Find billige fly til Slovenien fra 691 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 9.12
lør. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Slovenien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Slovenien

Bedste pris på enkeltbillet

691 kr.

Bedste pris på returbillet

1.177 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 25min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Slovenien fra Danmark i de seneste 72 timer er 691 kr. (København Kastrup til Ljubljana Joze Pucnik).
Den bedste pris på en returbillet til Slovenien fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.177 kr. (København Kastrup til Ljubljana Joze Pucnik).
Det hurtigste fly til Slovenien fra Danmark tager 4t. 25min. (København Kastrup til Ljubljana Joze Pucnik).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Slovenien, herunder Lufthansa, SWISS og LOT.

Indsigter og trends for flyrejser til Slovenien

Få indsigter om din flyrejse til Slovenien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Slovenien?

Slovenien er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (100%) er Ljubljana den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Slovenien er Portorož og Maribor.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Slovenien?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Slovenien (Ljubljana Joze Pucnik), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 4t. 25min. og .

Hvilke flyselskaber flyver til Slovenien?

Ud af 6 flyselskaber der flyver til Slovenien, er Lufthansa, LOT og Brussels Airlines de foretrukne i henhold til vores brugerdata. Lufthansa er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 41% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Slovenien.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Slovenien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Slovenien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Slovenien fra Danmark
Ljubljana
Ljubljana

Brugbar information om dit fly til Slovenien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Slovenien

Hvad er det billigste fly til Slovenien?

De billigste flybilletter til Slovenien fundet fornyligt af momondo brugere er 1.023 kr. med SWISS, 1.043 kr. med Lufthansa og 1.058 kr. med Brussels Airlines.

Hvad er den mest populære lufthavn i Slovenien at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Slovenien?

Overvej at bestille fly til Slovenien på en onsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en fredag. Prøv at undgå at bestille fly til Slovenien på en søndag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Slovenien?

Priser for fly til Slovenien opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Slovenien?

Fra december 2023 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Slovenien.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Slovenien?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Slovenien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Slovenien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Slovenien kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Slovenien. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Slovenien

Find fly til disse populære byer i Slovenien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Slovenien

Se de billigste flyrejser til Slovenien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnLjubljana4t. 25min.1.054 kr.
AarhusLjubljana22t. 00min.2.341 kr.
AalborgLjubljana7t. 25min.3.265 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Slovenien

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Slovenien?

Fra Danmark kan du nyde godt af hurtige, direkte rejser med fly til Slovenien. Flyselskaber som SAS og Adria Airways har direkte afgange fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Ljubljana. Fra de øvrige danske lufthavne findes der udelukkende flyselskaber, der tilbyder rejser til Slovenien med stop undervejs. Vælg i den forbindelse blandt selskaber som Lufthansa, easyJet, LOT Polish Airlines samt flere andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Slovenien?

Rejser til Slovenien med direkte fly fra Københavns Lufthavn til Ljubljana tager ca. en time og 50 minutter. Rejser du eksempelvis fra Billund Lufthavn til Maribor, så tager den hurtigste rejse ca. syv timer grundet mellemlandinger undervejs.

Hvilken årstid skal man rejse til Slovenien?

En badeferie ved Adriaterhavet foregår bedst om sommeren fra juni til august, hvor det er varmt og solrigt i Slovenien. Foråret og efteråret er også to populære sæsoner, hvor vejret er mildere og dermed ideelt til udendørsaktiviteter i bakker og bjerge. Derudover indbyder det alpine klima om vinteren tilmed til skiferie i det bjergrige terræn.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Slovenien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Slovenien?

    Søg tilbud på fly til Slovenien. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Slovenien med momondo?

    Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter med ét klik. Med muligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer fra vores 30 internationale markeder, giver vi dig en bred vifte af tilbud, så du kan skræddersy din rejse.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Slovenien?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Slovenien med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Slovenien med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Slovenien?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Slovenien.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Slovenien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Slovenien. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Slovenien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.