Find billige fly til Nice

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Nice

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nice

Bedste pris på enkeltbillet

261 kr.

Bedste pris på returbillet

565 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 20min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Nice fra Danmark i de seneste 72 timer er 261 kr. (København Kastrup til Nice).
Den bedste pris på en returbillet til Nice fra Danmark i de seneste 72 timer er 565 kr. (København Kastrup til Nice).
Det hurtigste fly til Nice fra Danmark tager 2t. 20min. (København Kastrup til Nice).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Nice, herunder Norwegian, Ryanair og easyJet.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nice

Find de billigste fly til disse Nice-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nice

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nice

København (CPH) til Nice (NCE)

Fly til Nice ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nice, hvor den gennemsnitlige pris er 1.730 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NICE FRA KØBENHAVNjanuar38% billigereAt flyve fra København til Nice ​​koster i gennemsnit blot 1.065 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NICE FRA KØBENHAVNjuli67% dyrereDet koster cirka 2.885 kr. at flyve til Nice ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NICE FRA KØBENHAVNjuli485% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nice fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nice?

I det sydøstligste hjørne af Frankrig finder man Nice der lokker turister til med sin placering ud til Middelhavet, og skønne klima. Højsæsonen strækker sig fra maj og frem til august, og disse fire måneder er også det bedste tidspunkt at rejse på, når man vil ned til sol og varme. April og september er også glimrende måneder at rejse i, men der kan vejret være lidt mere omskifteligt.

Den franske riviera byder på en cool VIP-atmosfære med promenader, solbadning og bar-liv i selskab med Matisse og Chagall.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Nice for 180 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nice. Hvis du vil finde den billigste pris til Nice fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Nice på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.065 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Nice med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.276 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 50 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Nice. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.730 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 565 kr..

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Nice på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.823 kr.. Fly fra Danmark til Nice på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.188 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Nice på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Nice om morgenen helt ned til 1.896 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Nice, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.094 kr. pr. billet.

Rejsende, som flyver til Nice, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Toulon Hyeres (113 km fra Nice centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Toulon Hyeres for 2.479 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Nice

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nice fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
21. okt.
CPH06:30København Kastrup
2t. 20min.
NCE08:50Nice
28. okt.
NCE17:40Nice
2t. 15min.
CPH19:55København Kastrup
Norwegian
21. okt.
CPH14:40København Kastrup
2t. 20min.
NCE17:00Nice
28. okt.
NCE17:40Nice
2t. 15min.
CPH19:55København Kastrup
Norwegian
21. okt.
CPH06:30København Kastrup
2t. 20min.
NCE08:50Nice
28. okt.
NCE17:40Nice
2t. 15min.
CPH19:55København Kastrup
Norwegian
21. okt.
CPH06:30København Kastrup
2t. 20min.
NCE08:50Nice
28. okt.
NCE17:40Nice
2t. 15min.
CPH19:55København Kastrup
Flere flyselskaber
12. sep.
BLL10:10Billund
7t. 20min.
1 stop
NCE17:30Nice
15. sep.
NCE06:45Nice
11t. 20min.
1 stop
BLL18:05Billund
Flere flyselskaber
12. sep.
BLL10:10Billund
7t. 20min.
1 stop
NCE17:30Nice
16. sep.
NCE04:50Nice
11t. 35min.
1 stop
BLL16:25Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Nice

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Nice, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Ryanair
24. sep.
CPH18:55København Kastrup
23t. 20min.
1 stop
NCE18:15Nice
Norwegian
24. okt.
CPH14:40København Kastrup
2t. 20min.
NCE17:00Nice
Flere flyselskaber
18. sep.
BLL06:15Billund
12t. 00min.
1 stop
NCE18:15Nice

Hvilke flyselskaber flyver til Nice?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nice

Hvilke flyselskaber flyver til Nice?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Nice fra Danmark, Norwegian, Scandinavian Airlines, Lufthansa og KLM. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Norwegian Air International-fly til Nice

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Nice på momondo er Norwegian Air International, som flyver 14 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra København Kastrup, hvor det bedste tilbud på Norwegian Air International-fly til Nice kostede 1.731 kr. (returrejse fra Aalborg til Nice fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 29 anmeldelser af Norwegian Air International giver momondo-brugere bedømmelsen 9,1.

Transavia-fly til Nice

Et andet populært valg for fly til Nice er Transavia (8,5/10, 19 anmeldelser). De fleste Transavia-fly, der lander i Nice, kommer fra Eindhoven, men der er 7 Transavia-fly til Nice fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Transavia, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.711 kr. (København Kastrup til Nice, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Nice

Neden for finder du alle lufthavne i Nice samt deres afstand til centrum

Nice Lufthavn – også kendt som Nice Côte d’Azur – er den tredje mest travle i hele Frankrig, da byens beliggenhed trækker rejsende til fra nær og fjern. Lufthavnens navn leder også tankerne hen på nabobyerne som hippe Cannes og Monaco, der danner trekløver med Nice på Rivieraen.

Når du skal fra lufthavnen ind til centrum, er det både billigst og hurtigst at tage en af de lokale busser i form af nummer 23, 52, 59 eller 70 til en pris på ca. 11 DKK og en rejsetid på ca. 45 minutter.


Populære fly til Nice

Find dine flybilletter til Nice blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Nice
Hurtigste flyvetid2t. 20min.
Laveste pris790 kr.
Fly fra Billund til Nice
Hurtigste flyvetid4t. 05min.
Laveste pris645 kr.
Fly fra Aalborg til Nice
Hurtigste flyvetid11t. 15min.
Laveste pris877 kr.
Fly fra Aarhus til Nice
Hurtigste flyvetid5t. 40min.
Laveste pris2.384 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Nice

I selve turistområderne samt i bykernen er det lettest at komme omkring til fods, så du kan slentre i eget tempo og både nyde arkitekturen og vejret på samme tid. Skal du ud på længere strækninger byder Nice på et veludviklet offentligt transportsystem i form af busser og moderne sporvogne, der til en pris på ca. 11 DKK pr. billet bringer dig rundt til flere af byens seværdigheder.

Ønsker man lidt mere motion, så er cykelleje også en nem måde at komme omkring på. Nice har sit eget moderne udlejningssystem kaldet Vélobleu, hvor du kan betale direkte med et kreditkort. Ønsker du at opleve mere af den franske riviera, så er billeje en oplagt løsning.


Visumkrav for Nice

Da Frankrig er medlem af Schengenaftalen, kan danske statsborgere rejse med fly til Nice uden visum. Husk gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele opholdet. Det anbefales også, at du tjekker op med den franske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nice


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nice

Byens placering helt i Sydøstfrankrig gør Nice til en populær sommerdestination for både turister og jetsettere, og i sommeren og det tidlige efterår når priserne deres højeste. Skal du finde de billigste flybilletter til Nice er det månederne marts og november du typisk skal tage et nærmere kig på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Nice, februar 2018).

Selvom fly til Nice er lig med sol og sommer og man dermed kunne fristes til at dase den dagen lang, så bør du også unde dig selv nogle kulturelle højdepunkter i form af f.eks. museumsbesøg på Matisse- og Marc Chagall museet. En gåtur langs byens ikoniske hovedåre Promenade des Anglais er også et hit, da den på indbydende vis løber parallelt med kysten. Frankrig er generelt kendt for sine mange markeder, hvor Cours Saleya er et af de største og mest populære i Nice. Vejret i sydøst Frankrig er fantastisk til badeture, og her er strande som Beau Rivage Beach og Lenval Beach to oplagte muligheder.

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld eller skader.

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Nice.

I Nice er et servicetillæg inklusive på regningen, men mange vælger at give 5-10% ekstra, hvis de er tilfreds med betjeningen.

Rue Paradis, Avenue Jean Medecin, Rue de Verdun samt Rue Massena er nogle af de populære shoppinggader.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Nice, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Nice, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Nice, som overholder denne regel.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Nice.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Nice, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Nice spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Nice

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Nice

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.