Hoteller i Antalya

Find de bedste tilbud på 1.188 hoteller i Antalya, Tyrkiet

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Antalya

Der er mange skønne hoteller i Antalya. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Antalya

Kesik Minare
Attalos Heykeli
Antalya Saat Kulesi

Er der ledige hoteller i nærheden af Kesik Minare?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Kesik Minare. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 2.090 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Kesik Minare er normalt 88% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antalya, som ligger på 250 kr..

Hoteller i nærheden af Kesik Minare

Er der ledige hoteller i nærheden af Attalos Heykeli?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Antalya tæt på Attalos Heykeli, bør du forvente at skulle betale omkring 2.075 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 2.075 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Attalos Heykeli. Hoteller i nærheden af Attalos Heykeli er normalt 87% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antalya, som ligger på 250 kr..

Hoteller i nærheden af Attalos Heykeli

Er der ledige hoteller i nærheden af Antalya Saat Kulesi?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Antalya Saat Kulesi ligger på 2.075 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Antalya Saat Kulesi er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Antalya Saat Kulesi er normalt 87% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antalya, som ligger på 250 kr..

Hoteller i nærheden af Antalya Saat Kulesi

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Antalya

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Antalya
Lavsæson
januar
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

48%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

47%

forventet prisstigning

Pris
493 kr. - 1.769 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.149 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.067 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Antalya er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
152 kr. - 329 kr.
3 stjerne
278 kr. - 335 kr.
4-5 stjerne
903 kr. - 1.067 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Antalya

Hvordan finder man et billigt hotel i Antalya?

Du kan spare penge ved at bo på vandrerhjem i Antalya, hvor der er mulighed for at booke en køjeseng og at bo billigt for så lidt som mellem 100-200 DKK per nat. På byens hoteller koster en overnatning på et dobbeltværelse mellem 200 og 500 DKK. Der er ikke stor forskel på prisen i forhold til hvilket område, du overnatter i på et hotel i Antalya.

Kan man rejse på budget?

En af de mest populære aktiviteter i byen kan nydes uden at spendere en eneste øre. Du kan gå en tur i den gamle bydel og komme ind via Hadrian Porten, som ligger i hjertet af byen på Atatürk Boulevard. Her kan du se det imponerende Antalya Saat Kulesi Klokketårn. Du kan komme op i tårnet, hvor der er mulighed for at tage billeder ud over byen fra toppen. Du kan tage turen til byen Çirali, som ligger sydvest for Antalya. Der er et fascinerende bjerg med bål, der aldrig slukker under de store klipper.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Der er masser af transportmuligheder i Antalya, som for eksempel offentlige busser, sporvogne, minibusser, taxaer og dolmus. Dolmus er store taxaer, minibusser eller almindelige taxaer, som kører på en bestemt rute. På busserne står der er et bogstav foran på bussen, som indikerer ruternes destination. A-busserne kører til Aksu, som er en by, der ligger øst for Antalya, og F-busserne kører til Tip Fakultesi.

Derudover kører K til Konyaalti-Stranden, som ligger vest for centrum, og L-busserne kører til Lara-Stranden, som ligger sydøst fra centrum. Bogstaverne kan godt være kombinerede, for eksempel kører AF04 mellem Aksu og Tip Fakülesti. Det er et meget simpelt system, når man kommer ind i det, men der er også mulighed for at få hjælp af Antalya Transportation System applikationen til mobilen, som du også kan bruge til at betale billetterne. Du bør prøve de historiske sporvogne i byen. Sporvognene kører blandt andet til Konyaalti-Stranden samt Antalya Museum. Generelt kan sporvognene bruges til sightseeing, da de kører forbi de smukkeste steder i centrum, og det koster kun omkring 1,75 TRY (3 DKK) per billet.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Antalya?

Man skal være minimum 18 år gammel for at checke ind på vandrehjem eller hotel i Antalya.

Skal man lægge depositum?

På flere hoteller i Antalya er det normalt at lægge et depositum enten kontant eller via betalingskort. Der findes også Antalya-hoteller, der beholder passet som en form for depositum i tilfælde af eventuelle skade på hotellet i forbindelse med opholdet. Da der er forskellige regler, er det bedst at tjekke det specifikke regelsæt for det hotel i Antalya, som du overvejer at overnatte på.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I tyrkiske byer som Antalya er det kutyme at give omkring 10 % af regningen i drikkepenge på restauranten, 10 TRY (16 DKK) per uge til stuepigen, 2-3 TRY (4-5 DKK) til piccoloen og omkring 2-3 TRY (4-5 DKK) i drikkepenge til taxachaufførerne, som allerede har høje startgebyrer.

Hvor sikkert er der i Antalya?

Det er sikkert, roligt og fredeligt at opholde sig som turist i Antalya.

Skal man medbringe adapter?

Nej, det er ikke nødvendigt, da tyrkiske stik er af type C og F med 230 volt ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Antalya pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Antalya
3 stjerner
Melda Palace
#1 Mest populær

Melda Palace

8,1

600 kr.

Se hoteltilbud
Laren Family Hotel & Spa
#2 Mest populær

Laren Family Hotel & Spa

8,1

429 kr.

Se hoteltilbud
Kivrak Hotel
Mest for pengene

Kivrak Hotel

8,1

133 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Crowne Plaza Antalya
#1 Mest populær

Crowne Plaza Antalya

8,3

410 kr.

Se hoteltilbud
Özkaymak Falez Hotel
#2 Mest populær

Özkaymak Falez Hotel

5,6

587 kr.

Se hoteltilbud
Elips Royal Hotel & Spa
Mest for pengene

Elips Royal Hotel & Spa

7,1

240 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Antalya

Disse billige hoteller og vandrehjem i Antalya har gode priser til det lille rejsebudget
Adalia Hotel

Adalia Hotel

5,0

120 kr.

Se hoteltilbud
Ayhan Hotel

Ayhan Hotel

7,9

190 kr.

Se hoteltilbud
Kivrak Hotel

Kivrak Hotel

8,1

133 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Primera

Hotel Primera

6,9

190 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Mevre

Hotel Mevre

7,1

177 kr.

Se hoteltilbud
Ale Apartments Hotel

Ale Apartments Hotel

7,9

203 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Antalya

Hoteller med mest værdi for pengene i Antalya

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Kivrak Hotel

Kivrak Hotel

8,1

133 kr.

Se hoteltilbud
Espina Hotel

Espina Hotel

8,4

291 kr.

Se hoteltilbud
Crowne Plaza Antalya

Crowne Plaza Antalya

8,3

411 kr.

Se hoteltilbud
Ayhan Hotel

Ayhan Hotel

7,9

190 kr.

Se hoteltilbud
Güden-Pearl

Güden-Pearl

9,5

411 kr.

Se hoteltilbud
Ale Apartments Hotel

Ale Apartments Hotel

7,9

203 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Antalya?

De fleste hoteller i Antalya ligger i Kaleici, som er den gamle bydel i Antalya. Her kan du gå på smalle brostensgader, mens du kigger på de klassiske bygninger, der er inspireret af Ottoman-arkitektur. Du bør booke et hotel i Antalya, som ligger i Kaleici, hvis du gerne vil bo tæt på seværdigheder som for eksempel Tekeli Mehmet Pasa Cami Moskeen. Den er en af de vigtigste moskeer i byen og stammer fra det 18. århundrede.

Det er også i dette område, at du kan finde de fleste vandrehjem. Det betyder, at de fleste vandrerhjem i byen ligger centralt og tæt på andre vigtige monumenter i byen som for eksempel Moskeen Sultan Alaaddin Camil samt Iskele Moskeen, som ligger ved Antalya Havnen.

Uden for centrum kan du bo i Lara, som er det område, hvor de mere luksuriøse hoteller holder til. Lara ligger i den østlige del af Antalya, som også er tæt på lufthavnen. Her bør du vælge at booke et hotel, hvis du gerne vil bo i nærheden af det bløde hvide sand og krystalklare hav. Hvis du gerne vil endnu længere væk, så danner de bløde sandstrand og et hav af vandsportsaktiviteter rammerne for en lækker strandferie i turistbyen Alanya, som ligger ca. to timers kørsel fra Antalya.


Om Antalya

Antalya er et godt sted for en sand drømmeferie med varme, sol og dejlige strande. Det er et oplagt sted for folk at tage hen, lige meget om du rejser alene eller er afsted som en familie. Der kommer flere millioner turister til byen hvert år, men bare rolig, for med over 330 hoteller i byen er der plads til alle de rejsende, som kommer på besøg hvert år.

Antalya er beliggende ud til vandet og har en stor gammel havn, hvor den ene store yacht efter den anden er at finde om sommeren. Naturen og det krystalklare vand betyder, at der er en masse spændende aktiviteter for alle aldersgrupper.

Udover at bade og slappe af på stranden, er der også mulighed for at spille golf, dykke og gå lange vandreture. Der er en masse gamle ruiner for de som har interesse i kultur, mens mange børnefamilier besøger de store badelande, der er i omegnen. Knurrer maven er der rigeligt at gå i gang med, det tyrkiske køkken er længe blevet betegnet som et af de bedste i verden. Det siges blandt andet, at der findes mellem 150 – 200 forskellige kebabretter.

Priser er tjekket den 18-02-2018.


Rejseinformation: Antalya

Hvor længe bor vores brugere i Antalya?

7 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Antalya.

Hvad koster et hotel i Antalya?

Prisen for et hotel i Antalya afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 550 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Antalya?

Værelsespriser for hoteller i Antalya kan være helt op til 48% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Antalya?

Hotelværelser i Antalya er generelt billigst torsdag og dyrest onsdag.

Hvad koster et hotel i Antalya?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Antalya koster ca. 182 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 368 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Antalya.

Hvis vi tager højde for vejret i Antalya, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Temperaturerne i Antalya er normalt på omkring 27 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området som f.eks. Lara Strandpark, Konyaalti Plaji og Lara Strandpark.