Find billige fly til Kastamonu

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kastamonu

Få indsigter om din flyrejse til Kastamonu, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Kastamonu?

311 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Kastamonu. Dette fly er fra Izmir og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Kastamonu. Hvis du vil finde den billigste pris til Kastamonu fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Kastamonu?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Kastamonu afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Ankara Esenboga (den mest populære lufthavn i Kastamonu), så tager det 6t i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Ankara Esenboga, er den gennemsnitlige rejsetid .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kastamonu

Find de billigste fly til disse Kastamonu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ankara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kastamonu

København (CPH) til Ankara (ESB)

Fly til Kastamonu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ankara Esenboga, hvor den gennemsnitlige pris er 2.473 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kastamonu

Rejsende, som flyver til Kastamonu, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Sinop (130 km fra Kastamonu centrum), Lufthavn: Zonguldak (141 km fra Kastamonu centrum), Lufthavn: Ankara Esenboga (154 km fra Kastamonu centrum) eller Lufthavn: Merzifon (158 km fra fra Kastamonu centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Merzifon for 1.769 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Kastamonu

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kastamonu

Hvilke flyselskaber flyver til Kastamonu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kastamonu

Hvilke flyselskaber flyver til Kastamonu?

Turkish Airlines, Pegasus Airlines, SunExpress og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Kastamonu regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Kastamonu med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kastamonu


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kastamonu. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Kastamonu, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kastamonu ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kastamonu. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.