Hoteller i Brande, Danmark

Find tilbud på 2 hoteller i Brande, Danmark

Brande, Danmark
29. jan. — 30. jan.2
man. 30.1
fre. 3.2

Populære hoteller til en overnatning i Brande

Find det perfekte hotel til dit ophold i Brande
Pris
kr.507
kr.2052
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Brande?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Brande
Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
1.215 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
426 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Brande

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Brande

Laveste hotelpris

506 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Holiday Home Brande 38

Hoteller i nærheden af lufthavnen

403
Den billigste pris for et værelse i Brande, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 506 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Billund Sleep.
Få en komfortabel rejse med en booking på Holiday Home Brande 38, det mest populære 5-stjernede hotel i Brande.
Der er 403 hoteller i Brande tæt på Billund. Zleep Hotel Billund er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Brande

Der er noget for ethvert feriebudget i den midtjyske by. Du kan få en overnatning i Brande fra ca. 400 DKK til ca. 1300 DKK. Det er ting som beliggenhed og faciliteter, der får prisen til at variere. De billige hoteller ligger oftest i udkanten af byen samtidig med, at der er skåret ned på luksusfaciliteter. Standarden er dog stadig høj, men forvent ikke fitnessrum, pool og spa men i stedet et fint standardværelse, som er nok, hvis du alligevel er på farten inde i byen.

Brande er besøgsvenlig hele året rundt, da der altid er liv i byen. Sommeren er dog alligevel den sæson, der er mest attraktiv. Når du bor på hotel i Brande, kan du opleve flere arrangementer som eksempelvis Street Art Festival, Open by Night og i det hele taget underholdning i bybilledet. Rejser du uden for højsæsonen, er der rig mulighed for at gå ombord på byens restauranter og opleve museerne.

Så snart du har fundet et billigt hotel i Brande, kan en budgetvenlig ferie starte. To overnatninger for ca. 800 DKK er overkommeligt for mange. Derudover kan du med fordel gå efter de billige spisesteder eller lave maden selv, hvis du bor på Bed & Breakfast. Det er også oplagt at rejse i lavsæsonen samt at holde øje med hotellernes tilbud, da de ofte har rabatter.


Hvad koster et hotel i Brande pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Brande

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Brande

Disse billige hoteller og vandrehjem i Brande har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Brande

Disse Brande hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Brande

Umiddelbart forbinder mange nok Brande med Bestseller, der har hovedkontor i byen. Der findes gode handelsmuligheder i centrum, og der kan du bo på hotel i Brande. Storegade i midtbyen er hovedstrøget, hvor de fleste butikker og spisesteder er placeret. I gågaden samt de tilhørende sidegader finder du kendte mærkevarer og kæder samt specialbutikker. Det er også muligt at bo i lidt mere naturrige omgivelser som på de hoteller i Brande, der ligger i nærheden af Brande Å. Åen løber delvist gennem byen, så du vil stadig bo med gåafstand til butikkerne. Det er også oplagt at se efter et hotel i Brande i den nordvestlige del ved golfbanen, hvor du kan nyde en overnatning i fred og ro.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Brande

Brande er efterhånden vokset sig op til at være en aktiv kulturby med gode handelsmuligheder, museer og en skøn natur. Det er alt sammen noget, der gør byen meget familievenlig. Byen er ideel til en weekendtur, hvor du kan opleve det meste. En af byens store attraktioner er de farverige gavlmalerier, der stammer fra 1968, og som er blevet udvidet op gennem årene. I forbindelse med disse arrangerer kommunen Street Art Festival i juli, hvor der er mange kunstnere og aktiviteter i byen. Brande Museum samt de mange skulpturer i bybilledet er yderligere med til at sætte streg under status som kulturby, og det er muligt at få guidede rundture til det hele. Der er endnu flere oplevelser for børn i form af fodboldgolf, fisketure, kanoture og andre aktiviteter i naturen takket være Brandlund bakker, Brande Å, Skjern Å samt de mange hedeområder tæt på byen.


Information about staying in Brande

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Brande

Prisen for et hotelværelse i Brande vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 783 kr. pr. nat.

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Brande. Priserne kan være 50% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Brande, og søndag er den dyreste.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Brande


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Brande, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Når alle dine muligheder for overnatning i Brande er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.