Hoteller i Vejen, Danmark

Find tilbud på 2 hoteller i Vejen, Danmark

Vejen, Danmark
11. aug. — 12. aug.2
fre. 12.8
tir. 16.8

Populære hoteller til en overnatning i Vejen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Vejen
Pris
kr.590
kr.1290
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Vejen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Vejen
Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
5.251 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
2.479 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Vejen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Vejen

Laveste hotelpris

590 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

39

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Vejen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 590 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Danhostel Vejen Sport & Hytteby, et 4-stjernet hotel.
Der er 39 hoteller i Vejen tæt på Billund. Zleep Hotel Billund er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Vejen. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Vejen lå i sidste uge på 2.264 kr..

Rejsetips til Vejen

Prisen på en overnatning i et dobbeltværelse på et hotel i Vejen varierer alt afhængigt af, hvor meget luksus du ønsker at inkludere i prisen. Generelt kan du forvente at betale et sted mellem 650 DKK og 1200 DKK per nat. Du kan overnatte på et hotel i centrum af Vejen med morgenmad inkluderet i prisen for ca. 750 DKK per nat.

Sommermånederne er det bedste tidspunkt at tage en overnatning i Vejen. Normalt er der festlige dage med masser af underholdning i sommerperioden. I december byder byen på et julemarked med pyntede boder og lækre julegodterier til ganen.

Ja, du kan blandt andet bruge momondo til at finde gode tilbud på et billigt hotel i Vejen. Derudover er der mange gratis fornøjelser i byen. Du kan gratis besøge Vejen Kunstmuseum, der oprindeligt startede som et museum for billedhuggeren Niels Hansen Jacobsen i 1924. I dag huser museet en unik samling med fokus på dansk symbolisme fra omkring slutningen af det 19. århundrede. Derudover ligger der flere hyggelige parker i området.


Hvad koster et hotel i Vejen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Vejen

3-stjernede hoteller

Billigst 524 kr.

Gennemsnitlig 654 kr.

Dyrest 1.006 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Vejen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Vejen har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Vejen

Disse Vejen hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Vejen

Der er mange hoteller i Vejen at vælge imellem. Centrum af Vejen byder på flere udmærkede spisesteder, Vejen Kunstmuseum og Vejen Kirke er for de kulturinteresserede, og for dem, der elsker at gå på jagt i butikker, er der shopping i nærheden af Nørregade.

Der er flere grønne områder, hvor især familier med børn vælger at booke et hotel i Vejen. Ved Vejen Anlæg finder du blandt andet Troldeparken og De syngende Sten. Trolden er Vejen Bys vartegn, og derfor er der mange troldeskulpturer, der lader fantasien få frie tøjler i parken. Enghave Dyre- og Naturpark i Brørup tæt på Vejen er et andet populært valg med masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne.

I området omkring Campus Vejen og SportsCenter Danmark er Vejen Idrætscenter et populært valg blandt backpackere og rejsende på budget. I dette hyggelige område kommer du væk fra hverdagens stress og jag, men du er stadigvæk tæt på centrum af Vejen, som kun ligger ca. 20 minutters gåafstand derfra.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Vejen

Stationsbyen Vejen er en by med godt og vel 10.000 indbyggere. Byen ligger i Vejen Sogn placeret mellem storbyer som Esbjerg og Kolding. Derfor kan du passende planlægge et ophold på hotel i Vejen i forbindelse med besøg i de to byer.

Vejen blomstrede op, da jernbanen kom til byen i 1874. I de seneste år har byen oplevet en stor udvikling inden for kultur- og forretningslivet. Derfor kommer mange besøgende til Vejen for enten at shoppe eller opleve spændende fritidsaktiviteter. Gastronomien i Vejen er international, og du kan smage på kulinariske retter fra Italien til Asien.

Det er hyggeligt at gå en tur i midtbyen, som er prydet med en blanding af nybyggede butiksarealer samt restaurerede huse fra 1800-tallet. Lidt længere ude af Vejen centrum kan du se boligblokke og rækkehuse fra firserne.


Information about staying in Vejen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Vejen

Det gennemsnitlige ophold i Vejen varer 3 nights.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Vejen, er 656 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hoteller i Vejen er typisk billigst i september. Du kan forvente et prisfald på ca. 35% i denne periode.

Hotelværelser i Vejen er generelt billigst onsdag og dyrest fredag.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Vejen


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Vejen, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Når alle dine muligheder for overnatning i Vejen er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.