Hoteller i Antalya, Tyrkiet

Find tilbud på 657 hoteller i Antalya, Tyrkiet

Antalya, Tyrkiet
29. juni — 30. juni2
Antalya, Tyrkiet
ons. 29.6
tor. 30.6

Populære hoteller til en overnatning i Antalya

Find det perfekte hotel til dit ophold i Antalya
Pris
kr.63
kr.2195
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Antalya


Hvornår skal man booke et hotel i Antalya?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Antalya
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
92%forventet prisfald
49%forventet prisstigning

Rejsepriser

49 kr. - 1.252 kr.

Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
5.367 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
3.352 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Antalya er: 4-5 stjerne, 76 dage før.

1-2 stjerne

218 kr. - 295 kr.

3 stjerne

239 kr. - 288 kr.

4-5 stjerne

718 kr. - 893 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Antalya

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Antalya

Laveste hotelpris

56 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Özkaymak Falez Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

312

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i Antalya, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 56 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Uyar Palace, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Özkaymak Falez Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Antalya(bedømmelse på 5,4/10 ud fra 265 anmeldelser).
Der er 312 hoteller i Antalya tæt på Antalya. Lara holiday er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i Antalya. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i Antalya lå i sidste uge på 4.842 kr..

Rejsetips til Antalya

Du kan spare penge ved at bo på vandrerhjem i Antalya, hvor der er mulighed for at booke en køjeseng og at bo billigt for så lidt som mellem 100-200 DKK per nat. På byens hoteller koster en overnatning på et dobbeltværelse mellem 200 og 500 DKK. Der er ikke stor forskel på prisen i forhold til hvilket område, du overnatter i på et hotel i Antalya.

En af de mest populære aktiviteter i byen kan nydes uden at spendere en eneste øre. Du kan gå en tur i den gamle bydel og komme ind via Hadrian Porten, som ligger i hjertet af byen på Atatürk Boulevard. Her kan du se det imponerende Antalya Saat Kulesi Klokketårn. Du kan komme op i tårnet, hvor der er mulighed for at tage billeder ud over byen fra toppen. Du kan tage turen til byen Çirali, som ligger sydvest for Antalya. Der er et fascinerende bjerg med bål, der aldrig slukker under de store klipper.

Der er masser af transportmuligheder i Antalya, som for eksempel offentlige busser, sporvogne, minibusser, taxaer og dolmus. Dolmus er store taxaer, minibusser eller almindelige taxaer, som kører på en bestemt rute. På busserne står der er et bogstav foran på bussen, som indikerer ruternes destination. A-busserne kører til Aksu, som er en by, der ligger øst for Antalya, og F-busserne kører til Tip Fakultesi.Derudover kører K til Konyaalti-Stranden, som ligger vest for centrum, og L-busserne kører til Lara-Stranden, som ligger sydøst fra centrum. Bogstaverne kan godt være kombinerede, for eksempel kører AF04 mellem Aksu og Tip Fakülesti. Det er et meget simpelt system, når man kommer ind i det, men der er også mulighed for at få hjælp af Antalya Transportation System applikationen til mobilen, som du også kan bruge til at betale billetterne. Du bør prøve de historiske sporvogne i byen. Sporvognene kører blandt andet til Konyaalti-Stranden samt Antalya Museum. Generelt kan sporvognene bruges til sightseeing, da de kører forbi de smukkeste steder i centrum, og det koster kun omkring 1,75 TRY (3 DKK) per billet.

Man skal være minimum 18 år gammel for at checke ind på vandrehjem eller hotel i Antalya.

På flere hoteller i Antalya er det normalt at lægge et depositum enten kontant eller via betalingskort. Der findes også Antalya-hoteller, der beholder passet som en form for depositum i tilfælde af eventuelle skade på hotellet i forbindelse med opholdet. Da der er forskellige regler, er det bedst at tjekke det specifikke regelsæt for det hotel i Antalya, som du overvejer at overnatte på.

I tyrkiske byer som Antalya er det kutyme at give omkring 10 % af regningen i drikkepenge på restauranten, 10 TRY (16 DKK) per uge til stuepigen, 2-3 TRY (4-5 DKK) til piccoloen og omkring 2-3 TRY (4-5 DKK) i drikkepenge til taxachaufførerne, som allerede har høje startgebyrer.

Det er sikkert, roligt og fredeligt at opholde sig som turist i Antalya.

Nej, det er ikke nødvendigt, da tyrkiske stik er af type C og F med 230 volt ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Antalya pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Antalya

4-stjernede hoteller

Billigst 321 kr.

Gennemsnitlig 693 kr.

Dyrest 1.374 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Antalya

Disse billige hoteller og vandrehjem i Antalya har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Antalya

Hoteller med mest værdi for pengene i Antalya

Disse Antalya hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Antalya

De fleste hoteller i Antalya ligger i Kaleici, som er den gamle bydel i Antalya. Her kan du gå på smalle brostensgader, mens du kigger på de klassiske bygninger, der er inspireret af Ottoman-arkitektur. Du bør booke et hotel i Antalya, som ligger i Kaleici, hvis du gerne vil bo tæt på seværdigheder som for eksempel Tekeli Mehmet Pasa Cami Moskeen. Den er en af de vigtigste moskeer i byen og stammer fra det 18. århundrede.

Det er også i dette område, at du kan finde de fleste vandrehjem. Det betyder, at de fleste vandrerhjem i byen ligger centralt og tæt på andre vigtige monumenter i byen som for eksempel Moskeen Sultan Alaaddin Camil samt Iskele Moskeen, som ligger ved Antalya Havnen.

Uden for centrum kan du bo i Lara, som er det område, hvor de mere luksuriøse hoteller holder til. Lara ligger i den østlige del af Antalya, som også er tæt på lufthavnen. Her bør du vælge at booke et hotel, hvis du gerne vil bo i nærheden af det bløde hvide sand og krystalklare hav. Hvis du gerne vil endnu længere væk, så danner de bløde sandstrand og et hav af vandsportsaktiviteter rammerne for en lækker strandferie i turistbyen Alanya, som ligger ca. to timers kørsel fra Antalya.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Antalya

Antalya er et godt sted for en sand drømmeferie med varme, sol og dejlige strande. Det er et oplagt sted for folk at tage hen, lige meget om du rejser alene eller er afsted som en familie. Der kommer flere millioner turister til byen hvert år, men bare rolig, for med over 330 hoteller i byen er der plads til alle de rejsende, som kommer på besøg hvert år.

Antalya er beliggende ud til vandet og har en stor gammel havn, hvor den ene store yacht efter den anden er at finde om sommeren. Naturen og det krystalklare vand betyder, at der er en masse spændende aktiviteter for alle aldersgrupper.

Udover at bade og slappe af på stranden, er der også mulighed for at spille golf, dykke og gå lange vandreture. Der er en masse gamle ruiner for de som har interesse i kultur, mens mange børnefamilier besøger de store badelande, der er i omegnen. Knurrer maven er der rigeligt at gå i gang med, det tyrkiske køkken er længe blevet betegnet som et af de bedste i verden. Det siges blandt andet, at der findes mellem 150 – 200 forskellige kebabretter.


Information about staying in Antalya

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Antalya

7 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Antalya.

Prisen for et hotel i Antalya afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 641 kr. pr. nat.

Værelsespriser for hoteller i Antalya kan være helt op til 93% lavere i november, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hotelværelser i Antalya er generelt billigst torsdag og dyrest tirsdag.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Antalya koster ca. 425 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 216 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Antalya.

Temperaturerne i Antalya er normalt på omkring 27 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området som f.eks. Lara Strandpark og Konyaalti Plaji.

Der er i øjeblikket 87 ferieboliger ledige i Antalya. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Han-De Homes, som er den mest populære feriebolig i Antalya. Sammenlign ferieboliger i Antalya.

Ja, 112 hostels er ledige i Antalya, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er Delight Deluxe Hotel tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Antalya.


momondos yndlingshoteller i Antalya

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Antalya
Loft 1502

Loft 1502

Sirinyali Mah 1502 Sokak No 9, Antalya, Turkey

8,5
317 kr.
Tut Hotel

Tut Hotel

Liman Mah.Bogaçayi Caddesi No 43, Antalya, Turkey

8,7
281 kr.
Apa Boutique Hotel

Apa Boutique Hotel

Çağlarca Mah. 4433 sok no 16 Çağlarca Mah. 4433 sok no 16, Antalya, Turkey

8,2
401 kr.
Old Town Point Hotel & Spa Antalya

Old Town Point Hotel & Spa Antalya

Altindag Mah. Anafartalar Cd. No:63, Antalya, Turkey

8,0
499 kr.
On Hotel

On Hotel

2050. Sk., Antalya, Turkey

8,1
408 kr.
Cicerone Lodge Hotel

Cicerone Lodge Hotel

Barbaros Mahallesi Hesapçı Sokak No:14, Antalya, Turkey

7,9
225 kr.
Dam Hotel Lara

Dam Hotel Lara

Çaglayan, 2005. Sk. no:36, Antalya, Turkey

8,9
331 kr.

Royal Loft Suit

Antalya, Tyrkiet

8,4
514 kr.
Ersoy Efe Pansiyon

Ersoy Efe Pansiyon

Muratpasa Mahallesi, 562. Sk. No 13, Antalya, Turkey

6,0
49 kr.
Ale Park Hotel

Ale Park Hotel

414. Sokak, Antalya, Turkey

7,7
169 kr.
Leaf Port Hotel

Leaf Port Hotel

Liman Mahallesi Akdeniz Blv., No. 268, Antalya, Turkey

8,7
492 kr.
The Mori Club Hotel

The Mori Club Hotel

Caglayan Mah 2053 Sokak No 46, Antalya, Turkey

9,1
317 kr.
Hotel Alyans

Hotel Alyans

92 sokak, Antalya, Turkey

84 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Antalya


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Antalya kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Antalya med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.