Find billige flybilletter til Nice

Returrejse
Economy
Portland (PDX)
Nice (NCE)
tir.. 3.8.
tir.. 10.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Nice. De nuværende restriktioner til Nice er baseret på Frankrig rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nice

Find de billigste fly til disse Nice-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nice

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nice

København (CPH) til Nice (NCE)

Fly til Nice ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nice, hvor den gennemsnitlige pris er 1.300 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NICE FRA KØBENHAVNnovember28% billigereAt flyve fra København til Nice ​​koster i gennemsnit blot 940 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NICE FRA KØBENHAVNjuli42% dyrereDet koster cirka 1.849 kr. at flyve til Nice ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NICE FRA KØBENHAVNjuli560% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nice fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nice?

I det sydøstligste hjørne af Frankrig finder man Nice der lokker turister til med sin placering ud til Middelhavet, og skønne klima. Højsæsonen strækker sig fra maj og frem til august, og disse fire måneder er også det bedste tidspunkt at rejse på, når man vil ned til sol og varme. April og september er også glimrende måneder at rejse i, men der kan vejret være lidt mere omskifteligt.

Den franske riviera byder på en cool VIP-atmosfære med promenader, solbadning og bar-liv i selskab med Matisse og Chagall.

Hvilket er det absolut billigste fly til Nice?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Nice for 268 kr./person, hvilket er 87% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nice. Hvis du vil finde den billigste pris til Nice fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nice?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Nice på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 940 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Nice med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.015 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Nice?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Nice. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.300 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 595 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nice på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Nice på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.212 kr.. Fly fra Danmark til Nice på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.437 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nice?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Nice på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Nice om formiddagen helt ned til 1.112 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Nice, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.468 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nice?

Rejsende, som flyver til Nice, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Toulon Hyeres (113 km fra Nice centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Nice på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Toulon Hyeres for 2.092 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Nice?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Nice. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Nice nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Nice

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nice fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
14. aug.
CPH02:15København Kastrup
2t. 20min.
NCE04:35Nice
21. aug.
NCE05:20Nice
2t. 15min.
CPH07:35København Kastrup
Norwegian
25. aug.
CPH06:30København Kastrup
2t. 20min.
NCE08:50Nice
1. sep.
NCE09:30Nice
2t. 15min.
CPH11:45København Kastrup
Norwegian
17. aug.
CPH06:30København Kastrup
2t. 20min.
NCE08:50Nice
26. aug.
NCE09:30Nice
2t. 15min.
CPH11:45København Kastrup
Norwegian
12. aug.
CPH02:15København Kastrup
2t. 20min.
NCE04:35Nice
17. aug.
NCE09:30Nice
2t. 15min.
CPH11:45København Kastrup
Norwegian
14. aug.
CPH02:15København Kastrup
2t. 20min.
NCE04:35Nice
21. aug.
NCE05:20Nice
2t. 15min.
CPH07:35København Kastrup
Norwegian
18. aug.
CPH06:30København Kastrup
2t. 20min.
NCE08:50Nice
21. aug.
NCE05:20Nice
2t. 15min.
CPH07:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Nice

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Nice, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian
Norwegian
21. aug.
CPH02:20København Kastrup
2t. 20min.
NCE04:40Nice
Norwegian
20. sep.
CPH06:30København Kastrup
2t. 20min.
NCE08:50Nice
Norwegian
5. sep.
CPH02:00København Kastrup
2t. 20min.
NCE04:20Nice

Hvilke flyselskaber flyver til Nice?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Nice

Når turen går til Nice står valgene mellem flyselskaber som SWISS, Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Air Berlin m.fl. SAS og Norwegian er blandt de flyselskaber der har direkte fly til Nice, og her er rejsetiden ca. 2 timer og 15 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Nice samt afstand til centrum

Nice Lufthavn – også kendt som Nice Côte d’Azur – er den tredje mest travle i hele Frankrig, da byens beliggenhed trækker rejsende til fra nær og fjern. Lufthavnens navn leder også tankerne hen på nabobyerne som hippe Cannes og Monaco, der danner trekløver med Nice på Rivieraen.

Når du skal fra lufthavnen ind til centrum, er det både billigst og hurtigst at tage en af de lokale busser i form af nummer 23, 52, 59 eller 70 til en pris på ca. 11 DKK og en rejsetid på ca. 45 minutter (Information tjekket 07/06/2017).


Populære fly til Nice

Find dine flybilletter til Nice blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Nice
Korteste rejsetid
2t. 20min.
Laveste pris
665 kr.
Fly fra Billund til Nice
Korteste rejsetid
4t. 25min.
Laveste pris
721 kr.
Fly fra Aalborg til Nice
Korteste rejsetid
5t. 45min.
Laveste pris
1.486 kr.
Fly fra Aarhus til Nice
Korteste rejsetid
8t. 55min.
Laveste pris
1.899 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Nice?

I selve turistområderne samt i bykernen er det lettest at komme omkring til fods, så du kan slentre i eget tempo og både nyde arkitekturen og vejret på samme tid. Skal du ud på længere strækninger byder Nice på et veludviklet offentligt transportsystem i form af busser og moderne sporvogne, der til en pris på ca. 11 DKK pr. billet bringer dig rundt til flere af byens seværdigheder.

Ønsker man lidt mere motion, så er cykelleje også en nem måde at komme omkring på. Nice har sit eget moderne udlejningssystem kaldet Vélobleu, hvor du kan betale direkte med et kreditkort. Ønsker du at opleve mere af den franske riviera, så er billeje en oplagt løsning.


Kan man rejse til Nice uden pas eller visum?

Da Frankrig er medlem af Schengenaftalen, kan danske statsborgere rejse med fly til Nice uden visum. Husk gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele opholdet. Det anbefales også, at du tjekker op med den franske ambassade inden afrejse.


Tips og gode råd til Nice

Hvordan får man den billigste flybillet til Nice?

Byens placering helt i Sydøstfrankrig gør Nice til en populær sommerdestination for både turister og jetsettere, og i sommeren og det tidlige efterår når priserne deres højeste. Skal du finde de billigste flybilletter til Nice er det månederne marts og november du typisk skal tage et nærmere kig på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Nice, februar 2018).

Hvad skal man se i Nice?

Selvom fly til Nice er lig med sol og sommer og man dermed kunne fristes til at dase den dagen lang, så bør du også unde dig selv nogle kulturelle højdepunkter i form af f.eks. museumsbesøg på Matisse- og Marc Chagall museet. En gåtur langs byens ikoniske hovedåre Promenade des Anglais er også et hit, da den på indbydende vis løber parallelt med kysten. Frankrig er generelt kendt for sine mange markeder, hvor Cours Saleya er et af de største og mest populære i Nice. Vejret i sydøst Frankrig er fantastisk til badeture, og her er strande som Beau Rivage Beach og Lenval Beach to oplagte muligheder.

Aktiviteter for børn

Parc Phoenix er et perfekt sted for børn, da der både er springvand og fontæner, de  kan bade i, legeplads, samt masser af dyr som ænder, svaner og mange andre ting at kigge på. Lidt uden for byen finder man Aquasplash – et kæmpe udendørs vandland for børn i alle aldre.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld eller skader.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Nice.

Giver man drikkepenge i Nice?

I Nice er et servicetillæg inklusive på regningen, men mange vælger at give 5-10% ekstra, hvis de er tilfreds med betjeningen.

Hvor er der god shopping?

Rue Paradis, Avenue Jean Medecin, Rue de Verdun samt Rue Massena er nogle af de populære shoppinggader.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class