Hoteller i Marmaris, Tyrkiet

Find tilbud på 399 hoteller i Marmaris, Tyrkiet

Marmaris, Tyrkiet
25. juni — 26. juni2
Marmaris, Tyrkiet
lør. 25.6
søn. 26.6

Populære hoteller til en overnatning i Marmaris

Find det perfekte hotel til dit ophold i Marmaris
Pris
kr.148
kr.1674
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Marmariss bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Marmaris

Pris

218 kr. – 675 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I MARMARISKemeralti52% billigereHoteller i Kemeralti er de billigste i Marmaris med kun 218 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I MARMARISSirinyer33% dyrereSirinyer har de højeste hotelpriser i Marmaris med værelser til 675 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I MARMARISSiteler45% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Siteler end i andre områder i Marmaris

Hoteller i populære bydele i Marmaris

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Marmaris og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Marmaris?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Marmaris
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
78%forventet prisfald
76%forventet prisstigning

Rejsepriser

199 kr. - 3.797 kr.

Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
7.451 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.326 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Marmaris er: 1-2 stjerne, 11 dage før.

1-2 stjerne

226 kr. - 360 kr.

3 stjerne

226 kr. - 318 kr.

4-5 stjerne

586 kr. - 862 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Marmaris

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Marmaris

Laveste hotelpris

134 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Pasa Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

20

Gennemsnitslængde på ophold

8 dage
Den billigste pris for et værelse i Marmaris, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 134 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Comet De Luxe Hotel, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Pasa Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Marmaris(bedømmelse på 7,1/10 ud fra 67 anmeldelser).
Der er 20 hoteller i Marmaris tæt på Dalaman. Gorgeous Sea Sight Deluxe Villa er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 8 dage, når de overnatter på hoteller i Marmaris. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 8 dage i Marmaris lå i sidste uge på 5.107 kr..

Rejsetips til Marmaris

Der er mange hotelmuligheder i denne tyrkiske ferieby. Fordelen er, at det er forholdsvist nemt at finde et billigt hotel i Marmaris. Set med danske øjne kan man leve ganske godt i Tyrkiet, og det er endda muligt at bo med udsigt til ca. 75 TRY (ca. 120 DKK) pr. overnatning. Ønsker du at bo endnu billigere, så tag op bag byen, hvor du kan bo til ca. 47 TRY (ca. 75 DKK). Mange af de billige hoteller har egen swimmingpool, som er et alternativ til havet, når du ønsker en hyggedag med familien hjemme på hotellet. Det er også værd at overveje en ferie uden for højsæsonen, der løber fra maj til oktober – med juli og august som de mest populære måneder.

Marmaris er et yndet turistmål, da det er muligt at holde ferie på et lavt budget i byen. Derfor drager mange familier afsted, for det er til at overkomme hoteludgifterne, når først flybilletter er betalt. Strandene trækker naturligvis, og her kan du forvente at det koster ca. 5 TRY (8 DKK) for leje af en solseng og parasol. Du kan ligeledes spare lidt penge ved at spise på restauranter væk fra de turistede steder som marinaen og promenaden. Der ligger hyggelige steder i de små gader, hvor de lokale indtager dagens måltid. Der kan du få et godt, mættende måltid til ca. 15 TRY (ca. 24 DKK) – husk at nyde en kold Efes til. Det er værd at spendere ca. 8 TRY (ca. 13 DKK) på at se Marmaris Kalesi indefra.

Selve Marmaris by er ikke så stor, og derfor kan du nemt opleve den til fods. Er du træt af at gå i varmen, så tag med en lokal dolmus bus til en pris på ca. 1.5 TRY (ca. 2.5 DKK).

Når du checker ind på et hotel i Marmaris, så skal du være fyldt 18 år. Denne minimumsalder skal desuden bevises med et gyldigt foto-ID.

Ved ankomst til hotellet vil du blive bedt om at lægge et depositum. Langt de fleste hoteller tager imod både kontanter og kreditkort.

Det er udbredt at give drikkepenge i Tyrkiet. På restauranter er det oftest nok at give ca. 5 %, men spiser du på dyrere steder så regn med ca. 10-15 %. Husk også at give stuepigen ca. 10 TRY (ca. 16 DKK) om ugen.

Det er generelt sikkert at opholde sig i Marmaris blandt den gæstfri lokalbefolkning. Du skal dog være opmærksom på lommetyve, og det skader ikke at tage de gængse forholdsregler.

Langt de fleste steder i Marmaris anvendes stiktype C og F ligesom i Danmark, og dermed er en adapter ikke nødvendig. Det er dog anbefalelsesværdigt at tjekke op med det specifikke hotel for en sikkerheds skyld.


Hvad koster et hotel i Marmaris pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Marmaris

3-stjernede hoteller

Billigst 109 kr.

Gennemsnitlig 181 kr.

Dyrest 789 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Marmaris

Disse billige hoteller og vandrehjem i Marmaris har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Marmaris

Disse Marmaris hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Marmaris

Tyrkiet er en favoritdestination blandt mange turister. Det gælder både landets storbyer, men i den grad også kystbyerne, som byder på lækre resorts og hoteller. Der er en grund til, at den tyrkiske riviera også kaldes den turkise kyst, for havet har den mest fantastiske farve.

Marmaris er en af de populære tyrkiske byer, hvor der både er mulighed for afslapning og badeferie, ligesom du kan være aktiv på havet og i naturen på land. Kysten strækker sig hele vejen fra Netsel Marina i nord og mod syd, hvor du kan bo med en formidabel udsigt. Alle strandhotellerne ligger som perler på en snor, hvad enten det er langs Atatürk Cad eller videre ned ved Siteler Mahallesi.

Der er ingen tvivl om, at Marmaris er en resortby, hvor langt de fleste turister foretrækker at bo ud til vandet. Hele byen er bygget op om hotellerne ved kysten, men der er også andre muligheder, når du skal overnatte på hotel i Marmaris. Hvis du er til natteliv og dunkende danserytmer, så book et hotel i området ved Bar Street, hvor der ligger over 100 forskellige barer med neonlys og billige drinks. Sydvest for bar-gaden er det også attraktivt at bo, for der ligger byens vartegn i form af det gamle slot Marmaris Kalesi.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Marmaris

For årtier tilbage var Marmaris ikke andet end en stille fiskerby. Det var indtil udenlandske turister fik øje på det turkise hav, sandstrandene samt beliggenheden mellem bjergkæder på begge sider. I dag vil du især se mange britiske og russiske turister i byen, men også folk fra de skandinaviske lande er godt repræsenteret. For hvem kan sige nej til sol, vand og billige hoteller og mad? Det er noget, som kan lokke enhver turist ud på en rejse mod syden, og Marmaris har meget at byde på. De to hovedstrande Marmaris Urban Beach og Marmaris Long Beach er byens nerve, når der skal bades og slikkes sol. En tur med dolmus til Icmeler Beach er også værd at overveje.

Udover at slappe af på strandene er Marmaris garant for fart over feltet med masser af ture ud af byen samt diverse vandsportsaktiviteter. Vandsportscentrene finder du ved de gule markeringer samt gule telte langs stranden. Her kan du prøve kræfter med jetski, kano og alt mulig andet. Vandet er også godt at dykke i og sejle på, hvilket regattaen i oktober også er et synligt bevis på. Langs havnen finder du både, som tilbyder bådture til en pris på ca. 50 TRY (ca. 80 DKK). Når du er vel hjemme i byen igen, så tag en tur i hamam – hvor du kan få et traditionelt, tyrkisk bad.


Information about staying in Marmaris

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Marmaris

Det gennemsnitlige ophold i Marmaris varer 8 nights.

I gennemsnit koster værelser omkring 455 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Marmaris; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Værelsespriser for hoteller i Marmaris kan være helt op til 78% lavere i oktober, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Prisen på et hotelværelse i Marmaris varierer fra dag til dag, men generelt er onsdag billigst, og lørdag er dyrest.

Et hostel i Marmaris koster i gennemsnit ca. 225 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 230 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Marmaris pr. nat.

Folk booker ofte hoteller i Merkez, Siteler, Cildir og Sariana, når de besøger Marmaris.

Temperaturerne i Marmaris er normalt på omkring 28 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Der er i øjeblikket 78 ferieboliger ledige i Marmaris. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på 8 oDa Marmaris, som er den mest populære feriebolig i Marmaris. Sammenlign ferieboliger i Marmaris.


momondos yndlingshoteller i Marmaris

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Marmaris
Premier Nergis Beach

Premier Nergis Beach

Cıldır Mahallesi 232. Sokak, Marmaris, Turkey

847 kr.
L'olive homes

L'olive homes

Marmaris, Turkey

8,9
431 kr.
Ideal Prime Beach Hotel

Ideal Prime Beach Hotel

Cumhuriyet Bulv. No 35 Siteler, Marmaris, Turkey

1.024 kr.
Cle Beach Boutique Hotel

Cle Beach Boutique Hotel

Siteler Mah. Yunus Nadi Cd. 207.Sok, Marmaris, Turkey

6,7
233 kr.
Yunus Hotel

Yunus Hotel

Kemeralti Mh. 228 Sk. Uzunyali, Marmaris, Turkey

8,0
480 kr.

Emre Beach

Siteler Mah. Cumhuriyet Bulvari No:27, Marmaris, Turkey

9,1
664 kr.
Hotel My Dream

Hotel My Dream

Siteler Mah Cumhuriyet Bul No 38, Marmaris, Turkey

6,4
261 kr.
Sesin Hotel

Sesin Hotel

209 Sokak. No 3 Siteler Mevkii, Marmaris, Turkey

7,4
247 kr.
Club Palm Garden Keskin

Club Palm Garden Keskin

Siteler Mh Kemal Elgin Bulv, 210 Sk. No 10, Marmaris, Turkey

8,1
198 kr.
Hotel Unver

Hotel Unver

Kemeralti Mah 112.Sokak No:20, Marmaris, Turkey

148 kr.
Maris Beach Hotel

Maris Beach Hotel

Uzunyalı Cd 207 Sk No:136, Siteler, Marmaris/Muğla, Turkey, Marmaris, Turkey

8,1
452 kr.
Liman Apart

Liman Apart

Marmaris, Turkey

8,5
254 kr.
Almena Hotel

Almena Hotel

Kemal Elgin Bulvari Cildir Mah. No:41, Marmaris, Turkey

9,6
191 kr.
Palmea Hotel

Palmea Hotel

Sirinyer Mah. 128 Sokak No: 3, Marmaris, Turkey

4,8
346 kr.
Munamar Beach Residence

Munamar Beach Residence

Istiklal Cd. 2, Marmaris, Turkey

9,1
290 kr.
Ketenci Hotel

Ketenci Hotel

Kemal Seyfettin Elgin Bulvari No :9, Marmaris, Turkey

7,9
431 kr.
Hotel London Blue

Hotel London Blue

Merkez Mah. Yunus Nadi Cad. No 108, Marmaris, Turkey

155 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marmaris


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Marmaris med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Marmaris på ét samlet sted.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Marmaris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.