Find billige flybilletter til Montevideo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Montevideo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Montevideo

Bedste pris på enkeltbillet

5.555 kr.

Hurtigste flyvetid

21t. 30min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Montevideo fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.555 kr. (København Kastrup til Montevideo Carrasco).
Det hurtigste fly til Montevideo fra Danmark tager 21t. 30min. (København Kastrup til Montevideo Carrasco).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Montevideo, herunder KLM og Iberia.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Montevideo

Find de billigste fly til disse Montevideo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Montevideo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Montevideo

København (CPH) til Montevideo (MVD)

Fly til Montevideo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Montevideo Carrasco, hvor den gennemsnitlige pris er 8.553 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTEVIDEO FRA KØBENHAVNaugust16% billigereAt flyve fra København til Montevideo ​​koster i gennemsnit blot 7.214 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTEVIDEO FRA KØBENHAVNapril47% dyrereDet koster cirka 12.578 kr. at flyve til Montevideo ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MONTEVIDEO FRA KØBENHAVNdecember273% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Montevideo fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Montevideo?

Flyver du fra København til Carrasco Internationale Lufthavn (MVD) i Montevideo, skal du regne med en flyvetid på mellem 21 og 25 timer, med en enkelt mellemlanding undervejs. Starter din rejse i Billund, skal du regne med mellem 22 og 26 timer for flyvningen, med to stop undervejs. Fra Aalborg vil turen typisk tage mellem 22 og 32 timer. Også fra Aalborg, skal du regne med to mellemlandinger. Der kan altså være stor forskel på din rejsetid, alt efter hvor du flyver fra, og hvilken rute du skal med. Se de bedste muligheder på momondo.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Montevideo. Med afgang fra København, kan du nøjes med en enkelt mellemlanding, hvis du flyver via Madrid-Barajas (MAD). Det er også muligt at flyve via Amsterdam (AMS) og Sao Paulo Guarulhos (GRU) i Brasilien, men her vil din samlede rejsetid typisk være en del længere. Fra Billund vil din flyrejse ofte tage dig via Frankfurt (FRA) og herefter Sao Paulo, mens det fra Aalborg vil være via Amsterdam og Sao Paulo. På momondo kan du sammenligne de forskellige muligheder, og finde den rejse, der passer bedst til dig.

Den billigste måned at flyve til Montevideo fra Danmark er i august. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 7.214 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Montevideo i august, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Montevideo i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 7.263 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Montevideo er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 8.553 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Montevideo fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 7.734 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 10.505 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Montevideo.

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Montevideo normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Montevideo om aftenen helt ned til 8.049 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Montevideo på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 10.642 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Montevideo. Hvis du har planer om at flyve til Montevideo, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Punta Del Este (100 km fra Montevideo centrum).Gode tilbud på fly til Montevideo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Montevideo fundet af momondos brugere for nylig
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 45min.
MVDMontevideo Carrasco

Find de billigste enkeltbilletter til Montevideo

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Montevideo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Iberia og KLM
KLM
23. okt.
CPH05:25København Kastrup
43t. 30min.
2 stop
MVD00:55Montevideo Carrasco
5.555 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. okt.
CPH05:25København Kastrup
61t. 35min.
2 stop
MVD19:00Montevideo Carrasco
5.633 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH12:15København Kastrup
30t. 45min.
2 stop
MVD19:00Montevideo Carrasco
6.162 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Montevideo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Montevideo

Hvilke flyselskaber flyver til Montevideo?

For fly fra Danmark til Montevideo, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Iberia, KLM, Lufthansa og Air Europa. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

KLM-fly til Montevideo

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Montevideo på momondo er KLM, som flyver 12 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Buenos Aires J. Newbery, hvor det bedste tilbud på KLM-fly til Montevideo kostede 7.980 kr. (returrejse fra København Kastrup til Montevideo fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 133 anmeldelser af KLM giver momondo-brugere bedømmelsen 7,7.

Lufthansa-fly til Montevideo

Lufthansa flyver normalt til Montevideo 4 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Montevideo fra Sao Paulo Guarulhos Intl. Lufthansa (bedømmelse: 7,3, 308 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Montevideo, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er fundet på momondo til Montevideo, var fra København Kastrup (7.959 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Montevideo

Neden for finder du alle lufthavne i Montevideo samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man fra Carrasco Internationale Lufthavn til centrum af Montevideo?

Skal du besøge Uruguays hovedstad, lander du i Carrasco Internationale Lufthavn i bydelen af samme navn. Fra lufthavnen er der omkring 20 kilometer til centrum af Montevideo. Du kan vælge at tage turen med bus, hvor der er tre forskellige selskaber at vælge imellem. CUTCSA er selskabet, der fokuserer på Montevideo, mens de to andre selskaber også kører til større byer i nærheden. Tager du en taxa, finder du dem ude foran ankomsthallen. Du kan også vælge at booke din taxa inde fra hovedterminalen. Taxaerne kører fra lufthavnen til fast pris, som du kan betale med kort eller kontant. Vil du helst selv sidde bag rattet, når du skal opleve Montevideo, så finder du biludlejningsbureauerne i ankomsthallen, hvor flere af de største internationale bureauer er repræsenteret. Du har også mulighed for at benytte dig af delebilstjenester, så som Uber, der er tilgængelige i Uruguay.


Populære fly til Montevideo

Find dine flybilletter til Montevideo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Montevideo
Hurtigste flyvetid25t. 45min.
Laveste pris8.202 kr.

Visumkrav for Montevideo

Nej, det er visumfrit at besøge Uruguay i op til 90 dage. Det kræver blot et gyldigt pas. Uruguay anerkender også forlængede pas, mens provisoriske pas og EU-nødpas kun anerkendes ved udrejse til Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Montevideo


De bedste oplevelser og seværdigheder i Montevideo

Uruguay er en lidt overset perle blandt sine store naboer, Argentina og Brasilien. Det er der absolut ingen grund til. Montevideo er en af de smukkeste byer i Sydamerika, og først på listen hos mange er en tur på Rambla de Montevideo ud mod Atlanterhavet. En af de bedste måder at opleve Montevideo på, er med en guidet gåtur, der tager dig forbi mange af byens historiske bygninger og museer. På Museo Nacional de Artes Visuales, finder du Uruguays største samling af malerier af landets største kunstnere. Cowboys har en stor plads i Uruguays historie, og på Museo del Gaucho i Heber paladset, kan du lære meget mere om deres rolle. Montevideos største torv, Plaza Independencia, fejres Uruguays frihedshelt José Artigas med en 17 meter høj statue. Under statuen findes et mausoleum, hvor en 24 timers æresvagt passer på Artigas jordiske rester. Når sulten melder sig, så prøv den prisvindende El Tio Bistro på Rizal, hvor stemningen er intim og kvaliteten er helt i top. Ellers besøg Primuseum, hvor menuen er latinamerikansk, og hvor du også kan være heldig at opleve en tango-opvisning til maden.


Find billige flybilletter til andre byer i Uruguay

Uruguay er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Montevideo. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Montevideo på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Montevideo, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Montevideo lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Montevideo og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.