Lej en bil i Saint-Brieuc, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Saint-Brieuc, Frankrig

Saint-Brieuc, BR, Frankrig
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Saint-Brieuc, BR, Frankrig
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Saint-Brieuc

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Saint-Brieuc, Frankrig
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Saint-Brieuc, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Brest Guipavass biludlejningsdisk

Biludlejning i Saint-Brieuc

I september har vi foretaget 69 søgninger på biludlejning i Saint-Brieuc for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Saint-Brieuc for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Saint-Brieuc. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Saint-Brieuc, Frankrig?

Hvis du lejer en bil i Saint-Brieuc, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Saint-Brieuc er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Saint-Brieuc er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Saint-Brieuc?

Leje af Hyundai Accent og Ford Focus in Saint-Brieuc er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Saint-Brieuc kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 353 kr./dag og kan gå helt ned til 99 kr./dag. Priser på leje af en Ford Focus kan også variere, men plejer at ligge på omkring 263 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 119 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Saint-Brieuc?

Hvis du er interesseret i at leje en Mercedes-Benz V-Class in Saint-Brieuc, er Europcar det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en Mercedes-Benz V-Class in Saint-Brieuc fra Europcar koster 752 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Saint-Brieuc, Frankrig i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Saint-Brieuc 15 °C, og den forventede nedbør er 62 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Saint-Brieuc.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Saint-Brieuc under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Saint-Brieuc. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Saint-Brieuc plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Class Mini Car og Ford Focus.

Minder vejret i Saint-Brieuc om vejret i resten af Bretagne?

Klimaet i Bretagne i september er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 63,6 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Saint-Brieuc til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Se flere lejebiler i Bretagne

Se vores biludlejningstilbud i byer som Brest, Dinard og Quimper i Bretagne

Kom i gang med at planlægge din rejse til Saint-Brieuc