Billeje i Lannion

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lannion

Lannion, Bretagne, Frankrig
4. dec — 11. dec
Samme aflevering
Lannion, Bretagne, Frankrig
fre 4.12
Middag
fre 11.12
Middag

Afstanden fra Lannion til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rennes Saint Jacquess biludlejningsdisk

Biludlejning i Lannion

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Lannion for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Lannion udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Hertz og Europcar. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Lannion biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Lannion tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Hertz og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lannion?

Lannions hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Lannion er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lannion

  • Få den seneste informatiom om fly til Lannion

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Lannion