Find billige flybilletter til Rennes

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Rennes (RNS)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Rennes. De nuværende restriktioner til Rennes er baseret på Frankrig rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rennes

Find de billigste fly til disse Rennes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rennes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rennes

København (CPH) til Nantes (NTE)

Fly til Rennes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nantes Atlantique, hvor den gennemsnitlige pris er 759 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RENNES FRA KØBENHAVNseptember26% billigereAt flyve fra København til Rennes ​​koster i gennemsnit blot 1.269 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RENNES FRA KØBENHAVNaugust26% dyrereDet koster cirka 2.160 kr. at flyve til Rennes ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RENNES FRA KØBENHAVNseptember466% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rennes fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rennes?

Hvilket er det absolut billigste fly til Rennes?

129 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Rennes. Dette fly er fra Tanger og er 95% billigere end de fleste andre flyrejser til Rennes. Hvis du vil finde den billigste pris til Rennes fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rennes?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Rennes fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.269 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Rennes i september, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Rennes i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 1.471 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rennes på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Rennes fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.433 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.118 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rennes?

Når du flyver til Rennes fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.553 kr. for fly med afgang om morgenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Rennes på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 2.819 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rennes?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Rennes. Hvis du har planer om at flyve til Rennes, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Dinard Pleurtuit (61 km fra Rennes centrum), Lufthavn: Saint-Nazaire Montoir (96 km fra Rennes centrum), Lufthavn: Nantes Atlantique (107 km fra Rennes centrum), Lufthavn: Angers Marce (118 km fra Rennes centrum) eller Lufthavn: Lorient Lann Bihoue (137 km fra Rennes centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Rennes på?

Lufthavn: Dinard Pleurtuit har en gennemsnitspris på 1.256 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Rennes. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Rennes?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Rennes. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Rennes nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Rennes Saint Jacques

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rennes Saint Jacques fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
12. nov.
CPH01:00København Kastrup
7t. 15min.
2 stop
RNS08:15Rennes Saint Jacques
19. nov.
RNS13:25Rennes Saint Jacques
14t. 40min.
1 stop
CPH04:05København Kastrup
1.379 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. nov.
CPH01:00København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
RNS08:40Rennes Saint Jacques
19. nov.
RNS13:25Rennes Saint Jacques
14t. 40min.
1 stop
CPH04:05København Kastrup
1.276 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. nov.
CPH01:00København Kastrup
7t. 15min.
2 stop
RNS08:15Rennes Saint Jacques
19. nov.
RNS13:00Rennes Saint Jacques
17t. 20min.
2 stop
CPH06:20København Kastrup
1.581 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. nov.
CPH17:50København Kastrup
18t. 55min.
3 stop
RNS12:45Rennes Saint Jacques
19. nov.
RNS01:25Rennes Saint Jacques
9t. 00min.
2 stop
CPH10:25København Kastrup
2.740 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Rennes Saint Jacques

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Rennes, så se nogle af vores tilbud herunder.
easyJet
23. jul.
CPH05:35København Kastrup
7t. 30min.
1 stop
RNS13:05Rennes Saint Jacques
KLM
25. jun.
CPH02:00København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
RNS09:40Rennes Saint Jacques
1.160 kr.
Find lignende
KLM
28. aug.
CPH13:30København Kastrup
20t. 10min.
1 stop
RNS09:40Rennes Saint Jacques
1.044 kr.
Find lignende

Populære fly til Rennes

Find dine flybilletter til Rennes blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rennes
Korteste rejsetid
7t. 40min.
Laveste pris
1.276 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class