Find billige flybilletter til Izmir

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Izmir (ADB)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Izmir. De nuværende restriktioner til Izmir er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Izmir

Find de billigste fly til disse Izmir-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mytilene

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Izmir

København (CPH) til Izmir (IZM)

Fly til Izmir ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Izmir, hvor den gennemsnitlige pris er 1.679 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL IZMIR FRA KØBENHAVNfebruar25% billigereAt flyve fra København til Izmir ​​koster i gennemsnit blot 1.252 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL IZMIR FRA KØBENHAVNdecember36% dyrereDet koster cirka 2.278 kr. at flyve til Izmir ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL IZMIR FRA KØBENHAVNjuli447% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Izmir fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Izmir?

Izmir nyder godt af et middelhavsklima nærmest hele året rundt, men der kan alligevel være ret koldt om vinteren, hvor temperaturen godt kan nå under frysepunktet. Det bedste tidspunkt at rejse til Izmir er mellem juni og august, hvor der er mest sol og mindst regn. Da dette samtidig er højsæsonen kan du dog også forvente højere priser på fly såvel som hoteller i denne periode.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Izmir?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Izmir på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.252 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du bestille flyrejser til Izmir fra Danmark i marts i stedet. Fly til Izmir i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.303 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Izmir?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Izmir er 55 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.679 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Izmir fra Danmark helt ned til 1.240 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Izmir på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Izmir er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Izmir på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.938 kr.. Fly fra Danmark til Izmir på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.503 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Izmir?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Izmir normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Izmir om formiddagen helt ned til 1.625 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Izmir på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 2.214 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Izmir?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Izmir. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Izmir nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Izmir

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Izmir fundet af momondos brugere for nylig
SunExpress
16. sep.
CPH21:00København Kastrup
3t. 25min.
ADB00:25Izmir Adnan Menderes
30. sep.
ADB17:35Izmir Adnan Menderes
3t. 35min.
CPH21:10København Kastrup
1.252 kr.
Find lignende
SunExpress
28. aug.
CPH13:25København Kastrup
3t. 25min.
ADB16:50Izmir Adnan Menderes
11. sep.
ADB17:35Izmir Adnan Menderes
3t. 35min.
CPH21:10København Kastrup
1.447 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. sep.
CPH08:55København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
ADB15:20Izmir Adnan Menderes
16. sep.
ADB17:35Izmir Adnan Menderes
3t. 35min.
CPH21:10København Kastrup
1.391 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. sep.
CPH20:55København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
ADB05:20Izmir Adnan Menderes
30. sep.
ADB17:35Izmir Adnan Menderes
3t. 35min.
CPH21:10København Kastrup
1.485 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
9. sep.
CPH11:40København Kastrup
8t. 15min.
1 stop
ADB19:55Izmir Adnan Menderes
16. sep.
ADB04:35Izmir Adnan Menderes
7t. 15min.
1 stop
CPH11:50København Kastrup
1.321 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. sep.
CPH20:55København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
ADB05:20Izmir Adnan Menderes
30. sep.
ADB07:15Izmir Adnan Menderes
11t. 05min.
2 stop
CPH18:20København Kastrup
1.454 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Izmir

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Izmir, så se nogle af vores tilbud herunder fra SunExpress
SunExpress
19. aug.
CPH21:00København Kastrup
3t. 25min.
ADB00:25Izmir Adnan Menderes
SunExpress
19. aug.
CPH21:00København Kastrup
3t. 25min.
ADB00:25Izmir Adnan Menderes
SunExpress
21. aug.
CPH13:25København Kastrup
3t. 25min.
ADB16:50Izmir Adnan Menderes

Hvilke flyselskaber flyver til Izmir?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Izmir

Når rejsen går til Izmir står valget mellem flyselskaber som Lufthansa, SAS, Pegasus Airlines m.fl. Med et direkte fly til Izmir ligger rejsetiden på omtrent 3,5 time fra København.


Lufthavne tæt på Izmir

Herunder finder du alle lufthavne i Izmir samt afstand til centrum

Når du rejser til Izmir med fly lander du i Adnan Menderes lufthavn, som ligger sydvest fra byens centrum. Der går flere busser fra Izmir Lufthavn til centrum, og det tager ca. en time at komme til/fra byen, alt afhængig af trafikken.


Populære fly til Izmir

Find dine flybilletter til Izmir blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Izmir
Korteste rejsetid
3t. 25min.
Laveste pris
1.240 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Izmir?

Der er mulighed for at komme rundt i Izmir med både cykel, metro, bus, båd og endda hestevogn. De fleste foretrækker metroen, da det er den hurtigste transportløsning. Du kan tage med båd langs kysten og opleve byen fra havet eller tage med hestevognene, som bliver kaldt for The Phaetons, som kan tage dig til seværdigheder såsom klokketårnet for 33 kr. (20 tyrkiske Lira). Derudover er Izmir City Tour Bus også et populært valg blandt turister.

Det er forholdsvist billigt at køre med taxa i Izmir, når man sammenligner med danske priser. Startgebyret er på omkring 6 kr. (3,30 tyrkiske Lira), mens kilometerprisen er ca. 4,50 kr. (2,50 tyrkiske Lira).


Kan man rejse til Izmir uden pas eller visum?

Danske statsborgere behøver ikke visum, når de opholder sig mindre end 90 dage i Tyrkiet (inden for en periode på 180 dage). Du kan rejse med almindeligt nationalitetspas, forlænget dansk pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas. Dit pas skal have en udløbsdato mindst 150 dage efter din afrejsedag. Du skal dog have visum fra en tyrkisk ambassade, hvis du rejser med EU-nødpas. Derudover er det vigtigt, at du har tomme sider i dit pas.


Tips og gode råd til Izmir

Hvordan får man den billigste flybillet til Izmir?

På ruten København-Izmir får du årets billigste flybilletter i november som ligger uden for højsæsonen. Sats på at købe dine flybilletter omtrent 57-60 dage før, hvor de statistisk set plejer at være bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Izmir, marts 2018).

Hvad skal man se i Izmir?

En af byens største seværdigheder er Kislaragasi Han fra 1744, som er en sjælden osmannisk bygning, der i dag huser butikker med flotte pashminasjaler, vævede tæpper og lignende. Derudover bør du også besøge klokketårnet på Konakpladsen i hjertet af den moderne bydel. Salepçioglu-moskeen i blå og hvide farver er en af de flotteste moskeer i byen.

Aktiviteter i Izmir for børn

Du kan tage børnene med i vandland i Aqua City, som er et populært turistmål, især når temperaturen stiger til mellem 30 og 40 grader i sommerperioden. Izmir Wildlife Park er en zoologisk have med mange truede dyrearter, og det vil uden tvivl også være et sted familiens yngste medlemmer kan more sig i adskillige timer. Hvis du har taget børnene med til Izmir i vinterperioden, så kan indkøbscentret Forum Bornova også anbefales, da der er mulighed for at stå på skøjter i det smukke center.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, Tyrkiet er ikke med i EU, og derfor er du ikke dækket ind i tilfælde af tilskadekomst eller akut sygdom. Derfor bør du tegne en rejseforsikring, som er et meget billigt alternativ til en uheldig stor hospitalsregning.

Kan man drikke vand fra hanen?

Nej, det er ikke en god ide at drikke vand fra hanen i Izmir.

Giver man drikkepenge i Izmir?

De fleste giver mellem 5-10% i drikkepenge på restauranter, og du kan give mellem 5-33 kr. (20 Tyrkiske Lira) til stuetjenesten. Der er ingen kutyme for at give taxachauffører drikkepenge, da de fleste blot runder beløbet op til det nærmeste hele tal.

Hvor er der gode shoppingområder?

Izmir er også kendt som Tyrkiets Milano, da det er her den tyrkiske mode udspringer fra. Et af shoppingområderne med mest liv i Izmir er det historiske område Kemeralti, hvor der er mulighed for at købe tøj og smykker. Alsancak er Izmirs svar på Beverly Hills med designertøj og butikker som Guess, Mango og Zara. Derudover kan du også tage til Park Bornova, som er Izmirs største outlet-center med biograf, indendørs bowling og tilbud på tøj og tilbehør til outlet-priser.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class