Find billige flybilletter til Antalya

Returrejse
Economy
Montreal (YMQ)
Antalya (AYT)
søn.. 1.8.
søn.. 8.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Antalya. De nuværende restriktioner til Antalya er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Antalya

Find de billigste fly til disse Antalya-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Antalya

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Antalya

København (CPH) til Antalya (AYT)

Fly til Antalya ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Antalya, hvor den gennemsnitlige pris er 1.741 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTALYA FRA KØBENHAVNjanuar28% billigereAt flyve fra København til Antalya ​​koster i gennemsnit blot 1.246 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTALYA FRA KØBENHAVNjuli41% dyrereDet koster cirka 2.461 kr. at flyve til Antalya ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANTALYA FRA KØBENHAVNoktober243% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Antalya fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Antalya?

Tyrkiet er om sommeren en solsikker destination, og dét kombineret med god mad, et åbenhjertet og venligt folkefærd samt skønne badestrande har gjort landet til en attraktiv destination for danskerne.

Antalyas placering helt ud til Middelhavet, lige ved den tyrkiske Riviera, gør byen oplagt for turister der rejser hertil i sommermånederne. For dem der foretrækker lidt mildere klima, er forårsmånederne også populære tidspunkter at rejse hertil.

Denne smukke havneby er et yndet turistmål, men hvornår er det billigst at flyve til Antalya? Svaret er i november og februar, hvor du skal sigte efter at bestille din billet 60 dage før afgang. (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Antalya, januar 2018)

Hvilket er det absolut billigste fly til Antalya?

224 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Antalya. Dette fly er fra Izmir og er 89% billigere end de fleste andre flyrejser til Antalya. Hvis du vil finde den billigste pris til Antalya fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Antalya?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Antalya på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.246 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Antalya i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.290 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Antalya?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Antalya fra Danmark, når du bestiller 24 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Antalya for omkring 1.741 kr., når du søger 24 dage forud. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 783 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Antalya på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Antalya er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.883 kr.. Fly fra Danmark til Antalya på en mandag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.010 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Antalya?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Antalya på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Antalya om formiddagen helt ned til 1.713 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 1.885 kr. i gennemsnit. Fly til Antalya fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Antalya?

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Antalya i april, maj og oktober. Parker som f.eks. Konyaalti Plaji er populære samlingssteder i disse måneder.

Hvornår er det bedst at tage på strandferie til Antalya?

Hvis du har planer om at bruge tid på Lara Strandpark, mens du er i Antalya, anbefaler momondo, at du planlægger rejsen i juni, juli eller august, hvor temperaturen normalt er højere, og sandsynligheden for regn er lav. Du kan også overveje at besøge Konyaalti Plaji under dit ophold i Antalya.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Antalya?

Lufthavn: Isparta, Lufthavn: Denizli Cardak eller Lufthavn: Gazipaşa kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Antalya.

Findes der en billigere måde at flyve til Antalya på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Antalya er normalt Lufthavn: Denizli Cardak med en gennemsnitspris på 1.452 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Antalya?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Antalya. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Antalya nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Antalya

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Antalya fundet af momondos brugere for nylig
Pegasus Airlines
6. dec.
CPH03:50København Kastrup
3t. 40min.
AYT07:30Antalya
13. dec.
AYT01:00Antalya
3t. 50min.
CPH04:50København Kastrup
Pegasus Airlines
23. aug.
CPH15:10København Kastrup
3t. 40min.
AYT18:50Antalya
30. aug.
AYT11:30Antalya
3t. 50min.
CPH15:20København Kastrup
Pegasus Airlines
29. aug.
CPH05:40København Kastrup
3t. 40min.
AYT09:20Antalya
5. sep.
AYT02:00Antalya
3t. 50min.
CPH05:50København Kastrup
Pegasus Airlines
16. aug.
CPH15:10København Kastrup
3t. 40min.
AYT18:50Antalya
1. sep.
AYT02:00Antalya
3t. 50min.
CPH05:50København Kastrup
1.033 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
27. aug.
CPH15:55København Kastrup
3t. 40min.
AYT19:35Antalya
5. sep.
AYT02:00Antalya
3t. 50min.
CPH05:50København Kastrup
1.146 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. aug.
CPH15:10København Kastrup
3t. 40min.
AYT18:50Antalya
30. aug.
AYT02:15Antalya
6t. 30min.
1 stop
CPH08:45København Kastrup
1.171 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Antalya

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Antalya, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
16. aug.
CPH15:10København Kastrup
3t. 40min.
AYT18:50Antalya
Pegasus Airlines
13. aug.
CPH15:55København Kastrup
3t. 40min.
AYT19:35Antalya
Pegasus Airlines
5. sep.
CPH05:40København Kastrup
3t. 40min.
AYT09:20Antalya

Hvilke flyselskaber flyver til Antalya?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Antalya

Blandt flyselskaber der rejser til Antalya kan du bl.a. vælge mellem lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian og Air Berlin eller lokale udbydere i form af Pegasus Airlines og Turkish Airlines. Et direkte fly med danske Jet Time fra København klarer turen på ca. 3 timer og 45 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Antalya samt afstand til centrum

Med over 19 millioner årlige passagerer er Antalya Lufthavn med i toppen over de travleste tyrkiske lufthavne takket være de mange turister. Den består af to internationale terminaler samt en indenrigsterminal, og allerede tilbage i 2007 overgik den Istanbuls to lufthavne i forhold til antallet af internationale passagerer.

Fra Antalya lufthavn afgår der busser fra lufthavnen til busterminalen i centrum, ligesom du også nemt kan benytte dig af taxi.


Populære fly til Antalya

Find dine flybilletter til Antalya blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Antalya
Korteste rejsetid
3t. 40min.
Laveste pris
902 kr.
Fly fra Billund til Antalya
Korteste rejsetid
3t. 50min.
Laveste pris
1.203 kr.
Fly fra Aalborg til Antalya
Korteste rejsetid
8t. 40min.
Laveste pris
1.553 kr.
Fly fra Aarhus til Antalya
Korteste rejsetid
9t. 45min.
Laveste pris
3.883 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Antalya?

I centrum kan du let komme rundt til fods, men har du brug for en pause fra selv at gå rundt, eller skal du længere ud for byen kan du f.eks. benytte de lokale rutebusser til en pris på ca. 3 DKK for en enkeltbillet.

En anden mulighed er de såkaldte dolmus, der er minibusser, du kan hoppe af og på overalt. Her betaler du ved at give pengene til passagererne ved siden af én, som sender dem op til chaufføren.


Kan man rejse til Antalya uden pas eller visum?

Du behøver ikke søge visum for at rejse til Antalya, da du får visumfrit ophold på maks. 90 dage når du rejser hertil. Husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 150 dage ved indrejse i landet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den tyrkiske ambassade.


Tips og gode råd til Antalya

Hvordan får man den billigste flybillet til Antalya?

Tyrkiet har i årevis været blandt danskernes foretrukne feriemål, og det er typisk i sommermånederne vi gerne vil rejse hertil. For at få gode priser på flybilletter til Antalya, anbefales det derfor at rejse uden for højsæonen som naturligvis også byder på lavere temperaturer og mere regn.

De billigste måneder at rejse hertil er november og februar (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Antalya, januar 2018).

Hvad skal man se i Antalya?

Storbyen Antalya har masser af seværdigheder. Den gamle by Kaleici er en oplevelse i sig selv – især når man ankommer fra Kalekapisi, hvor man oplever de massive stenvægge samt de gamle hyggelige huse. Kesik Minare er en anden seværdighed, man kan tage i samme ombæring; det er en minaret, der stammer fra et romersk tempel, som siden blev til en byzantisk kirke og slutteligt en moské.

Besøg en af de mange huler i området, hvor man kan tilegne sig spændende historisk viden samt opleve disse helt særlige strukturer. Beldibi Cave og Damlatas Cave er to oplagte steder. Stranddage skal der naturligvis også til, og nogle af de bedste og mest populære navne er Konyaalti Beach og Lara Beach.

Aktiviteter for børn

I Antalya Zoo kan man opleve mere end 800 dyr med alt lige fra slanger og bjørne til zebraer samt fine omgivelser med fontæner, vandfald og meget mere. Når der skal leges i vand, så er Aqua Land eller Troy Aqua Park oplagte muligheder, hvor ungerne kan få brændt noget energi af i en børnevenlig atmosfære.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af der skulle ske et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Antalya bør du ikke drikke vandet fra hanen, men i stedet holde dig til vand købt på flaske.

Giver man drikkepenge i Antalya?

Det er standard at give 10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der god shopping?

Som den femte største by i Tyrkiet byder Antalya på gode shopping-muligheder. Prøv områder som Kaleici, Antalya Turban Marina samt indkøbscenteret Terracity Mall.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class