Ferieboliger i Antalya, Tyrkiet

Find tilbud på 1.410 ferieboliger i Antalya, Tyrkiet

Antalya, Tyrkiet
9. dec. — 10. dec.2
søn. 10.12
tor. 14.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Antalya

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Antalya
Pris
kr.69
kr.823
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Antalya?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Antalya
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
64%forventet prisfald
59%forventet prisstigning

Rejsepriser

107 kr. - 726 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
183 kr.
97.443 kr.

Hostels og billige hoteller i Antalya

Disse billige hoteller og vandrehjem i Antalya har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Antalya

Disse ferieboliger i Antalya har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Antalya

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Antalya

Laveste ferieboligpris

97 kr.

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Antalya, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 97 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Kepez Homestay Guest House Sleeping Rooms.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter i ferieboliger i Antalya. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Antalya lå i sidste uge på 1.499 kr..

Information om overnatning i Antalya

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Antalya

Hvor er de bedste ferieboliger i Antalya til fester?

Antalya er det perfekte rejsemål, hvis du har planer om en ferie med fest og farver. Et at de områder du med fordel kan bestille en feriebolig i Antalya er Belek. Her finder du alt fra farverige diskoteker til små hyggelige, lokale pubber. Et andet kvarter, hvor der findes gode muligheder for at finde en bar eller natklub, er i området omkring Olympos Beach. At bestille ferieboliger i Antalya med det formål at få en festlig ferie er derfor hurtigt og nemt. Er I vilde med livemusik, kan I overveje at finde en feriebolig i kvarteret Kaleici. Her spilles på stort set alle musikinstrumenter som guitar, violin og trummer.

Hvor er de bedste ferieboliger i Antalya for familier?

Et af de bedste områder I som familie kan bo nyde ferien i Antalya i er området omkring Lava. Lava Beach udgør de perfekte omgivelser for en familieferie. Her er der en lang sandstrand med krystalblåt og klart vand. Stranden og vandet er selvfølgelig ofte omdrejningspunktet for en ferie i Antalya, og der er rig mulighed for at nyde vandet. I kan også få pulsen op ved at vælge at riverrafte eller snorkle. Er I til de ældre områder, hvor man kan se på historiske bygninger, er området omkring Kaleici godt. Her kan I gå i skyggen af det historiske vingesus af romerne og det ottomanske rige. Det er også et godt sted for en hyggelig middag og lokale musikere. I kan ydermere vælge at tage på en halvdagstur med båd og se nogle af de mange vandfal, der er er i området omkring Antalya.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Antalya sammenlignet med hoteller?

Der er mange fordele og muligheder ved at booke en feriebolig i Antalya i stedet for et hotel. Er I flere der rejser sammen, har I mulighed for at leje en feriebolig, hvor I alle kan være sammen, frem for flere hotelværelser. Er I en familie, giver en familiebolig også jer som forældre en mulighed for at hygge inde i stuen eller på terrassen, når børnene er lagt i seng efter en lang dag på stranden. Muligheden for at lave mad eller lidt snacks til børnene skal heller ikke undervurderes. Det kan også være rart at have muligheden for at have lidt frugt og kolde drikke i køleskabet. Er I vant til at booke hoteller, skal I være opmærksom på, at I skal være mere selvkørende i en feriebolig i Antalya, end hvad I måske er vandt til. Der vil typisk ikke være personale døgnet rundt, og man kan heller ikke forvente at få boligen med morgenmad. En fordel, som godt kan ende med at give jer en hel speciel oplevelse, er, at hvis I lejer hos en privat udlejer, er I ofte i et område, hvor de lokale selv bor. Det giver en mulighed for at komme tættere på de lokale. Udlejerne kan også være behjælpelig med, hvor det er bedst at handle ind, hvilke restauranter der er et besøg værd, og hvilke man bør undgå.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Antalya?

Et ophold på ca. 5 nætter er det mest almindelige valg blandt dem, der booker ferielejlighed i Antalya.

Hvad koster en ferielejlighed i Antalya?

Priserne for at leje en ferielejlighed i Antalya varierer afhængigt af årstid, beliggenhed og antallet af værelser. En nylig søgning efter lejligheder i Antalya viser et gennemsnit på 516 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Antalya?

februar er ofte den billigste måned at leje en ferielejlighed i Antalya på. Prisen pr. nat kan være ca. 66% under gennemsnittet på dette tidspunkt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Antalya?

Antallet af udbydere for hoteller i Antalya er 2.411 fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Antalya?

Priser for hoteller i Antalya opdateres dagligt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Antalya på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.