Find billige flybilletter til Atlanta

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Atlanta (ATL)
tir.. 2.3.
tir.. 9.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Atlanta. De nuværende restriktioner til Atlanta er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Atlanta

Find de billigste fly til disse Atlanta-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Atlanta

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Atlanta

København (CPH) til Atlanta (ATL)

Fly til Atlanta ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Atlanta Hartsfield Jackson, hvor den gennemsnitlige pris er 4.209 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ATLANTA FRA KØBENHAVNmarts9% billigereAt flyve fra København til Atlanta ​​koster i gennemsnit blot 3.824 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ATLANTA FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 5.832 kr. at flyve til Atlanta ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ATLANTA FRA KØBENHAVNoktober284% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Atlanta fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Atlanta?

Hvilket er det absolut billigste fly til Atlanta?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Atlanta for 309 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Atlanta. Hvis du vil finde den billigste pris til Atlanta fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Atlanta?

Den billigste måned at flyve til Atlanta fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.824 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Atlanta i marts, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Atlanta i november har en gennemsnitlig pris på omkring 3.867 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Atlanta?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Atlanta 57 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Atlanta for 4.209 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Atlanta helt ned til 2.863 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Atlanta på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Atlanta er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Atlanta på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 4.064 kr.. Fly fra Danmark til Atlanta på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 4.358 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Atlanta?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Atlanta på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Atlanta på dette tidspunkt kan findes helt ned til 3.880 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 4.353 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Atlanta?

I de varmere måneder synes folk omkring Atlanta, at parker som Centennial Olympic Park er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til Atlanta i april eller oktober.

Hvornår er det bedst at flyve til Atlanta for at gå på sightseeing?

De fleste af dem, der bruger momondo, synes, at marts, maj og november er det bedste tidspunkt at flyve til Atlanta på for at se seværdigheder som f.eks. Centennial Olympic Park. Temperaturen i Atlanta er normalt under 21 °C, men det er stadig lunt, og sandsynligheden for regn er kun moderat.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Atlanta?

Lufthavn: Atlanta De Kalb/Peachtree, Lufthavn: Macon Middle Georgia Regional, Lufthavn: Columbus Metropolitan Area eller Lufthavn: Chattanooga Lovell Field kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Atlanta.

Findes der en billigere måde at flyve til Atlanta på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Atlanta De Kalb/Peachtree for 705 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Atlanta?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Atlanta. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang.

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Atlanta nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Atlanta Hartsfield Jackson

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Atlanta Hartsfield Jackson fundet af momondos brugere for nylig
Delta
7. apr.
02:00
København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
16:15
Atlanta Hartsfield Jackson
15. apr.
08:55
Atlanta Hartsfield Jackson
16t. 35min.
2 stop
01:30
København Kastrup
4.027 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. apr.
02:00
København Kastrup
20t. 30min.
1 stop
22:30
Atlanta Hartsfield Jackson
20. apr.
13:29
Atlanta Hartsfield Jackson
12t. 01min.
1 stop
01:30
København Kastrup
3.966 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. apr.
07:50
København Kastrup
14t. 40min.
1 stop
22:30
Atlanta Hartsfield Jackson
19. apr.
16:05
Atlanta Hartsfield Jackson
20t. 45min.
1 stop
12:50
København Kastrup
3.867 kr.
Find lignende
Air Canada
4. maj
07:20
København Kastrup
17t. 48min.
2 stop
01:08
Atlanta Hartsfield Jackson
10. maj
05:25
Atlanta Hartsfield Jackson
18t. 30min.
1 stop
23:55
København Kastrup
4.033 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. apr.
02:00
København Kastrup
20t. 30min.
1 stop
22:30
Atlanta Hartsfield Jackson
17. apr.
16:05
Atlanta Hartsfield Jackson
20t. 45min.
1 stop
12:50
København Kastrup
3.990 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. apr.
07:50
København Kastrup
26t. 43min.
2 stop
10:33
Atlanta Hartsfield Jackson
17. apr.
16:05
Atlanta Hartsfield Jackson
20t. 45min.
1 stop
12:50
København Kastrup
4.003 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Atlanta Hartsfield Jackson

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Atlanta, så se nogle af vores tilbud herunder fra Delta
Delta
9. mar.
01:50
København Kastrup
15t. 51min.
2 stop
17:41
Atlanta Hartsfield Jackson
2.888 kr.
Find lignende
Delta
9. mar.
01:50
København Kastrup
16t. 16min.
1 stop
18:06
Atlanta Hartsfield Jackson
2.851 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. mar.
06:45
København Kastrup
41t. 43min.
3 stop
00:28
Atlanta Hartsfield Jackson
10.099 kr.
Find lignende

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class