Find billige flybilletter til Esbjerg

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Esbjerg. De nuværende restriktioner til Esbjerg er baseret på Danmark rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Danmark

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Esbjerg?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Esbjerg?

    Brugere, der bestiller rejser til Esbjerg fra Berlin, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Esbjerg. Hvis du vil finde den billigste pris til Esbjerg fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Esbjerg?

    Rejsende, som flyver til Esbjerg, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Billund (53 km fra Esbjerg centrum), Lufthavn: Karup (101 km fra Esbjerg centrum) eller Lufthavn: Sønderborg (102 km fra Esbjerg centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Esbjerg på?

    Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Esbjerg Lufthavn: Esbjerg, hvor gennemsnitsprisen er 2.398 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Esbjerg?

På nuværende tidspunkt inkluderer Danmark rejserestriktioner rejser til Esbjerg. Indrejserestriktioner

Danske statsborgere og bosiddende kan stadig vende tilbage til Danmark når som helst. Rejsende, der ikke er statsborgere eller beboere, kan stadig rejse ind i Danmark med et værdigt formål. Der kræves bevis for at demonstrere et Værdigt formål. Eksempler på 'værdige formål' inkluderer arbejde eller studier i Danmark, transport af varer og forskellige familierelaterede grunde, for eksempel at besøge et familiemedlem eller en partner, der er bosiddende i Danmark. Den fulde liste over 'værdige formål' kan ændres og kan findes href = "https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark/persons-resident-in-countries-outside -of-danmark "> her .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 24 timer før ankomst. Rejsende, der flyver fra Grønland og Færøerne, rådes også til at foretage en PCR-test inden for 72 timer efter indrejse i Danmark. Rejser, der tidligere er blevet smittet med COVID-19 og derfor ikke er i stand til at præsentere et negativt testresultat, skal præsentere et positivt COVID- 19 testresultat fra en test udført mellem 14 dage og otte uger før flyvningen. Disse passagerer opfattes ikke længere som værende smitsomme.

Karantænekrav

Rejsende skal tage en hurtigtest, inden de forlader lufthavnen. Alle rejsende er underlagt en 10-dages selvisolering. De kan tage en PCR-test på dag 4 for at forkorte perioden. Der er nogle undtagelser, herunder dem, der leverer varer og tjenester ind/ud af Danmark.

Transitregler

Rejsende, der vender tilbage til deres hjemland, kan rejse gennem Danmark. Alle rejsende der rejser eller rejser til/fra Danmark skal bære masker på alle tidspunkter på fly og i lufthavnen.

Hvis du planlægger rejser til Esbjerg nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Esbjerg


Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?