Hoteller i Antalya

Find de bedste tilbud på 1.038 hoteller i Antalya, Tyrkiet

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller i Antalya

Find et billigt hotel i Antalya, der opfylder dine rejsebehov.


Oplevelser i Antalya

Kesik Minare
Attalos Heykeli
Antalya Saat Kulesi

Er der ledige hoteller i nærheden af Kesik Minare?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Kesik Minare. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 1.098 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Kesik Minare er normalt 77% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antalya, som ligger på 242 kr..

Hoteller i nærheden af Kesik Minare

Er der ledige hoteller i nærheden af Attalos Heykeli?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Antalya tæt på Attalos Heykeli, bør du forvente at skulle betale omkring 1.101 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 1.101 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Attalos Heykeli. Hoteller i nærheden af Attalos Heykeli er normalt 78% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antalya, som ligger på 242 kr..

Hoteller i nærheden af Attalos Heykeli

Er der ledige hoteller i nærheden af Antalya Saat Kulesi?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Antalya Saat Kulesi ligger på 1.101 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Antalya Saat Kulesi er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Antalya Saat Kulesi er normalt 78% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Antalya, som ligger på 242 kr..

Hoteller i nærheden af Antalya Saat Kulesi

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Antalya

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Antalya
Lavsæson
januar
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

47%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

35%

forventet prisstigning

Pris
473 kr. - 1.352 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.150 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.083 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Antalya er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
147 kr. - 319 kr.
3 stjerne
270 kr. - 325 kr.
4-5 stjerne
875 kr. - 1.035 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Antalya

Hvordan finder man et billigt hotel i Antalya?

Du kan spare penge ved at bo på vandrerhjem i Antalya, hvor der er mulighed for at booke en køjeseng og at bo billigt for så lidt som mellem 100-200 DKK per nat. På byens hoteller koster en overnatning på et dobbeltværelse mellem 200 og 500 DKK. Der er ikke stor forskel på prisen i forhold til hvilket område, du overnatter i på et hotel i Antalya.

Kan man rejse på budget?

En af de mest populære aktiviteter i byen kan nydes uden at spendere en eneste øre. Du kan gå en tur i den gamle bydel og komme ind via Hadrian Porten, som ligger i hjertet af byen på Atatürk Boulevard. Her kan du se det imponerende Antalya Saat Kulesi Klokketårn. Du kan komme op i tårnet, hvor der er mulighed for at tage billeder ud over byen fra toppen. Du kan tage turen til byen Çirali, som ligger sydvest for Antalya. Der er et fascinerende bjerg med bål, der aldrig slukker under de store klipper.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Der er masser af transportmuligheder i Antalya, som for eksempel offentlige busser, sporvogne, minibusser, taxaer og dolmus. Dolmus er store taxaer, minibusser eller almindelige taxaer, som kører på en bestemt rute. På busserne står der er et bogstav foran på bussen, som indikerer ruternes destination. A-busserne kører til Aksu, som er en by, der ligger øst for Antalya, og F-busserne kører til Tip Fakultesi.

Derudover kører K til Konyaalti-Stranden, som ligger vest for centrum, og L-busserne kører til Lara-Stranden, som ligger sydøst fra centrum. Bogstaverne kan godt være kombinerede, for eksempel kører AF04 mellem Aksu og Tip Fakülesti. Det er et meget simpelt system, når man kommer ind i det, men der er også mulighed for at få hjælp af Antalya Transportation System applikationen til mobilen, som du også kan bruge til at betale billetterne. Du bør prøve de historiske sporvogne i byen. Sporvognene kører blandt andet til Konyaalti-Stranden samt Antalya Museum. Generelt kan sporvognene bruges til sightseeing, da de kører forbi de smukkeste steder i centrum, og det koster kun omkring 1,75 TRY (3 DKK) per billet.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Antalya?

Man skal være minimum 18 år gammel for at checke ind på vandrehjem eller hotel i Antalya.

Skal man lægge depositum?

På flere hoteller i Antalya er det normalt at lægge et depositum enten kontant eller via betalingskort. Der findes også Antalya-hoteller, der beholder passet som en form for depositum i tilfælde af eventuelle skade på hotellet i forbindelse med opholdet. Da der er forskellige regler, er det bedst at tjekke det specifikke regelsæt for det hotel i Antalya, som du overvejer at overnatte på.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I tyrkiske byer som Antalya er det kutyme at give omkring 10 % af regningen i drikkepenge på restauranten, 10 TRY (16 DKK) per uge til stuepigen, 2-3 TRY (4-5 DKK) til piccoloen og omkring 2-3 TRY (4-5 DKK) i drikkepenge til taxachaufførerne, som allerede har høje startgebyrer.

Hvor sikkert er der i Antalya?

Det er sikkert, roligt og fredeligt at opholde sig som turist i Antalya.

Skal man medbringe adapter?

Nej, det er ikke nødvendigt, da tyrkiske stik er af type C og F med 230 volt ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Antalya pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Antalya
2 eller færre stjerner
#1 Mest populær

Erkal Pansion

7,4

159 kr.

Se hoteltilbud
#2 Mest populær

Metur Hotel

8,4

147 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

Antalya Marina Hostel

8,7

67 kr.

Se hoteltilbud
3 stjerner
#1 Mest populær

Laren Family Hotel & Spa

8,1

184 kr.

Se hoteltilbud
#2 Mest populær

Kivrak Hotel

8,2

128 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

Camel Pension

7,9

67 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
#1 Mest populær

Crowne Plaza Antalya

8,3

337 kr.

Se hoteltilbud
#2 Mest populær

Özkaymak Falez Hotel

5,0

581 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

Villa Granada Hotel

7,9

147 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Antalya

Disse hoteller og hostels er de billigste ledige overnatningsmuligheder i Antalya

Camel Pension

7,9

68 kr.

Se hoteltilbud

Exporoyal Hotel

7,3

74 kr.

Se hoteltilbud

Antalya Marina Hostel

9,3

68 kr.

Se hoteltilbud

Ay Otel 2

8,7

80 kr.

Se hoteltilbud

Dimo Hotel Antalya

7,6

68 kr.

Se hoteltilbud

Marka Hotel

7,7

80 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Antalya

Hoteller med mest værdi for pengene i Antalya

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Crowne Plaza Antalya

8,3

337 kr.

Se hoteltilbud

DoubleTree By Hilton Antalya City Centre

8,6

435 kr.

Se hoteltilbud

Antalya Adonis Hotel

8,9

392 kr.

Se hoteltilbud

Sensitive Premium Resort & Spa

8,1

354 kr.

Se hoteltilbud

Güden Pearl Apart Hotel

9,5

337 kr.

Se hoteltilbud

Kivrak Hotel

8,2

129 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Antalya?

De fleste hoteller i Antalya ligger i Kaleici, som er den gamle bydel i Antalya. Her kan du gå på smalle brostensgader, mens du kigger på de klassiske bygninger, der er inspireret af Ottoman-arkitektur. Du bør booke et hotel i Antalya, som ligger i Kaleici, hvis du gerne vil bo tæt på seværdigheder som for eksempel Tekeli Mehmet Pasa Cami Moskeen. Den er en af de vigtigste moskeer i byen og stammer fra det 18. århundrede.

Det er også i dette område, at du kan finde de fleste vandrehjem. Det betyder, at de fleste vandrerhjem i byen ligger centralt og tæt på andre vigtige monumenter i byen som for eksempel Moskeen Sultan Alaaddin Camil samt Iskele Moskeen, som ligger ved Antalya Havnen.

Uden for centrum kan du bo i Lara, som er det område, hvor de mere luksuriøse hoteller holder til. Lara ligger i den østlige del af Antalya, som også er tæt på lufthavnen. Her bør du vælge at booke et hotel, hvis du gerne vil bo i nærheden af det bløde hvide sand og krystalklare hav. Hvis du gerne vil endnu længere væk, så danner de bløde sandstrand og et hav af vandsportsaktiviteter rammerne for en lækker strandferie i turistbyen Alanya, som ligger ca. to timers kørsel fra Antalya.


Om Antalya

Antalya er et godt sted for en sand drømmeferie med varme, sol og dejlige strande. Det er et oplagt sted for folk at tage hen, lige meget om du rejser alene eller er afsted som en familie. Der kommer flere millioner turister til byen hvert år, men bare rolig, for med over 330 hoteller i byen er der plads til alle de rejsende, som kommer på besøg hvert år.

Antalya er beliggende ud til vandet og har en stor gammel havn, hvor den ene store yacht efter den anden er at finde om sommeren. Naturen og det krystalklare vand betyder, at der er en masse spændende aktiviteter for alle aldersgrupper.

Udover at bade og slappe af på stranden, er der også mulighed for at spille golf, dykke og gå lange vandreture. Der er en masse gamle ruiner for de som har interesse i kultur, mens mange børnefamilier besøger de store badelande, der er i omegnen. Knurrer maven er der rigeligt at gå i gang med, det tyrkiske køkken er længe blevet betegnet som et af de bedste i verden. Det siges blandt andet, at der findes mellem 150 – 200 forskellige kebabretter.

Priser er tjekket den 18-02-2018.


Rejseinformation: Antalya

Hvor længe bor vores brugere i Antalya?

7 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Antalya.

Hvad koster et hotel i Antalya?

Prisen for et hotel i Antalya afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 361 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Antalya?

Værelsespriser for hoteller i Antalya kan være helt op til 47% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Antalya?

Hotelværelser i Antalya er generelt billigst torsdag og dyrest onsdag.

Hvad koster et hotel i Antalya?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Antalya koster ca. 171 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 190 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Antalya.

Hvis vi tager højde for vejret i Antalya, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Med en gennemsnitstemperatur på 12 °C og en ret lav chance for nedbør (90 mm) er marts en god måned til at udforske omegnen omkring Antalya.