Find billige flybilletter til Mulhouse

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 2.11
tir. 9.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Mulhouse.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mulhouse

Find de billigste fly til disse Mulhouse-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Strasbourg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mulhouse

København (CPH) til Strasbourg (SXB)

Fly til Mulhouse ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Strasbourg Entzheim, hvor den gennemsnitlige pris er 1.483 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MULHOUSE FRA KØBENHAVNjanuar50% billigereAt flyve fra København til Mulhouse ​​koster i gennemsnit blot 462 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MULHOUSE FRA KØBENHAVNoktober113% dyrereDet koster cirka 1.955 kr. at flyve til Mulhouse ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MULHOUSE FRA KØBENHAVNfebruar980% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mulhouse fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mulhouse?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Mulhouse?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Mulhouse fra Hamborg for 682 kr.. Det er 83% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Mulhouse. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Mulhouse fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Mulhouse?

  januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Mulhouse fra Danmark, med flest priser fundet omkring 462 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Mulhouse i januar, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 532 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mulhouse?

  Lufthavn: Strasbourg Entzheim, Lufthavn: Épinal Mirecourt eller Lufthavn: Metz Metz-Nancy-Lorraine kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mulhouse.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Mulhouse på?

  Lufthavn: Metz Metz-Nancy-Lorraine har en gennemsnitspris på 3.639 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Mulhouse. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Mulhouse EuroAirport fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Mulhouse EuroAirport

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Mulhouse EuroAirport.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført less than 72 timer inden afrejse til Mulhouse EuroAirport.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Mulhouse EuroAirport.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Mulhouse EuroAirport?

Hjemrejse til Danmark fra Mulhouse EuroAirport

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Mulhouse EuroAirport skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 24 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Mulhouse EuroAirport er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Mulhouse nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Mulhouse?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mulhouse
 • Hvilke flyselskaber flyver til Mulhouse?

  Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Mulhouse fra Danmark, easyJet, KLM og SWISS. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mulhouse