Find billige fly til Sivas, Sivas-provinsen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sivas, Sivas-provinsen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sivas, Sivas-provinsen

Bedste pris på returbillet

2.435 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 25min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Sivas fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.435 kr. (København Kastrup til Sivas).
Det hurtigste fly til Sivas fra Danmark tager 8t. 25min. (København Kastrup til Sivas).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Sivas, herunder Pegasus Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sivas, Sivas-provinsen

Find de billigste fly til disse Sivas, Sivas-provinsen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sivas, Sivas-provinsen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sivas

København (CPH) til Sivas, Sivas-provinsen (VAS)

Fly til Sivas ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sivas, hvor den gennemsnitlige pris er 3.157 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SIVAS, SIVAS-PROVINSEN FRA KØBENHAVNnovember27% billigereAt flyve fra København til Sivas, Sivas-provinsen ​​koster i gennemsnit blot 2.319 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SIVAS, SIVAS-PROVINSEN FRA KØBENHAVNjuli46% dyrereDet koster cirka 4.602 kr. at flyve til Sivas, Sivas-provinsen ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SIVAS, SIVAS-PROVINSEN FRA KØBENHAVNjuni729% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sivas, Sivas-provinsen fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sivas, Sivas-provinsen?

Fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup til Sivas Nuri Demirag Lufthavn (VAS) skal du regne med en flyvetur, der varer fra knapt seks timer og typisk op til omkring otte timer med enkelte muligheder, som tager endnu længere. Fra Billund Lufthavn (BLL) skal du regne med, at din flyrejse tager i omegnen af 11 til 12 timer. Her kan det måske være idé i at køre til Hamborg Lufthavn (HAM), da flyveturen herfra kun tager omkring syv til otte en halv time. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) skal du regne med, at din flyrejse typisk tager omkring 11 til 12 timer. For alle lufthavne gælder, at du også vil se resultater med nogle gange betydeligt længere rejsetider. Hvilket flytilbud til Sivas i Tyrkiet, der er det bedste for dig, er individuelt, om du vil rejse billigt for enhver pris eller hurtigt for enhver pris. På momondo finder mulighederne, så du kan træffe et informeret valg.

Der er desværre ingen direkte fly fra de danske lufthavne og til Sivas. Men heldigvis kan turen typisk klares på et enkelt flyskifte eller to. Fra Københavns Lufthavn Kastrup kommer du typisk med SAS eller Lufthansa og Turkish Airlines, via München eller Amsterdam og Istanbul. Fra Billund vil du typisk komme med Lufthansa og Turkish Airlines, med mellemlandinger i Frankfurt, Stuttgart og Istanbul, derfor vil det for mange i Sydjylland kunne svare sig køre til Hamborg og flyve med Pegasus eller Turkish Airlines via en af Istanbul lufthavnene. Fra Aalborg vil du typisk flyve afsted med SAS og Turkish Airlines, med skifte i København og Istanbul. Alle lufthavnene er i den større ende, så her er gode muligheder for måske lige at få lidt mad undervejs.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Sivas, Sivas-provinsen, lå på 335 kr./pr. person fra Istanbul, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Sivas, Sivas-provinsen. Hvis du vil finde de billigste priser til Sivas, Sivas-provinsen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Sivas, Sivas-provinsen på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.319 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Sivas, Sivas-provinsen i november, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Sivas, Sivas-provinsen i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 2.326 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Sivas, Sivas-provinsen 0 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Sivas, Sivas-provinsen for 3.157 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 2.435 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Sivas, Sivas-provinsen fra Danmark på en søndag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en søndag helt ned til 3.190 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Sivas, Sivas-provinsen på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 4.105 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Når du flyver til Sivas, Sivas-provinsen fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.475 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Sivas, Sivas-provinsen på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 4.343 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Sivas, Sivas-provinsen. Hvis du har planer om at flyve til Sivas, Sivas-provinsen, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Tokat (83 km fra Sivas, Sivas-provinsen centrum).

Med en gennemsnitspris på 2.946 kr. pr. person er Lufthavn: Tokat den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Sivas, Sivas-provinsen. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Sivas, Sivas-provinsen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sivas, Sivas-provinsen fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
23. aug.
CPH08:45København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
VAS17:10Sivas
26. aug.
VAS18:40Sivas
22t. 25min.
2 stop
CPH17:05København Kastrup
2.435 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
23. aug.
CPH08:45København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
VAS17:10Sivas
26. aug.
VAS18:40Sivas
14t. 15min.
1 stop
CPH08:55København Kastrup
3.124 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. aug.
CPH01:30København Kastrup
15t. 40min.
2 stop
VAS17:10Sivas
26. aug.
VAS18:40Sivas
26t. 15min.
2 stop
CPH20:55København Kastrup
4.189 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. aug.
CPH14:15København Kastrup
15t. 00min.
2 stop
VAS05:15Sivas
26. aug.
VAS07:00Sivas
21t. 25min.
3 stop
CPH04:25København Kastrup
14.104 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Sivas, Sivas-provinsen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Sivas, Sivas-provinsen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
8t. 25min.
VASSivas

Hvilke flyselskaber flyver til Sivas, Sivas-provinsen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sivas, Sivas-provinsen

Hvilke flyselskaber flyver til Sivas, Sivas-provinsen?

Turkish Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Sivas, Sivas-provinsen. Pegasus Airlines er også et populært valg på flyrejser til Sivas, Sivas-provinsen fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Sivas, Sivas-provinsen, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Turkish Airlines-fly til Sivas, Sivas-provinsen

Turkish Airlines flyver omkring 10 fly til Sivas, Sivas-provinsen om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines var på 2.744 kr. (Billund til Sivas, Sivas-provinsen). Brugerne har bedømt Turkish Airlines med 8,1/10 i over 135 anmeldelser på momondo.

Pegasus Airlines-fly til Sivas, Sivas-provinsen

Flytilbud med Pegasus Airlines til Sivas, Sivas-provinsen begynder fra 1.406 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Pegasus Airlines oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Istanbul Sabiha Gokcen er det mest populære afgangssted med Pegasus Airlines til Sivas, Sivas-provinsen, så generelt er der større tilgængelighed. Pegasus Airlines har fået en bedømmelse på 7,0/10 i 96 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Sivas, Sivas-provinsen

Neden for finder du alle lufthavne i Sivas, Sivas-provinsen samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Sivas Nuri Demirag Lufthavn?

Lejebil eller taxi er fine muligheder for at komme fra lufthavnen og til byens centrum. Der er godt en halv times kørsel fra lufthavnen til centrum i Sivas. Havas driver lufthavnsbusser mellem lufthavnen og centrum med en rejsetid på cirka 40 minutter. Afgangene er tilpasset flytrafikken i lufthavnen, således at busserne ankommer i tide til afgange og afgår efter ankomster til lufthavnen.


Populære fly til Sivas, Sivas-provinsen

Find dine flybilletter til Sivas, Sivas-provinsen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Sivas, Sivas-provinsen
Hurtigste flyvetid8t. 25min.
Laveste pris2.435 kr.

Visumkrav for Sivas, Sivas-provinsen

Nødpas og forlængede pas accepteres både til ind- og hjemrejse, men du skal have mindst seks måneders gyldighed tilbage efter hjemrejsedagen. Ellers skal dit pas som minimum være gyldigt i 150 dage, og du skal have tomme sider i passet til stempler. Opfylder du disse krav, så kan du besøge Tyrkiet uden visum i op til 90 dage.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sivas, Sivas-provinsen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sivas, Sivas-provinsen

Sivas er beliggende næsten midt i Tyrkiet og har længe været et vigtigt punkt for transport gennem området. En af byens store attraktioner er Divriği Ulu-moskeen, der er optaget på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Moskeen blev opført sammen med hospitalet fra 1228 til 1243 og byder på en helt unik arkitektur. Kongresbygningen i byen har en særlig plads i tyrkisk historie, da det var her, at oprørsbevægelsen mødtes i 1919, som jo førte til omstyrtningen af det Osmanniske rige og dannelsen af det moderne Tyrkiet. I dag er der etnografisk museum i stueetagen, mens førstesalen er indrettet til Atatürks kongresmuseet, hvor du også kan se Atatürks studiekammer og soverum. I centrum af byen er guvernørens palads bestemt også et besøg værd. Det ligger ved Republikpladsen, hvor du også finder mange gågader med gode mulighed for shopping og for at nyde stemningen i et af de mange tehuse ved pladsen. Naturen i og omkring byen bør man absolut også unde sig tid til at opleve. Her er Paşabahce-parken er en populær mulighed.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Sivas på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Sivas, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Sivas. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Sivas, Sivas-provinsen

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Sivas, Sivas-provinsen

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.