Find billige fly til Aarhus fra 618 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 9.12
lør. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Aarhus

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Aarhus

Bedste pris på enkeltbillet

618 kr.

Bedste pris på returbillet

1.202 kr.

Hurtigste flyvetid

0t. 35min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Aarhus fra Danmark i de seneste 72 timer er 618 kr. (København Kastrup til Aarhus).
Den bedste pris på en returbillet til Aarhus fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.202 kr. (København Kastrup til Aarhus).
Det hurtigste fly til Aarhus fra Danmark tager 0t. 35min. (København Kastrup til Aarhus).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Aarhus, herunder Scandinavian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Aarhus

Få indsigter om din flyrejse til Aarhus, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Aarhus?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Aarhus fra Danmark, med flest priser fundet omkring 968 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Aarhus i marts, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 982 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Aarhus?

Brugere, der booker rejser til Aarhus fra Birmingham, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Aarhus. Hvis du vil finde den billigste pris til Aarhus fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Aarhus på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Aarhus fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.017 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.104 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Aarhus.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Aarhus?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Aarhus på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Aarhus om formiddagen helt ned til 1.076 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.169 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Aarhus?

Rejsetiden fra Danmark til Aarhus afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Billund tager det i gennemsnit 3t. 50min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Aalborg til Billund. Billund er den mest populære lufthavn i Aarhus.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Aarhus?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Aarhus fra Danmark er 43 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.076 kr..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Aarhus

Hvor lang tid tager det at flyve til Aarhus?

En flyrejse til Aarhus er nem og bekvem. Du kan vælge flyvninger til Aarhus Lufthavn (AAR) i Danmark fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup flere gange om ugen. Turen tager typisk under en time uden stop på vejen. Din flyrejse til Aarhus tager dig altså fra den ene ende af Danmark til den anden på rekordtid. Hvis du vil flyve til Aarhus fra Aalborg Lufthavn (AAL), tager turen omkring tre timer. Du finder flere ugentlige afgange, der med kun et enkelt stop på vejen, tager dig til smilenes by. De mange afgange gør det muligt at finde et flytilbud til Aarhus, præcist når det passer dig.

Hvorfra flyver man direkte til Aarhus?

Du kan flyve direkte til Aarhus fra Københavns Lufthavn. Turen er hurtig, og der er ingen mellemlandinger på vejen. Når du ankommer i Københavns Lufthavn, kan du gå direkte fra metroen gennem sikkerhedskontrollen, hvorefter du hurtigt kan sætte dig ind i flyet. Hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn til Aarhus Lufthavn, har du en enkelt mellemlanding på vejen, nemlig i København. Afhængigt at mellemlandingens varighed kan turen tage alt mellem tre og fem timer. Du har mulighed for at vælge mellem et stort antal afgange til Aarhus Lufthavn flere gange dagligt.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Aarhus?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Aarhus. Hvis du har planer om at flyve til Aarhus, kan du overveje at booke flyrejse til Karup Lufthavn (69 km fra Aarhus centrum), Odense Hans Christian Andersen Lufthavn (76 km fra Aarhus centrum), Billund Lufthavn (80 km fra Aarhus centrum), Aalborg Lufthavn (106 km fra Aarhus centrum) eller Esbjerg Lufthavn (125 km fra Aarhus centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Aarhus på?

Du kan finde tilbud til Aarhus Lufthavn for 664 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Aarhus Lufthavn?

Priser for fly til Aarhus Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Aarhus Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Aarhus Lufthavn er 6 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Aarhus Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Aarhus Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Aarhus Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Aarhus Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Aarhus Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Aarhus

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Aarhus fundet af momondos brugere for nylig
Scandinavian Airlines
4. jan.
CPH20:45København Kastrup
0t. 40min.
AAR21:25Aarhus
7. jan.
AAR15:35Aarhus
0t. 40min.
CPH16:15København Kastrup
1.202 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
6. jan.
CPH09:05København Kastrup
0t. 40min.
AAR09:45Aarhus
6. mar.
AAR15:05Aarhus
0t. 35min.
CPH15:40København Kastrup
1.250 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
9. maj
CPH14:40København Kastrup
0t. 35min.
AAR15:15Aarhus
9. maj
AAR21:20Aarhus
0t. 35min.
CPH21:55København Kastrup
1.752 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
18. jan.
CPH21:00København Kastrup
18t. 40min.
2 stop
AAR15:40Aarhus
20. jan.
AAR16:00Aarhus
0t. 40min.
CPH16:40København Kastrup
1.971 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. maj
CPH08:45København Kastrup
6t. 00min.
1 stop
AAR14:45Aarhus
9. maj
AAR21:20Aarhus
0t. 35min.
CPH21:55København Kastrup
2.548 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
18. jan.
CPH19:05København Kastrup
20t. 35min.
1 stop
AAR15:40Aarhus
20. jan.
AAR16:00Aarhus
0t. 40min.
CPH16:40København Kastrup
2.892 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Aarhus

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Aarhus, så se nogle af vores tilbud herunder fra Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
14. dec.
CPH08:30København Kastrup
0t. 40min.
AAR09:10Aarhus
Scandinavian Airlines
18. apr.
CPH14:40København Kastrup
0t. 35min.
AAR15:15Aarhus
Scandinavian Airlines
6. jan.
CPH14:50København Kastrup
0t. 40min.
AAR15:30Aarhus

Visumkrav for Aarhus

Er der krav til pas og visum for at komme til Aarhus?

Når du rejser mellem to danske byer, uanset om det er med fly, tog, bus eller bil, så skal du ikke søge om visum. Det er heller ikke nødvendigt at have dit pas med dig, men du skal kunne identificere dig selv, så et billet-id som fx et kørekort er nødvendigt. Hvis du vælger at leje en bil, kan visse selskaber bede om yderligere legitimation, fx dit pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Aarhus

Hvad kan man se i Aarhus?

Aarhus er en by med noget for hele familien. Byen er kendt for at have museer i verdensklasse samt et bredt udvalg af shoppingmuligheder, smukke havneområder og masser af natur lige i nærheden. Byen har en høj koncentration af studerende, hvilket giver den et ungdommeligt vibe. Fra Aarhus bymidte er du i gåafstand til de fleste store attraktioner i byen som Den Gamle By og ARoS, hvor Moesgaard Museum samt forlystelsesparken Tivoli Friheden ligger lidt uden for centrum. Du kan også nyde flere ugentlige koncerter i Musikhuset Aarhus. Hvis du vil have mest ud af Aarhus by, kan du tage din morgenkaffe eller eftermiddagssnack med dig til Væksthusene i den botaniske have. Du kan nyde en stille slentretur i husenes fire klimazoner og nyde væksternes skønhed. Der sker meget i smilenes by. Året rundt kan du opleve festivaller, koncerter, teaterforestillinger og markeder. Blomsterfestivallen, Food Week, Aarhus Festuge og SPOT festival er bare nogle af de mange årlige begivenheder, du kan deltage i.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Aarhus?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Aarhus på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Aarhus, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Aarhus med fleksibel booking på momondo?

Fly til Aarhus med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Aarhus?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Aarhus. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Aarhus lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Aarhus er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Aarhus på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.