Hoteller i Marmaris, Tyrkiet

Find tilbud på 431 hoteller i Marmaris, Tyrkiet

Marmaris, Tyrkiet
21. sep. — 22. sep.2
fre. 22.9
tir. 26.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Marmaris

Find det perfekte hotel til dit ophold i Marmaris
Pris
kr.146
kr.3244
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Marmariss bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Marmaris

Pris

299 kr. – 664 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I MARMARISKemeralti36% billigereHoteller i Kemeralti er de billigste i Marmaris med kun 299 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I MARMARISSirinyer30% dyrereSirinyer har de højeste hotelpriser i Marmaris med værelser til 664 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I MARMARISSiteler40% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Siteler end i andre områder i Marmaris

Oplevelser i Marmaris


Hoteller i populære bydele i Marmaris

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Marmaris og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Marmaris?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Marmaris
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
72%forventet prisfald
64%forventet prisstigning

Rejsepriser

241 kr. - 2.388 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
646 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
3.681 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Marmaris

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Marmaris

Laveste hotelpris

49 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Green Nature Diamond

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1828
Den billigste pris for et værelse i Marmaris, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 49 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Grand Villa Sol Apart, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Green Nature Diamond, det mest populære 5-stjernede hotel i Marmaris(bedømmelse på 7,4/10 ud fra 99 anmeldelser).
Der er 1.828 hoteller i Marmaris tæt på Dalaman. Olympos Bungalov & Villa er det nærmeste og ligger 1,2 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Marmaris

Hvordan finder man et billigt hotel i Marmaris?

Der er mange hotelmuligheder i denne tyrkiske ferieby. Fordelen er, at det er forholdsvist nemt at finde et billigt hotel i Marmaris. Set med danske øjne kan man leve ganske godt i Tyrkiet, og det er endda muligt at bo med udsigt til ca. 75 TRY (ca. 120 DKK) pr. overnatning. Ønsker du at bo endnu billigere, så tag op bag byen, hvor du kan bo til ca. 47 TRY (ca. 75 DKK). Mange af de billige hoteller har egen swimmingpool, som er et alternativ til havet, når du ønsker en hyggedag med familien hjemme på hotellet. Det er også værd at overveje en ferie uden for højsæsonen, der løber fra maj til oktober – med juli og august som de mest populære måneder.

Kan man rejse på budget?

Marmaris er et yndet turistmål, da det er muligt at holde ferie på et lavt budget i byen. Derfor drager mange familier afsted, for det er til at overkomme hoteludgifterne, når først flybilletter er betalt. Strandene trækker naturligvis, og her kan du forvente at det koster ca. 5 TRY (8 DKK) for leje af en solseng og parasol. Du kan ligeledes spare lidt penge ved at spise på restauranter væk fra de turistede steder som marinaen og promenaden. Der ligger hyggelige steder i de små gader, hvor de lokale indtager dagens måltid. Der kan du få et godt, mættende måltid til ca. 15 TRY (ca. 24 DKK) – husk at nyde en kold Efes til. Det er værd at spendere ca. 8 TRY (ca. 13 DKK) på at se Marmaris Kalesi indefra.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Selve Marmaris by er ikke så stor, og derfor kan du nemt opleve den til fods. Er du træt af at gå i varmen, så tag med en lokal dolmus bus til en pris på ca. 1.5 TRY (ca. 2.5 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Marmaris?

Når du checker ind på et hotel i Marmaris, så skal du være fyldt 18 år. Denne minimumsalder skal desuden bevises med et gyldigt foto-ID.

Skal man lægge depositum?

Ved ankomst til hotellet vil du blive bedt om at lægge et depositum. Langt de fleste hoteller tager imod både kontanter og kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er udbredt at give drikkepenge i Tyrkiet. På restauranter er det oftest nok at give ca. 5 %, men spiser du på dyrere steder så regn med ca. 10-15 %. Husk også at give stuepigen ca. 10 TRY (ca. 16 DKK) om ugen.

Hvor sikkert er der i Marmaris?

Det er generelt sikkert at opholde sig i Marmaris blandt den gæstfri lokalbefolkning. Du skal dog være opmærksom på lommetyve, og det skader ikke at tage de gængse forholdsregler.

Skal man medbringe adapter?

Langt de fleste steder i Marmaris anvendes stiktype C og F ligesom i Danmark, og dermed er en adapter ikke nødvendig. Det er dog anbefalelsesværdigt at tjekke op med det specifikke hotel for en sikkerheds skyld.


Hvad koster et hotel i Marmaris pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Marmaris

3-stjernede hoteller

Billigst 212 kr.

Gennemsnitlig 370 kr.

Dyrest 3.365 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Marmaris

Disse billige hoteller og vandrehjem i Marmaris har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Marmaris

Disse Marmaris hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Marmaris

Tyrkiet er en favoritdestination blandt mange turister. Det gælder både landets storbyer, men i den grad også kystbyerne, som byder på lækre resorts og hoteller. Der er en grund til, at den tyrkiske riviera også kaldes den turkise kyst, for havet har den mest fantastiske farve.

Marmaris er en af de populære tyrkiske byer, hvor der både er mulighed for afslapning og badeferie, ligesom du kan være aktiv på havet og i naturen på land. Kysten strækker sig hele vejen fra Netsel Marina i nord og mod syd, hvor du kan bo med en formidabel udsigt. Alle strandhotellerne ligger som perler på en snor, hvad enten det er langs Atatürk Cad eller videre ned ved Siteler Mahallesi.

Der er ingen tvivl om, at Marmaris er en resortby, hvor langt de fleste turister foretrækker at bo ud til vandet. Hele byen er bygget op om hotellerne ved kysten, men der er også andre muligheder, når du skal overnatte på hotel i Marmaris. Hvis du er til natteliv og dunkende danserytmer, så book et hotel i området ved Bar Street, hvor der ligger over 100 forskellige barer med neonlys og billige drinks. Sydvest for bar-gaden er det også attraktivt at bo, for der ligger byens vartegn i form af det gamle slot Marmaris Kalesi.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Marmaris

For årtier tilbage var Marmaris ikke andet end en stille fiskerby. Det var indtil udenlandske turister fik øje på det turkise hav, sandstrandene samt beliggenheden mellem bjergkæder på begge sider. I dag vil du især se mange britiske og russiske turister i byen, men også folk fra de skandinaviske lande er godt repræsenteret. For hvem kan sige nej til sol, vand og billige hoteller og mad? Det er noget, som kan lokke enhver turist ud på en rejse mod syden, og Marmaris har meget at byde på. De to hovedstrande Marmaris Urban Beach og Marmaris Long Beach er byens nerve, når der skal bades og slikkes sol. En tur med dolmus til Icmeler Beach er også værd at overveje.

Udover at slappe af på strandene er Marmaris garant for fart over feltet med masser af ture ud af byen samt diverse vandsportsaktiviteter. Vandsportscentrene finder du ved de gule markeringer samt gule telte langs stranden. Her kan du prøve kræfter med jetski, kano og alt mulig andet. Vandet er også godt at dykke i og sejle på, hvilket regattaen i oktober også er et synligt bevis på. Langs havnen finder du både, som tilbyder bådture til en pris på ca. 50 TRY (ca. 80 DKK). Når du er vel hjemme i byen igen, så tag en tur i hamam – hvor du kan få et traditionelt, tyrkisk bad.


Information om overnatning i Marmaris

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Marmaris

Hvad koster et hotel i Marmaris?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.938 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Marmaris; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Marmaris?

Værelsespriser for hoteller i Marmaris kan være helt op til 72% lavere i februar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Marmaris?

Prisen på et hotelværelse i Marmaris varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og tirsdag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Marmaris?

Et luksushotel i 1.211 kr. koster ca. Marmaris. Det er i gennemsnit 6%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Marmaris, der koster ca. 1.938 kr. pr. nat.

Hvor skal man bo i Marmaris?

Folk booker ofte hoteller i Siteler, Kemeralti, Sirinyer og Cildir, når de besøger Marmaris.

Hvis vi tager højde for vejret i Marmaris, hvilke seværdigheder er så populære i september?

Temperaturerne i Marmaris er normalt på omkring 24 °C i september og chancen for regn er lav, så september er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Har Marmaris ferieboliger?

Der er i øjeblikket 664 ferieboliger ledige i Marmaris. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på 10 minutes By Walk To Marmaris Beach, som er den mest populære feriebolig i Marmaris. Sammenlign ferieboliger i Marmaris.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Marmaris?

Fra september 2023 er der 1.041 udbydere at vælge mellem for hoteller i Marmaris.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Marmaris?

Priser for hoteller i Marmaris opdateres hver dag.