Hoteller i Antalya, Tyrkiet

Find tilbud på 759 hoteller i Antalya, Tyrkiet

Antalya, Tyrkiet
7. dec. — 8. dec.2
fre. 8.12
tir. 12.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Antalya

Find det perfekte hotel til dit ophold i Antalya
Pris
kr.323
kr.2964
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Antalya


Hvornår skal man booke et hotel i Antalya?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Antalya
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
51%forventet prisfald
40%forventet prisstigning

Rejsepriser

462 kr. - 1.596 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
772 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.518 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Antalya er: 1-2 stjerne, 74 dage før. 3 stjerne, 63 dage før.

1-2 stjerne

124 kr. - 538 kr.

3 stjerne

124 kr. - 600 kr.

4-5 stjerne

262 kr. - 730 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Antalya

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Antalya

Laveste hotelpris

138 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Crowne Plaza Antalya

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2908

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Antalya, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 138 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Luna Lara Hotel, et 5-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Crowne Plaza Antalya, det mest populære 5-stjernede hotel i Antalya(bedømmelse på 8/10 ud fra 3.377 anmeldelser).
Der er 2.908 hoteller i Antalya tæt på Antalya. Avullar Palace Mit Pool In Antalya er det nærmeste og ligger 1,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Antalya. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Antalya lå i sidste uge på 4.069 kr..

Rejsetips til Antalya

Hvordan finder man et billigt hotel i Antalya?

Du kan spare penge ved at bo på vandrerhjem i Antalya, hvor der er mulighed for at booke en køjeseng og at bo billigt for så lidt som mellem 100-200 DKK per nat. På byens hoteller koster en overnatning på et dobbeltværelse mellem 200 og 500 DKK. Der er ikke stor forskel på prisen i forhold til hvilket område, du overnatter i på et hotel i Antalya.

Kan man rejse på budget?

En af de mest populære aktiviteter i byen kan nydes uden at spendere en eneste øre. Du kan gå en tur i den gamle bydel og komme ind via Hadrian Porten, som ligger i hjertet af byen på Atatürk Boulevard. Her kan du se det imponerende Antalya Saat Kulesi Klokketårn. Du kan komme op i tårnet, hvor der er mulighed for at tage billeder ud over byen fra toppen. Du kan tage turen til byen Çirali, som ligger sydvest for Antalya. Der er et fascinerende bjerg med bål, der aldrig slukker under de store klipper.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Der er masser af transportmuligheder i Antalya, som for eksempel offentlige busser, sporvogne, minibusser, taxaer og dolmus. Dolmus er store taxaer, minibusser eller almindelige taxaer, som kører på en bestemt rute. På busserne står der er et bogstav foran på bussen, som indikerer ruternes destination. A-busserne kører til Aksu, som er en by, der ligger øst for Antalya, og F-busserne kører til Tip Fakultesi. Derudover kører K til Konyaalti-Stranden, som ligger vest for centrum, og L-busserne kører til Lara-Stranden, som ligger sydøst fra centrum. Bogstaverne kan godt være kombinerede, for eksempel kører AF04 mellem Aksu og Tip Fakülesti. Det er et meget simpelt system, når man kommer ind i det, men der er også mulighed for at få hjælp af Antalya Transportation System applikationen til mobilen, som du også kan bruge til at betale billetterne. Du bør prøve de historiske sporvogne i byen. Sporvognene kører blandt andet til Konyaalti-Stranden samt Antalya Museum. Generelt kan sporvognene bruges til sightseeing, da de kører forbi de smukkeste steder i centrum, og det koster kun omkring 1,75 TRY (3 DKK) per billet.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Antalya?

Man skal være minimum 18 år gammel for at checke ind på vandrehjem eller hotel i Antalya.

Skal man lægge depositum?

På flere hoteller i Antalya er det normalt at lægge et depositum enten kontant eller via betalingskort. Der findes også Antalya-hoteller, der beholder passet som en form for depositum i tilfælde af eventuelle skade på hotellet i forbindelse med opholdet. Da der er forskellige regler, er det bedst at tjekke det specifikke regelsæt for det hotel i Antalya, som du overvejer at overnatte på.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I tyrkiske byer som Antalya er det kutyme at give omkring 10 % af regningen i drikkepenge på restauranten, 10 TRY (16 DKK) per uge til stuepigen, 2-3 TRY (4-5 DKK) til piccoloen og omkring 2-3 TRY (4-5 DKK) i drikkepenge til taxachaufførerne, som allerede har høje startgebyrer.

Hvor sikkert er der i Antalya?

Det er sikkert, roligt og fredeligt at opholde sig som turist i Antalya.

Skal man medbringe adapter?

Nej, det er ikke nødvendigt, da tyrkiske stik er af type C og F med 230 volt ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Antalya pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Antalya

5-stjernede hoteller

Billigst 144 kr.

Gennemsnitlig 731 kr.

Dyrest 23.089 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Antalya

Disse billige hoteller og vandrehjem i Antalya har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Antalya

Hoteller med mest værdi for pengene i Antalya

Disse Antalya hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Antalya

De fleste hoteller i Antalya ligger i Kaleici, som er den gamle bydel i Antalya. Her kan du gå på smalle brostensgader, mens du kigger på de klassiske bygninger, der er inspireret af Ottoman-arkitektur. Du bør booke et hotel i Antalya, som ligger i Kaleici, hvis du gerne vil bo tæt på seværdigheder som for eksempel Tekeli Mehmet Pasa Cami Moskeen. Den er en af de vigtigste moskeer i byen og stammer fra det 18. århundrede.

Det er også i dette område, at du kan finde de fleste vandrehjem. Det betyder, at de fleste vandrerhjem i byen ligger centralt og tæt på andre vigtige monumenter i byen som for eksempel Moskeen Sultan Alaaddin Camil samt Iskele Moskeen, som ligger ved Antalya Havnen.

Uden for centrum kan du bo i Lara, som er det område, hvor de mere luksuriøse hoteller holder til. Lara ligger i den østlige del af Antalya, som også er tæt på lufthavnen. Her bør du vælge at booke et hotel, hvis du gerne vil bo i nærheden af det bløde hvide sand og krystalklare hav. Hvis du gerne vil endnu længere væk, så danner de bløde sandstrand og et hav af vandsportsaktiviteter rammerne for en lækker strandferie i turistbyen Alanya, som ligger ca. to timers kørsel fra Antalya.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Antalya

Antalya er et godt sted for en sand drømmeferie med varme, sol og dejlige strande. Det er et oplagt sted for folk at tage hen, lige meget om du rejser alene eller er afsted som en familie. Der kommer flere millioner turister til byen hvert år, men bare rolig, for med over 330 hoteller i byen er der plads til alle de rejsende, som kommer på besøg hvert år.

Antalya er beliggende ud til vandet og har en stor gammel havn, hvor den ene store yacht efter den anden er at finde om sommeren. Naturen og det krystalklare vand betyder, at der er en masse spændende aktiviteter for alle aldersgrupper.

Udover at bade og slappe af på stranden, er der også mulighed for at spille golf, dykke og gå lange vandreture. Der er en masse gamle ruiner for de som har interesse i kultur, mens mange børnefamilier besøger de store badelande, der er i omegnen. Knurrer maven er der rigeligt at gå i gang med, det tyrkiske køkken er længe blevet betegnet som et af de bedste i verden. Det siges blandt andet, at der findes mellem 150 – 200 forskellige kebabretter.


Information om overnatning i Antalya

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Antalya

Hvor længe bor vores brugere i Antalya?

5 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Antalya.

Hvad koster et hotel i Antalya?

Prisen for et hotel i Antalya afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.000 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Antalya?

Værelsespriser for hoteller i Antalya kan være helt op til 52% lavere i februar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Antalya?

Hotelværelser i Antalya er generelt billigst torsdag og dyrest onsdag.

Hvad koster et luksushotel i Antalya?

Et luksushotel i 1.245 kr. koster ca. Antalya. Det er i gennemsnit 24%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Antalya, der koster ca. 1.000 kr. pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Antalya, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Temperaturen i december er perfekt til udendørsaktiviteter i nærheden af Antalya, men der falder betydelig mere regn end i andre måneder med ca. 250 mm forventet i løbet af måneden.

Har Antalya ferieboliger?

Der er i øjeblikket 1.204 ferieboliger ledige i Antalya. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Orange Beach Camp Karavan Club, som er den mest populære feriebolig i Antalya. Sammenlign ferieboliger i Antalya.

Har Antalya hostels?

Ja, 15 hostels er ledige i Antalya, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er Camp&hostel Antalya tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Antalya.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Antalya?

Antallet af udbydere for hoteller i Antalya er 2.411 fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Antalya?

Priser for hoteller i Antalya opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Antalya

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Antalya

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Antalya gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Antalya kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Antalya?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Antalya med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Antalya på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.