Find billige flybilletter til Metz

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Metz

Find de billigste fly til disse Metz-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Strasbourg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Metz

København (CPH) til Strasbourg (SXB)

Fly til Metz ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Strasbourg Entzheim, hvor den gennemsnitlige pris er 1.774 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Metz?

Flyvningen fra Danmark til den franske by Metz kan have vidt forskellig varighed. Den hurtigste forbindelse kan du sætte sammen, så du er fremme på mindre end 10 timer, mens det også er muligt at få sat rejsen sammen, så du med mellemlandinger og ventetid er på farten i helt op til 30 timer, før du ankommer til Metz Nancy-Lorraine Lufthavn (ETZ). Der er flere forskellige flyselskaber, som kan sætte din rejse sammen og give dig et godt flytilbud til Metz. De indebærer typisk en mellemlanding i enten Paris eller Marseille, før du er fremme i Metz, men der er mange fleksible muligheder for at sætte rejsen sammen, som du ønsker det.

Der er ingen direkte flyrejser mellem Danmark og Metz, men du kan komme frem til Frankrig med mellemlandinger. Du kan flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) med Air France, som tager dig til Paris og Charles De Gaulle Lufthavn og videre til Marseille, hvor du skifter til Twin Jet, som sender dig til din destination. Flyver du fra Aalborg Lufthavn (AAL), kan du med benytte Danish Air, som flyver dig til København, og dérfra kan du rejse samme rute som nævnt ovenfor med Air France via Paris og Marseille og endelig med Twin Jet det sidste stykke til Metz Lufthavn. Er dine billetter gyldige med afgang fra Billund Lufthavn (BLL), må du flyve til Venedig med Ryanair og derefter med Easyjet til Paris, hvorfra du skifter til et tog for at komme helt frem til Metz.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Metz for 97 kr./person, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Metz. Hvis du vil finde den billigste pris til Metz fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Épinal Mirecourt, Lufthavn: Strasbourg Entzheim eller Lufthavn: Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Metz.

Den billigste lufthavn i nærheden af Metz er normalt Lufthavn: Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry med en gennemsnitspris på 1.899 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Lufthavne i nærheden af Metz

Neden for finder du alle lufthavne i Metz samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Metz Lufthavn?

Når du er vel fremme i Metz Nancy-Lorraine Lufthavn, er en god mulighed for at komme videre de shuttlebusser, der kører fra lufthavnen til togstationen i Metz, som ligger centralt og med let adgang til resten af byen. Du kan på forhånd reservere en shuttlebus, men de kører som regel, så afgangene passer med afgang og ankomst af fly i lufthavnen. Du kan også hoppe på en taxa fra lufthavnen, hvor der er tre selskaber, som officielt opererer. De holder lige ved udgangen af lufthavnsterminalen, og turen ind til byen vil typisk følge rute A31 eller D913. Lufthavnen har også et udbud af udlejningsfirmaer, hvor du kan leje en bil. De holder også til i ankomsthallen, og skal du i bil ind til centrum, kører du gerne af de førnævnte A31 eller D913.


Visumkrav for Metz

Når du rejser fra Danmark til Frankrig, er der ingen krav om nogen form for visum. Du skal dog være i besiddelse af et gyldigt pas, og det skal have en gyldighed, der strækker sig hele dit opholds varighed.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Metz


De bedste oplevelser og seværdigheder i Metz

Metz er historisk set en spændende by med vigtige funktioner i jernalderen og status som metropol i Romerriget. I dag er det en moderne by med klassisk arkitektur, spændende natteliv og et rigt kulturliv. Besøg for eksempel byens Cathedrale St. Etienne, der kærligt kaldes Guds Lanterne og er et gotisk bygningsværk fra det 13. århundrede. Byen har en lillebror til Paris’ Pompidou-center, og i Centre-Pompidou-Metz kan du opleve samtidskunst og både et enormt auditorium og et teater. I Imperial-kvarteret kan du nyde en fantastisk blanding af traditionelle palæer, slotte fra middelalderen og art deco-bygninger. Glem heller ikke en tur i Jardin d’Amour – Kærlighedshaven – hvor Temple Neuf troner midt i floden Mosel. Kirken er ud over et sted at bede også vært for kulturarrangementer. Endelig er der Opera-Theatre de Metz Metropole, som er et ældre, men stadig meget aktivt operahus.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Metz. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Metz på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Metz, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Metz er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.