Find billige fly til Slovenien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Slovenien.
Se nuværende rejserestriktioner for Slovenien

De billigste fly til byer i Slovenien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Slovenien fra Danmark
Ljubljana
Ljubljana

Brugbar information om dit fly til Slovenien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Slovenien
  • Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Slovenien?

    Slovenien er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (198%) er Ljubljana den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Slovenien er Maribor og Portorož.

  • Hvad er det billigste fly til Slovenien?

    De billigste flybilletter til Slovenien fundet fornyligt af momondo brugere er 432 kr. med easyJet, 552 kr. med Air Serbia og 795 kr. med Air France.


Kan jeg flyve til Slovenien fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Slovenien

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Slovenien.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Slovenien.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Slovenien.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Slovenien?

Hjemrejse til Danmark fra Slovenien

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Slovenien skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Slovenien er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Slovenien nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Slovenien

Find fly til disse populære byer i Slovenien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Slovenien

Se de billigste flyrejser til Slovenien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnLjubljana760 kr.
AalborgLjubljana2.326 kr.
AarhusLjubljana2.588 kr.

Flyrejser til Slovenien er ofte lidt overset, da dette lille eventyrland ikke får så megen opmærksomhed som eksempelvis nabolandene Italien og Kroatien. Der er dog masser af grunde til at tage på rejse til Slovenien, da landet består af mange spændende regioner med hver deres type landskab. Bjerge, bakker, skov og strand er blot nogle af de ting, der kendetegner landet, hvilket indbyder til trekking, cykelture samt besøg til et af landets mange slotte. En rejse med fly til Slovenien bringer dig i det hele taget til et land i romantiske kulisser. Hovedstaden Ljubljana er den primære destination for de fleste turister, men du kan også flyve indenrigs til eksempelvis Maribor, der er den næststørste by. Det letteste er at anvende priskalenderen, der viser de billigste dage. Når du er landet med fly til Slovenien, kan du opleve forskellige temperaturforskelle rundt omkring i landet. Især kyststrækningen på ca. 46 km ud til Adriaterhavet er attraktiv for turister, der ønsker en badeferie. I den nordlige del af landet er det generelt køligere grundet Alperne, hvor der også falder mest nedbør. I den sydvestlige del kan du opleve det smukke og unikke landskab, der består af et kalkstensunderlag med grotter og vandløb nedenunder. Sæsonerne i Slovenien minder en del om de danske med fire årstider. Dermed kan du med fordel booke dine flybilletter til Slovenien med afrejse om sommeren, hvor højsæsonen varer fra juni til august.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Slovenien?

Fra Danmark kan du nyde godt af hurtige, direkte rejser med fly til Slovenien. Flyselskaber som SAS og Adria Airways har direkte afgange fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Ljubljana. Fra de øvrige danske lufthavne findes der udelukkende flyselskaber, der tilbyder rejser til Slovenien med stop undervejs. Vælg i den forbindelse blandt selskaber som Lufthansa, easyJet, LOT Polish Airlines samt flere andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Slovenien?

Rejser til Slovenien med direkte fly fra Københavns Lufthavn til Ljubljana tager ca. en time og 50 minutter. Rejser du eksempelvis fra Billund Lufthavn til Maribor, så tager den hurtigste rejse ca. syv timer grundet mellemlandinger undervejs.

Hvilken årstid skal man rejse til Slovenien?

En badeferie ved Adriaterhavet foregår bedst om sommeren fra juni til august, hvor det er varmt og solrigt i Slovenien. Foråret og efteråret er også to populære sæsoner, hvor vejret er mildere og dermed ideelt til udendørsaktiviteter i bakker og bjerge. Derudover indbyder det alpine klima om vinteren tilmed til skiferie i det bjergrige terræn.


Populære ruter til Slovenien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Ljubljana
Hurtigste flyvetid8t. 10min.
Laveste pris760 kr.
Fly fra Aarhus til Ljubljana
Hurtigste flyvetid19t. 40min.
Laveste pris2.588 kr.
Fly fra Aalborg til Ljubljana
Hurtigste flyvetid11t. 20min.
Laveste pris3.202 kr.

Find fly til Slovenien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Slovenien