Find billige fly til Metz

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 30.9
lør. 7.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Metz

Få indsigter om din flyrejse til Metz, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Metz på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Metz?

Rejsetiden fra Danmark til Metz varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Strasbourg Entzheim (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 7t. 50min.. En anden populær rute fra Danmark til Metz er at flyve fra Billund til Strasbourg Entzheim, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Metz

Find de billigste fly til disse Metz-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Strasbourg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Metz

København (CPH) til Strasbourg (SXB)

Fly til Metz ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Strasbourg Entzheim, hvor den gennemsnitlige pris er 2.082 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Metz

Hvor lang tid tager det at flyve til Metz?

Flyvningen fra Danmark til den franske by Metz kan have vidt forskellig varighed. Den hurtigste forbindelse kan du sætte sammen, så du er fremme på mindre end 10 timer, mens det også er muligt at få sat rejsen sammen, så du med mellemlandinger og ventetid er på farten i helt op til 30 timer, før du ankommer til Metz Nancy-Lorraine Lufthavn (ETZ). Der er flere forskellige flyselskaber, som kan sætte din rejse sammen og give dig et godt flytilbud til Metz. De indebærer typisk en mellemlanding i enten Paris eller Marseille, før du er fremme i Metz, men der er mange fleksible muligheder for at sætte rejsen sammen, som du ønsker det.

Hvorfra flyver man direkte til Metz?

Der er ingen direkte flyrejser mellem Danmark og Metz, men du kan komme frem til Frankrig med mellemlandinger. Du kan flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) med Air France, som tager dig til Paris og Charles De Gaulle Lufthavn og videre til Marseille, hvor du skifter til Twin Jet, som sender dig til din destination. Flyver du fra Aalborg Lufthavn (AAL), kan du med benytte Danish Air, som flyver dig til København, og dérfra kan du rejse samme rute som nævnt ovenfor med Air France via Paris og Marseille og endelig med Twin Jet det sidste stykke til Metz Lufthavn. Er dine billetter gyldige med afgang fra Billund Lufthavn (BLL), må du flyve til Venedig med Ryanair og derefter med Easyjet til Paris, hvorfra du skifter til et tog for at komme helt frem til Metz.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Metz?

Épinal Mirecourt Lufthavn, Strasbourg Entzheim Lufthavn eller Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Metz.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Metz-Nancy-Lorraine Lufthavn?

Priser for fly til Metz-Nancy-Lorraine Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Metz-Nancy-Lorraine Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Metz-Nancy-Lorraine Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Metz-Nancy-Lorraine Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Metz-Nancy-Lorraine Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Metz-Nancy-Lorraine Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Metz?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Metz

Hvilke flyselskaber flyver til Metz?


Visumkrav for Metz

Er der krav til pas og visum for at komme til Metz?

Når du rejser fra Danmark til Frankrig, er der ingen krav om nogen form for visum. Du skal dog være i besiddelse af et gyldigt pas, og det skal have en gyldighed, der strækker sig hele dit opholds varighed.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Metz


De bedste oplevelser og seværdigheder i Metz

Hvad kan man se i Metz?

Metz er historisk set en spændende by med vigtige funktioner i jernalderen og status som metropol i Romerriget. I dag er det en moderne by med klassisk arkitektur, spændende natteliv og et rigt kulturliv. Besøg for eksempel byens Cathedrale St. Etienne, der kærligt kaldes Guds Lanterne og er et gotisk bygningsværk fra det 13. århundrede. Byen har en lillebror til Paris’ Pompidou-center, og i Centre-Pompidou-Metz kan du opleve samtidskunst og både et enormt auditorium og et teater. I Imperial-kvarteret kan du nyde en fantastisk blanding af traditionelle palæer, slotte fra middelalderen og art deco-bygninger. Glem heller ikke en tur i Jardin d’Amour – Kærlighedshaven – hvor Temple Neuf troner midt i floden Mosel. Kirken er ud over et sted at bede også vært for kulturarrangementer. Endelig er der Opera-Theatre de Metz Metropole, som er et ældre, men stadig meget aktivt operahus.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Metz?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Metz. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Metz med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Metz på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Metz?

Når du har udført en søgning efter fly til Metz, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Metz lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Metz er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Metz på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.