Lej en bil i Bastia, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bastia, Frankrig

Bastia, CO, Frankrig
10. aug — 17. aug
Samme aflevering
Bastia, CO, Frankrig
tir 10.8
Middag
tir 17.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Bastia, Frankrig

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

117 kr. - 191 kr.

Alle biltyper

118 kr. - 442 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bastia, Frankrig, er 87 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bastia, Frankrig, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 117 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bastia. I Bastia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bastia.


Biludlejningsfirmaer i Bastia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bastia, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

7,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

7,6

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,8
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Bastia, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ajaccio Campo Dell Oros biludlejningsdisk

Biludlejning i Bastia

Indtil videre har der i august været 54 søgninger på biludlejning i Bastia på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bastia for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Bastia har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Budget og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Bastia. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bastia har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Europcar er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 155 kr./dag når du lejer en bil i Bastia. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Bastia er 91 kr./dag.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bastia har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Bastia, Frankrig med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 197 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bastia, Frankrig?

Hvis du lejer en bil i Bastia, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Bastia er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Bastia er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i august?

Klimaet i Bastia under august måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Bastia.

Minder vejret i Bastia om vejret i resten af Korsika?

Klimaet i Korsika i august er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 18,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bastia til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Bastia

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Bastia

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bastia