Find billige flybilletter til Antalya

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Antalya (AYT)
fre.. 25.9.
fre.. 2.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Antalya

Find de billigste fly til disse Antalya-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Antalya?

Tyrkiet er om sommeren en solsikker destination, og dét kombineret med god mad, et åbenhjertet og venligt folkefærd samt skønne badestrande har gjort landet til en attraktiv destination for danskerne.

Antalyas placering helt ud til Middelhavet, lige ved den tyrkiske Riviera, gør byen oplagt for turister der rejser hertil i sommermånederne. For dem der foretrækker lidt mildere klima, er forårsmånederne også populære tidspunkter at rejse hertil.

Denne smukke havneby er et yndet turistmål, men hvornår er det billigst at flyve til Antalya? Svaret er i november og februar, hvor du skal sigte efter at bestille din billet 60 dage før afgang. (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Antalya, januar 2018)

Hvilket er det absolut billigste fly til Antalya?

158 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Antalya. Dette fly er fra Izmir og er 93% billigere end de fleste andre flyrejser til Antalya. Hvis du vil finde den billigste pris til Antalya fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Antalya?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Antalya på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.363 kr.. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Antalya med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.414 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Antalya?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Antalya 29 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Antalya for 1.813 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Antalya udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Antalya for 1.089 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Antalya på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Antalya på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.919 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en mandag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Antalya på en mandag på 2.041 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Antalya?

Det billigste tidspunkt at flyve til Antalya på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.785 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Antalya på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 2.047 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Antalya?

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Antalya i april, maj og oktober. Parker som f.eks. Konyaalti Plaji er populære samlingssteder i disse måneder.

Hvornår er det bedst at tage på strandferie til Antalya?

Hvis du har planer om at bruge tid på Lara Strandpark, mens du er i Antalya, anbefaler momondo, at du planlægger rejsen i juni, juli eller august, hvor temperaturen normalt er højere, og sandsynligheden for regn er lav. Du kan også overveje at besøge Konyaalti Plaji under dit ophold i Antalya.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Antalya?

Lufthavn: Isparta, Lufthavn: Denizli Cardak eller Lufthavn: Antalya Gazipasa kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Antalya.

Findes der en billigere måde at flyve til Antalya på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Antalya er normalt Lufthavn: Denizli Cardak med en gennemsnitspris på 1.754 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Antalya

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Antalya fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
15. okt.
BLL
Billund
3t. 35min.
AYT
Antalya
24. okt.
AYT
Antalya
41t. 20min.
2 stop
BLL
Billund
1.089 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
3. nov.
CPH
København Kastrup
6t. 45min.
1 stop
AYT
Antalya
6. nov.
AYT
Antalya
3t. 55min.
CPH
København Kastrup
1.280 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. okt.
CPH
København Kastrup
3t. 35min.
AYT
Antalya
25. okt.
AYT
Antalya
23t. 35min.
2 stop
CPH
København Kastrup
1.166 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. okt.
BLL
Billund
3t. 35min.
AYT
Antalya
26. okt.
AYT
Antalya
14t. 05min.
2 stop
BLL
Billund
1.191 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
16. okt.
CPH
København Kastrup
3t. 35min.
AYT
Antalya
25. okt.
AYT
Antalya
16t. 25min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.440 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. okt.
BLL
Billund
3t. 35min.
AYT
Antalya
24. okt.
AYT
Antalya
22t. 25min.
2 stop
BLL
Billund
1.223 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Antalya

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Antalya, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines
Billigst
Bedst
Hurtigst
Pegasus Airlines
19. okt.
CPH
København Kastrup
3t. 35min.
AYT
Antalya
Flere flyselskaber
29. sep.
CPH
København Kastrup
40t. 40min.
3 stop
AYT
Antalya
Pegasus Airlines
15. okt.
BLL
Billund
3t. 35min.
AYT
Antalya

Hvilke flyselskaber flyver til Antalya?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Antalya

Blandt flyselskaber der rejser til Antalya kan du bl.a. vælge mellem lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian og Air Berlin eller lokale udbydere i form af Pegasus Airlines og Turkish Airlines. Et direkte fly med danske Jet Time fra København klarer turen på ca. 3 timer og 45 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Antalya samt afstand til centrum

Med over 19 millioner årlige passagerer er Antalya Lufthavn med i toppen over de travleste tyrkiske lufthavne takket være de mange turister. Den består af to internationale terminaler samt en indenrigsterminal, og allerede tilbage i 2007 overgik den Istanbuls to lufthavne i forhold til antallet af internationale passagerer.

Fra Antalya lufthavn afgår der busser fra lufthavnen til busterminalen i centrum, ligesom du også nemt kan benytte dig af taxi.


Populære fly til Antalya

Find dine flybilletter til Antalya blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Antalya
Korteste rejsetid
3t. 35min.
Laveste pris
1.236 kr.
Fly fra Aalborg til Antalya
Korteste rejsetid
13t. 05min.
Laveste pris
2.096 kr.
Fly fra Aarhus til Antalya
Korteste rejsetid
29t. 30min.
Laveste pris
2.835 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Antalya?

I centrum kan du let komme rundt til fods, men har du brug for en pause fra selv at gå rundt, eller skal du længere ud for byen kan du f.eks. benytte de lokale rutebusser til en pris på ca. 3 DKK for en enkeltbillet.

En anden mulighed er de såkaldte dolmus, der er minibusser, du kan hoppe af og på overalt. Her betaler du ved at give pengene til passagererne ved siden af én, som sender dem op til chaufføren.


Kan man rejse til Antalya uden pas eller visum?

Du behøver ikke søge visum for at rejse til Antalya, da du får visumfrit ophold på maks. 90 dage når du rejser hertil. Husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 150 dage ved indrejse i landet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den tyrkiske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Antalya


Tips og gode råd til Antalya

Hvordan får man den billigste flybillet til Antalya?

Tyrkiet har i årevis været blandt danskernes foretrukne feriemål, og det er typisk i sommermånederne vi gerne vil rejse hertil. For at få gode priser på flybilletter til Antalya, anbefales det derfor at rejse uden for højsæonen som naturligvis også byder på lavere temperaturer og mere regn.

De billigste måneder at rejse hertil er november og februar (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Antalya, januar 2018).

Hvad skal man se i Antalya?

Storbyen Antalya har masser af seværdigheder. Den gamle by Kaleici er en oplevelse i sig selv – især når man ankommer fra Kalekapisi, hvor man oplever de massive stenvægge samt de gamle hyggelige huse. Kesik Minare er en anden seværdighed, man kan tage i samme ombæring; det er en minaret, der stammer fra et romersk tempel, som siden blev til en byzantisk kirke og slutteligt en moské.

Besøg en af de mange huler i området, hvor man kan tilegne sig spændende historisk viden samt opleve disse helt særlige strukturer. Beldibi Cave og Damlatas Cave er to oplagte steder. Stranddage skal der naturligvis også til, og nogle af de bedste og mest populære navne er Konyaalti Beach og Lara Beach.

Aktiviteter for børn

I Antalya Zoo kan man opleve mere end 800 dyr med alt lige fra slanger og bjørne til zebraer samt fine omgivelser med fontæner, vandfald og meget mere. Når der skal leges i vand, så er Aqua Land eller Troy Aqua Park oplagte muligheder, hvor ungerne kan få brændt noget energi af i en børnevenlig atmosfære.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af der skulle ske et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Antalya bør du ikke drikke vandet fra hanen, men i stedet holde dig til vand købt på flaske.

Giver man drikkepenge i Antalya?

Det er standard at give 10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der god shopping?

Som den femte største by i Tyrkiet byder Antalya på gode shopping-muligheder. Prøv områder som Kaleici, Antalya Turban Marina samt indkøbscenteret Terracity Mall.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class