Find billige fly til Lannion

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Lannion

Få indsigter om din flyrejse til Lannion, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lannion på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Lannion?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Lannion afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Brest Guipavas (den mest populære lufthavn i Lannion), så tager det 22t. 20min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Brest Guipavas, er den gennemsnitlige rejsetid .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lannion

Find de billigste fly til disse Lannion-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brest

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lannion

København (CPH) til Rennes (RNS)

Fly til Lannion ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rennes Saint Jacques, hvor den gennemsnitlige pris er 2.695 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Lannion

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lannion?

Brest Guipavas Lufthavn, Quimper Pluguffan Lufthavn, Dinard Pleurtuit Lufthavn, Lorient Lann Bihoue Lufthavn eller Ouessant Ø Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lannion.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Lannion Servel Lufthavn?

Priser for fly til Lannion Servel Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Lannion Servel Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Lannion Servel Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Lannion Servel Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Lannion Servel Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Lannion Servel Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Lannion?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lannion

Hvilke flyselskaber flyver til Lannion?


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lannion


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Lannion?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Lannion. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Lannion med fleksibel booking på momondo?

Fly til Lannion med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Lannion?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Lannion ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Lannion lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Lannion er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lannion på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.