Find billige fly til Izmir

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Izmir

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Izmir

Bedste pris på enkeltbillet

461 kr.

Bedste pris på returbillet

1.125 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 15min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Izmir fra Danmark i de seneste 72 timer er 461 kr. (København Kastrup til Izmir Adnan Menderes).
Den bedste pris på en returbillet til Izmir fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.125 kr. (København Kastrup til Izmir Adnan Menderes).
Det hurtigste fly til Izmir fra Danmark tager 3t. 15min. (København Kastrup til Izmir Adnan Menderes).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Izmir, herunder AnadoluJet, Pegasus Airlines og SunExpress.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Izmir

Find de billigste fly til disse Izmir-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mytilene

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Izmir

København (CPH) til Lufthavn: Izmir Adnan Menderes (ADB)

Fly til Izmir ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Izmir Adnan Menderes, hvor den gennemsnitlige pris er 2.194 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL IZMIR FRA KØBENHAVNmaj25% billigereAt flyve fra København til Izmir ​​koster i gennemsnit blot 1.644 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL IZMIR FRA KØBENHAVNjuli46% dyrereDet koster cirka 3.223 kr. at flyve til Izmir ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL IZMIR FRA KØBENHAVNjuli597% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Izmir fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Izmir?

Izmir nyder godt af et middelhavsklima nærmest hele året rundt, men der kan alligevel være ret koldt om vinteren, hvor temperaturen godt kan nå under frysepunktet. Det bedste tidspunkt at rejse til Izmir er mellem juni og august, hvor der er mest sol og mindst regn. Da dette samtidig er højsæsonen kan du dog også forvente højere priser på fly såvel som hoteller i denne periode.

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Izmir på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.644 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til Izmir fra Danmark i september i stedet. Fly til Izmir i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.745 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Izmir er 17 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.203 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Izmir fra Danmark helt ned til 1.125 kr. på momondo.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Izmir er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Izmir på en fredag kan finde billetter helt ned til 2.286 kr.. Fly fra Danmark til Izmir på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.784 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Izmir normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Izmir om eftermiddagen helt ned til 2.351 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Izmir på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 2.659 kr..Gode tilbud på fly til Izmir

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Izmir fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
4. sep.
CPH15:05København Kastrup
3t. 15min.
ADB18:20Izmir Adnan Menderes
22. sep.
ADB10:00Izmir Adnan Menderes
8t. 05min.
1 stop
CPH18:05København Kastrup
1.125 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. sep.
CPH19:50København Kastrup
3t. 20min.
ADB23:10Izmir Adnan Menderes
13. okt.
ADB04:55Izmir Adnan Menderes
6t. 55min.
1 stop
CPH11:50København Kastrup
1.190 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. nov.
CPH03:50København Kastrup
10t. 35min.
1 stop
ADB14:25Izmir Adnan Menderes
5. dec.
ADB00:50Izmir Adnan Menderes
9t. 35min.
1 stop
CPH10:25København Kastrup
1.197 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. sep.
CPH19:50København Kastrup
3t. 20min.
ADB23:10Izmir Adnan Menderes
11. okt.
ADB10:40Izmir Adnan Menderes
6t. 45min.
1 stop
CPH17:25København Kastrup
1.204 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. aug.
CPH15:05København Kastrup
3t. 15min.
ADB18:20Izmir Adnan Menderes
20. sep.
ADB06:50Izmir Adnan Menderes
10t. 15min.
1 stop
CPH17:05København Kastrup
1.211 kr.
Find lignende
SunExpress
2. okt.
CPH21:00København Kastrup
3t. 20min.
ADB00:20Izmir Adnan Menderes
13. okt.
ADB16:30Izmir Adnan Menderes
3t. 30min.
CPH20:00København Kastrup
1.233 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Izmir

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Izmir, så se nogle af vores tilbud herunder fra Corendon Airlines og SunExpress
Corendon Airlines
28. aug.
CPH15:05København Kastrup
3t. 15min.
ADB18:20Izmir Adnan Menderes
Corendon Airlines
21. aug.
CPH15:05København Kastrup
3t. 15min.
ADB18:20Izmir Adnan Menderes
SunExpress
6. sep.
CPH01:30København Kastrup
3t. 20min.
ADB04:50Izmir Adnan Menderes

Hvilke flyselskaber flyver til Izmir?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Izmir

Hvilke flyselskaber flyver til Izmir?

SunExpress, Corendon Airlines, Turkish Airlines og Pegasus Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Izmir regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Izmir med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Turkish Airlines-fly til Izmir

Turkish Airlines flyver omkring 77 fly til Izmir om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines var på 2.087 kr. (Billund til Izmir). Brugerne har bedømt Turkish Airlines med 8,0/10 i over 137 anmeldelser på momondo.

SunExpress-fly til Izmir

Flytilbud med SunExpress til Izmir begynder fra 1.153 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med SunExpress oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Duesseldorf Intl er det mest populære afgangssted med SunExpress til Izmir, så generelt er der større tilgængelighed. SunExpress har fået en bedømmelse på 7,3/10 i 23 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Izmir

Neden for finder du alle lufthavne i Izmir samt deres afstand til centrum

Når du rejser til Izmir med fly lander du i Adnan Menderes lufthavn, som ligger sydvest fra byens centrum. Der går flere busser fra Izmir Lufthavn til centrum, og det tager ca. en time at komme til/fra byen, alt afhængig af trafikken.


Populære fly til Izmir

Find dine flybilletter til Izmir blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Izmir
Hurtigste flyvetid3t. 15min.
Laveste pris1.197 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Izmir

Der er mulighed for at komme rundt i Izmir med både cykel, metro, bus, båd og endda hestevogn. De fleste foretrækker metroen, da det er den hurtigste transportløsning. Du kan tage med båd langs kysten og opleve byen fra havet eller tage med hestevognene, som bliver kaldt for ”The Phaetons”, som kan tage dig til seværdigheder såsom klokketårnet for 33 kr. (20 tyrkiske Lira). Derudover er Izmir City Tour Bus også et populært valg blandt turister.

Det er forholdsvist billigt at køre med taxa i Izmir, når man sammenligner med danske priser. Startgebyret er på omkring 6 kr. (3,30 tyrkiske Lira), mens kilometerprisen er ca. 4,50 kr. (2,50 tyrkiske Lira).


Visumkrav for Izmir

Danske statsborgere behøver ikke visum, når de opholder sig mindre end 90 dage i Tyrkiet (inden for en periode på 180 dage). Du kan rejse med almindeligt nationalitetspas, forlænget dansk pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas. Dit pas skal have en udløbsdato mindst 150 dage efter din afrejsedag. Du skal dog have visum fra en tyrkisk ambassade, hvis du rejser med EU-nødpas. Derudover er det vigtigt, at du har tomme sider i dit pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Izmir


De bedste oplevelser og seværdigheder i Izmir

På ruten København-Izmir får du årets billigste flybilletter i november som ligger uden for højsæsonen. Sats på at købe dine flybilletter omtrent 57-60 dage før, hvor de statistisk set plejer at være bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Izmir, marts 2018).

En af byens største seværdigheder er Kislaragasi Han fra 1744, som er en sjælden osmannisk bygning, der i dag huser butikker med flotte pashminasjaler, vævede tæpper og lignende. Derudover bør du også besøge klokketårnet på Konakpladsen i hjertet af den moderne bydel. Salepçioglu-moskeen i blå og hvide farver er en af de flotteste moskeer i byen.

Ja, Tyrkiet er ikke med i EU, og derfor er du ikke dækket ind i tilfælde af tilskadekomst eller akut sygdom. Derfor bør du tegne en rejseforsikring, som er et meget billigt alternativ til en uheldig stor hospitalsregning.

Nej, det er ikke en god ide at drikke vand fra hanen i Izmir.

De fleste giver mellem 5-10% i drikkepenge på restauranter, og du kan give mellem 5-33 kr. (20 Tyrkiske Lira) til stuetjenesten. Der er ingen kutyme for at give taxachauffører drikkepenge, da de fleste blot runder beløbet op til det nærmeste hele tal.

Izmir er også kendt som Tyrkiets Milano, da det er her den tyrkiske mode udspringer fra. Et af shoppingområderne med mest liv i Izmir er det historiske område Kemeralti, hvor der er mulighed for at købe tøj og smykker. Alsancak er Izmirs svar på Beverly Hills med designertøj og butikker som Guess, Mango og Zara. Derudover kan du også tage til Park Bornova, som er Izmirs største outlet-center med biograf, indendørs bowling og tilbud på tøj og tilbehør til outlet-priser.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Izmir med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Izmir vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Izmir og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Izmir

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Izmir

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.