Find billige fly til Antalya

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Antalya

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Antalya

Bedste pris på enkeltbillet

365 kr.

Bedste pris på returbillet

738 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 35min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Antalya fra Danmark i de seneste 72 timer er 365 kr. (Billund til Antalya).
Den bedste pris på en returbillet til Antalya fra Danmark i de seneste 72 timer er 738 kr. (København Kastrup til Antalya).
Det hurtigste fly til Antalya fra Danmark tager 3t. 35min. (København Kastrup til Antalya).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Antalya, herunder Pegasus Airlines, Norwegian og Corendon Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Antalya

Find de billigste fly til disse Antalya-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Antalya

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Antalya

København (CPH) til Antalya (AYT)

Fly til Antalya ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Antalya, hvor den gennemsnitlige pris er 2.128 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTALYA FRA KØBENHAVNjanuar35% billigereAt flyve fra København til Antalya ​​koster i gennemsnit blot 1.381 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTALYA FRA KØBENHAVNjuli66% dyrereDet koster cirka 3.537 kr. at flyve til Antalya ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANTALYA FRA KØBENHAVNjuli459% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Antalya fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Antalya?

Tyrkiet er om sommeren en solsikker destination, og dét kombineret med god mad, et åbenhjertet og venligt folkefærd samt skønne badestrande har gjort landet til en attraktiv destination for danskerne.

Antalyas placering helt ud til Middelhavet, lige ved den tyrkiske Riviera, gør byen oplagt for turister der rejser hertil i sommermånederne. For dem der foretrækker lidt mildere klima, er forårsmånederne også populære tidspunkter at rejse hertil.

Denne smukke havneby er et yndet turistmål, men hvornår er det billigst at flyve til Antalya? Svaret er i november og februar, hvor du skal sigte efter at bestille din billet 60 dage før afgang. (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Antalya, januar 2018)

95 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Antalya. Dette fly er fra Ankara og er 96% billigere end de fleste andre flyrejser til Antalya. Hvis du vil finde den billigste pris til Antalya fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Antalya på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.381 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Antalya i januar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.651 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Antalya fra Danmark, når du booker 26 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Antalya for omkring 2.128 kr., når du søger 26 dage forud. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 738 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Antalya er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.211 kr.. Fly fra Danmark til Antalya på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.797 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Antalya på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Antalya om morgenen helt ned til 2.317 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.664 kr. i gennemsnit. Fly til Antalya fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Antalya i april, maj og oktober. Parker som f.eks. Konyaalti Plaji er populære samlingssteder i disse måneder.

Hvis du har planer om at bruge tid på Lara Strandpark, mens du er i Antalya, anbefaler momondo, at du planlægger rejsen i juni, juli eller august, hvor temperaturen normalt er højere, og sandsynligheden for regn er lav. Du kan også overveje at besøge Konyaalti Plaji under dit ophold i Antalya.

Lufthavn: Isparta, Lufthavn: Denizli Cardak eller Lufthavn: Gazipaşa kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Antalya.

Den billigste lufthavn i nærheden af Antalya er normalt Lufthavn: Isparta med en gennemsnitspris på 2.397 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Antalya

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Antalya fundet af momondos brugere for nylig
Pegasus Airlines
5. dec.
CPH03:50København Kastrup
3t. 30min.
AYT07:20Antalya
12. dec.
AYT01:00Antalya
3t. 50min.
CPH04:50København Kastrup
Corendon Airlines
5. sep.
CPH11:15København Kastrup
3t. 40min.
AYT14:55Antalya
12. sep.
AYT07:45Antalya
4t. 00min.
CPH11:45København Kastrup
Corendon Airlines
5. sep.
CPH11:15København Kastrup
3t. 40min.
AYT14:55Antalya
12. sep.
AYT07:45Antalya
4t. 00min.
CPH11:45København Kastrup
Pegasus Airlines
2. dec.
CPH12:15København Kastrup
3t. 30min.
AYT15:45Antalya
9. dec.
AYT09:25Antalya
3t. 50min.
CPH13:15København Kastrup
Flere flyselskaber
9. dec.
BLL12:45Billund
3t. 55min.
AYT16:40Antalya
11. dec.
AYT15:50Antalya
19t. 05min.
1 stop
BLL10:55Billund
Flere flyselskaber
2. dec.
CPH12:15København Kastrup
3t. 30min.
AYT15:45Antalya
9. dec.
AYT16:10Antalya
18t. 55min.
1 stop
CPH11:05København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Antalya

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Antalya, så se nogle af vores tilbud herunder fra Corendon Airlines og Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
25. aug.
BLL15:20Billund
3t. 55min.
AYT19:15Antalya
Pegasus Airlines
24. aug.
CPH15:40København Kastrup
3t. 35min.
AYT19:15Antalya
Pegasus Airlines
17. aug.
CPH15:40København Kastrup
3t. 35min.
AYT19:15Antalya

Hvilke flyselskaber flyver til Antalya?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Antalya

Hvilke flyselskaber flyver til Antalya?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Antalya fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Pegasus Airlines, SunExpress, Corendon Airlines og Turkish Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Antalya, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

SWISS-fly til Antalya

SWISS flyver omkring 23 fly til Antalya om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Zürich, hvor det bedste tilbud på en returrejse med SWISS var på 1.213 kr. (København Kastrup til Antalya). Brugerne har bedømt SWISS med 8,4/10 i over 138 anmeldelser på momondo.

Finnair-fly til Antalya

Finnair (7,7/10, 145 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Antalya med tilbud fra helt ned til 1.455 kr. retur fra København Kastrup. Med 6 Finnair-fly til Antalya om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Antalya

Neden for finder du alle lufthavne i Antalya samt deres afstand til centrum

Med over 19 millioner årlige passagerer er Antalya Lufthavn med i toppen over de travleste tyrkiske lufthavne takket være de mange turister. Den består af to internationale terminaler samt en indenrigsterminal, og allerede tilbage i 2007 overgik den Istanbuls to lufthavne i forhold til antallet af internationale passagerer.

Fra Antalya lufthavn afgår der busser fra lufthavnen til busterminalen i centrum, ligesom du også nemt kan benytte dig af taxi.


Populære fly til Antalya

Find dine flybilletter til Antalya blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Antalya
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris738 kr.
Fly fra Billund til Antalya
Hurtigste flyvetid3t. 45min.
Laveste pris1.060 kr.
Fly fra Aalborg til Antalya
Hurtigste flyvetid4t. 00min.
Laveste pris1.330 kr.
Fly fra Aarhus til Antalya
Hurtigste flyvetid27t. 20min.
Laveste pris2.580 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Antalya

I centrum kan du let komme rundt til fods, men har du brug for en pause fra selv at gå rundt, eller skal du længere ud for byen kan du f.eks. benytte de lokale rutebusser til en pris på ca. 3 DKK for en enkeltbillet.

En anden mulighed er de såkaldte dolmus, der er minibusser, du kan hoppe af og på overalt. Her betaler du ved at give pengene til passagererne ved siden af én, som sender dem op til chaufføren.


Visumkrav for Antalya

Du behøver ikke søge visum for at rejse til Antalya, da du får visumfrit ophold på maks. 90 dage når du rejser hertil. Husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 150 dage ved indrejse i landet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den tyrkiske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Antalya


De bedste oplevelser og seværdigheder i Antalya

Tyrkiet har i årevis været blandt danskernes foretrukne feriemål, og det er typisk i sommermånederne vi gerne vil rejse hertil. For at få gode priser på flybilletter til Antalya, anbefales det derfor at rejse uden for højsæonen som naturligvis også byder på lavere temperaturer og mere regn.De billigste måneder at rejse hertil er november og februar (kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Antalya, januar 2018).

Storbyen Antalya har masser af seværdigheder. Den gamle by Kaleici er en oplevelse i sig selv – især når man ankommer fra Kalekapisi, hvor man oplever de massive stenvægge samt de gamle hyggelige huse. Kesik Minare er en anden seværdighed, man kan tage i samme ombæring; det er en minaret, der stammer fra et romersk tempel, som siden blev til en byzantisk kirke og slutteligt en moské.Besøg en af de mange huler i området, hvor man kan tilegne sig spændende historisk viden samt opleve disse helt særlige strukturer. Beldibi Cave og Damlatas Cave er to oplagte steder. Stranddage skal der naturligvis også til, og nogle af de bedste og mest populære navne er Konyaalti Beach og Lara Beach.

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af der skulle ske et uheld.

I Antalya bør du ikke drikke vandet fra hanen, men i stedet holde dig til vand købt på flaske.

Det er standard at give 10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Som den femte største by i Tyrkiet byder Antalya på gode shopping-muligheder. Prøv områder som Kaleici, Antalya Turban Marina samt indkøbscenteret Terracity Mall.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Antalya på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Antalya, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Antalya på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Antalya, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Antalya. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.