Find billige fly til Antalya fra 452 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.6
man. 12.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Antalya

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Antalya

Bedste pris på enkeltbillet

452 kr.

Bedste pris på returbillet

1.014 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 35min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Antalya fra Danmark i de seneste 72 timer er 452 kr. (Billund til Antalya).
Den bedste pris på en returbillet til Antalya fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.014 kr. (Aalborg til Antalya).
Det hurtigste fly til Antalya fra Danmark tager 3t. 35min. (København Kastrup til Antalya).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Antalya, herunder Scandinavian Airlines, Pegasus Airlines og Norwegian.

Indsigter og trends for flyrejser til Antalya

Få indsigter om din flyrejse til Antalya, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Antalya?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Antalya på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.341 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Antalya i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.549 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Antalya?

259 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Antalya. Dette fly er fra Istanbul og er 70% billigere end de fleste andre flyrejser til Antalya. Hvis du vil finde den billigste pris til Antalya fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Antalya på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Antalya er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.997 kr.. Fly fra Danmark til Antalya på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.757 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Antalya?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Antalya på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Antalya om eftermiddagen helt ned til 2.182 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 2.625 kr. i gennemsnit. Fly til Antalya fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Antalya?

Rejsetiden fra Danmark til Antalya afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Antalya tager det i gennemsnit 3t. 35min., imens det i gennemsnit tager 3t. 45min., hvis du flyver fra Billund til Antalya. Antalya er den mest populære lufthavn i Antalya.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Antalya?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Antalya fra Danmark, når du booker 28 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Antalya for omkring 2.047 kr., når du søger 28 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Antalya

Find de billigste fly til disse Antalya-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Antalya

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Antalya

København (CPH) til Antalya (AYT)

Fly til Antalya ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Antalya, hvor den gennemsnitlige pris er 2.047 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTALYA FRA KØBENHAVNjanuar35% billigereAt flyve fra København til Antalya ​​koster i gennemsnit blot 1.341 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTALYA FRA KØBENHAVNjuli64% dyrereDet koster cirka 3.356 kr. at flyve til Antalya ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANTALYA FRA KØBENHAVNjuli465% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Antalya fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Antalya

Tyrkiet er om sommeren en solsikker destination, og dét kombineret med god mad, et åbenhjertet og venligt folkefærd samt skønne badestrande har gjort landet til en attraktiv destination for danskerne.

Antalyas placering helt ud til Middelhavet, lige ved den tyrkiske Riviera, gør byen oplagt for turister der rejser hertil i sommermånederne. For dem der foretrækker lidt mildere klima, er forårsmånederne også populære tidspunkter at rejse hertil.

Denne smukke havneby er et yndet turistmål, men hvornår er det billigst at flyve til Antalya? Svaret er i november og februar, hvor du skal sigte efter at bestille din billet 60 dage før afgang. (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Antalya, januar 2018)

Hvis du har planer om at bruge tid på Lara Strandpark, mens du er i Antalya, anbefaler momondo, at du planlægger rejsen i juni, juli eller august, hvor temperaturen normalt er højere, og sandsynligheden for regn er lav. Du kan også overveje at besøge Konyaalti Plaji under dit ophold i Antalya.

Lufthavn: Isparta, Lufthavn: Denizli Cardak eller Lufthavn: Gazipaşa kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Antalya.


Gode tilbud på fly til Antalya

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Antalya fundet af momondos brugere for nylig
Pegasus Airlines
13. jun.
AAL08:20Aalborg
4t. 05min.
AYT12:25Antalya
20. jun.
AYT04:00Antalya
4t. 20min.
AAL08:20Aalborg
1.014 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. jun.
BLL06:10Billund
3t. 50min.
AYT10:00Antalya
16. jun.
AYT11:25Antalya
28t. 25min.
1 stop
BLL15:50Billund
1.237 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. jun.
BLL16:05Billund
26t. 10min.
1 stop
AYT18:15Antalya
19. jun.
AYT11:25Antalya
8t. 35min.
1 stop
BLL20:00Billund
1.278 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jun.
CPH04:40København Kastrup
13t. 35min.
1 stop
AYT18:15Antalya
22. jun.
AYT17:25Antalya
3t. 50min.
CPH21:15København Kastrup
1.327 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. jun.
BLL07:25Billund
12t. 25min.
1 stop
AYT19:50Antalya
17. jun.
AYT02:00Antalya
13t. 50min.
1 stop
BLL15:50Billund
1.334 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. jun.
BLL16:05Billund
26t. 10min.
1 stop
AYT18:15Antalya
19. jun.
AYT10:10Antalya
4t. 05min.
BLL14:15Billund
1.341 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Antalya

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Antalya, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian, Pegasus Airlines og SunExpress
Pegasus Airlines
15. jun.
BLL15:20Billund
3t. 45min.
AYT19:05Antalya
Pegasus Airlines
18. okt.
CPH15:40København Kastrup
3t. 35min.
AYT19:15Antalya
Pegasus Airlines
25. sep.
CPH15:40København Kastrup
3t. 35min.
AYT19:15Antalya

Andre kabineklasser på fly til Antalya

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Antalya

Hvilke flyselskaber flyver til Antalya?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Antalya

SWISS flyver omkring 7 fly til Antalya om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Zürich, hvor det bedste tilbud på en returrejse med SWISS var på 1.124 kr. (Billund til Antalya). Brugerne har bedømt SWISS med 8,1/10 i over 221 anmeldelser på momondo.

Finnair (7,7/10, 341 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Antalya med tilbud fra helt ned til 1.251 kr. retur fra København Kastrup. Med 12 Finnair-fly til Antalya om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Populære fly til Antalya

Find dine flybilletter til Antalya blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Antalya
Hurtigste flyvetid3t. 35min.
Laveste pris903 kr.
Fly fra Billund til Antalya
Hurtigste flyvetid3t. 45min.
Laveste pris966 kr.
Fly fra Aalborg til Antalya
Hurtigste flyvetid3t. 50min.
Laveste pris889 kr.
Fly fra Aarhus til Antalya
Hurtigste flyvetid13t. 35min.
Laveste pris3.745 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Antalya

I centrum kan du let komme rundt til fods, men har du brug for en pause fra selv at gå rundt, eller skal du længere ud for byen kan du f.eks. benytte de lokale rutebusser til en pris på ca. 3 DKK for en enkeltbillet.

En anden mulighed er de såkaldte dolmus, der er minibusser, du kan hoppe af og på overalt. Her betaler du ved at give pengene til passagererne ved siden af én, som sender dem op til chaufføren.


Visumkrav for Antalya

Du behøver ikke søge visum for at rejse til Antalya, da du får visumfrit ophold på maks. 90 dage når du rejser hertil. Husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 150 dage ved indrejse i landet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den tyrkiske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Antalya


De bedste oplevelser og seværdigheder i Antalya

Tyrkiet har i årevis været blandt danskernes foretrukne feriemål, og det er typisk i sommermånederne vi gerne vil rejse hertil. For at få gode priser på flybilletter til Antalya, anbefales det derfor at rejse uden for højsæonen som naturligvis også byder på lavere temperaturer og mere regn. De billigste måneder at rejse hertil er november og februar (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Antalya, januar 2018).

Storbyen Antalya har masser af seværdigheder. Den gamle by Kaleici er en oplevelse i sig selv – især når man ankommer fra Kalekapisi, hvor man oplever de massive stenvægge samt de gamle hyggelige huse. Kesik Minare er en anden seværdighed, man kan tage i samme ombæring; det er en minaret, der stammer fra et romersk tempel, som siden blev til en byzantisk kirke og slutteligt en moské. Besøg en af de mange huler i området, hvor man kan tilegne sig spændende historisk viden samt opleve disse helt særlige strukturer. Beldibi Cave og Damlatas Cave er to oplagte steder. Stranddage skal der naturligvis også til, og nogle af de bedste og mest populære navne er Konyaalti Beach og Lara Beach.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Antalya på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Antalya, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Antalya på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.