Find billige flybilletter til Mulhouse

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Mulhouse. De nuværende restriktioner til Mulhouse er baseret på Frankrig rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mulhouse

Find de billigste fly til disse Mulhouse-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Strasbourg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mulhouse

København (CPH) til Strasbourg (SXB)

Fly til Mulhouse ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Strasbourg Entzheim, hvor den gennemsnitlige pris er 1.457 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MULHOUSE FRA KØBENHAVNjanuar50% billigereAt flyve fra København til Mulhouse ​​koster i gennemsnit blot 453 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MULHOUSE FRA KØBENHAVNoktober113% dyrereDet koster cirka 1.921 kr. at flyve til Mulhouse ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MULHOUSE FRA KØBENHAVNfebruar980% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mulhouse fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mulhouse?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Mulhouse?

    Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Mulhouse fra Nice for 432 kr.. Det er 81% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Mulhouse. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Mulhouse fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mulhouse?

    Lufthavn: Strasbourg Entzheim, Lufthavn: Épinal Mirecourt eller Lufthavn: Metz Metz-Nancy-Lorraine kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mulhouse.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Mulhouse på?

    Lufthavn: Mulhouse EuroAirport har en gennemsnitspris på 2.141 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Mulhouse. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Mulhouse?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Mulhouse. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Mulhouse nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mulhouse