Find billige flybilletter til Rennes

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Rennes

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Rennes

Bedste pris på enkeltbillet

1.057 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 20min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Rennes fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.057 kr. (København Kastrup til Rennes Saint Jacques).
Det hurtigste fly til Rennes fra Danmark tager 7t. 20min. (København Kastrup til Rennes Saint Jacques).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Rennes, herunder easyJet.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rennes

Find de billigste fly til disse Rennes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rennes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rennes

København (CPH) til Nantes (NTE)

Fly til Rennes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nantes Atlantique, hvor den gennemsnitlige pris er 1.995 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RENNES FRA KØBENHAVNjanuar23% billigereAt flyve fra København til Rennes ​​koster i gennemsnit blot 2.028 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RENNES FRA KØBENHAVNnovember47% dyrereDet koster cirka 3.872 kr. at flyve til Rennes ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RENNES FRA KØBENHAVNjuli323% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rennes fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rennes?

Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH) til Rennes-Saint-Jacques Lufthavn (RNS) eller Rennes Bretagne Lufthavn, som den også kaldes, vil din flyvetid typisk være omkring syv timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) vil flyvningen tage mellem syv og otte timer med et enkelt eller to stop undervejs. Starter din rejse i Aalborg (AAL), tager turen typisk mellem syv og ti timer med to mellemlandinger. Står der afgang fra Aarhus (AAR) på dine flybilletter, vil flyrejsen vare 12 timer eller mere og have flere mellemlandinger.

På nuværende tidspunkt er der desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Rennes i Frankrig. Har du fundet et flytilbud fra København, vil du typisk skulle mellemlande i Paris Charles De Gaulle. Det er også muligt at mellemlande i den noget mindre lufthavn Paris-Orly Lufthavn, men her vil rejsetiden være noget længere. Fra Billund vil du enten mellemlande i Paris eller i både Amsterdam og Paris. Når du flyver fra Aalborg, vil du skulle mellemlande to gange. Enten i Amsterdam og Paris eller Amsterdam og Toulouse eller Lyon.

186 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Rennes. Dette fly er fra Barcelona og er 92% billigere end de fleste andre flyrejser til Rennes. Hvis du vil finde den billigste pris til Rennes fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Rennes fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.028 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Rennes i januar, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Rennes i september har en gennemsnitlig pris på omkring 2.191 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 52 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Rennes. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.637 kr..

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Rennes fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 2.144 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.141 kr..

Når du flyver til Rennes fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.985 kr. for fly med afgang om aftenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Rennes på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.815 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Rennes. Hvis du har planer om at flyve til Rennes, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Dinard Pleurtuit (61 km fra Rennes centrum), Lufthavn: Saint-Nazaire Montoir (96 km fra Rennes centrum), Lufthavn: Nantes Atlantique (107 km fra Rennes centrum), Lufthavn: Angers Marce (118 km fra Rennes centrum) eller Lufthavn: Lorient Lann Bihoue (137 km fra Rennes centrum).

Lufthavn: Dinard Pleurtuit har en gennemsnitspris på 1.270 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Rennes. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Rennes

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rennes fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Rennes?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rennes

Hvilke flyselskaber flyver til Rennes?

Air France er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Rennes. KLM, Lufthansa og Transavia France er også populære valg på flyrejser til Rennes fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Rennes, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Air France-fly til Rennes

9 Air France-fly flyver til Rennes i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Paris Charles De Gaulle til Rennes, der er den mest populære rute, som Air France har til Rennes. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air France-fly til Rennes, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.461 kr. og afgik fra Billund. Air France er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,7/10 af 166 af vores brugere.

KLM-fly til Rennes

Flytilbud med KLM til Rennes begynder fra 1.533 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Aalborg. I en normal uge er flypriserne med KLM oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Paris Charles De Gaulle er det mest populære afgangssted med KLM til Rennes, så generelt er der større tilgængelighed. KLM har fået en bedømmelse på 7,7/10 i 133 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Rennes

Neden for finder du alle lufthavne i Rennes samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til centrum fra lufthavnen i Rennes?

Når du lander i Rennes-Saint-Jacques Lufthavn, er det let at komme til centrum af Rennes. Vil du med bussen, skal du holde øje med linje C6 eller 57. Busserne afgår fra stoppestedet ved krydset mellem Joseph Le Brix Allé og Jules Vallés Allé en kort gåtur fra ankomstterminalen. Der afgår også tog et stykke længere væk fra lufthavnen ved stoppestedet Saint-Jacques de la Lande. Herfra kan du hurtigt tage toget ind til centrum. Du kan praje en taxa lige ude foran ankomstterminalen, eller hvis du vil dele en taxa med andre passagerer, så kan du downloade appen CotaxiGO. Du kan også benytte Uber i Rennes. Endelig er der mulighed for at leje bil. Du finder flere forskellige udbydere inde i terminalen.


Populære fly til Rennes

Find dine flybilletter til Rennes blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rennes
Hurtigste flyvetid22t. 55min.
Laveste pris2.723 kr.

Visumkrav for Rennes

Frankrig er en del af Schengen-samarbejdet, og derfor kan du opholde dig visumfrit i Rennes. For længere ophold skal du registrere dig hos de lokale myndigheder. Husk dit pas, der skal være gyldigt i hele opholdsperioden. Danske forlængede pas og provisoriske pas anerkendes til både ind- og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rennes


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rennes

Rennes er Bretagnes charmerende hovedby i det vestlige Frankrig og en by fyldt med historie og kultur. På listen over de bedste seværdigheder i Rennes finder du den historiske bymidte, hvor flere af bygningerne dateres tilbage til middelalderen. Her er et væld af caféer og restauranter. Midt i bymidten finder du også Parc du Thabor, som er en af Frankrigs skønneste parker, der nok er smukkest om foråret og sommeren, men et besøg værd hele året. I rosenhaven finder du mere end 2.000 forskellige sorter. Tæt på parken ligger Parlement de Bretagne, der tidligere var hovedsæde for den administrative og juridiske myndighed i Bretagne, inden de formelt blev indlemmet i den franske stat i 1790. Et par gader syd for Parlement de Bretagne ligger Musée des Beaux-Arts, der er et elegant kunstmuseum fra 1700-tallet, hvor du finder værker af blandt andre Picasso og Peter Paul Rubens, men også keltiske håndværk fra de tidlige indbyggere i Bretagne. Gastronomisk er Rennes et fantastisk område, og hvor Michelin-kokken Virginie Giboire har åbnet Racines. Det betyder ’rødder’ på fransk, og her hylder hun hjembyen Rennes. Du finder Racines på 12 rue de l’Arsenal. Bretagne er ikke et vinområde. Til gengæld finder du mange små bryggerier, og det nu Carlsberg-ejede Kronenbourg stammer fra Rennes. Prøv for eksempel AMROK på Rue de Brest. Her udbydes mere end 200 forskellige øl.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Rennes. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Rennes på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Rennes.

Prisagenter på fly til Rennes er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.