Find billige fly til Izmir fra 1.314 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 7.12
tor. 14.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Izmir

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Izmir

Bedste pris på returbillet

1.314 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 20min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Izmir fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.314 kr. (København Kastrup til Izmir Adnan Menderes).
Det hurtigste fly til Izmir fra Danmark tager 3t. 20min. (København Kastrup til Izmir Adnan Menderes).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Izmir, herunder SunExpress.

Indsigter og trends for flyrejser til Izmir

Få indsigter om din flyrejse til Izmir, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Izmir?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Izmir på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.568 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Izmir fra Danmark i april i stedet. Fly til Izmir i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.691 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Izmir?

Se priser fra:

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Izmir?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Izmir normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Izmir om formiddagen helt ned til 2.112 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Izmir på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 3.174 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Izmir?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Izmir (Izmir Adnan Menderes), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 5t. 55min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Izmir?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Izmir er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.220 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Izmir

Find de billigste fly til disse Izmir-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mytilene

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Izmir

København (CPH) til Mytilene (MJT)

Fly til Izmir ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mytilene, hvor den gennemsnitlige pris er 2.119 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL IZMIR FRA KØBENHAVNmarts30% billigereAt flyve fra København til Izmir ​​koster i gennemsnit blot 1.568 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL IZMIR FRA KØBENHAVNjuli66% dyrereDet koster cirka 3.704 kr. at flyve til Izmir ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL IZMIR FRA KØBENHAVNjuli508% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Izmir fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Izmir

Izmir nyder godt af et middelhavsklima nærmest hele året rundt, men der kan alligevel være ret koldt om vinteren, hvor temperaturen godt kan nå under frysepunktet. Det bedste tidspunkt at rejse til Izmir er mellem juni og august, hvor der er mest sol og mindst regn. Da dette samtidig er højsæsonen kan du dog også forvente højere priser på fly såvel som hoteller i denne periode.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Izmir på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Izmir er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Izmir på en mandag kan finde billetter helt ned til 2.357 kr.. Fly fra Danmark til Izmir på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.459 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Izmir?

Priser for fly til Izmir blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Izmir?

Fra december 2023 er der 8 udbydere at vælge mellem for fly til Izmir.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Izmir?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Izmir hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Izmir?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Izmir rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Izmir. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Izmir

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Izmir fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
12. dec.
CPH10:10København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
ADB21:25Izmir Adnan Menderes
20. dec.
ADB07:00Izmir Adnan Menderes
8t. 05min.
1 stop
CPH13:05København Kastrup
1.314 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. dec.
CPH10:10København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
ADB21:25Izmir Adnan Menderes
21. dec.
ADB16:10Izmir Adnan Menderes
7t. 20min.
1 stop
CPH21:30København Kastrup
1.321 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. dec.
CPH10:10København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
ADB21:25Izmir Adnan Menderes
22. dec.
ADB08:15Izmir Adnan Menderes
8t. 00min.
1 stop
CPH14:15København Kastrup
1.335 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. dec.
CPH10:10København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
ADB21:25Izmir Adnan Menderes
25. dec.
ADB07:20Izmir Adnan Menderes
7t. 30min.
1 stop
CPH12:50København Kastrup
1.342 kr.
Find lignende
SunExpress
12. dec.
CPH10:10København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
ADB21:25Izmir Adnan Menderes
23. dec.
ADB11:35Izmir Adnan Menderes
3t. 40min.
CPH13:15København Kastrup
1.444 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. dec.
CPH22:15København Kastrup
24t. 30min.
2 stop
ADB00:45Izmir Adnan Menderes
25. dec.
ADB07:20Izmir Adnan Menderes
7t. 30min.
1 stop
CPH12:50København Kastrup
1.540 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Izmir

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Izmir, så se nogle af vores tilbud herunder fra CitizenPlane
CitizenPlane
CPHKøbenhavn Kastrup
5t. 55min.
ADBIzmir Adnan Menderes
CitizenPlane
CPHKøbenhavn Kastrup
6t. 35min.
IZMIzmir Alle lufthavne

Hvordan rejser jeg rundt i Izmir

Der er mulighed for at komme rundt i Izmir med både cykel, metro, bus, båd og endda hestevogn. De fleste foretrækker metroen, da det er den hurtigste transportløsning. Du kan tage med båd langs kysten og opleve byen fra havet eller tage med hestevognene, som bliver kaldt for ”The Phaetons”, som kan tage dig til seværdigheder såsom klokketårnet for 33 kr. (20 tyrkiske Lira). Derudover er Izmir City Tour Bus også et populært valg blandt turister.

Det er forholdsvist billigt at køre med taxa i Izmir, når man sammenligner med danske priser. Startgebyret er på omkring 6 kr. (3,30 tyrkiske Lira), mens kilometerprisen er ca. 4,50 kr. (2,50 tyrkiske Lira).


Visumkrav for Izmir

Danske statsborgere behøver ikke visum, når de opholder sig mindre end 90 dage i Tyrkiet (inden for en periode på 180 dage). Du kan rejse med almindeligt nationalitetspas, forlænget dansk pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas. Dit pas skal have en udløbsdato mindst 150 dage efter din afrejsedag. Du skal dog have visum fra en tyrkisk ambassade, hvis du rejser med EU-nødpas. Derudover er det vigtigt, at du har tomme sider i dit pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Izmir

Hvordan får man den billigste flybillet til Izmir?

På ruten København-Izmir får du årets billigste flybilletter i november som ligger uden for højsæsonen. Sats på at købe dine flybilletter omtrent 57-60 dage før, hvor de statistisk set plejer at være bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Izmir, marts 2018).

Hvad skal man se i Izmir?

En af byens største seværdigheder er Kislaragasi Han fra 1744, som er en sjælden osmannisk bygning, der i dag huser butikker med flotte pashminasjaler, vævede tæpper og lignende. Derudover bør du også besøge klokketårnet på Konakpladsen i hjertet af den moderne bydel. Salepçioglu-moskeen i blå og hvide farver er en af de flotteste moskeer i byen.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, Tyrkiet er ikke med i EU, og derfor er du ikke dækket ind i tilfælde af tilskadekomst eller akut sygdom. Derfor bør du tegne en rejseforsikring, som er et meget billigt alternativ til en uheldig stor hospitalsregning.

Kan man drikke vand fra hanen?

Nej, det er ikke en god ide at drikke vand fra hanen i Izmir.

Giver man drikkepenge i Izmir?

De fleste giver mellem 5-10% i drikkepenge på restauranter, og du kan give mellem 5-33 kr. (20 Tyrkiske Lira) til stuetjenesten. Der er ingen kutyme for at give taxachauffører drikkepenge, da de fleste blot runder beløbet op til det nærmeste hele tal.

Hvor er der gode shoppingområder?

Izmir er også kendt som Tyrkiets Milano, da det er her den tyrkiske mode udspringer fra. Et af shoppingområderne med mest liv i Izmir er det historiske område Kemeralti, hvor der er mulighed for at købe tøj og smykker. Alsancak er Izmirs svar på Beverly Hills med designertøj og butikker som Guess, Mango og Zara. Derudover kan du også tage til Park Bornova, som er Izmirs største outlet-center med biograf, indendørs bowling og tilbud på tøj og tilbehør til outlet-priser.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Izmir?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Izmir med fleksibel booking på momondo?

Fly til Izmir med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Izmir?

Når alle potentielle fly til Izmir vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Izmir lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Izmir og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Izmir på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.