Find billige fly til Rennes fra 1.903 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Rennes

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Rennes

Bedste pris på returbillet

1.903 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 25min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Rennes fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.903 kr. (København Kastrup til Rennes Saint Jacques).
Det hurtigste fly til Rennes fra Danmark tager 15t. 25min. (København Kastrup til Rennes Saint Jacques).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Rennes, herunder Lufthansa.

Indsigter og trends for flyrejser til Rennes

Få indsigter om din flyrejse til Rennes, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rennes?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Rennes fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.038 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Rennes i november, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Rennes i september har en gennemsnitlig pris på omkring 2.087 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rennes på?

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Rennes fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 2.287 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.299 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rennes?

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Rennes?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 37 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Rennes. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.695 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rennes

Find de billigste fly til disse Rennes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rennes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rennes

København (CPH) til Nantes (NTE)

Fly til Rennes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nantes Atlantique, hvor den gennemsnitlige pris er 2.208 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RENNES FRA KØBENHAVNnovember25% billigereAt flyve fra København til Rennes ​​koster i gennemsnit blot 2.038 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RENNES FRA KØBENHAVNjuli21% dyrereDet koster cirka 3.269 kr. at flyve til Rennes ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RENNES FRA KØBENHAVNjuli573% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rennes fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Rennes

Hvor lang tid tager det at flyve til Rennes?

Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH) til Rennes-Saint-Jacques Lufthavn (RNS) eller Rennes Bretagne Lufthavn, som den også kaldes, vil din flyvetid typisk være omkring syv timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) vil flyvningen tage mellem syv og otte timer med et enkelt eller to stop undervejs. Starter din rejse i Aalborg (AAL), tager turen typisk mellem syv og ti timer med to mellemlandinger. Står der afgang fra Aarhus (AAR) på dine flybilletter, vil flyrejsen vare 12 timer eller mere og have flere mellemlandinger.

Kan man flyve direkte fra Danmark til Rennes?

På nuværende tidspunkt er der desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Rennes i Frankrig. Har du fundet et flytilbud fra København, vil du typisk skulle mellemlande i Paris Charles De Gaulle. Det er også muligt at mellemlande i den noget mindre lufthavn Paris-Orly Lufthavn, men her vil rejsetiden være noget længere. Fra Billund vil du enten mellemlande i Paris eller i både Amsterdam og Paris. Når du flyver fra Aalborg, vil du skulle mellemlande to gange. Enten i Amsterdam og Paris eller Amsterdam og Toulouse eller Lyon.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rennes?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Rennes. Hvis du har planer om at flyve til Rennes, kan du overveje at booke flyrejse til Dinard Pleurtuit Lufthavn (61 km fra Rennes centrum), Saint-Nazaire Montoir Lufthavn (96 km fra Rennes centrum), Nantes Atlantique Lufthavn (107 km fra Rennes centrum), Angers Marce Lufthavn (118 km fra Rennes centrum) eller Lorient Lann Bihoue Lufthavn (137 km fra Rennes centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Rennes Saint Jacques Lufthavn?

Priser for fly til Rennes Saint Jacques Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Rennes Saint Jacques Lufthavn?

Fra september 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Rennes Saint Jacques Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Rennes Saint Jacques Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Rennes Saint Jacques Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Rennes Saint Jacques Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Rennes Saint Jacques Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Rennes Saint Jacques Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Rennes

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rennes fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
19. okt.
CPH19:00København Kastrup
15t. 25min.
2 stop
RNS16:25Rennes Saint Jacques
22. okt.
RNS14:25Rennes Saint Jacques
16t. 40min.
2 stop
CPH07:05København Kastrup
1.903 kr.
Find lignende
Lufthansa
19. okt.
CPH15:10København Kastrup
19t. 15min.
1 stop
RNS16:25Rennes Saint Jacques
22. okt.
RNS14:25Rennes Saint Jacques
13t. 45min.
2 stop
CPH04:10København Kastrup
1.953 kr.
Find lignende
Lufthansa
19. okt.
CPH10:50København Kastrup
23t. 35min.
1 stop
RNS16:25Rennes Saint Jacques
22. okt.
RNS14:25Rennes Saint Jacques
22t. 25min.
1 stop
CPH12:50København Kastrup
2.583 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. okt.
CPH12:55København Kastrup
21t. 30min.
2 stop
RNS16:25Rennes Saint Jacques
22. okt.
RNS14:25Rennes Saint Jacques
22t. 00min.
3 stop
CPH12:25København Kastrup
4.536 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Rennes

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Rennes, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
41t. 15min.
RNSRennes Saint Jacques

Hvilke flyselskaber flyver til Rennes?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rennes

Hvilke flyselskaber flyver til Rennes?

KLM-fly til Rennes

11 KLM-fly flyver til Rennes i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Paris Charles De Gaulle til Rennes, der er den mest populære rute, som KLM har til Rennes. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Rennes, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.505 kr. og afgik fra Aalborg. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,5/10 af 355 af vores brugere.

Air France-fly til Rennes

Flytilbud med Air France til Rennes begynder fra 1.825 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Billund. I en normal uge er flypriserne med Air France oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Lyon Saint Exupery er det mest populære afgangssted med Air France til Rennes, så generelt er der større tilgængelighed. Air France har fået en bedømmelse på 7,3/10 i 483 anmeldelser.


Populære fly til Rennes

Find dine flybilletter til Rennes blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rennes
Hurtigste flyvetid41t. 15min.
Laveste pris1.896 kr.

Visumkrav for Rennes

Skal man bruge pas og visum for at besøge Rennes?

Frankrig er en del af Schengen-samarbejdet, og derfor kan du opholde dig visumfrit i Rennes. For længere ophold skal du registrere dig hos de lokale myndigheder. Husk dit pas, der skal være gyldigt i hele opholdsperioden. Danske forlængede pas og provisoriske pas anerkendes til både ind- og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rennes


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rennes

Hvad bør man opleve i Rennes?

Rennes er Bretagnes charmerende hovedby i det vestlige Frankrig og en by fyldt med historie og kultur. På listen over de bedste seværdigheder i Rennes finder du den historiske bymidte, hvor flere af bygningerne dateres tilbage til middelalderen. Her er et væld af caféer og restauranter. Midt i bymidten finder du også Parc du Thabor, som er en af Frankrigs skønneste parker, der nok er smukkest om foråret og sommeren, men et besøg værd hele året. I rosenhaven finder du mere end 2.000 forskellige sorter. Tæt på parken ligger Parlement de Bretagne, der tidligere var hovedsæde for den administrative og juridiske myndighed i Bretagne, inden de formelt blev indlemmet i den franske stat i 1790. Et par gader syd for Parlement de Bretagne ligger Musée des Beaux-Arts, der er et elegant kunstmuseum fra 1700-tallet, hvor du finder værker af blandt andre Picasso og Peter Paul Rubens, men også keltiske håndværk fra de tidlige indbyggere i Bretagne. Gastronomisk er Rennes et fantastisk område, og hvor Michelin-kokken Virginie Giboire har åbnet Racines. Det betyder ’rødder’ på fransk, og her hylder hun hjembyen Rennes. Du finder Racines på 12 rue de l’Arsenal. Bretagne er ikke et vinområde. Til gengæld finder du mange små bryggerier, og det nu Carlsberg-ejede Kronenbourg stammer fra Rennes. Prøv for eksempel AMROK på Rue de Brest. Her udbydes mere end 200 forskellige øl.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Rennes?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Rennes. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Rennes med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Rennes på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Rennes?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Rennes.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Rennes lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Rennes er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rennes på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.