Billige fly fra Aarhus til Antalya fra 3.466 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om Aarhus-Antalya fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Aarhus til Antalya, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

33t. 40min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Antalya

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra Aarhus til Antalya tager 33t. 40min.
Der er ingen direkte fly fra Aarhus til Antalya. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: Aarhus - Lufthavn: Antalya.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Antalya: Antalya (AYT)

Sådan finder du billige fly fra Aarhus til Antalya

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Antalya?

januar. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Aarhus til Antalya er januar. Det dyreste tidspunkt er juni.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Aarhus til Antalya?

mandag. Den billigste dag er typisk mandag. Den dyreste dag er typisk lørdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Aarhus til Antalya?

om aftenen. Fly fra Aarhus til Antalya er ca. 47% dyrere om morgenen end om aftenen

Hvilket flyselskab er billigst til Antalya fra Aarhus?

Turkish Airlines. Turkish Airlines er det mest populære selskab, der flyver fra Aarhus til Antalya

Hvilken flyrute er billigst fra Aarhus til Antalya?

Aarhus - Antalya. Flyv fra Aarhus til Antalya for at få de bedste flypriser mellem Aarhus og Antalya

Bedste flyselskaber, der flyver fra Aarhus til Antalya

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Aarhus til Antalya med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
Turkish AirlinesPrisFra 3.306 kr.Gratis afbestillingVurdering
8,0
Søg efter fly fra Turkish Airlines

  • Er der flyselskaber på ruten fra Aarhus til Antalya, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    For at gøre det mindre stressende at booke flybilletter har nogle af de selskaber, som flyver fra Aarhus til Antalya, foretaget nogle tiltag i forbindelse med den globale pandemi. Følgende flyselskaber har måske fleksible afbestillingsregler for at imødekomme de rejsendes behov: Turkish Airlines og Pegasus Airlines.

  • Hvor langt er der fra Aarhus til Antalya med fly?

    Et fly fra Aarhus til Antalya tilbagelægger omkring 2631,3 km.


Der findes to internationale lufthavne i Antalya-provinsen: Antalya Lufthavn og Antalya Gazipaşa Lufthavn. Afstanden til Antalya by er størst fra Antalya Gazipaşa Lufthavn, som ligger tæt på den populære feriedestination Alanya. Det er muligt at køre fra Gazipaşa Lufthavn til Antalya, men det tager længere tid end fra Antalya Lufthavn. Aarhus Lufthavn er den eneste internationale lufthavn i området. Det er muligt at flyve direkte til Antalya fra København eller Billund med flyselskabet SunExpress. Hvis du gerne vil flyve fra en af disse lufthavne, er Billund Lufthavn tættest på Aarhus. Begge lufthavne er dog inden for kørselsafstand, og du kan også flyve direkte til Københavns Lufthavn fra Aarhus Lufthavn på kort tid. Du kan desuden flyve direkte til London-Stansted eller München med Ryanair eller Lufthansa fra Aarhus. Herfra kan du fortsætte din rejse til Antalya. Begge lufthavne har flere restauranter, shopping samt gode transportforbindelser til München og London.


Fra Aarhus by går lufthavnsbussen 925X direkte til Aarhus Lufthavn. Lufthavnsbus 925Xs afgangstider er tilpasset flyvetiderne for både rute- og charterfly, så du ikke behøver at vente unødvendigt. Bussen har blandt andet et stop på Aarhus Hovedbanegård. Du kan også benytte dig af Aarhus Lufthavns taxa- og limousineservices. Hvis du har din egen bil, kan du parkere den i lufthavnen under rejsen mod betaling. Når du vil til og fra Antalya Lufthavn, er der også mange transportmuligheder. Buslinjerne 600 og 800 forbinder Antalya Lufthavn til Antalyas Lara-distrikt og Antalyas store busterminal, der ligger nord for centrum. Begge busser kører mange gange dagligt. Du kan også bestille en taxa eller finde en ved ankomstområderne uden for terminalerne. Hvis du gerne vil køre selv, kan du leje en bil fra udbydere som Europcar og Avis i lufthavnen. Det er også muligt at køre i egen bil og parkere den tæt på lufthavnen mod betaling.

Aarhus Lufthavn har flere forskellige internationale destinationer afhængigt af sæsonen. Fra Aarhus Lufthavn kan du for eksempel flyve nordpå til Stockholm og Oslo, men du kan også rejse sydpå til flere solrige destinationer som Cypern, Nice og Malaga. Der afgår også fly til blandt andet Bornholm, Berlin og Gdansk. Hvis du ønsker at rejse videre fra Aarhus Lufthavn, kan du gøre det med egen bil, bus, taxa eller limousineservices, der er knyttet til lufthavnen. Aarhus Lufthavn har også en busforbindelse til Aarhus by, hvorfra du kan rejse videre til andre byer i Danmark med DSB eller forskellige busruter. Fra Aarhus Hovedbanegård finder du altså flere transportmuligheder til blandt andet København, Aalborg, Odense, Esbjerg og andre store byer i Danmark. Der er desuden gode forbindelser med både tog, bus og motorvej E45 til Tyskland. Du kan for eksempel tage et direkte tog til Hamburg fra Aarhus Hovedbanegård.


Alternative fly Aarhus-Antalya

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Istanbul
Hurtigste flyvetid3t. 00min.
Laveste pris847 kr.
Fly fra København til Antalya
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris1.127 kr.
Fly fra Billund til Istanbul
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris1.457 kr.
Fly fra Billund til Antalya
Hurtigste flyvetid3t. 50min.
Laveste pris725 kr.
Fly fra København til Izmir
Hurtigste flyvetid3t. 20min.
Laveste pris1.112 kr.
Fly fra København til Konya
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris1.033 kr.
Fly fra København til Kayseri
Hurtigste flyvetid7t. 40min.
Laveste pris1.062 kr.
Fly fra København til Ankara
Hurtigste flyvetid6t. 00min.
Laveste pris1.170 kr.
Fly fra København til Gazipaşa
Hurtigste flyvetid3t. 35min.
Laveste pris1.421 kr.
Fly fra Aalborg til Antalya
Hurtigste flyvetid9t. 20min.
Laveste pris2.095 kr.
Fly fra København til Dalaman
Hurtigste flyvetid6t. 45min.
Laveste pris1.062 kr.
Fly fra Billund til Gazipaşa
Hurtigste flyvetid8t. 25min.
Laveste pris3.746 kr.

Fly, der minder om Aarhus til Antalya

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Aarhus til Antalya

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Antalya fra Aarhus.

Fly fra Aarhus til Antalya med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly fra Aarhus til Antalya vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly fra Aarhus til Antalya. Du skal bare bruge en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.