Billeje i Bretagne

Leder du efter billig biludlejning i Bretagne? Så søg her!

Rennes, Bretagne, Frankrig
11. juli — 18. juli
Samme aflevering
Rennes, Bretagne, Frankrig
man. 11.7
Middag
man. 18.7
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Bretagne

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bretagne
19 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
40 kontorer
22 kontorer
17 kontorer
13 kontorer
13 kontorer
13 kontorer

Oplysninger om billeje i Bretagne

Bretagne-regionen i Frankrig har meget snoede veje, men der er lige forbindelser mellem byen Rennes, som ligger i midtlandet, og byen Brest, som ligger i nærheden af kyst og strand. Motorvejen N136 kan følges, og derved bliver du ført ud af byen Rennes og videre til din næste destination. Når folk vælger at leje en bil i Bretagne, så er der et alsidigt bud på udlejningsbiler, hvor en lille mellemklassebil er en af de hyppigst lejede biler. Det mest populære selskab af udlejningsbiler i hele Bretagne regionen er Rentscape. Alt afhængigt af om du er til varebiludlejning, når der skal shoppes stort ind, eller om du bare vil have fat i den billige prisklasse af lejebiler, så finder du det hos denne udbyder.

I Frankrig og i regionen Bretagne kører de i højre side af vejen, og kommer du for eksempel til en rundkørsel, så gælder der højre vigepligt, så du skal altså vente ved hver frakørsel. Selvom det i Frankrig bugner med charmerende vingårde, så bør du holde igen med at drikke, da du maks. må have en promille på 0,5. Derudover opkræves der betaling på franske motorveje. Så forvent, at du skal betale vejafgifter løbende. Ligeledes er det ikke tilladt at bruge håndholdt mobiltelefon eller headset under kørsel. Det er også strengt forbudt at ryge i bilen, hvis du har børn og unge under 18 år med.

For at leje en bil i Bretagne gælder det, at du skal være fyldt mindst 21 år alt efter, hvilken bil du lejer. Du skal endvidere have haft et gyldigt kørekort i mindst et år. Derudover gælder ikke-diskriminationsprincippet som i resten af EU-landene. Reserverer du bilen online, så gælder 14-dages fortrydelsesretten ikke, så du kan også vælge at reservere bilen i lufthavnen. Børn under 10 år må heller ikke placeres på forsædet. Spørg også altid biludlejningen, om du må køre til andre lande, da der er forskellige regler alt efter selskab. Lej en bil, og kør nemmere rundt i Bretagne, når du vil opleve mere for pengene.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bretagne

Herunder vises de mest populære hoteller i Bretagne

Billeje i Bretagne

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bretagne, så du er klar til næste rejse.

Overvej at leje bil hos Sixt, som i øjeblikket er det bedste biludlejningsfirma i Bretagne ifølge vores brugere. Sixt har 9 udlejningssteder i nogle af de byer, som er et must i Bretagne, f.eks. Saint-Malo. Med 8 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 9,5/10 er Sixt en favorit blandt de rejsende i Bretagne.

De fleste lejer bil i Bretagne i 7 dage, hvilket i gennemsnit koster 278 kr. pr. dag. Hvis du har planer om at leje bil i en uge, kan du forvente at skulle betale omkring 1.944 kr. i alt. For en hurtig weekendleje plejer prisen i gennemsnit at ligge på 765 kr.. 10.377 kr. er gennemsnitsprisen for billeje til et månedslangt roadtrip i Bretagne.


Biludlejning i populære byer i Bretagne

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Bretagne

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bretagne


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Bretagne via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Bretagne på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Bretagne og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Bretagne.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Bretagne på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Bretagne med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.