælg mellem de billige steder, hvor tingene er lidt mere uformelle, eller bo lige i hjertet af byen, hvor de dyre hoteller koster mere grundet beliggenhed samt faciliteter som fitness, lufthavnsbus, restaurant og andre mere luksuriøse tiltag.

Hvis du ligesom mange andre turister elsker sommersæsonen, er det også den bedste periode for ophold på hotel i Vordingborg. Det er nemlig sæsonen, hvor der sker mange aktiviteter, som eksempelvis Kulturnat, Late Night og sommerens højdepunkt i form af Vordingborg Festuge. Du kan også nyde en overnatning i Vordingborg resten af året, da byens gågade samt kulturelle tilbud altid er tilstede.


Hvad koster et hotel i Vordingborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Vordingborg

3-stjernede hoteller

Billigst 510 kr.

Gennemsnitlig 716 kr.

Dyrest 1.008 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Vordingborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Vordingborg har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Vordingborg

Disse Vordingborg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Vordingborg

Sjælland er mere end København, for der er mange hyggelige provinser, der er værd at lægge vejen forbi. Vordingborg er en af dem, som ovenikøbet er værd at overnatte i. Stort set enhver dansk by har en Algade et sted i centrum, hvilket også gælder for denne sydsjællandske købstad. Når du bor på hotel i Vordingborg omkring Algade, er du placeret lige midt i centrum med alle indkøbsmulighederne og spisestederne. Det er ikke kun et aktivt by- og handelsliv, du kan opleve, for det er også muligt at bo på hotel i Vordingborg med udsigt til vand. Byen ligger nemlig helt ud til Masnedsund, hvor der er frisk luft, natur og liv på vandet. Er du hverken til byliv eller udsigt, så ryk ud østpå og nyd en romantisk ferie i fred og idyl i området ved Rosenfeldt Gods.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Vordingborg

Vordingborg ligger helt perfekt nede på Sydsjælland med adgang til havn, lystbådehavn og den populære badestrand Ore, som er fyldt om sommeren. Der er også broforbindelse til Masnedø samt videre over til Falster, hvis du ønsker at se lidt mere af nærområderne. Når du bor på hotel i Vordingborg, kan du naturligvis heller ikke undgå et besøg ved byens største attraktion, der består af smukke borgruiner. Gåsetårnet står stadig tilbage som byens vartegn på den gamle kongeborg, der var Danmarks største. Hele anlægget er værd at udforske kombineret med et besøg på Danmarks Borgcenter, der er et spændende oplevelsescenter for hele familien. Når du har oplevet strand, borg og byhistorie, så nyd de mange handelsoplevelser i Algade, der også huser byens populære spillested Stars, som har lagt scene til både danske og udenlandske stjerner. Der er masser af årlige events, så find et billigt hotel i Vordingborg og nyd byens muligheder.


Information about staying in Vordingborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Vordingborg

Den billigste måned at booke et hotel i Vordingborg er september. Prisen på dit værelse kan være helt op til 37% billigere end i de dyreste måneder.

mandag er den billigste dag at bo på hotel i Vordingborg, og torsdag er den dyreste.


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Vordingborg, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

momondo finder et godt sted at overnatte i Vordingborg for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Vordingborg